blank
 
blank

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 01:03 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου και εγκαινιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 03:36, διαμορφώνει τη Νέα Σελήνη. Η μικρότερη μέρα του χρόνου κρύβει μεγάλα και σημαντικά γεγονότα καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στη μηδενική μοίρα και δείχνει την αρχή μιας νέας εποχής. Έτσι κι αλλιώς, το stellium των πλανητών στον Αιγόκερω έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, που θα γίνει πιο αισθητή με το καινούργιο φεγγάρι.
 
Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που συνδέεται με την εξουσία και το γεγονός ότι ένας-ένας οι πλανήτες διαμορφώνουν σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σηματοδοτεί σκάνδαλα και αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα δεδομένα. Μετά την Αφροδίτη που διαμόρφωσε τις παραπάνω όψεις στις 20 του μήνα, σειρά έχει ο Ερμής ανήμερα τα Χριστούγεννα και ο Ήλιος στις 3-4 Ιανουαρίου. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει η Μαύρη Σελήνη (Λίλιθ) με τη Νέα Σελήνη και το εξάγωνο του Ποσειδώνα ίσως αναδείξουν κι άλλες κρυφές ενέργειες, που θα εξάψουν το ενδιαφέρον μας αυτές τις γιορτινές μέρες. Η υπομονή δεν εξαντλείται μόνο σε κοσμικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, αφού πολλές σχέσεις (επαγγελματικές ή αισθηματικές) μπορεί να διαλυθούν ή να περάσουν σε ένα καλύτερο στάδιο, ανάλογα με τη φύση τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) είναι περισσότερο ευάλωτα σ’ αυτή την επιρροή, ενώ οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς ευνοούνται περισσότερο.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, το τελευταίο καινούργιο φεγγάρι του χρόνου διαμορφώνεται στις 22 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και παρά το κλίμα των γιορτινών ημερών, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου αναρρίχηση και τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις, για να την κατακτήσεις. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις καινούργια, ακόμα πιο δυναμικά ξεκινήματα, χρησιμοποιώντας όλες τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει. Να θυμάσαι πως η πορεία σου προς την κορυφή δεν είναι εύκολη και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πραγματικά σκληρή δουλειά, ωστόσο η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, σου χορηγεί τη δύναμη και την διαίσθηση που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Τι καινούριο έρχεται που αλλάζει τα δεδόμενα σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Κριό, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την ανώτερη μόρφωση, την φιλοσοφία σου και το εξωτερικό. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα αποκτήσεις πολλά νέα ερεθίσματα που θα έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάξεις τη νοοτροπία σου και να βάλεις τις βάσεις για νέα ξεκινήματα. Αν αυτό το διάστημα κάνεις ένα ταξίδι, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς από άλλες κουλτούρες και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται επίσης να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Ο γάμος αποτελεί επίσης μια μεγάλη πιθανότητα κάτω από αυτή την επιρροή. Σε κάθε περίπτωση, η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα εγγυάται να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Σοβαρεύει η σχέση σου με άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Ταύρο, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που επηρεάζει τον ψυχισμό σου, τα οικονομικά σου και τη σεξουαλικότητά σου. Το κλείσιμο ενός ακόμα χρόνου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη νέα χρονιά που ξεκινά. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως θελήσεις να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια της ζωής σου, ώστε να μπορέσεις να αφοσιωθείς σε νέους στόχους που σου ταιριάζουν καλύτερα. Η οικονομική σου κατάσταση, θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις, αφού αν βρίσκεσαι σε δεινή θέση, είναι πιθανό ακόμα και να αναζητήσεις ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, ενώ αν δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα, ίσως αποφασίσεις να τοποθετήσεις μέρος των χρημάτων σου σε κερδοφόρες επενδύσεις. Ένας νέος έρωτας, η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή και η διάλυση μιας σχέσης που δεν σου προσφέρει τίποτα, είναι επίσης πιθανά. Επιστρέφει παλιός έρωτας; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Δίδυμο, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, στις 22 Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερου, που επηρεάζει τις προσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σ’ αυτόν τον τομέα, καθώς μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση, να αποκαταστήσεις έναν έρωτα, φιλικούς ή συγγενικούς δεσμούς ή να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Η θετική συμμετοχή της Λίλιθ και του Ποσειδώνα ίσως φέρουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα επηρεάσουν την κρίση σου και θα σε ωθήσουν σε μια σειρά αλλαγών. Το καινούργιο φεγγάρι σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψεις αλλά και να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, θα έχουν ερωτικές προεκτάσεις. Μάθε ποιο πρόσωπο ετοιμάζεται να μπει στη ζωή σου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Καρκίνο, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Δεκεμβρίου, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αλλάζει τα δεδομένα, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στην καθημερινότητά σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μάλλον δεν θα είναι και τόσο ξεκούραστο για σένα, αφού φαίνεται ότι τα αυξημένα σου καθήκοντα μπορεί να μην σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις αυτές τις γιορτινές μέρες, θα σου δώσουν όμως την ευκαιρία να διακριθείς και να αποκομίσεις κέρδη, που θα σε αποζημιώσουν. Η σημαντική βελτίωση των εσόδων σου μάλιστα, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια επιθυμία για σπατάλες που δύσκολα θα μπορέσεις να συγκρατήσεις. Μια ανανέωση στην προσωπική σου εμφάνιση και στις διατροφικές σου συνήθειες, ενδείκνυται αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή μια καθημερινή σου δραστηριότητα είναι πολύ πιθανός. Ποιο πρόσωπο από τη δουλειά σε βλέπει διαφορετικά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Λεόντα, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που αποτελεί μια πολύ θετική επιρροή για το ζώδιό σου. Μαζί με τη συγκέντρωση των πλανητών μάλιστα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μάλλον πρόκειται να περάσεις τις καλύτερες γιορτές της ζωής σου. Σημαντικό ρόλο γι’ αυτό θα παίξει η αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου, που το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, η επισημοποίησή της ή και μια εγκυμοσύνη, θα σου δώσει ανείπωτη χαρά. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας θα έχει ό,τι ζητάς από μια σχέση. Θετικές εξελίξεις αναμένονται όμως και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση ή να δεχτείς μια αξιόλογη πρόταση. Το μόνο που ίσως πρέπει να ελέγξεις κάπως, είναι η τάση σου για υπερβολικές σπατάλες. Υπάρχει ενδεχόμενο επισημοποιήσης; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Παρθένο, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, λίγο πριν το τέλος αυτής της χρονιάς, στις 22 Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ένα καινούργιο φεγγάρι, που φαίνεται να σηματοδοτεί το τέλος των οικογενειακών σου προβλημάτων. Το γεγονός ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στο σπίτι και την οικογένεια, θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς προσωπικά με θέματα που υπάρχουν εκεί και να βρεις λύσεις, που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου. Οι οικογενειακές συναναστροφές, ένα ταξίδι στα πάτρια εδάφη ή ένα κληρονομικό ζήτημα, μπορεί να σε κουράσουν αυτό το διάστημα, θα σου αποφέρουν όμως ηθική ή και υλική ικανοποίηση. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που προγραμματίζουν τώρα να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, οι υποχρεώσεις σου παρότι θα είναι αυξημένες, θα σου προσφέρουν μεγάλη χαρά. Μάθε τι θα σου φέρει το καινούριο φεγγάρι στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Ζυγό, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που εγκαινιάζει μια εποχή νέων δραστηριοτήτων και επαφών, που μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες προοπτικές στη ζωή σου. Μέσα στο γιορτινό κλίμα αυτών των ημερών, θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες, που μπορούν να σου προσφέρουν ερεθίσματα, ώστε να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική πορεία ή και να δημιουργήσεις μια σταθερή αισθηματική σχέση, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αλλά και να προγραμματίσετε μικρές αποδράσεις, που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Εύνοια αναμένεται και από συναντήσεις με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, που έχεις να δεις καιρό. Τέλος, η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα που σου προσφέρει σοβαρές επαγγελματικές προοπτικές, είναι πολύ πιθανή. Υπάρχει ενδεχόμενο δημιουργίας σταθερής σχέσης; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Σκορπιό, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στα οικονομικά σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να λάβεις χρήματα που σου οφείλονται ή να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα. Σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου ή και με την καριέρα σου, θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές. Μάθε πότε έρχεται νέο άτομο στη ζωή σου στο 14788 ή στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Τοξότη, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 22 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη ζωή σου, που θα αποδειχθεί πολύ σημαντική. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις καινούργια δυναμικά ξεκινήματα σε όποιον τομέα επιθυμείς. Στην καριέρα σου, που αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητά σου, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, που ακόμα και αν σε “ξενίσουν” αρχικά, στη συνέχεια θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες. Στην προσωπική σου ζωή επίσης, ίσως αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσεις μια σχέση ή υποκύψεις σε μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να έχει τις καλύτερες προοπτικές. Η διάλυση μιας σχέσης είναι επίσης πιθανό να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, αλλά μόνο στην περίπτωση που επιδιώκεις να απαγκιστρωθείς από έναν δεσμό, που δεν σου ταιριάζει. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου με τον καινούριο φεγγάρι στο ζώδιό σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Αιγόκερω, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Δεκεμβρίου, πυροδοτεί εξελίξεις περισσότερο εσωτερικές παρά εξωτερικές. Οι πλανήτες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε έχουν βάλει εδώ και καιρό στην διαδικασία του απολογισμού και της ενδοσκόπησης, ενεργοποιούνται τώρα από το καινούργιο φεγγάρι και σε βοηθούν να ανακαλύψεις στοιχεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για την εξασφάλιση της επιτυχίας σου. Η Λίλιθ και ο Ποσειδώνας που συμμετέχουν από τον άξονα των οικονομικών σου, αποτελούν την εγγύηση για τον απεγκλωβισμό σου από χρέη και υποχρεώσεις, που σου έχουν γίνει βραχνάς, ενώ παράλληλα σε εμπνέουν να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Τέλος, το καινούργιο φεγγάρι σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία. Μάθε αν θα σε πλησιάσει ένα νέο πρόσωπο στο 14788 ή στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Υδροχόο, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 22 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και να απολαύσεις όπως επιθυμείς αυτές τις γιορτινές μέρες. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο όμως, θα κάνεις και πολλές καινούργιες γνωριμίες με άτομα, με τα οποία θα ταυτιστείς απόλυτα και θα δημιουργήσεις μακροχρόνιες φιλίες. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, που περιμένουν τον πρίγκηπα του παραμυθιού, ίσως τον εντοπίσεις μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Πέρα από τις γιορτές και τα πανηγύρια, το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά ερεθίσματα, που θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις στον επαγγελματικό τομέα και να διακριθείς. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ή η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής, θα έχουν επίσης καλά αποτελέσματα αυτό το διάστημα. Υπάρχει άτομο γύρω σου που δε σε βλέπει μόνο φιλικά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τον Ιχθύ, και τις χριστουγεννιάτικες προβλέψεις σας, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Οι Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις 22 έως 28 Δεκεμβρίου απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2014 16:26:00