blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη 23 Αυγούστου με τον Ήλιο στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Τετάρτη 23 Αυγούστου με τον Ήλιο στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα, για να ανοίξει έναν νέο κύκλο, εισερχόμενος στο ζώδιο της Παρθένου, απ’ όπου θα μπορούμε να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας για το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει.

Sponsored Links

Καλώς ήρθατε στον Ήλιο της Παρθένου

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει ακόμα τελειώσει, αλλά το διάστημα που ακολουθεί, ο Ήλιος στην Παρθένο αρχίζει να σου δημιουργεί την ανάγκη, να “μαζευτείς” και πάλι στην καθημερινότητα σου και να αρχίσεις να προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Ο Ήλιος, από τη θέση αυτή, δημιουργεί την ανάγκη της ενασχόλησης σου, με εκείνα τα πιο πρακτικά ζητήματα που μπορεί να είναι άχρωμα και να σε βάζουν ξανά στην ρουτίνα σου, αλλά είναι όμως απαραίτητα και αναγκαία για να στηρίξουν και να εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα σου.

Ειναι μια πολύ καλή εποχή για περίσκεψη... Και επιπλέον, το διάστημα αυτό, ό,τιδήποτε σχεδιάζεις ή οργανώνεις θα είναι προσεγμένο ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια του! Όπως είναι γνωστό, η Παρθένος είναι το ζώδιο που έχει την τάση να δίνει αυτήν την δυνατότητα, να καταπιάνεσαι ακόμα και με τα μικρά, τις λεπτομέρειες, τα ασήμαντα, που όμως είναι αυτά που κάνουν την διαφορά!

Η ανάγκη να προσφέρεις στις σχέσεις

Είναι μια εποχή που μπορείς να επιστρατεύσεις όλες τις δημιουργικές σου δεξιότητες και να τις αξιοποιήσεις! Όπως και να προσφέρεις, μέσα από την καρδιά σου, σε όποιον νοιώθεις πως σε έχει ανάγκη ή χρειάζεται την παρουσία του στην ζωή σου.

Γιατί ένα  από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της Παρθένου, είναι αυτό της προσφοράς, και φυσικά είναι αυτό που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος, και για τον εαυτό σου, αλλά και για το σύνολο στο οποίο βρίσκεσαι.

Οι όψεις του Ήλιου

Ας δούμε ένα ημερολόγιο με τις όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τους άλλους πλανήτες, ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την επιρροή του στην καθημερινότητα μας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο

Στις 26 Αυγούστου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, εξυπηρετεί πολύ την οργάνωση των όποιων σχεδίων μπορεί να προετοιμάζεις και μάλιστα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και θέματα του παρελθόντος, που ανοίγουν έναν νέο κύκλο εξελίξεων στο διάστημα που ακολουθεί.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Στις 5 Σεπτεμβρίου, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο, από το οποίο είναι πολύ πιθανό, να υπάρξουν διαψεύσεις, εξαπατήσεις αλλά και απογοητεύσεις, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 9 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα έρχεται να ενισχύσει στόχους και φιλοδοξίες, και να δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο για την υλοποίηση τους.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Ωστόσο, στις 14 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, είναι αυτό που θα γράψει τους τίτλους τέλους σε κάποιες ιστορίες που χρειάζεται να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και γενικά να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλες εκείνες τις επιλογές που κάναμε, αλλά τελικά αποδείχτηκαν λανθασμένες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο

Από τη νέα θέση του Ήλιου στην Παρθένο, ευνοούνται κυρίως οι εκπρόσωποι της Γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα σχέδια τους σε μια πιο συγκεκριμένη βάση, να οργανωθούν, αλλά και γενικότερα να ανανεώσουν τα ενδιαφέροντα τους, τις δράσεις τους, αλλά και τις σχέσεις τους. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις σας για τα ζώδια σήμερα.

Υπενθύμιση ημέρας: Ανανεώνω τους στόχους μου και την δράση μου

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2017 19:00:00