blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Χειμερινό Ηλιοστάσιο σήμερα, και για ένα μήνα ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, αφήνοντας πίσω την ανεμελιά και τη χαλαρότητα του Τοξότη και στρέφοντας αλλού τα ενδιαφέροντά μας!

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω

Τώρα καλούμαστε να υπακούσουμε στην φωνή της λογικής. Κινούμαστε με βάση κυρίως τα ''πρέπει'' μας και λιγότερο τις επιθυμίες ή τα συναισθήματά μας.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και ως εκ τούτου, πάντα νοιώθει την ανάγκη της δημιουργίας, της κατάκτησης, που θα του δώσει την αναγνώριση και μια εξέχουσα θέση στην κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, έχει τη διάθεση να δουλέψει πολύ για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Ας μην ξεχνάμε πως ο Αιγόκερως είναι το ψηλότερο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και εκπροσωπεί τον 10ο οίκο, τον οίκο της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης!

Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Κρόνος, ένας πλανήτης που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου, που βάζει τα πράγματα σε τάξη, διδάσκοντας και οργανώνοντας τους καλούς μαθητές του! Δεν είναι τυχαίο που στο ζώδιο του Αιγόκερω συναντάμε πολλούς επιτυχημένους ανθρώπους, που έχουν παλέψει πολύ για να εκπληρώσουν το σκοπό τους και να κατακτήσουν το στόχο τους.

Έτσι λοιπόν, το διάστημα που ακολουθεί η επαγγελματική ζωή ανανεώνεται και μαζί ανανεώνονται και οι στόχοι, οι ελπίδες και η διάθεση να κυνηγήσουμε το όνειρό μας με κάθε τρόπο. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το πώς χειριζόμαστε τα πράγματα και το κατά πόσον οργανώνουμε με το σωστό τρόπο τις υποθέσεις μας, για να μπορέσουμε να τις εξελίξουμε κατάλληλα!

Είναι μια περίοδος που μπορεί να δώσει σημαντικά κίνητρα, κυρίως στους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, προκειμένου να κατακτήσουν ένα στόχο, ένα σκοπό, μια ιδέα ή μια φιλοδοξία τους!

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Αιγόκερω

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ήλιου πραγματοποιείται στις 27 Δεκεμβρίου και είναι το εξάγωνό του με τον Άρη, μια όψη που θα ενισχύσει τη θέληση, την πρωτοβουλία να οργανωθούμε και να εστιάσουμε στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες μας. Παράλληλα θα δώσει κίνητρα για δράση, λειτουργώντας άκρως επιβοηθητικά στις υποθέσεις της επαγγελματικής ζωής.

Στις 28 Δεκεμβρίου έχουμε την σύνοδο του Ηλίου με τον Ερμή. Εδώ ανοίγονται οι πόρτες της επικοινωνίας, διευκολύνοντας και προεκτείνοντας κάθε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, προκειμένου να δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στις 29 Δεκεμβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα θέσει νέους στόχους, νέες φιλοδοξίες, αλλά θα δημιουργήσει και το έδαφος για την εξέλιξή τους.

Στις 30 Δεκεμβρίου έχουμε το πολύ όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα. Εδώ το συναίσθημα, ο ρομαντισμός, η προσφορά, η αλληλεγγύη έχουν τον πρώτο λόγο, διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο κλίμα, μέσα στο οποίο θα κινηθούμε. Και φυσικά, ενισχύονται πάρα πολύ οι σχέσεις της προσωπικής μας ζωής, μια και το κλίμα είναι ιδανικό για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ανταλλάξουμε ζεστά και τρυφερά συναισθήματα, που προάγουν τις σχέσεις μας!

Στις 7 Ιανουαρίου 2017 έχουμε την πολύ σημαντική σύνοδο του Ηλίου με τον Πλούτωνα, μια όψη που εντείνει τη θέληση, δημιουργεί πολύ ευνοϊκές συνθήκες για δράση, για διεκδικήσεις και κατακτήσεις στόχων και φιλοδοξιών στην επαγγελματική μας ζωή.

Στις 10 Ιανουαρίου 2017 το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό είναι αυτό που ανατρέπει και δημιουργεί ανισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες, επιφέροντας ενδεχομένως ακόμα και ρήξεις.

Στις 12 Ιανουαρίου, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία, πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις, οι οποίες συχνά στηρίζονται σε σενάρια υπεραισιόδοξα και όχι πραγματικά, γι’ αυτό και χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη συνέπεια και αντικειμενικότητα στην όποια κίνηση γίνεται την περίοδο αυτή.

Συνοψίζοντας, να πούμε πως είναι μια εποχή οργάνωσης και μεθόδευσης των στόχων και των φιλοδοξιών μας, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική μας ζωή, σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως σημαντικά!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2016 19:00:00