blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό: Κατάδυση σε σκοτεινούς βυθούς!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό: Κατάδυση σε σκοτεινούς βυθούς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015, με τον Ήλιο στον Σκορπιό

Αύριο, 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού για να περάσει στις δύσβατες και αχαρτογράφητες περιοχές του Σκορπιού, αλλάζοντας άρδην τις ενέργειες και δημιουργώντας ένα περιβάλλον προκλήσεων, τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου, αφού αυτό που καλείσαι να διαχειριστείς δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο… Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο εξαιρετικά ευαίσθητο στις εξωτερικές επιρροές, με τον υπέρμετρο συναισθηματισμό που μόνο το υδάτινο στοιχείο μπορεί να δώσει! Ανοίγει λοιπόν μια εποχή που όλοι γινόμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι στις εξωτερικές επιρροές, τα γεγονότα και τις αντιδράσεις των γύρω μας! Παράλληλα όμως, γινόμαστε και πιο σκληροί, πιο απόλυτοι στις θέσεις, τις αξίες και τα πιστεύω μας.
 
Δύο θέματα κυριαρχούν στο πλανητικό σκηνικό το επόμενο διάστημα: το χρήμα και ο έρωτας. Στα οικονομικά θέματα, υπάρχει ένα αδιάκοπο κυνήγι, αγώνας για βελτίωση ή ανακατάταξη των συνθηκών. Το διάστημα αυτό εντείνεται η αγωνία και η προσπάθεια, που θα σε ωθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους ή τις επιδιώξεις σου! Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένεις, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα του δεν μπορούν να φανούν από την πρώτη στιγμή, εσύ θα είσαι εκεί, έτοιμος να επέμβεις στην κατάλληλη στιγμή και να πάρεις ακριβώς αυτό που προσδοκάς!
 
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, ο μήνας που θα διανύσουμε βγάζει στο προσκήνιο εκείνες τις βαθιές ανάγκες σου για συνύπαρξη, για μοίρασμα, για αγάπη, εκείνες δηλαδή τις ποιότητες, που τροφοδοτούν την ουσία των σχέσεων και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σταθούν στην επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων. Το συναίσθημα πυροδοτεί τις εξελίξεις, σε εκείνη την αρχέγονη μορφή του, που δεν διαπραγματεύεται, δεν σταματά, δεν αναχαιτίζεται από τίποτα και από κανέναν, προκειμένου να κατακτήσει τελικά αυτό που επιθυμεί!
 
Τίποτα δεν είναι απλό την περίοδο αυτή, όλα κινούνται κάτω από την επιφάνεια, στους λαβύρινθους της ψυχής… Την εποχή αυτή έχουμε ανάγκη τη συναισθηματική κάλυψη και την ασφάλεια που προσφέρει η παρουσία ενός σταθερού συντρόφου… Δεν είναι μια εύκολη περίοδος, καθώς μπορεί να ενεργοποιήσει άγνωστα συναισθήματα, με τα οποία δεν έχεις έρθει ποτέ σε επαφή ή δεν άντεχες να έρθεις μέχρι τώρα, όμως δεν παύουν να υπάρχουν και να σου υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους! Μην τα προσπεράσεις σαν κάτι απλό, αφουγκράσου τα, άκουσε τι έχουν να σου πουν… Είναι η αλήθεια που κρύβεις μέσα σου και αν της δώσεις την πρέπουσα σημασία και κατευθυνθείς στο δρόμο που ορίζει, μπορεί να μπορεί να σε οδηγήσει στην ευτυχία!

Οι όψεις του Ήλιου από τον Σκορπιό

Στο ταξίδι του Ήλιου στον Σκορπιό, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ανοίγει τους χειμάρρους του συναισθήματος, φέρνοντας κοντά εκείνα τα πρόσωπα που νιώθουν την ανάγκη να το επικοινωνήσουν και να το εξυψώσουν…
 
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ωθεί σε δυναμικές διεκδικήσεις, αποφάσεις και κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, που προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα…
 
Σε αντίστοιχο κλίμα κινείται και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 11 Νοεμβρίου, που ανοίγει την πόρτα σε ευκαιρίες, που ενδεχομένως δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, μπορεί να είναι όμως η αρχική σημαντικών εξελίξεων, κυρίως σε ό,τι αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.
 
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 17 Νοεμβρίου, επιτρέπει εκείνες τις επαφές, που μπορούν να σε βγάλουν από αδιέξοδα, αρκεί να μην είσαι απόλυτος και δογματικός στις θέσεις σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ανοίγεται μπροστά σας μια περίοδος εξελίξεων, που σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας, να οργανώσετε με περισσότερη μεθοδικότητα τις οικονομικές επιδιώξεις σας και να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα το διάστημα που ακολουθεί. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε σε άμεση επαφή με το συναίσθημά σας και την αλήθεια σας!
 

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, με την νέα θέση του Ηλίου ξεκινά για εσάς μια περίοδος με προσωπικές αλλά και επαγγελματικές ανακατατάξεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε εμφανίζεται και σας δυσκολεύει. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε απόλυτες και δογματικές συμπεριφορές, γιατί δεν θα βοηθήσουν ούτε σας ούτε τις σχέσεις σας.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι