Quantcast
blank
 
blank

Δίας σε τετράγωνο με Ουρανό και αντίθεση με Πλούτωνα. Τα άστρα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα: Το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

 
Δίας σε τετράγωνο με Ουρανό και αντίθεση με Πλούτωνα. Τα άστρα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα: Το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, 19 και 20 Απριλίου 2014

Οι ημέρες αυτές κινούνται μέσα σε ένα ζεστό και τρυφερό κλίμα, αυτό που μεθοδεύει επιμελώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, αλλά και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα, που κορυφώνονται την ημέρα του Σαββάτου, προσφέροντας απλόχερα αγάπη και κατανόηση στις σχέσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές, ακολουθώντας το μήνυμα των ημερών.

Ο Ήλιος στον Ταύρο

Ωστόσο, οι ουρανοί συνεχίζουν να έχουν τις δικές τους εξελίξεις! Την Κυριακή έχουμε τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, αλλάζοντας και πάλι το κλίμα και την ενέργεια. Από την πλήρη δράση του Κριού, περνάμε στη διάθεση να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας, αυτά που έχουμε κατακτήσει με κόπο και αγώνα και να νιώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, τόσο μέσα στις σχέσεις μας, προσωπικές ή επαγγελματικές, όσο και στη διαμόρφωση ενός κλίματος, το οποίο μπορεί να μην έχει μεγάλες εναλλαγές, έχει όμως σταθερότητα… όση τουλάχιστον μπορεί να υπάρξει τις μέρες αυτές που διανύουμε!

Δίας σε τετράγωνο με Ουρανό και αντίθεση με Πλούτωνα

Είναι γεγονός πως την Κυριακή έχουμε άλλες δύο σημαντικές ενεργοποιήσεις (οι οποίες θα εκδηλωθούν σταδιακά, τόσο μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, όσο και αργότερα). Πρόκειται για το τετράγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού και την αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα, ενώ λίγο παρακάτω έχουμε την γνωστή σε όλους μας όψη του Μεγάλου Σταυρού του Απριλίου, μια και ο Άρης έρχεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει ένα… ''παιχνίδι'' για γερά νεύρα! Κι αυτό, επειδή η επίδραση του Μεγάλου Σταυρού ξεκινά από τις συμπεριφορές, οι οποίες θα εκδηλωθούν με απρόσμενο και απρόβλεπτο τρόπο και συχνά θα γίνονται ακραίες, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τα όρια και, βεβαίως, αλλάζοντας θεαματικά το τοπίο των σχέσεών μας, οι οποίες ήδη κινούνται σε ένα τεντωμένο σκοινί και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ εύκολο να χάσουν την ισορροπία τους!
 
Ωστόσο, ας το δούμε λίγο αλλιώς, μια και όλη αυτή διαδικασία δεν είναι παρά ένα μάθημα, μια εκπαίδευση που παίρνουμε σχετικά με τον τρόπο που σκεπτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Ναι, ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο ή ακατόρθωτο, έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε εμείς τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και αυτό βεβαίως έχει να κάνει με το επίπεδο συνειδητότητας του καθενός από εμάς! Έχει να κάνει με το πόσο έχουμε δουλέψει με τον εαυτό μας, πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τα θέλω του, τις επιθυμίες του, ή κατά πόσο αφηνόμαστε να μας παρασύρει μια μοιρολατρική διάθεση και τάση, η οποία πάντα, μα πάντα θα μας οδηγεί στα πιο δύσκολα…
 
Οι πλανήτες θα δείχνουν τις τάσεις και το μονοπάτι που καλούμαστε να διασχίσουμε, ίσως όχι με εύκολο τρόπο, τις περισσότερες φορές έχει δυσκολία, αλλά τελικά μόνο αυτή η δυσκολία μπορεί να μας εξελίξει και να μας πάει παραπέρα. Όσο πιο εφησυχασμένοι και αδιάφοροι είμαστε, τόσο οι εξελίξεις θα μας παρασύρουν στην κατεύθυνση που θέλουν εκείνες!
 
Και το ερώτημα είναι τελικά ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την ζωή μας; Εμείς η οι άλλοι; Με δεδομένο το ότι οι δυσκολίες δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν, το ζητούμενο είναι πώς θα δώσουμε σε αυτές μια πιο δημιουργική χροιά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε προς όφελός μας!
 
Και βεβαίως, επίκαιρο τις ημέρες αυτές το μάθημα των πλανητών, μια και μιλούν για την εσωτερική Ανάσταση και αναδόμηση του εαυτού, που δεν θα διστάσει να περάσει από τη φωτιά της κάθαρσης, προκειμένου να ξαναγεννηθεί! Για να ζήσει τη ζωή έτσι όπως την έχει επιλέξει κανείς και όχι έτσι όπως του την έχουν επιβάλει οι άλλοι!
 
Καλή Ανάσταση! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την Έκλειψη Ηλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι τέλος Απριλίου, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις, απο 14 ως 20 Απριλίου 2014 με έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό.
Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί!
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2014 00:00:00