blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Υδροχόο μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2014. Τάση για εξωστρέφεια, αλλά και «πονηρές» όψεις στο αστρολογικό μενού!

 
Ο Ήλιος στον Υδροχόο μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2014. Τάση για εξωστρέφεια, αλλά και «πονηρές» όψεις στο αστρολογικό μενού!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Υδροχόο μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2014

Η περίοδος που ακολουθεί δεν χαρακτηρίζεται από μείζονος σημασίας πλανητικές όψεις, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας έτσι ώστε να αφουγκραστούμε τις τάσεις της εποχής.
 
Η πιο σημαντική πλανητική μετακίνηση του επταημέρου, είναι εκείνη του Ήλιου, ο οποίος στις 20 Ιανουαρίου 2014, εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω και εισέρχεται στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Το διάστημα που ακολουθεί, με τον Ήλιο σε αυτή τη θέση θα μας κάνει σίγουρα πιο εξωστρεφείς, αφού στα «αιτήματα» του συγκεκριμένου ζωδίου είναι η ανάγκη για πανανθρώπινη συνύπαρξη και η έκφραση των συναισθημάτων αλληλεγγύης. 

Το «πονηρό» τριήμερο του Ιανουαρίου

Ως εδώ καλά, ωστόσο υπάρχουν και κάποια «μικρά γράμματα» που κρύβονται μέσα σε ήσσονος σημασίας όψεις και που δυνητικά θα μπορούσαν να ανατρέψουν το κλίμα και να φέρουν ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα. Αυτές οι όψεις είναι λοιπόν κρυμμένες μέσα στο τριήμερο 21, 22 και 23 Ιανουαρίου.
 
Εκείνες τις ημέρες χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση τόσο για βίαιες ίσως ακόμα και τρομοκρατικές καταστάσεις ανά τον κόσμο. Πρόκειται ουσιαστικά για κάποια εικοσιτετράωρα που κρύβουν «πονηρές» όψεις, που θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν γεωφυσικές αλλά και μετεωρολογικές ακρότητες.

Το τρίγωνο Ερμή - Άρη

Φτάνοντας στο τέλος της περιόδου που αναλύουμε, το τρίγωνο Ερμή - Άρη που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου, είναι ιδανικό για επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα δώσουν νέα ώθηση στις υποθέσεις και θα επιτρέψουν στην προβολή ταλέντων και ικανοτήτων.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Νέo!!! Yπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
Να περνάτε όμορφα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2014 00:00:00