blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Συνιστάται ψυχραιμία!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Συνιστάται ψυχραιμία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, με τον Ήλιο στον Υδροχόο

Άλλος ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του, μια και ο Ήλιος απο σήμερα αλλάζει ζωδιακή περιοχή και περνά στον Υδροχόο, μια θέση η οποία δεν τον εκφράζει και πολύ, καθώς βρίσκεται σε αδυναμία και υποχρεώνεται να ασχοληθεί περισσότερο με τους άλλους και όχι με το ‘‘Εγώ’’ του.
 
Με αυτήν την μετακίνηση παρατηρείται μια αύξηση της κοινωνικότητας, μια και ο Ήλιος εδώ, φωτίζει ακριβώς αυτήν την ανάγκη της ανταλλαγής και του μοιράσματος, εξισορροπώντας και τις δικές του ανάγκες! Τα επιτεύγματα επιτυγχάνονται μέσα απο την συνεργασία, που το διάστημα αυτό μπορεί πραγματικά να δώσει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.
 
Αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με το κοινωνικό σύνολο και τα οφέλη του, το διάστημα αυτό μπορεί να ενταθεί, θέτοντας νέους στόχους! Υπάρχει μια μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση το διάστημα αυτό στα κοινωνικά προβλήματα, συχνά μέσα απο αντισυμβατικές συμπεριφορές και διεκδικήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα!
 
Υπάρχει επίσης και μια τάση για ελευθερία, για ανεξαρτησία και οι συμπεριφορές το διάστημα αυτό γίνονται πιο έντονες απέναντι σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε προσπαθεί να τους επιβληθεί!

Οι όψεις του Ήλιου από τον Υδροχόο

Ο Ήλιος, στην διαδρομή του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο στις 3 Φεβρουαρίου, εστιάζοντας στους πρακτικούς στόχους της ζωής, αλλά και των επαγγελματικών μας.
 
Στις 6 Φεβρουαρίου, συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό, ενώ την επόμενη μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη απο τον Σκορπιό. Κι εδώ δημιουργεί ένα κλίμα εντάσεων και ανατροπών, που μπορεί να προκύψουν ακόμα και χωρίς λόγο ή να πυροδοτηθούν και παλαιότερα γεγονότα ή καταστάσεις, που δεν είχαν εκτονωθεί κατά το παρελθόν! Όπως και να ‘χει, είναι μια σειρά δύσκολών πλανητικών συγκυριών, που χρειάζονται πολύ προσεκτικούς χειρισμούς.
 
Ευνοημένοι απο την νέα θέση του Ήλιου είναι τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι, που τώρα μπορεί να έρθουν πιο κοντά στα σχέδιά τους και τις επιθυμίες τους, ενώ μπορεί να ελπίζουν και σε μια σημαντική βελτίωση στις σχέσεις τους.

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό

Παράλληλα σήμερα, ο Ερμής πέφτει στις “δαγκάνες” του Ουρανού, μέσα απο μια δύσκολη όψη τετραγώνου, φέρνοντας εκπλήξεις που μάλλον δεν είναι και τόσο ευχάριστες! Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα, που επηρεάζει τις συμπεριφορές, ενώ αρκεί μια και μόνη λέξη, για να ξεσηκωθούν… θύελλες!
 
Ανατροπές θα προκύψουν σε αρκετά ζητήματα, ιδιαίτερα σ’ αυτά που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο, πολλές φορές μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα. Προσοχή στα νεύρα τις ημέρες αυτές, γιατί γίνονται… ανεξέλεγκτα! Επίσης, προσοχή και στις μετακινήσεις.
 
Ιδιαίτερα για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, συνιστάται… ψυχραιμία, γιατί οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσουν!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας:

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι