blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Ζυγό εγκαινιάζει την είσοδο του φθινοπώρου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Ήλιος στον Ζυγό εγκαινιάζει την είσοδο του φθινοπώρου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Ζυγό

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου και ώρα 23:44, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει επίσημα την είσοδο του φθινοπώρου. Η θέση του Ήλιου στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και της Αφροδίτης, πρόκειται να δημιουργήσει την ανάγκη για αρμονία, ισορροπία και ειρήνη και να στρέψει το ενδιαφέρον όλων μας στις σχέσεις μας –φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές– τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε.
 
Οι τέχνες και ο πολιτισμός θα αναδειχθούν περισσότερο μέσα από τη νέα θέση του Ήλιου, ενώ η αναζήτηση της ομορφιάς, εσωτερικής και εξωτερικής, θα γίνει περισσότερο αναγκαία. Οι αισθηματικές σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μπορούν τώρα να επιτύχουν μια νέα αρμονία, ενώ οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν ως σημείο αναφοράς την ισορροπία. Αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.
 
Παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις αφορούν στο διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού (22/9 – 23/10), το γεγονός ότι η νέα θέση του Ήλιου σηματοδοτεί την άφιξη του φθινοπώρου, μπορεί να «επεκτείνει» τις προβλέψεις, μέχρι την έναρξη της χειμερινής ισημερίας, που ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12.

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τον Ήλιο στον Ζυγό

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την θέση του Ήλιου στον Ζυγό είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ο Ήλιος στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το φθινόπωρο σε βρίσκει πλήρως ανανεωμένο και πανέτοιμο να ασχοληθείς αποκλειστικά με την αισθηματική σου ζωή. Τώρα έχεις την διάθεση να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία μαζί του, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής, βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σου και σε παροτρύνουν να θεμελιώσεις μια νέα ισορροπία και αρμονία. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι μόνος σου, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα, τα οποία θα σε εξιτάρουν και θα σου προσφέρουν όμορφες εμπειρίες. Μέσα από αυτές τις γνωριμίες θα προκύψει και ένας έρωτας που θα καλύψει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να δημιουργήσεις και μια νέα συνεργασία, το διάστημα αυτό είναι το πιο κατάλληλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, εγκαινιάζεται επίσημα και η έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου που σου επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές. Έτσι, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα διαπιστώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και όχι μόνο. Τώρα θα μπορέσεις να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τις ανάγκες σου, τους προσωπικούς σου στόχους, αλλά και την εμφάνιση και την υγεία σου. Με την αυξημένη δημιουργικότητά σου, θα καταφέρεις να κατακτήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου εμφάνιση και θα κάνεις αλλαγές, που θα γίνουν αμέσως αισθητές και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Τέλος, η ανανέωση του προσωπικού σου χώρου, αλλά και ένας νέος έρωτας, αν είσαι ελεύθερος, θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το φθινόπωρο μπαίνει για σένα δυναμικά και φέρνει τύχη σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η νέα θέση του Ήλιου στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, που θα σε κάνουν να αισιοδοξείς ακόμα περισσότερο για το μέλλον σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα περάσει σε μια καλύτερη φάση, και δεν αποκλείεται να προκύψει μια εγκυμοσύνη, που θα σε οδηγήσει σε σοβαρές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση ζωής και θα αλλάξει τις μελλοντικές προοπτικές σου. Επιπλέον, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις περισσότερο, να απολαύσεις ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά και να αναδείξεις την δημιουργικότητά σου, που είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει στην επίτευξη μιας σημαντικής επαγγελματικής συμφωνίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος Ήλιου στον Ζυγό, πραγματοποιείται λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου. Έτσι, οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μπορεί να μην είναι πολύ εύκολες για σένα, θα είναι όμως δημιουργικές και μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες, αν καταβάλλεις τις ανάλογες προσπάθειες. Εύκολα ή δύσκολα, μην ξεχνάς ότι ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο κι αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη μπει σε μια διαδικασία ανάπτυξης και προόδου, που θα σου εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Και επειδή πάντα η ισορροπία στην προσωπική σου ζωή αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για όλους τους τομείς της ζωής σου, εκείνο που έχει προτεραιότητα αυτό το διάστημα είναι η συναισθηματική σου κάλυψη, την οποία θα πετύχεις δημιουργώντας μια νέα αρμονία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση με ένα άτομο που δεν έχεις ξεπεράσει, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας, που θα σου δώσει φτερά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η άφιξη του φθινοπώρου, σου επιφυλάσσει νέους έρωτες και πάθη που θα «ταράξουν» τη ζωή σου. Είτε διατηρείς ήδη μια σχέση είτε όχι, οι γνωριμίες και οι προκλήσεις τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι τόσες πολλές που θα σε βάλουν σε μεγάλα διλήμματα. Επειδή όμως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι η επίτευξη της ισορροπίας, καλό θα είναι να μην «παρασυρθείς» από πειρασμούς και να καταφέρεις να επιλέξεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σου χαρίσει ό,τι ονειρεύεσαι. Η καλύτερη σχέση που χρειάζεσαι τώρα, είναι αυτή που θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία και την αρμονία χωρίς να σου στερήσει την ανεξαρτησία που είναι σημαντική για σένα. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση ή είσαι δεσμευμένος καλό θα είναι να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου και να μην αφήσεις τη σχέση σας να διαταραχθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις στα ζώδια του φθινοπώρου κι έτσι η άφιξη αυτής της εποχής, μόνο καλά μπορεί να σηματοδοτεί για σένα. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από τις 22 Σεπτεμβρίου, φέρνει μαζί της μια πλήρη ανανέωση και διάθεση για νέα επιτεύγματα. Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι η οικονομική σου κατάσταση, η οποία μπορεί να υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα, γεγονός που θα σε κάνει να σκεφτείς κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Οι προσπάθειές σου για την επίτευξη μιας σταθερής βάσης, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές αντιξοότητες. Σημαντικό μέλημα θα αποτελέσει και η επίτευξη της προσωπικής σου ισορροπίας, με αποτέλεσμα να κάνεις μερικές υποχωρήσεις που θα εξασφαλίσουν νέα ισορροπία στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας που έχεις ανάγκη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η είσοδος του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο από τις 22 Σεπτεμβρίου, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός, αφού εγκαινιάζει την εποχή των γενεθλίων σου. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, προτεραιότητά σου θα είναι η ερωτική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου να βρεις επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο, θα σε οδηγήσει να ξεκινήσεις μια αναζήτηση που θα καταλήξει πολύ θετικά. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης αυτό το διάστημα, μπορεί να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις και όλους τους υπόλοιπους προσωπικούς σου στόχους. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Τέλος, σημαντικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μπορείς να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η επίσημη άφιξη του φθινοπώρου ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου. Η νέα θέση του Ήλιου σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, η οποία έτσι κι αλλιώς, παρά την επιρροή του Κρόνου, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ακόμα και αν έχουν υπάρξει κάποια μικροπροβλήματα, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και διεξόδους και να επιτύχεις μια καλύτερη αρμονία με τον σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις διακόψει πρόσφατα μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να την αποκαταστήσεις και να οικοδομήσεις μια νέα σταθερότητα. Στην περίπτωση που παραμένεις αδέσμευτος και μόνος, το φθινόπωρο φέρνει μαζί του ένα νέο έρωτα, που μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, και η οποία για κάποιους λόγους πρέπει να διατηρηθεί μυστική για λίγο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από τις 22 Σεπτεμβρίου, αποτελεί ακόμα μια θετική επιρροή για το ζώδιό σου, που έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα, βρίσκεται στα καλύτερά του. Έτσι, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είσαι ακόμα πιο κοινωνικός και θα καταφέρεις να αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς φιλίας με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου. Αν μάλιστα σε απασχολεί η εξασφάλιση μιας επαγγελματικής θέσης, μπορείς αυτό το διάστημα να την πετύχεις κυρίως χάρη στις «υψηλές» γνωριμίες σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα δεχτείς έντονο φλερτ από πολλά άτομα, ωστόσο καλό είναι να αποφασίσεις με σύνεση και λογική προτού πάρεις την τελική σου απόφαση, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Τέλος, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμα σχέδια.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η επίσημη είσοδος του φθινοπώρου από τις 22 Σεπτεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και την επαγγελματική σου αναρρίχηση. Είναι γεγονός ότι τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου, να βγεις από την αφάνεια και να κατακτήσεις στόχους μιας ζωής. Η παράλληλη βελτίωση των οικονομικών σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να απαλλαγείς από ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν, αλλά και να σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις αλλαγές που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως είναι καιρός να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της και φαίνεται πια ότι η επισημοποίησή της βρίσκεται πολύ κοντά. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος πειρασμός που θα εμφανιστεί στη ζωή σου αυτό το διάστημα, θα σε κάνει να ανατρέψεις πολλές θεωρίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο ζωοδότης Ήλιος περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και αναγγέλλει επίσημα την άφιξη του φθινοπώρου. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες αναμένονται εξαιρετικά θετικές για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Εκείνο ωστόσο που θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σου, είναι η προσωπική σου ζωή, αφού τώρα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σου. Ίσως η απόφαση να προχωρήσεις σε μια σοβαρή δέσμευση, προκαλέσει θετικές αλλαγές που θα σου επιτρέψουν να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα αποδειχθεί τόσο δυνατός, που σύντομα θα σε οδηγήσει σε σοβαρές αποφάσεις. Τέλος, αν μέσα στα σχέδιά σου συμπεριλαμβάνεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τώρα θα μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η εποχή του φθινοπώρου αποτελεί για σένα μια σημαντική ευκαιρία να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου, να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου αλλά και να ανανεωθείς. Οποιαδήποτε αλλαγή ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά σου, που θα αποτελέσουν και το κύριο μέλημά σου. Έτσι, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να ζυγίσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου, να αναλύσεις τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου και να φροντίσεις να εξασφαλίσεις μια ισορροπία που θα σου επιτρέψει να κινηθείς με άνεση. Ίσως η αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων σε οδηγήσει σε μια νέα εργασία και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή φαίνεται τόσο ικανοποιητική που σε αναζωογονεί και σου δίνει την δύναμη να κατακτήσεις ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας, θα αναπτερώσει το ηθικό σου και τις δυνάμεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2013 00:00:00