blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή & τετράγωνο με Άρη.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή & τετράγωνο με Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η εβδομάδα είναι γεμάτη εξελίξεις, αφού στην ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Άρη, που κορυφώθηκε χτες, άλλες δύο σημαντικές όψεις έρχονται να παίξουν το δικό τους ρόλο στο πλανητικό σκηνικό των ημερών. Αυτήν τη φορά είναι η σειρά του Ήλιου να αναλάβει τα ηνία για να μας καθοδηγήσει, με δύο όψεις που σχηματίζει στη σημερινή μέρα, ξεκινώντας από την σύνοδό του με τον ανάδρομο Ερμή.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με Άρη

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή δίνει μια έντονη κινητικότητα στις ημέρες αυτές και συνηγορεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσης, καθώς είναι πιο έντονη η ανάγκη να διεκδικήσουμε ό,τι θέλουμε να κατακτήσουμε.

Συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, κινούνται σε ένα έντονο κλίμα και συχνά σε υψηλούς τόνους… Κι αυτό χρειάζεται συνετή διαχείριση, μια και η επόμενη όψη του Ηλίου είναι το τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, μια όψη που βγάζει προς τα έξω εγωιστικές συμπεριφορές, που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια επικοινωνίας και διαλλακτικότητας!

Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να βγουν στο προσκήνιο λάθη και παραλείψεις που φορτίζουν επικίνδυνα την ατμόσφαιρα, μέσα από κρίσεις και επικρίσεις που οξύνουν ιδιαίτερα τα πνεύματα. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να διαταραχτούν η αρμονία και οι ισορροπίες, αν δε χειριστούμε τα πράγματα με ευελιξία. Οι δημιουργικές ασχολίες αλλά και η φυσική άσκηση και η γυμναστική, είναι θαυμαστοί τρόποι εκτόνωσης της δυναμικής των όψεων, που βοηθούν και στη διατήρηση των όποιων ισορροπιών.

Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορεί να μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την εξουσία κάθε μορφής, που μπορεί να δημιουργήσουν και αυτά με την σειρά τους ένταση και αναταραχές στην ατμόσφαιρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου με Ερμή και Άρη;

Στο στόχαστρο και πάλι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μην ανοίγετε μέτωπα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ή βλέπετε πως μπορεί να μην καταλήξουν στα αποτελέσματα που θέλετε. Και κυρίως, προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, μια και βάλλονται άμεσα από την ενέργεια αυτών των όψεων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2016 19:00:00