blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τις ημέρες αυτές, είναι να θυμάσαι συνεχώς πως τίποτα, μα τίποτα στη ζωή αυτή δεν είναι δεδομένο και πως τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη! Τις ημέρες η καθημερινή ρουτίνα μπορεί να αλλάξει απότομα και απρόβλεπτα, ταράζοντας για τα καλά τις ισορροπίες και κυρίως τις… ψυχολογίες, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον αντισυμβατικό και επαναστατικό Ουρανό. Ο συμβιβασμός, το ''πρέπει'', η υποχώρηση, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της όψης αυτής, που δημιουργεί πολλές φορές ένα κλίμα ακόμα κι επαναστατικό, κυρίως σε πρόσωπα η καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά στον ψυχισμό σου, στις υποθέσεις σου, στην καθημερινότητά σου, μπλοκάροντας τα θέματά σου και αναχαιτίζοντας τη δράση ή τις επιθυμίες σου.

Sponsored Links

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό στις 10/1/2017

Καταρχήν βάλλεται η επαγγελματική ζωή, μια και τις ημέρες αυτές αφ’ ενός η ανάγκη να εκφραστείς, να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε ό,τι σε καταπιέζει ή σε προκαλεί, φαίνεται να μην έχει φρένο και πολλές φορές μια και μόνο λέξη αρκεί, για να κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει!

Κάθε είδους συνεργασία ή συνεταιρισμός κάτω από την ενέργεια της όψης αυτής, είναι πολύ πιθανόν ακόμα και να διασπαστεί, μια και η επικοινωνία δυσκολεύει. Επίσης, το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανόν ακόμα και προγραμματισμένα σχέδια να ανατραπούν, να αναβληθούν, προκαλώντας μεγάλα εμπόδια στις εξελίξεις που πιθανόν προσδοκούσες.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, η όψη λειτουργεί επίσης διασπαστικά, όχι όμως αναίτια. Έτσι, οτιδήποτε μπορεί να σε καταπίεζε ή να σε έκανε να ασφυκτιείς, τώρα φαίνεται πως δεν επιδέχεται άλλης ανοχής από την πλευρά σου. Βεβαίως, να θυμάσαι πως πολύ απλά μπορεί να χρειάζεσαι φρέσκο αέρα, ορίζοντα, και την ανάγκη να αναπνεύσεις οξυγόνο, για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω σου όσο γίνεται πιο αντικειμενικά και κυρίως πιο ψύχραιμα.

Γιατί τώρα, οτιδήποτε σε πίεζε εδώ και καιρό, θα εκτονωθεί με έντονο και απότομο τρόπο, όμως τις περισσότερες φορές δεν είναι κάτι καινούργιο, μα ένα γεγονός που κουβαλάς εδώ και καιρό μέσα σου. Οι πλανήτες και οι ενέργειες δίνουν τις αφορμές, για να εκτονωθούν τα γεγονότα, που προϋπάρχουν και σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Καλό είναι λοιπόν να ελέγχεις την παρόρμησή σου, γιατί οι συνέπειες ίσως και να μην είναι εύκολο να διορθωθούν. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου, γιατί και εδώ ο παρομητισμός ή η νευρικότητα που διέπει τις διαθέσεις, μπορεί να είναι υπεύθυνη και για ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές χρειάζεται γενικότερα να κρατήσετε τις αποστάσεις από οτιδήποτε δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ή από οτιδήποτε νιώθετε να σας βγάζει εκτός εαυτού.

Ασχοληθείτε με οτιδήποτε εκτονώνει τη δημιουργική έκφρασή σας. Με καινούρια ενδιαφέροντα, καινούργιες ασχολίες, πρωτότυπα θέματα, που βοηθούν να διοχετεύετε την ενέργειά σας δημιουργικά. Είναι και αυτό μια σημαντική εναλλακτική, που στρέφει αλλού το ενδιαφέρον και τις εξελίξεις. Γιατί πάντα υπάρχει η άλλη πλευρά, και η δυνατότητα να την επιλέξουμε!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-01-2017 19:00:00