blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό και Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ας αφήσουμε την ψυχή μας να εκφραστεί!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό και Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ας αφήσουμε την ψυχή μας να εκφραστεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Είναι μια εβδομάδα που δονείται κάτω από δύσκολες ενέργειες, μια και οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται, μας βγάζουν από την συνηθισμένη μας ρουτίνα και δίνουν την αφορμή για σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις! Η αρχή γίνεται από σήμερα, με δύο σημαντικές όψεις που κορυφώνονται στο σκηνικό

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Ξεκινάμε με την επεισοδιακή όψη τετραγώνου μεταξύ Ηλίου και Ουρανού. Ένας σχηματισμός που σε προτρέπει και πολλές φορές σε αναγκάζει να διαχειριστείς σύνθετες, περίπλοκες καταστάσεις, την ώρα που και η δική σου διάθεση δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε διαχειρίσιμη! Οι σχέσεις σου με τους άλλους βαδίζουν σε ένα δύσκολο πεδίο επικοινωνίας, μια και πολύ συχνά στηρίζονται στο ''Εγώ'', γεγονός που δεν βοηθά ούτε να κατανοήσεις αυτά που σου λένε, μα ούτε και οι άλλοι να κατανοήσουν εσένα!
 
Υπάρχει μια τάση απελευθέρωσης, απεξάρτησης από δεσμεύσεις, που μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις με τρόπο ακραίο, χωρίς να υπολογίζεις ούτε τις καταστάσεις ούτε τα πρόσωπα, παρά μόνο τη δική σου διάθεση να κάνεις αυτό που θέλεις και ακριβώς όπως το θέλεις. Αυτή η τάση μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές, αντιδράσεις και έντονες αναταράξεις στον προσωπικό, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα. Έχεις ανάγκη να ανασάνεις, να βγεις έξω και να απολαύσεις το φως της ημέρας με μια άλλη διάθεση και ματιά!
 
Στη θετική της μορφή, η όψη αυτή μπορεί να σου προσφέρει αλλαγές ή ανατροπές στα προγραμματισμένα σχέδιά σου, μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος. Η στροφή που γίνεται τώρα στα σχέδια ή στους υπολογισμούς σου, ενδεχομένως να σε ωφελήσει με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που περίμενες! Ίσως ακόμα να δεχτείς βοήθεια και συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, που δεν το περιμένεις!
 
Από την άλλη μεριά, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ενισχύει πολύ τον παρορμητισμό και τις αυθόρμητες κινήσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν από λάθος εντυπώσεις ως λάθος κινήσεις και αποτελέσματα!
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες που διανύουμε μπορεί να σας ξαφνιάσουν, τόσο με τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας όσο και με τη δική σας απρόβλεπτη και ανατρεπτική διάθεση! Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, που μπορεί πραγματικά να ανατραπούν, βγάζοντας ενδεχομένως στο προσκήνιο και προβλήματα τα οποία προϋπήρχαν, όμως τώρα μοιάζουν σαν την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι… Επίσης, προσοχή και σε πάσης φύσεως ατυχήματα, που μπορεί να προκληθούν από έντονο παρορμητισμό ή απρόσεκτες κινήσεις.

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στο αντιστάθμισμα της δύσκολης αυτής όψης, σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που μας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους, πιο δεκτικούς, πιο συναισθηματικούς. Πολύ πιθανόν να μας βγάλει από τα όρια της πραγματικότητας, καλλιεργώντας τη φαντασία, που τώρα ενισχύεται… Οι συζητήσεις είναι ευχάριστες, μια και τα πρακτικά ζητήματα δεν φαίνεται να έχουν θέση στην σημερινή μέρα! Υπερισχύει το… ταξίδι στο όνειρο, στις ιδέες ή σε πνευματικά θέματα που μας εξελίσσουν.
 
Θα έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε πια συναισθηματικά, ενισχύοντας σχέσεις και συνεργασίες με τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά να ασχοληθούμε και την τέχνη ή ακόμα και να διαλογιστούμε, να έρθουμε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας! Μια έκθεση ζωγραφικής, μια κοινωνική εκδήλωση, μια θεατρική παράσταση, είναι σίγουρο πως θα εμπλουτίσει την ψυχή μας και θα μας χαρίσει και πολύ όμορφες στιγμές.
 

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφήστε τον καλό σας εαυτό να έρθει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε. Είναι σίγουρο πως αυτή η στάση και συμπεριφορά, θα σας επιστραφεί. Αξιοποιήστε τις πνευματικές σας ανησυχίες και αναζητήσεις, στραφείτε σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις! Οι απαντήσεις που θα πάρετε, μπορεί να σας ξαφνιάσουν!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι