blank
 
blank

Τα άστρα 2 ως 4 Ιανουαρίου 2015, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Τριήμερο ανατροπών, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις!

 
Τα άστρα 2 ως 4 Ιανουαρίου 2015, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα: Τριήμερο ανατροπών, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 72
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 2 ως 4 Ιανουαρίου 2015

Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Οι ημέρες αυτές έρχονται να υπογραμμίσουν με πολύ δυνατά χρώματα το συναίσθημα, που πυροδοτείται, φουντώνει και σε πολλές περιπτώσεις… εκρήγνυται προς πάσα κατεύθυνση και κάθε πρόσωπο που βρίσκεται γύρω μας, προκαλώντας έντονες καταστάσεις και ανατροπές!

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Οι όψεις του Ήλιου υπεύθυνες για τις συναισθηματικές αναταράξεις. Αρχικά, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, επηρεάζει τις επόμενες ημέρες, δυσκολεύοντας τις διαθέσεις. Η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη, πιο απότομη και συχνά πιο απρόβλεπτη, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βγάλει θέματα μη αναμενόμενα, που θα λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά σε σχέσεις ή συνεργασίες, δημιουργώντας εντάσεις, διαφωνίες, ακόμη και ρήξεις στο διάστημα αυτό. Οτιδήποτε σε πιέζει, σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δυσάρεστα, θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου κι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με πολύ ακραίο τρόπο, διαταράσσοντας για τα καλά τις ισορροπίες στις σχέσεις!

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα

Την ημέρα της Κυριακής, άλλη μια δύσκολη όψη έρχεται να ταράξει τα ήδη φουρτουνιασμένα νερά. Ο Ήλιος είναι υπεύθυνος για τις αναταράξεις των ημερών, με την σύνοδό του με τον Πλούτωνα αυτήν τη φορά, ανασύρει συναισθήματα που μπορεί να έχεις καταπιέσει, έχεις κρατήσει μέσα σου και δεν τα έβγαλες όταν έπρεπε… Τώρα θα νιώσεις την ανάγκη, όχι μόνο να τα εκδηλώσεις, αλλά πολλές φορές και να τα επιβάλεις στα πρόσωπα που συνυπάρχουν γύρω σου. Και πολύ περισσότερο στο πρόσωπο, που σε συντροφεύει…
 
Ζήλιες, πάθη, κτητικότητα, ερωτική ένταση, όλα αυτά έχουν θέση στην καθημερινότητά σου τις ημέρες αυτές και σε κάνουν αφενός να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση αυτά που χρειάζεσαι να έχεις, από τον σύντροφο σου. Αφετέρου μπορεί να σε κάνουν να ζήσεις κάποιες πολύ έντονες και δυνατές ερωτικές εμπειρίες!

Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Αφροδίτη, το Σάββατο περνά στον Υδροχόο και την Κυριακή συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο, δημιουργώντας την ανάγκη για σταθερότητα στις σχέσεις. Είναι έντονη η διάθεση να… χωθείς μέσα σε μια αγκαλιά, που νιώθεις πως είναι εκεί για εσένα, έτοιμη να σε φροντίσει, να σε κανακέψει και να σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι!
 
Παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις να αποκατασταθεί οτιδήποτε μπορεί να έχει δημιουργήσει ένταση ή αναστάτωση ανάμεσα στα πρόσωπα. Μπορεί να βοηθήσει στην εξυγίανση ενός δύσκολου κλίματος, επαναφέροντας τις ισορροπίες!
 
Επίσης, προσφέρεται για πάσης φύσεως οικονομικές διευθετήσεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, ενώ ενισχύεται η σωστή κρίση σε ό,τι αφορά τέτοιου είδους συναλλαγές ή θέματα γενικότερα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα αυτό φροντίστε να κρατήσετε σε έλεγχο τη συναισθηματική σας ένταση και το όποιο δύσκολο συναίσθημα δημιουργείται μέσα σας. Αλλιώς, πολύ εύκολα μπορεί να προκύψουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και να δημιουργηθούν θέματα, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2015, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για ένα όμορφο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2015 20:00:00