blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 27 ως 29 Νοεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις ή όσο φαίνεται!

Τα άστρα το τριήμερο 27 ως 29 Νοεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις ή όσο φαίνεται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα το τριήμερο 27 ως 29 Νοεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ένα έντονο τριήμερο έχουμε μπροστά μας, μια και βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια μιας ''σκληρής'' Πανσελήνου, που ταρακούνησε για τα καλά πολλούς από εμάς, ενώ το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Κυριακή, δεν διευκολύνει καθόλου τα πράγματα…
 
Κάτω από αυτή την όψη, η διάθεσή μας λειτουργεί υποτονικά, χωρίς διάθεση, χωρίς ζωντάνια και χωρίς ενέργεια! Ό,τι αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής μας φαίνεται να πηγαίνει στο περιθώριο, δίνοντας προτεραιότητα στα αισθηματικά ζητήματα… Μια τάση φυγής που ενισχύεται τις ημέρες αυτές, μας οδηγεί να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας βγάλει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ανοίγοντας τους δρόμους της φαντασίας, εκεί που όλα μοιάζουν διαφορετικά, εκεί που όλα γίνονται πιο ανάλαφρα, χωρίς την ανάγκη να προσπαθήσουμε για οτιδήποτε… Επίσης, είναι πολύ εύκολο να γίνει η τρίχα… τριχιά! Οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, μεγεθύνεται, παίρνει μια πιο δραματική διάσταση στο μυαλό μας, κι έχουμε την τάση να δίνουμε μεγάλη σημασία σε ασήμαντα πράγματα και καταστάσεις!
 
Το πεδίο προσφέρεται για πάσης φύσεως εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, για αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστευόμαστε, ιδιαιτέρως αν δεν είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις ή την ποιότητά τους!
 
ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε πως την Δευτέρα κορυφώνεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, η οποία επίσης έρχεται να δυσκολέψει τα πράγματα… Και βεβαίως, η ενέργειά της επηρεάζει ήδη τις εξελίξεις, δημιουργώντας μια δυσκαμψία και στις διαθέσεις και στις συμπεριφορές, ενώ συχνά μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που μέχρι τώρα είχαμε αφήσει λίγο πιο πίσω, αλλά τώρα καλούμαστε επιτακτικά να επιλύσουμε!
 
Επίσης, καλό είναι να θυμόμαστε πως όλα όσα συμβαίνουν είναι απλά γεγονότα… Το θέμα είναι αν εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε με θετική ή αρνητική διάθεση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, προσέξτε ιδιαίτερα οτιδήποτε έρχεται τώρα στη ζωή σας, μια και το σκηνικό είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει συνθήκες… χάους, μέσα από τις οποίες δεν είναι εύκολο ούτε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, ούτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να τα ισορροπήσετε! Ιδιαίτερη προσοχή και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, μια και οι παρεξηγήσεις ή οι παρανοήσεις είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν ένα βαρύ κλίμα και μια ψυχρότητα.

Να έχετε μια όμορφο τριήμερο! Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-11-2015 14:47:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι