blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη, στις 31 Μαΐου 2014: Ώρα για δράση, κοινωνικότητα και διεκδικήσεις!

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη, στις 31 Μαΐου 2014: Ώρα για δράση, κοινωνικότητα και διεκδικήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη

Το τρίγωνο που σχηματίζεται το Σάββατο 31 Μαΐου μεταξύ του Ήλιου από τους Διδύμους και του Άρη από τον Ζυγό, μας κινητοποιεί να εκφράσουμε τον εαυτό μας με άνεση και αμεσότητα. Αυτή η θετική όψη μεταξύ δύο αέρινων ζωδίων τονίζει την ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να εστιάσουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε, μέσα από την συζήτηση και την εύρεση κοινών ενδιαφερόντων.
 
Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που διψά για επικοινωνία, γνώση και νέους ορίζοντες που θα ικανοποιήσουν την έμφυτη περιέργειά του για τον κόσμο. Από την άλλη, αυτό που αποζητά ένας Ζυγός είναι να μοιράζεται τον εαυτό του με τους άλλους, να αποκτά κοινές εμπειρίες και να θέτει κοινούς στόχους, είτε με το ταίρι του είτε με τον οποιοδήποτε βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του και αποτελεί συνοδοιπόρο του.
 
Και τα δύο ζώδια έχουν έντονη την τάση για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, άρα με το τρίγωνο αυτό σε πλανήτες με αρσενική (και άρα ενεργητική) ενέργεια, όπως είναι ο Ήλιος και ο Άρης, η διεκδίκηση των επιθυμιών μας και η υλοποίηση των στόχων που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μας, έρχονται μέσα από την παραδοχή ότι “για να εξελιχθώ χρειάζομαι και τους άλλους”

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η εύνοια της όψης μεταξύ του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Άρη, αφορά στον τομέα που σχετίζεται με τις ερωτικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Ενδεχομένως να παρατηρήσεις κάποια εξέλιξη σε μία συνεργασία σου, που βρίσκεται στα σκαριά ή να αποφασίσεις να περάσεις την ημέρα με τον σύντροφό σου, ώστε να ανακαλύψετε κοινά ενδιαφέροντα, που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Εκμεταλλεύσου την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, για να περάσεις μία έντονη μέρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση και την καθημερινότητά σου. Ίσως να θελήσεις να προβείς σε κάποιες αγορές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου ή να διαπραγματευτείς για το οικονομικό κομμάτι μιας συνεργασίας σου. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα ενδείκνυται για να εστιάσεις στο σώμα και την ευεξία σου και να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Ήλιου, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, και του Άρη από τον Ζυγό, σε ξεσηκώνει να δραστηριοποιηθείς, να βγεις να διασκεδάσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις, που θα τονώσουν την ανάγκη σου για επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, να βγείτε έξω με φίλους ή να κανονίσετε μία κοντινή απόδραση. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μία νέα γνωριμία, που ίσως εξελιχθεί σε φλογερό έρωτα, είναι το κίνητρο για να βγουν από το σπίτι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο μεταξύ των Ήλιου και Άρη φαίνεται να σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι, είτε μόνος είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πιθανόν, λόγω πίεσης που δέχτηκες τις προηγούμενες ημέρες, τώρα να σου γεννήθηκε η ανάγκη να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σε ξεκουράζουν. Ευτυχώς αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, η απομόνωση για ένα διήμερο με το ταίρι σου, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να εκμεταλλευτείς αυτή την όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Μετακινήσεις και επαφές με άτομα από τον κοινωνικό σου κύκλο φαίνεται να φέρνει το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται στις 31 Μαΐου. Αν έχεις σχεδιάσει κάποιο ταξίδι ή βρίσκεσαι εν μέσω συζητήσεων για κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί, αυτό το Σαββατοκύριακο θα παρατηρήσεις εξελίξεις και νέα δεδομένα. Παράλληλα, η ένταξή σου σε κάποια καινούρια ομάδα ή μερικά σχέδια για το μέλλον σου, ενδέχεται να γεμίσουν τον χρόνο σου με δημιουργικότητα και ζωντάνια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο τομέας της καριέρας σου έρχεται στο προσκήνιο, με το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Άρη να επηρεάζει το επαγγελματικό σου στάτους, παράλληλα με την οικονομική σου κατάσταση. Κάποιες συζητήσεις στη δουλειά, που αφορούν στις απολαβές σου, ή η απόφασή σου να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα που θα αλλάξει την επαγγελματική σου κατεύθυνση, βρίσκονται ανάμεσα στα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ήλιο που κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, φαίνεται να ευνοεί τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με σπουδές και ταξίδια, καθώς και με την ανάγκη σου για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Η μέρα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσεις ανθρώπους που θα φανούν χρήσιμοι για το μέλλον σου, αλλά και για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου ή με φίλους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυξημένη λίμπιντο και ανάγκη για συναισθηματικές επαφές φαίνεται να φέρνει το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται στις 31 Μαΐου. Με τους δύο πλανήτες να περνούν μέσα από δύο υδάτινους οίκους σου, η τάση σου για εσωτερικές αναζητήσεις και δέσιμο με το αντικείμενο του πόθου σου, έρχονται να αναζωπυρώσουν το πάθος ανάμεσά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το οικονομικό κομμάτι, αποφεύγοντας έξοδα ή δανεισμούς προς τρίτους τις ημέρες γύρω από την όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που πραγματοποιείται στις 31 Μαΐου, αφορά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις σχέσεις σου, είτε τις ερωτικές, είτε τις επαγγελματικές ή ακόμη και τις φιλικές. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που επιθυμείς είναι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ανταλλάξεις ιδέες και να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους, που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα για να αναπτύξετε. Η ημέρα, φίλε Τοξότη, ζητά κοινωνικοποίηση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τομέας της ζωής σου που φαίνεται να επηρεάζει το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, είναι αυτός που αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και στην καθημερινότητά που βιώνεις μέσα στο χώρο εργασίας σου. Ίσως να σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποια αλλαγή σχετικά με τα παραπάνω ή τρόπους, ώστε να βελτιώσεις κάποιες συνθήκες στο περιβάλλον που δουλεύεις. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου την δυναμικότητα που προσδίδει ο Άρης, για να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Άρη που πραγματοποιείται στα άλλα δύο αέρινα ζώδια, φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου και σε κινητοποιεί να βγεις έξω, να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους. Άνοιξε τα ραντάρ σου για να αφουγκραστείς τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σου (επαγγελματικές και ερωτικές) και να τις αρπάξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο τομέας του ωροσκοπίου σου που επηρεάζεται από την όψη τριγώνου Ήλιου-Άρη αφορά στο κομμάτι των επαγγελματικών σου και των οικονομικών συμφωνιών. Αν προγραμματίζεις κάποια αλλαγή σε σχέση με τα παραπάνω, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται, ενώ παράλληλα η μέρα παρουσιάζει και μία εύνοια σε συζητήσεις και επαφές, που θα βελτιώσουν είτε το περιβάλλον εργασίας σου είτε τη συμβίωση με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2014 00:00:00