blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό και τον Ερμή σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό και τον Ερμή σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Η σημερινή, είναι μια μέρα που κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να σε φέρει κοντά σε οτιδήποτε έχεις ονειρευτεί, επιθυμήσει ή προσδοκάς! Τώρα, μπορεί με εκείνον τον περίεργο τρόπο που μόνο οι ουρανοί ξέρουν να σκηνοθετήσουν, να πέσεις κυριολεκτικά επάνω σε γεγονότα και καταστάσεις, που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις!
 
Η προσταγή εδώ είναι μία: Τόλμησε! Τόλμησε να απαγκιστρωθείς απ’ οτιδήποτε θεωρείς δεδομένο ή σίγουρο και να κάνεις το επόμενο βήμα σε μια άγνωστη περιοχή, που μπορεί ωστόσο να σου επιφυλάσσει μαγικές διαδρομές και συναρπαστικές εξελίξεις!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα, σου ανοίγει την πόρτα του απροσδόκητου και σε προσκαλεί στον άγνωστο κόσμο του… Τίποτα δεν μπορεί να γίνει με το συμβατικό, το συνηθισμένο τρόπο, και εδώ ακριβώς είναι η μαγεία! Είναι αυτές οι απρόβλεπτες ευκαιρίες, που πραγματικά σε κάνουν να καταλαβαίνεις πως για κάθε τι που συμβαίνει εδώ στη γη, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, οργανωμένο από το σύμπαν… Γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου σε τετριμμένες μεθόδους και προβληματισμούς, που μέχρι τώρα δεν σε βοήθησαν να φτάσεις σε αποτέλεσμα και σε λύση!
 
Πολύ πιθανόν, υποθέσεις που έμεναν στο περιθώριο, στην στοίβα των εκκρεμοτήτων, να τις δεις να εξελίσσονται και να τακτοποιούνται μέσα από πολύ παράδοξες συνθήκες! Ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να προκύψουν εκείνες οι ξαφνικές συναντήσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να σε φέρουν και πάλι κοντά σ’ εκείνο το πρόσωπο, που πάντα επιθυμούσες να πλησιάσεις, αλλά δεν είχες καταφέρει να βρεις το κουράγιο και το θάρρος! Επωφελήσου λοιπόν απ’ όλα τα απροσδόκητα συμβάντα που έρχονται στη ζωή σου, γιατί είναι σίγουρο πως κάπου θέλουν να σε οδηγήσουν!

Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Βεβαίως, καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα σε σχέση με ό,τι διαδραματίζεται τώρα, γιατί η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στέλνει και αυτή τη δική της ενέργεια στην ημέρα, που συχνά μπορεί να έχει παραπλανητικό χαρακτήρα… Και επειδή οι ενέργειες των δύο όψεων συμβαίνουν ταυτόχρονα και εμπλέκονται η μια στην άλλη, να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Και πως μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει την αλήθεια των πραγμάτων…

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια της όψης του Ηλίου με τον Ουρανό και μπορεί πραγματικά να δείτε τη ζωή σας αλλάζει! Προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, ξαφνικά επιλύονται, ενώ προκύπτουν κάποιες τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, που η πρόθεσή τους είναι να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας! Με ποιο πρόσωπο έρχεται συνάντηση;

Να έχετε μια όμορφη μέρα!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι