blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Χείρωνα: Ακόμα κι όταν συναντάς αδιέξοδα, υπάρχουν πάντα κάποιοι που φροντίζουν για εσένα!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Χείρωνα: Ακόμα κι όταν συναντάς αδιέξοδα, υπάρχουν πάντα κάποιοι που φροντίζουν για εσένα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό

Η ενέργεια των ημερών έχει κάτι απροσδόκητο, ξαφνικό, αναπάντεχο, που μπορεί ωστόσο να μας ωφελήσει και μάλιστα σημαντικά! Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό λίγο πριν την Νέα Σελήνη του μήνα που κορυφώνεται την Παρασκευή, έρχεται να φέρει εξελίξεις, που θα σε οδηγήσουν στην κατεύθυνση που επιθυμείς, ακόμα κι αν δεν πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις!
 
Απρόσμενες εξελίξεις, μηνύματα και ειδήσεις, είναι κάποια από τα σενάριά που συνθέτουν τις εξελίξεις που δρομολογεί η σημερινή μέρα και πραγματικά σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Ωστόσο, ανατρέπουν πολύ ευχάριστα την ροή της καθημερινότητάς σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε τελείως άλλους δρόμους από αυτούς που έχεις προγραμματίσει…
 
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου, που ενδεχομένως είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σου όχι όμως από την καρδιά σου, σε αναστατώνει ευχάριστα, καθώς ο Ουρανός βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και ανοίγει για μια ακόμα φορά τις πύλες και του παρελθόντος! Ίσως ακόμα η σημερινή μέρα να σε βοηθήσει πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, σε κάποια θέματα που ενδεχομένως σε είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα, μια και η όψη συχνά λειτουργεί σαν τον από μηχανής θεό, προσφέροντας τις λύσεις που αναζητούσες!

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Ιδιαίτερα καλές οι πρωινές ώρες της ημέρας, που το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία ενισχύει πολύ την θετική ενέργεια, την επικοινωνία, την καλή διάθεση, ενώ δημιουργεί θετικές εξελίξεις προς κάθε κατεύθυνση! Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα, για να προωθήσεις τις ιδέες ή τα θέματα που σε ενδιαφέρουν σε σχέση με τα επαγγελματικά σου ή να τακτοποιήσεις γενικότερα υποθέσεις οικονομικού περιεχόμενου, και μάλιστα με αναπάντεχες βοήθειες, οι οποίες σε εξυπηρετούν σημαντικά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις μέρες αυτές αξιοποιήστε καθετί που προκύπτει, ακόμα και αν φαινομενικά δεν είναι αυτό το περιμένατε. Δεν ξέρετε ποτέ πού μπορεί να σας οδηγήσει ο δρόμος που τώρα ανοίγεται μπροστά σας! Πολύ πιθανόν επίσης να δείτε και παλιότερες υποθέσεις σας ή σχέδια που ενδεχομένως έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, να ενεργοποιούνται εκ νέου, προκειμένου να δρομολογηθούν!

Ήλιος σε τετράγωνο με Χείρωνα

Ταυτόχρονα, σήμερα έχουμε σε κορύφωση και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Χείρωνα. Ο Χείρωνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την προσφορά, αλλά και την θεραπεία. Στην ένωσή του με τον Ήλιο μιλά για την ανάγκη να δούμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζουμε, σαν ένα μέρος της εξελικτικής διαδικασίας της ψυχής μας, ώστε να κατακτήσουμε την πολυπόθητη ισορροπία! Τι σου κάνει καλό; Αναζήτησε τις ποιότητες εκείνες που σου προσφέρουν ανακούφιση και ηρεμία… Και κυρίως μην διστάσεις να προσφέρεις με όποιο τρόπο μπορείς, σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Η προσφορά λειτουργεί πάντα σαν θεραπεία προς τον εαυτό σου!
 
Επίσης, μην ξεχνάς πως αυτές οι δύο όψεις συνοδεύουν και την Νέα Σελήνη του μήνα, οπότε ότι προκύπτει τώρα, αφορά και τον κύκλο ολόκληρης της περιόδου που ανοίγεται μπροστά μας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-12-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι