blank
 
blank

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ώρα για όνειρα!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ώρα για όνειρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 30 Οκτωβρίου 2015, ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Τα ζώδια που φιλοξενούν και τους δύο πλανήτες, ανήκουν στο στοιχείο του νερού, οπότε η επιρροή τους είναι βαθιά και έντονη. Πρόκειται για μια πλανητική όψη που απελευθερώνει μεγάλη φαντασία, ονειροπόληση και αρμονική γεφύρωση όλων των διαφορών.
 
Οι επιρροές θετικές και δυνατές, ενισχύουν τη πίστη μας στο θείο, μας φορτίζουν με δύναμη ψυχής και μας παρακινούν να εστιάσουμε σε έναν ανώτερο σκοπό. Η αλήθεια είναι πως συχνά το μεγαλείο ψυχής που διαμορφώνεται, βρίσκει έκφραση σε αγαθοεργίες, στη προστασία των αδυνάτων, στο να φέρουμε στη ζωή μας κάτι που να αξίζει το κόπο και να αφοσιωθούμε σε αυτό.

Με τα φτερά της φαντασίας…

Μία αίσθηση και επιθυμία ελευθερίας, μία τάση να μην έχουμε προσωπικά όρια και δεσμά, καθώς και η ξέφρενη φαντασία, θα καθορίσει το διάστημα αυτό. Ωστόσο, όσο θετικές και να είναι οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας, πάντα προσθέτει μια αίσθηση ανικανοποίητου, μαζί με μία τάση φυγής.
 
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού, ασχολείται με τις προσωπικές σου κτήσεις, τις επιδόσεις και την κατάκτηση των στόχων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς δημιουργεί μία απελευθέρωση από τον εγωισμό, μία λύτρωση από όλα εκείνα τα γήινα, που μας κρατάν δέσμιους. Αυτά μπορεί να είναι οικονομικά θέματα, αρνητικά αισθήματα, άγχος, μίσος και ανασφάλειες. Δεν παίζει ρόλο πια η επίδοση, ούτε ο προσωπικός στόχος, αλλά η προοπτική να επιτύχουμε κάτι που να μας προσφέρει ηθική ικανοποίηση.
 
Ενεργοποιημένοι οι ηλιακοί οίκοι, δωδέκατος και όγδοος, αναμοχλεύουν τα όνειρά μας, τις προσδοκίες, την ετοιμότητα που έχουμε να προσφέρουμε στον πλησίον, τις βαθύτερες επιθυμίες μας, τα απωθημένα μας. Για κάποιους θα υπάρξουν οιωνοί, που θα τους ακολουθήσουν με ευλάβεια, για το τι δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν, τι αποφάσεις να πάρουν και πού να στραφούν. Πρόκειται να ασχοληθούμε με τη μεταφυσική, τη θρησκεία, τη Τέχνη, τις τεχνικές που μας προσφέρουν αρμονία.
 
Η ονειροπόληση θα είναι έντονη, αλλά θα συνοδεύεται από ένστικτο και ρομαντισμό, στοιχεία που θα φέρουν θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Μερικοί θα έχουν την ευκαιρία να βρουν την αδερφή ψυχή ή έστω να έρθουν κοντά με κάποιο άτομο, με το οποίο λειτουργούν στο ίδιο μήκος κύματος. Για τις υπάρχουσες σχέσεις, θα ανακαλύψουμε πολλά στοιχεία στον άλλον που μας συνδέουν, αλλά στη τρέλα της καθημερινότητας, τα προσπερνάμε. Για τους περισσότερους, θα είναι η ευκαιρία να διώξουν τους φόβους τους, να αποβάλλουν ανασφάλειες και να ξεφορτωθούν τα απωθημένα τους.
 
Όσον αφορά στα επαγγελματικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ενώ πολλοί θα κλείσουν ενδιαφέρουσες συμφωνίες. Οι πιο παράτολμοι, ίσως εγκαταλείψουν κάτι που δεν τους ικανοποιεί, προς αναζήτηση κάτι άλλου. Το κοινό σε όλους ωστόσο, θα είναι η εύρεση της έμπνευσης, της μοναδικής εκείνης που θα συλλάβουμε και θα κάνουμε τη διαφορά. Επίσης, θα υπάρξει η ευκαιρία να γεφυρώσουμε διαφορές, κάνοντας ανακωχή και αφήνοντας να υπερισχύσουν τα ειλικρινή και αλτρουιστικά αισθήματα.
 
Το ενθαρρυντικό είναι πως θα βρούμε γαλήνη μέσα μας, τόσο με τις αποφάσεις που παίρνουν οι άλλοι και μας συμπεριλαμβάνουν, όσο και με τη δική μας πορεία. Απαλλαγμένοι από πίκρες, κακίες και μένη, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα ακολουθήσουμε την εσωτερική μας πυξίδα.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-10-2015 14:12:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι