blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Ζυγό και φθινοπωρινή Ισημερία. Ώρα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος στον Ζυγό και φθινοπωρινή Ισημερία. Ώρα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ήλιος στο Ζυγό – Φθινοπωρινή Ισημερία

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, που αναγγέλλει την αρχή του Φθινοπώρου, σημειώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 05:29. Με τη νέα του θέση και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος μας καλεί να ασχοληθούμε με τους γύρω μας και να αναπτύξουμε καλύτερες σχέσεις, δημιουργώντας ένα αρμονικό και ισορροπημένο περιβάλλον. Ο Ήλιος στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται πιο συγκαταβατικός, αφού αναζητά την ισορροπία και την ομορφιά. Έτσι, αυτό το διάστημα θα γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και θα ασχοληθούμε με την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική ομορφιά. Η αισθητική μας θα γίνει πιο απαιτητική, με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε περισσότερο και με την ανανέωση του χώρου μας, αλλά και του εαυτού μας. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν περισσότερη κατανόηση, ενώ και οι υπάρχουσες θα βρουν νέους κώδικες επικοινωνίας.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Ζυγό

Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ο Ήλιος στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του Ήλιου από το πολικό ζώδιο του Ζυγού, πραγματοποιείται από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή. Το συγκεκριμένο διάστημα η επίτευξη της ισορροπίας θα αποτελέσει το βασικό σου μέλημα και θα διαπιστώσεις πως είσαι διατεθειμένος να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις, προκειμένου να την εξασφαλίσεις. Αυτό φυσικά δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφό σου, ο οποίος κι αυτός από τη μεριά του θα βρει τρόπους να σε ανταμείψει. Αν παραμένεις αδέσμευτος, τώρα μπορείς να γνωρίσεις το άτομο που θα πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει ο μόνιμος σύντροφός σου, ενώ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και για την δημιουργία μιας νέας συνεργασίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την είσοδο του φθινοπώρου, νιώθεις έτοιμος να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες θα αποκτήσουν περισσότερη σημασία μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες και παράλληλα, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις. Αν σε απασχολεί ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, η εποχή αυτή είναι η πλέον κατάλληλη, αφού τώρα ξέρεις όχι μόνο τι ζητάς, αλλά και τι μπορείς να προσφέρεις σύμφωνα με τις ικανότητές σου. Μια νέα δραστηριότητα θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου, ενώ θα σου δώσει και την ευκαιρία να επενδύσεις χρήματα στο σπίτι σου ή και στην προσωπική σου εμφάνιση. Το διάστημα αυτό ευνοείται επίσης η ενασχόληση με κάποιο σπορ, καθώς και η έναρξη μιας υγιεινής διατροφής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα μπορείς να την επισημοποιήσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να προκύψει και μια εγκυμοσύνη που θα σε χαροποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αρκετές γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα επιλέξεις το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σου. Το συγκεκριμένο διάστημα ευνοεί επίσης και τα επαγγελματικά, ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς η αυξημένη δημιουργικότητά σου, θα σου φέρει μεγαλύτερη προβολή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Ήλιος πραγματοποιεί τη διέλευσή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορεί να μην εύκολο για το ζώδιό σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν κατακόρυφα, ενώ και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, παράλληλα όμως θα υπάρξουν και διαστήματα που θα μπορέσεις να «ρεφάρεις» με το παραπάνω. Η μεγαλύτερη δυσκολία θα είναι να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα, ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ήλιου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται στις 23 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για γνωριμίες με ερωτικό χαρακτήρα, αν όμως διατηρείς ήδη μια σχέση που σε καλύπτει, τότε οι εξελίξεις θα αφορούν στα επαγγελματικά σου. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να είσαι ανοιχτός στις προτάσεις που θα σου γίνουν, αφού ακόμα και μέσα από πρόσκαιρες επαφές, μπορεί να ανοίξει ένας νέος δρόμος. Ευχάριστες εμπειρίες σου επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, από τις 23 Σεπτεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. Παρόλο που φαίνεται να έχεις εξασφαλίσει πια μια σταθερή βάση, η συγκεκριμένη διέλευση θα σου δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα, τα οποία καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις με την υπευθυνότητα που σε χαρακτηρίζει. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι τα χρέη και οι οφειλές σου, που δεν πρέπει να αγνοηθούν. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις επιπλέον χρήματα από παρασκηνιακές ή πρόσκαιρες δραστηριότητες, που θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή εκτός των άλλων σηματοδοτεί την περίοδο των γενεθλίων σου που φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες, θα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου και να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες για την κατάκτηση των στόχων σου. Οι φιλοδοξίες σου μάλιστα δεν θα περιοριστούν μόνο στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, που επιδιώκουν μια σταθερή σχέση. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να βρεις κι εσύ το ταίρι σου και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Παρά το γεγονός ότι αυτή η διέλευση θεωρείται κάπως υποτονική για σένα, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση που σε ενδιαφέρει, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να την επαναπροσεγγίσεις και να λύσεις τις διαφορές σας. Σε περίπτωση πάλι που είσαι αδέσμευτος, ίσως υποκύψεις σε ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, το οποίο όμως θα πρέπει να μείνει κρυφό τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Ήλιου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο για σένα. Μέσα στον ερχόμενο μήνα, οι φιλίες, οι σχέσεις σου αλλά και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Αν μάλιστα αναζητάς μια νέα δουλειά ή μια ευκαιρία να εξασφαλίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον, τότε σίγουρα μπορείς να βασιστείς σ’ αυτή την θετική επιρροή. Θέματα και άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, σε ευνοούν επίσης αυτό το διάστημα, ενώ ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη των στόχων σου και την επαγγελματική σου αναρρίχηση, ενώ αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις κάνει κάποιες ενέργειες, τώρα θα τις δεις να αποδίδουν. Η νέα θέση του Ήλιου εξάλλου, ευνοεί και τα οικονομικά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, ενώ αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς τώρα να την αναζωπυρώσεις. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ένας ερωτικός πειρασμός φαίνεται ότι θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή σου και να μπει μόνιμα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Η διέλευση αυτή αναμένεται πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τις προοπτικές σου, να ταξιδέψεις και να αποκτήσεις ενδιαφέροντα, που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις ή και στη μόνιμη εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα. Θαυμάσιες είναι οι προοπτικές και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή, αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις μια σχέση, που σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ήλιου από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και επηρεάζει τα οικονομικά σου (και ειδικά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους) και τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Το συγκεκριμένο διάστημα είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσεις τις προτεραιότητές σου, να ζυγίσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να χαράξεις μια στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις τις οφειλές σου, χωρίς να στερηθείς τα απολύτως απαραίτητα. Ο Ήλιος που κυβερνά τον τομέα της εργασίας σου, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία για νέες δραστηριότητες, που θα συμβάλουν στην ευημερία σου, ωστόσο και σ’ αυτή την περίπτωση ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2014 15:47:00