blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιούλιο 2019 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το μήνα θα έχεις αρκετά θέματα να επιλύσεις σε διάφορους τομείς, όμως ο ερωτικός τομέας θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 2/7 που δείχνει πως για εσένα το φλερτ θα αποτελεί έναν τρόπο εκτόνωσης από οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Αυτό δεν είναι μεμπτό εκτός αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, οπότε εδώ τα πράγματα θα δυσκολέψουν λίγο. Οι εκλείψεις του μήνα η πρώτη στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου και η δεύτερη 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δεν επηρεάζουν τον αισθηματικό σου τομέα, όμως επηρεάζουν τη διάθεσή σου με θέματα που μπορεί να προκύψουν είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα στις 7/7 δείχνει πως ίσως επιστρέψει σε εσένα ένας σύντροφος του παρελθόντος. Αν εσύ θέλεις να επιστρέψεις σε κάποιον από τον οποίο είχες φύγει κατά το παρελθόν και τώρα το έχεις μετανιώσει, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να το κάνεις. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα συνεννόησης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 3/7 και όλο τον υπόλοιπο μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και δείχνει πως θα περνάς πολύ καλύτερα στο σπίτι παρέα με τον σύντροφό σου, παρά έξω παρέα με κόσμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά για τον αισθηματικό σου τομέα καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας με κάποιο φίλο σου! Αυτό βέβαια έχει ένα τίμημα καθώς θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να θυσιάσεις τη φιλική σχέση που έχετε ήδη. Ο Άρης θα βρίσκεται στο Λέοντα από τις 2/7 και αυτό δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις κυκλοθυμική διάθεση, η οποία θα επηρεάσει τη συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου ή σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αν μένεις μαζί με το ταίρι σου καθώς ζητήματα σπιτιού θα αποτελούν καλές αφορμές για να τσακωθείτε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 3/7 δείχνει πως θα κερδίζεις τις φιλοφρονήσεις και τα όμορφα σχόλια των ανθρώπων που θα συναναστρέφεσαι και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφο σου, αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να ξεκινήσει να ζηλεύει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος από τις 7/7 στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που δεν θα βοηθήσει ούτε την επικοινωνία αλλά ούτε και τη διάθεσή σου. Η δεύτερη έκλειψη στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να φέρει μία καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο του ήρθε για να μείνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με εκνευρισμό και παράπονα καθώς η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο οι επιθυμίες σου. Οι αισθηματικές επιθυμίες θα έχουν προτεραιότητα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να τα βάλεις με το σύντροφο σου καθώς θα του επιρρίψεις ευθύνες για οτιδήποτε κάνει! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη υποδηλώνει νέες γνωριμίες οι οποίες θα γίνουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και θα ευνοήσουν πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος. Από τις 7/7 και μετά ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και η επικοινωνία θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας.

Βέβαια είναι πιθανόν να φέρει πίσω ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, αλλά το ειδύλλιο μεταξύ σας είχε μείνει ημιτελές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 3/7 και ολόκληρο το μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως θα αποζητήσεις την ασφάλεια στην αισθηματική σου ζωή. Η δεύτερη έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου μπορεί να σε κάνει να βγάλεις τα απωθημένα σου σε μία πρόσφατη γνωριμία και αυτό δεν θα είναι δίκαιο για εκείνη. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα καθώς η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 2/7 λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου! Αυτό δείχνει πως θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μέσα σε αυτές είναι και οι αισθηματικές. Θα πρέπει να δεις προσεκτικά και τη σχέση με το σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τον τελευταίο καιρό ήταν στον αυτόματο πιλότο. Αυτή η έκλειψη δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα τα οποία θα σε κάνουν να δεις κάποια λάθη που είχες κάνει σε προσωπικό επίπεδο ώστε να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 3/7 χαρίζοντάς σου εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα και θα πρέπει να θυμάσαι πως οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι προς όφελός σου.

Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που γίνεται στις 16/7 στον άξονα σου Καρκίνου-Αιγόκερου δείχνει πως ίσως αισθανθείς πίεση στην προσωπική σου ζωή. Η πίεση με τη σειρά της μπορεί να σε απομακρύνει είτε από το σύντροφό σου είτε από κάποιον που σου αρέσει δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις. Καλό θα ήταν να συζητήσεις τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου και τα παράπονά σου ιδιαίτερα αυτά που έρχονται από το παρελθόν, καθώς η αναδρομή του Ερμή από τις 7/7 στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να τα λύσεις. Αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να κλείσεις οριστικά ημιτελή αισθηματικά ζητήματα, τα οποία υπάρχουν στη ζωή σου καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο και «δείχνει» ζητήματα του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να σε έχουν πειράξει κάποια πράγματα που έχεις κάνει ο σύντροφός σου και μέχρι τώρα δεν ήθελες να τα συζητήσεις καθόλου, καθώς θεωρούσες πως αποτελούν αιτία σύγκρουσης. Καλό θα ήταν να συζητήσεις τα παράπονά σου και τα θέματα που σε απασχολούν και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις καλά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως μπορεί να ανεβάσεις τους τόνους στην προσωπική σου ζωή, όμως να ξέρεις πως αυτό ίσως σου βγει σε καλό και να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια από αυτά που σε απασχολούν.

Από τις 7/7 και μετά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε οτιδήποτε σχετίζεται με επίλυση ζητημάτων καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου. Είναι πιθανόν να παρερμηνεύσεις κάποια κίνηση του συντρόφου σου ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για τη συμπεριφορά κάποιου που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο αισθηματικός τομέας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτό το μήνα καθώς η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα συχνά-πυκνά θα βρίσκονται και στο επίκεντρο της παρέας σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 2/7 μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στη σχέση με τον σύντροφό σου, για αυτό αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παρελθοντικά ζητήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του καρκίνου στις 3/7 δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι ενεργό μέλος.

Από τις 7/7 και έπειτα που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες σε μία πρόσφατη ή μία νέα γνωριμία. Προτίμησε να μετράς τις πράξεις και όχι τα λόγια γιατί αυτά ενδέχεται να σε αποσυντονίσουν. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα (Σελήνης) που θα γίνει στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δεν αποκλείεται να σε αναγκάσει να δεις με προσοχή ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο μέχρι τώρα αποφεύγεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σε ενθουσιάσει, όμως καλό θα είναι να μην ανοίξεις εντελώς τα χαρτιά σου μέχρι να βεβαιωθείς πως τα συναισθήματά σου δεν είναι προσωρινά!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας θα σου δημιουργήσει έντονη καχυποψία απέναντι σε όλα και όλους και φυσικά ο αισθηματικός τομέας δεν θα μείνει έξω από αυτό. Η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα σε ενδιαφέρει αρκετά η εικόνα, για αυτό και θα ασχοληθείς με ζητήματα της σχέσης σου μόνο αν ο σύντροφός σου αρχίσει να δείχνει φανερά τη δυσαρέσκειά του. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με μία επιλογή που θα κάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να την κάνεις «για τα μάτια του κόσμου», χωρίς να είσαι σίγουρος για αυτήν.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 3/7 δείχνει πως οι φιλοφρονήσεις θα είναι στοιχείο της καθημερινότητάς σου και μπορεί να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου σε επικίνδυνο βαθμό. Για εσένα που είσαι ελεύθερος και περνάς αρκετό χρόνο στη δουλειά, να θυμάσαι πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από τις 7/7 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτά που λες, καθώς θα υπάρχει μία τάση ασυνεννοησίας. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που πραγματοποιείται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δεν αποκλείεται να σε κάνει να πάρεις μία ξαφνική απόφαση και να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος προμηνύεται θετικός για τα αισθηματικά σου ζητήματα και είναι πιθανόν οι εκλείψεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του μήνα να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες σε αυτά. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που θα κάνεις για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη, δείχνει πως μπορεί να υπάρξει και φλερτ με κάποιο πρόσωπο που δουλεύετε μαζί όμως αυτό ενέχει ρίσκο για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου.

Από τις 7/7 που ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να περιμένεις πως ο σύντροφός σου ή κάποιος που έχεις προσεγγίσει σε αισθηματικό επίπεδο δεν θα σε καταλαβαίνει τόσο εύκολα. Οι επικοινωνιακές παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τις ατέρμονες συζητήσεις καθώς το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Στις 19/7 ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν αποκλείεται να φέρει μία συνάντηση με ένα πρώην σύντροφό σου σε μία κοινωνική υποχρέωση που θα βρεθείτε και οι δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ενδοσκόπησης για εσένα καθώς οι εκλείψεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του θα σε ωθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου, τις κρυφές επιθυμίες σου αλλά και τα απωθημένα σου. Η πρώτη έκλειψη θα γίνει τις 2/7 στον Καρκίνο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα σου σχετικά με ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Από τις 7/7 που ο Ερμής θα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι εύκολο να ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που ήσουν, όμως σκέψου αν όντως είναι αυτό που θέλεις και μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες.

Στις 16/7 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει ερωτική διάθεση όμως την ίδια στιγμή μπορεί να σου δημιουργήσει «τσιμπήματα» ζήλιας τα οποία θα γίνουν έντονα και θα επηρεάσουν τη σχέση με τον σύντροφό σου. Από τις 22/7 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μία πολύ καλύτερη περίοδος για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς θα νιώθεις έτοιμος για νέα ξεκινήματα. Προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις διευθετήσει και να έχεις κλείσει όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και να κλείσεις κάποια αισθηματικές εκκρεμότητες. Η πρώτη έκλειψη που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει πως μπορεί να νιώσεις πιεσμένος από το σύντροφό σου ή από κάποιον που σε ενδιαφέρει και είναι πιθανόν να βάλεις στην άκρη τα δικά σου θέλω για να ικανοποιήσεις τα θέλω της άλλης πλευράς. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις εσύ και σε αυτό που θέλει το έτερον ήμισυ, καθώς αν πιεστείς οι ενέργειές σου θα είναι παρορμητικές και καθόλου βοηθητικές για την εξέλιξη των πραγμάτων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 3/7 θα σε κάνε συνειδητοποιήσεις πως έχεις θαυμαστές, το μόνο που μένει είναι να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Από τις 7/7 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας δυσκολία στην επικοινωνία με τους άλλους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τα λόγια σου μπορεί να παρερμηνευτούν αλλά και εσύ μπορεί να παρερμηνεύσεις τα λόγια του συντρόφου σου. Η έκλειψη Σελήνης που γίνεται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται μία χαλαρή αντιμετώπιση. Πιθανόν να έχεις την τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς κάθε κουβέντα και κάθε κίνηση του συντρόφου σου ή αυτού που σε ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να εκνευριστείς και τελικά να κρατήσεις αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν και κατά πόσο περνάς καλά μέσα από μία σχέση που έχεις αυτό το διάστημα και τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις προκειμένου να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) που θα γίνει αυτό το μήνα θα είναι στις 2/7 στον Καρκίνο και δείχνει πως χρειάζεται να φτιάξεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα. Καλό θα είναι να αρχίσεις να συζητάς με το σύντροφό σου τρόπους προκειμένου να βγείτε από τη ρουτίνα. Ένα χόμπι που θα έχετε από κοινού είναι ιδανικό και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

Από τις 7/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα η επικοινωνία θα γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία. Αυτό θα γίνει εμφανές στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα αυτό το μήνα, καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις λύση ή ακόμα και να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Στις 16/7 η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε ωθήσει σε αλλαγές ακόμα και στα αισθηματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και μέχρι τώρα δεν περίμενες πως θα υπάρχει έλξη μεταξύ σας, όμως τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Από τις 22/7 και μετά που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούλιος προμηνύεται ένας καλός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα -μολονότι έχει δύο εκλείψεις- και θα είσαι από τους ευνοημένους αν όχι ο πιο ευνοημένος όλο του ζωδιακού. Στις 2/7 η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον Καρκίνο δείχνει πως μπορεί να φέρει ένα νέο μεγάλο έρωτα και κάτι τέτοιο μπορεί να σε πιάσει απροετοίμαστο! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 3/7 συνηγορεί στο σενάριο ενός μεγάλου έρωτα και αν τον έχεις ήδη βρει συνηγορεί πως θα περάσεις πάρα πολύ καλά μαζί του το επόμενο διάστημα.

Από τις 7/7 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα πάνω σε καθημερινά ζητήματα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που πραγματοποιείται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δείχνει πως ίσως χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν συμβαίνουν γεγονότα που σε κάνουν να νιώθεις πίεση. Πρόσεξε τον εκνευρισμό που θα έχεις κατά διαστήματα, καθώς μπορεί να φέρει εντάσεις και να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει.

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2019 14:05:00