blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιούνιο 2019 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας με έντονη κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα ξεκινά καθώς η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα αισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό θα φέρει συζητήσεις και ενδεχομένως λύσεις για κάποια από αυτά. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα με τη Νέα Σελήνη σου λέει πως θα πρέπει να προσέξεις αυτά που αντιλαμβάνεσαι καθώς η πραγματικότητα ενδέχεται να είναι εντελώς διαφορετική.

Στις 9/6 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων μία θέση από την οποία θα ευνοήσει πολύ κάθε νέα γνωριμία ακόμα και αν στην αρχή δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρχει αισθηματικό ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 δεν θα σε αφήσει να διακρίνεις εύκολα μία αισθηματική σχέση που «πνέει τα λοίσθια» για αυτό πρόσεξέ αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από αυταπάτες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα φέρει θαυμαστές γύρω σου ανεβάζοντας τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον να θυμάσαι πως στα τέλη του μήνα μπορεί να έχεις μια επιτυχία στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα αυτοπεποίθησης είναι πιθανόν να εγείρει ο Ιούνιος καθώς η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 δείχνει πως οι ανασφάλειες μπορεί να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας εν μέσω θέρους. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν στο μυαλό σου καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σε παρασύρουν σε μία επιλογή η οποία θα γίνει απλά για να μην είσαι μόνος σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται τα δεδομένα που έχεις καθώς η Νέα Σελήνη  λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα, ενδέχεται να μπερδέψει την κρίση σου και να μη σε αφήσει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το πέρασμά της από το ζώδιό σου και περνάει στους Διδύμους στις 9/6 δείχνοντας πως από εδώ και πέρα για εσένα θα προέχει η αισθηματική και υλική ασφάλεια, αφήνοντας πίσω διασκέδαση, φλερτ και αισθηματικά παιχνίδια. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Δίδυμων- Τοξότη στις 17/6 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο περασμένες αγάπες οι οποίες δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι φειδωλός με τις υποσχέσεις που θα δώσεις καθώς να ξέρεις ότι καταγράφονται. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από τις 5/6 θα σε βοηθά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να κάνεις ξεκάθαρα τα θέλω σου στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σε κρατά στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστή του καθώς αρκετά από τα αστρολογικά τεκταινόμενα θα λάβουν χώρα στο ζώδιό σου.  Ξεκινάμε από τη Νέα Σελήνη στις 3/6 η οποία σου δημιουργεί «ευνοϊκές» προϋποθέσεις για να μπερδευτείς και να πάρεις λάθος απόφαση στον αισθηματικό τομέα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα και του Δία είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μία υπεραισιοδοξία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις καταστάσεις ως έχουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να ακούσεις το σύντροφό σου καθώς μπορεί να σου κρούει τον κώδωνα για κάτι αρκετά σοβαρό και εσύ να μην του δίνεις σημασία.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 9/6 θα βοηθά απροκάλυπτα οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τα αισθηματικά σου και για εσένα που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) στις 17/6 σε καλεί να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την ουτοπία καθώς είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις σε ένα λάθος πρόσωπο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτά που έχεις στο μυαλό σου ως «ιδανικά», καθώς είναι πιθανό να αφήσεις μία καλή ευκαιρία για τα προσωπικά σου να φύγει ανεκμετάλλευτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση καθώς τα περισσότερα αστρολογικά τεκταινόμενα λαμβάνουν χώρα στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και αυτό δείχνει πως αν μη τι άλλο η ανάγκη σου να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να μιλήσεις θα είναι επιτακτική. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις αλλά και με τους ανθρώπους τους οποίους θα εκμυστηρευτείς θέματα της προσωπικής σου ζωής, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις ενέργειες πίσω από την πλάτη του συντρόφου σου αν δεν θέλεις να βρεθείς απολογούμενος.

Η Αφροδίτη από τις 9/6 περνά στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας σου μία ροπή σε μυστικές συναντήσεις και ιδιαίτερα συναντήσεις με ανθρώπους του παρελθόντος. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 17/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε καλεί να διαχωρίσεις τα ζητήματα του παρόντος με αυτά του παρελθόντος καθώς τα όριά τους δεν θα είναι ευδιάκριτα. Είναι πιθανό χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις να κάνεις ένα «πισωγύρισμα» σε μία κατάσταση του παρελθόντος, το οποίο θα σου στοιχίσει. Προτίμησε να κοιτάξεις το παρόν και απόφυγε μυστικές ενέργειες σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση προκειμένου να μη βρεθείς εκτεθειμένος.

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα πάρουν την ανιούσα αυτό το μήνα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στους Διδύμους δείχνει πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι τέτοια που θα φέρει νέες γνωριμίες αλλά και συναντήσεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 μπορεί να θολώσει την κατάσταση σε μία φιλική σχέση με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να βρεθείς ζευγάρι με κάποιο πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος. Ο Ποσειδώνας και ο Δίας θα έχουν ιδιαίτερα ενεργή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της Νέας Σελήνης για αυτό καλό θα είναι να προσέχεις τέτοιου είδους αποφάσεις και να σκέφτεσαι όχι μόνο τα υπέρ αλλά και τα κατά που μπορεί να προκύψουν από αυτές.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 θα βοηθήσει τη διάθεσή σου καθώς θα σου χαρίσει όρεξη και ενέργεια για να βγεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις. Μέσω των φιλικών σου προσώπων δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε εξιτάρει. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν να μετρήσεις τελείως λάθος την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 27/6 μπορεί να σε κάνει αμετροεπή και να δημιουργήσει μικρά ή και μεγάλα ζητήματα στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις και να διανθίσεις την αισθηματική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος ή να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο κύρους που σχετίζεται με τη δουλειά σου. Λόγω της εμπλοκής του Δία αλλά και του Ποσειδώνα σε αυτή τη νέα Σελήνη, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τέτοιου είδους καταστάσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ζητήματα τα οποία θα σε εκθέσουν.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα αποτελέσουν ένα καλό μέσο για να κάνεις νέες γνωριμίες, για αυτό μην αρνηθείς καμιά από αυτές κατά τη διάρκεια του μήνα. Αν βρίσκεσαι καιρό σε μία σχέση δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση να κάνεις το επόμενο βήμα μαζί με το σύντροφό σου ή δεν αποκλείεται εσύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι αυτή την ιδέα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις εδώ και τώρα. Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα απόφυγε να το ρισκάρεις για κάτι νέο, καθώς να θυμάσαι πως αυτός ο μήνας δεν ευνοεί τέτοιου είδους ρίσκο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για την προσωπική σου ζωή και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο των Διδύμων δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ταξίδια και νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα αλλά και του Δία στη νέα Σελήνη δεν θα σε αφήσει να δεις ξεκάθαρα το συμφέρον σου στα αισθηματικά ζητήματα και είναι πιθανόν να κάνεις μία λάθος επιλογή.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να μετατρέψει επαγγελματικά ραντεβού σε αισθηματικά! Λίγες ημέρες μετά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 φέρνει ευκαιρίες για να διανθίσεις την προσωπική σου ζωή με ευχάριστες συναντήσεις, αισθηματικά ραντεβού αλλά και συζητήσεις που θα σε φέρουν κοντά με κάποιο πρόσωπο που θέλεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να υπάρξουν «παρεμβολές» στα αισθηματικά σου ζητήματα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις μιας και θα είσαι επιρρεπής στο να παρασυρθείς από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος έρχεται με διάθεση για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα μπορέσεις να πάρεις μία γεύση από αυτές με τη Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα και του Δία στη νέα Σελήνη μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές καταστάσεις σχετικές με τα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και αυτό μπορεί να σε φέρει κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα δημιουργήσει ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιο πρόσωπο που δεν φανταζόσουν ποτέ, καθώς μια συζήτηση μαζί του θα σου αποδείξει πως έχετε περισσότερα κοινά από όσα πίστευες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 σε καλεί να διαχωρίσεις αισθηματικές περιπέτειες από αισθηματικές επενδύσεις καθώς η μίξη αυτών των δύο δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στη γνώμη του συντρόφου σου είτε κάποιου ανθρώπου που θα ήθελες να γίνει ο σύντροφός σου, καθώς θα «χτυπήσει» και θα φέρει στο προσκήνιο τις ανασφάλειές σου. Μην τις αφήσεις να γίνουν σύμβουλος για τα αισθηματικά σου καθώς θα σε ωθήσουν σε επιλογές που δεν είναι κατάλληλες για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος θα μπορούσε δικαίως να χαρακτηριστεί σαν μήνας αφιερωμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο των Διδύμων το αποδεικνύει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει ο Ποσειδώνας αλλά κι ο Δίας καθώς δεν θα σε αφήσουν να δεις τα πράγματα ως έχουν και θα σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στο σύντροφό σου προκειμένου να παρατηρήσεις καλύτερα τη συμπεριφορά του και να αποφύγεις να βάλεις τη σχέση σας στον «αυτόματο πιλότο» καθώς έτσι μπορεί να σου ξεφύγουν σημαντικά πράγματα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 φέρνει φιλοφρονήσεις από τους ανθρώπους γύρω σου, οι οποίοι θα φροντίζουν να ανεβάζουν τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση σου, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Παρόλα αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς και η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) στις 17/6 δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από την υπέρμετρη αισιοδοξία σου και τελικά να κρίνεις τις καταστάσεις με λάθος τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε αν είσαι ελεύθερος προκειμένου να αποφύγεις να επενδύσεις αισθηματικά σε ένα πρόσωπο που δεν το αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος θα τονίσει περισσότερο τα εργασιακά σου ζητήματα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες και στον αισθηματικό τομέα, ο οποίος μάλιστα θα αποτελέσει το αντίδοτο του φόρτου εργασίας που θα προκύψει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά ή που δουλεύεις μαζί του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Δίας και ο Ποσειδώνας εμπλέκονται άμεσα με τη νέα Σελήνη και μπορεί να κάνουν τις καταστάσεις να φαίνονται ιδανικές χωρίς όμως να είναι.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 δείχνει πως θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα αισθηματικά σου ζητήματα με τη στάση που θα κρατήσουν σε αυτά. Λίγες ημέρες μετά στις 9/6 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό σου χώρο και δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως κάποιος άνθρωπος που δουλεύετε μαζί για καιρό σε φλερτάρει! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων- Τοξότη στις 17/6 σε καλεί να είσαι ξεκάθαρος στα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος. Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 22/6 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Καρκίνο, σε προτρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε μία νέα σχέση που θα ξεκινήσει. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε στο σύντροφό σου και βάλε τον σε προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός και μπορεί να δώσει πολλά στην αισθηματική σου ζωή αρκεί να μην ξεχνάς πως ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες «παγίδες» τις οποίες θα πρέπει να αποφύγεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα είναι εύκολο να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα και του Δία στη νέα Σελήνη δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια «γκρίζα σημεία» τα οποία δεν είσαι σε θέση να δεις άμεσα. Να θυμάσαι πως η εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας κρύβεται στις λεπτομέρειες, για αυτό θα πρέπει να είσαι αρκετά παρατηρητικός και να μην αποφεύγεις να δεις πράγματα τα οποία «φωνάζουν».

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 θα φέρει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο σε αυτήν καθώς οι στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου θα έχουν ανεκτίμητη αξία για τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 έρχεται να δώσει ένα πιο ξεκάθαρο στίγμα σχετικά με γνωριμίες που ξεκίνησαν στην αρχή του μήνα. Βέβαια θα πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση καθώς είναι πολύ πιθανόν η υπέρμετρη αισιοδοξία σου να σε οδηγήσει σε μία λάθος εκτίμηση μιας πρόσφατης γνωριμίας. Ακόμα είναι εξίσου πιθανό να σε οδηγήσει να πάρεις ένα ρίσκο το οποίο δεν θα σου βγει και μπορεί να θέσει και σε κίνδυνο τη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα φέρει συζητήσεις οι οποίες θα ξεμπλοκάρουν κάποια αισθηματικά σου ζητήματα και θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί σε αυτά.

ΙΧΘΥΣ

Ένας μήνας με κομβικές εξελίξεις για την προσωπική σου ζωή ξεκινά αρχής γενομένης της Νέας Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας εμπλέκονται σε αυτή τη νέα Σελήνη και μπορεί να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις για ένα αισθηματικό σου ζήτημα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι μετρημένες αυτό το μήνα αν θέλεις να μειώσεις την πιθανότητα για μία λάθος κίνηση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα μετριάσει τις «συνέπειες» της νέας Σελήνης καθώς είναι εξαιρετικά βοηθητική για να έρθεις σε επικοινωνία είτε με το σύντροφό σου είτε για να προσεγγίσεις κάποιον που θα ήθελες να είστε μαζί.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 δείχνει πως αν έχεις σύντροφο καλό θα ήταν να του αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τώρα ένα νέο ειδύλλιο και θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο πιο «προστατευμένο» και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα το κρατήσεις, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να συνεχίσει. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17/6 θα σου δημιουργήσει μία ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση και είναι πιθανό να μην καταφέρεις να αφουγκραστείς κάποια «καμπανάκια» τα οποία έχουν ήδη χτυπήσει στη σχέση σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 22/6 εγκαινιάζει μία εξαιρετική περίοδο για τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο έρωτα για εσένα που το επιθυμείς!

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2019 12:00:00