blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ιχθύ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Χρόνια πολλά Ιχθύ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ιχθείς, το ζώδιο του μήνα

Υπάρχει νόημα στη ζωή μας και ποιο είναι αυτό; Ο έρωτας έρχεται πάντα με σκοπό τη λύτρωση ή είναι απλά ένα θέμα χημείας; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απασχολούν τον Ήλιο στους Ιχθείς, όπου εισήλθε στις 19 Φεβρουαρίου. Ο χαμαιλέων του ζωδιακού εγκαινιάζει το παιχνίδι μεταξύ πραγματικότητας και φυγής από αυτήν, σαν ένα αιώνιο κρυφτό με τον εαυτό του.
 
Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, θα είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο τα πρακτικά θέματα θα φαντάζουν εφιάλτης, ενώ σαν φυσικός εχθρός της υποχρέωσης και της καθημερινότητας που είσαι, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε επικίνδυνες αποστολές προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις τα πιο απλά πράγματα.
 
Μέσα στο χαοτικό σου μυαλό, φίλε Ιχθύ, πλάθεις μύθους μοναδικούς, όαση φευγιού, ονείρου, υπερ-γήινου έρωτα, όπου οι βασικοί ήρωες θα είναι ο καλός και ο κακός, όπου καλός ο σύντροφός σου και κακός όλος ο υπόλοιπος κόσμος, που προσπαθεί να σας γειώσει!

Ποιος φοβάται τον Ποσειδώνα…

Στις 24 Φεβρουαρίου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπερδεύοντας έννοιες και καταστάσεις στο μυαλό σου, ενώ πρωταρχικό μέλημα είναι η απόδραση από την περιοριστική καθημερινότητα και η είσοδος σε μία ευχάριστα χαοτική κατάσταση.
 
Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι επαγγελματική, όπου τα γκέμια θα χαλαρώσουν και θα αναλάβεις την αρχηγία του εαυτού σου, αλλά και ερωτική, όπου μέσα από την κινητήρια δύναμη του έρωτα θα ρίξεις μια ματιά μέσα από την ομίχλη.
 
Σε σχέσεις ήδη δημιουργημένες, κουρασμένες και ταλαιπωρημένες η σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Ήλιο θα φέρει απαλλαγή από τον πόνο, λύτρωση από τα δεσμά και ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις.
 
Τα προσωπεία είναι πολλά όμως και έτσι δεν αποκλείεται η δημιουργία κρυφών ερωτικών διαλειμμάτων, παράλληλων σχέσεων και παράνομων ενεργειών. Επίσης, μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου κάποιος που έχει ανάγκη περίθαλψης, προβληματικός ή περιθωριακός. Εσύ, ανταποκρινόμενος στο μεγαλείο του ζωδίου σου, θα τρέξεις να περιθάλψεις όπως μπορείς τις χαμένες ψυχές.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Κρόνος...

Στις 25 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με το Κρόνο, ευθύνεται για κάποιες σοβαρότερες κινήσεις όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, κάνοντάς σε εκτός από επιφυλακτικό, και με σοβαρές προθέσεις και σχέδια, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα βρίσκονταν στον αέρα. Ίσως περιμένεις μια σοβαρή πρόταση από τον καλό σου, μία ευκαιρία να θέσεις τη σχέση σου πάνω σε πιο γερές βάσεις.

Με οδηγό την αισιοδοξία!

Στις 1 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε προικίζει ευκαιρίες να βάλεις το θεμέλιο λίθο σε κάτι, που θεωρείς σημαντικό και σπουδαίο. Μία ελπίδα, ένα όραμα, μία υπόσχεση τείνουν να πραγματοποιηθούν, αλλά απαιτούν πίστη στο σκοπό και τον εαυτό σου κυρίως.
 
Την ίδια μέρα, το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία αποτελεί την αφετηρία του μήνα με τους καλύτερους οιωνούς. Μπορείς να επωφεληθείς από ευκαιρίες, να αξιολογήσεις σωστά καταστάσεις και να βρεις τον πλήρη έρωτα στη ζωή σου. Σίγουρα είναι ημέρες σημαντικές, ακριβώς γιατί πιστεύεις σε υψηλότερα ιδανικά και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στο ύψος των απαιτήσεων του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα. Το σίγουρο είναι πως θα είναι μέρες καλής τύχης, αισιοδοξίας, κατορθώματος και θετικών ερωτικών συγκυριών. Πολλών η καρδιά θα χτυπήσει δυνατότερα, μιας και οι όψεις αλλά και η Άνοιξη το ευνοούν. Όσοι περιμένετε μία απόφαση σχετικά με δουλειά, επαγγελματικές συμφωνίες και σχέδια, έχετε καλές ευκαιρίες να χαρείτε.

Το παρελθόν σε ψάχνει...

Στις 2 Μαρτίου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Άρη ανάβει φωτιές, γίνεται… ιντριγκαδόρισσα και προκαλεί διενέξεις ερωτικού περιεχομένου, οι οποίες συνήθως καταλήγουν σε συμφωνίες, εντός της κρεβατοκάμαρας. Γεγονός που εσύ θα το νιώσεις κάπως άγαρμπα, αφού έχει να κάνει με το παρελθόν σου και όλα αυτά που νόμιζες πως είχες αφήσει πίσω, χαδεύοντας την ευαισθησία σου. Λοιπόν, περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα, σε θυμούνται και ζητάν μερτικό στο παρόν, είτε με τη μορφή ενοχών κι εμμονών με κάποιο άτομο που νόμιζες πως είχες ξεπεράσει, είτε ανοίγεις δειλά τη πόρτα της καρδιάς σου σε μία παλιά σου σχέση. Ειδικά, γι' αυτή την περίπτωση, αξίζει να μιλήσεις με το μέντιουμ Σμαρώ, που ειδικεύεται σε ερωτικά θέματα και επανασύνδεση ή με sms στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
Στις 6 Μαρτίου η χαρμόσυνη είδηση της εισόδου της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε βάζει σε πειρασμούς, σε στέλνει πίσω σε αναθεωρήσεις, αναμνήσεις και σε μπερδεύει λίγο συναισθηματικά. Ίσως δεις παλιούς φίλους, με τους οποίους είχες χαθεί, να επανέρχονται στο προσκήνιο, αλλά και παλιούς εραστές να θέλουν πάλι κάτι από σένα. Όπως και να ’χει, θα βρεθείς σε ένα δίλημμα, αν θα πρέπει να οριοθετήσεις τις σχέσεις σου ή να το αφήσεις στη τύχη και μέσα από ένα φίλο να αποκτήσεις έναν εραστή.

Και πάει λέγοντας…

Στις 11 Μαρτίου, το τετράγωνο του Ερμή με το Κρόνο μπλοκάρει την ερωτική σου επικοινωνία, με παρεξηγήσεις, αλλά και ασυνεννοησίες εκνευριστικές. Προσπάθησε εκεί να μην αφεθείς στον παρορμητισμό, ειδικά αν διακυβεύονται συμφέροντά σου σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Στις 14 Μαρτίου μπορεί να κάνεις σχέδια, με την υποστήριξη του Κρόνου και του Ήλιου, οι οποίοι συναντώνται σε ένα τρίγωνο πολλά υποσχόμενο. Αν θες κάτι να έχει διάρκεια και σπουδαιότητα στην υλοποίησή του, τότε είσαι σε καλό σημείο.

Η αγάπη είναι παντού

Στις 18 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, υποστηρίζοντας κατά γράμμα το love is in the air. Καλή διάθεση, ερωτική παρόρμηση, όμορφη συνεύρεση με αγαπημένα άτομα, επιτυχία γενικότερα, κάποια χρήματα επίσης θα ρεύσουν στο ταμείο.
 
Ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Ιχθύ στις 20 Μαρτίου, αφού σου χαρίσει έναν γενεθλιακό μήνα πολύ ενδιαφέροντα, με ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου, αλλά και να αξιοποιήσεις όπως πρέπει την ευαισθησία σου.
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή Τα ζώδια σήμερα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2014 00:00:00