Quantcast
blank
 
blank

Χρόνια πολλά Καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

 
Χρόνια πολλά Καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Καρκίνος: ο γενέθλιος μήνας σου με μια ματιά

Το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου, επιφυλάσσοντάς μας τη συναισθηματική πληρότητα, τη στοργή και την οικογενειακή προστασία. Η έννοια της αγάπης και της αποδοχής εισβάλλει έντονα στη ζωή μας το μήνα αυτό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αλληλένδετα λειτουργούν τα αισθήματα και πόσο μεγαλειώδη μπορεί να γίνουν.

Αφροδίτη και Ερμής σε πιέζουν
Ο μήνας σου ο γενεθλιακός Καρκίνε, για σένα προσωπικά , ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στου Διδύμους, να σε βαραίνουν συνειδησιακά και να σε βάζουν σε διαδικασία να ψαχτείς, αν η διαδρομή σου και οι σκοποί σου, ταιριάζουν με τις επιθυμίες σου. Οι καθυστερήσεις που συναντάς σε κάποια πράγματα, σου δίνουν επιπλέον χρόνο να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου. Η Αφροδίτη και αυτή στους Διδύμους, είναι ένδειξη μιας συναισθηματικής φόρτισης ή ενοχών ενδεχομένως, λόγω κάποιας περασμένης σχέσης, αλλά και μια τάση να αποτραβηχτείς από τα πολλά ερωτικά και επιπόλαια πάρε δώσε και να βρεις την ηρεμία σου.
 
Η επιρροή των πλανητών
Στις 27 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βάζει σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σου, για το κατά πόσο είσαι σε ετοιμότητα να αντιπαρέλθεις ενοχές, αναστολές και εσωτερικά εμπόδια , ώστε να προχωρήσεις στη ζωή σου σε εργασιακό, ερωτικό και οικογενειακό επίπεδο. Στις 29 Ιουνίου, η σύνοδος του Δία και της Σελήνης στο ζώδιό σου, σηματοδοτούν χαρμόσυνες καταστάσεις, αισιοδοξία, καλύτερη συναισθηματική κατάσταση και εύνοια. Τα οικογενειακά θέματα, αν ήταν προβληματικά έως τώρα, δείχνουν μια τάση προς βελτίωση και άνθιση. Στις 30 Ιουνίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα, σε αναστατώνει και επηρεάζει τη ψυχολογία σου, αφού θα κληθείς ίσως να αναλάβεις, να ανασκουμπωθείς και να φροντίσεις κάποιον που έχει την ανάγκη σου.
 
Παλεύοντας για τη συναισθηματική σου αυτάρκεια
Φυσικά, θα πρέπει να διαχωρίσεις αν πράγματι δίνεσαι επειδή έχεις εσύ ανάγκη να σε... έχουν ανάγκη, ικανοποιώντας έτσι ένα βασικό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σου, ή σε παρακινεί το βαθύ συναίσθημα στο σύντροφο ή τον άνθρωπο, γενικότερα.
 
Τις μέρες αυτές, καλό θα είναι να προσέξεις τις σχέσεις σου, γιατί θα δουλέψεις μέσα σου την ιδέα της μοναξιάς και της συναισθηματικής εγκατάλειψης. Αποστασιοποίηση, απογοήτευση από τον σύντροφο, αλλά και δικές σου κινήσεις μυστικές, απεικονίζουν ένα ομιχλώδες τοπίο. Δύσκολα θα μπορέσεις να διακρίνεις ποιοί και πόσοι σε αγαπάνε, αφού τις μέρες αυτές δεν είσαι σε θέση να φιλτράρεις το προσποιητό από το γνήσιο. Η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα ρίχνει στάχτη στα μάτια και παρουσιάζει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από ότι μπορεί να είναι. Προσοχή μήπως οι σχέσεις που μπλέκεις τις μέρες αυτές, δεν διέπονται από τους κανόνες παιχνιδιού μεταξύ ενηλίκων, αλλά έχουν στοιχεία ανώριμα και προβληματικά. Από φόβο απόρριψης, μπορεί να κολλήσεις εκνευριστικά πάνω στο σύντροφο και αυτό να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.
 
Στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος σου θα σε βάλει σε μεγάλη πρόκληση, αφού θα βρεθεί απέναντι από τον Πλούτωνα, στον Αιγόκερω. Τις μέρες της όψης λοιπόν, θα βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα, θα εκπέμπεις απίστευτο σεξ απίλ, μυστήριο και απαγορευμένη χημεία, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σκοντάψεις σε δίχτυ απλωμένο και να γίνεις λεία για διψασμένες καρδιές. Δεν αποκλείεται να βρεθείς στο επίκεντρο κάποιας περίεργης και κρυφής οικογενειακής ιστορίας, από αυτές που είναι ταμπού και επιβάλλεται να παραμείνουν πίσω από καλά σφραγισμένες πόρτες και χείλη.
 
Αποχαιρετισμός
Η 19η Ιουλίου, είναι για σένα μια σημαδιακή ημερομηνία, αφού σε εγκαταλείπει πλέον ο Δίας, που για ένα χρόνο σε συντρόφευσε και ήταν υπεύθυνος για πολλά θετικά και αρνητικά που μπορεί να έζησες, περνώντας στο Λέοντα. Μέσα όμως από αυτή την εγκατάλειψη θα πάρεις δυνάμεις οικονομικές, θα σταθείς κοινωνικά στα πόδια σου, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα μάθεις να εκτιμάς τον εαυτό σου πολύ περισσότερο.

Στις 22 Ιουλίου σε εγκαταλείπει και ο Ήλιος, περνώντας στο ζώδιο όπου φωτίζει καλύτερα, τον Λέοντα, σχηματίζοντας μια όψη με τον Άρη. Πάνω εκεί θα μαζέψεις όλο σου το θάρρος, για να διεκδικήσεις το κομμάτι που σου αναλογεί στον έρωτα, παρορμητικά, άμεσα και επιθετικά. Εντελώς κόντρα στη φύση σου δηλαδή.

Το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-06-2014 00:00:00