blank
 
blank

Κινέζικο ωροσκόπιο 2017 – Έτος του Πετεινού

 
Κινέζικο ωροσκόπιο 2017 – Έτος του Πετεινού
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Το 2017 το κινέζικο έτος του Πετεινού ξεκινά στις 28 Ιανουαρίου 2017 και διαρκεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018. Μετά από ένα αρκετά συγκεχυμένο χρονικό διάστημα εισερχόμαστε σε μια ορθολογική και εποικοδομητική περίοδο.

Sponsored Links

Το έτος του Πετεινού στο κινέζικο ωροσκόπιο

Ο Πετεινός, το δέκατο κινέζικο ζώδιο, προσφέρει στη χρονιά αυτή μερικά από τα χαρακτηριστικά που συμβολίζουν το συγκεκριμένο πτηνό: φιλοδοξία, υπερηφάνεια, επιθυμία για θαυμασμό, ακρίβεια, θάρρος, πάθος και μια καλά ανεπτυγμένη διάθεση για έρωτα και αποπλάνηση. Παράλληλα, η χρονιά αυτή,  χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό, επιμονή και αυτο-έλεγχο. Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων θα είναι πιο ειλικρινείς.

Θα έχουμε περισσότερο πάθος για ζωή, ιδίως όσον αφορά την εργασία, όπου δεν θα διστάσουμε να σηκώσουμε τα μανίκια μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας. "Πάντα υψηλότερα, πάντα πιο δυνατά» είναι το σύνθημα του Πετεινού, που θα εμπνεύσει όλους μας. Γενναίος όπως συνήθως, ο Πετεινός δεν θα ηττηθεί από δυσκολίες και αντιξοότητες και θα γίνει το παράδειγμα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ευελιξία του πνεύματος μας, γιατί κάτω από την επίδραση αυτού του βασιλιά της αυλής, ο οποίος, σύμφωνα με τους Κινέζους, είναι πολύ συντηρητικός, κινδυνεύουμε να γίνουμε άκαμπτοι και να αρνηθούμε αλλαγές σε ιδέες ή συνήθειες ζωής, ακόμα κι αν αυτές έχουν αποδειχθεί ζημιογόνες για το μέλλον μας.

Όσον αφορά τον έρωτα, η περίοδος θα είναι έντονη και γεμάτη πάθος. Όσοι είναι ελεύθεροι θα ψάξουν την ευτυχία, δημιουργώντας ακόμα και πρόσκαιρες σχέσεις, μέχρι να βρουν το κατάλληλο ταίρι. Αλλά εκείνοι που είναι ήδη σε μια σχέση θα επιλέξουν να είναι πιστοί, επιδεικνύοντας μεγάλη τρυφερότητα για τον σύντροφο τους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις στο κινέζικο ωροσκόπιο

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο ανήκετε, μάθετε το εδώ: Βρες το ζώδιό σου στο κινέζικο ωροσκόπιο.

Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις μας:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: Αν κάποιες σχέσεις σας προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό, τώρα οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις θα εξαφανιστούν. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Ποντικού το 2017-2018.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ: Θα κάνετε νέους φίλους, ίσως ακόμη και μεταξύ των συναδέλφων ή των συνεργατών σας. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια ρομαντική σχέση τώρα. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Βούβαλου το 2017-2018.

ΤΙΓΡΗΣ: Φροντίστε να φύγει το άγχος και τη νευρικότητα έξω από το σπίτι σας, εάν θέλετε την αρμονία στην οικογένειά σας. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Τίγρη το 2017-2018.

ΛΑΓΟΣ: Εάν έχετε ένα σταθερό σύντροφο, η ρομαντική ζωή σας πρόκειται να είναι αρμονική. Αν δεν έχετε ακόμη βρει το ταίρι σας, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε το κατάλληλο άτομο. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Λαγού το 2017-2018.

ΔΡΑΚΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση με τους φίλους σας, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Δράκου το 2017-2018.

ΦΙΔΙ: Η κοινωνική ζωή μπορεί να σας δώσει ικανοποιήσεις το έτος του Πετεινού, ιδιαίτερα αν αφήσετε τον εαυτό σας να δοκιμάσει νέα ανοίγματα. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Φιδιού το 2017-2018.

ΑΛΟΓΟ: Σε συναισθηματικό επίπεδο, αν δεν έχετε ένα σταθερό σύντροφο, δεν θα πρέπει να έχετε υψηλές προσδοκίες τους πρώτους μήνες του έτους. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Αλόγου το 2017-2018.

ΚΑΤΣΙΚΑ: Στην προσωπική σας ζωή, μια αλλαγή προς το καλύτερο θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα τους έτους του Πετεινού. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο της Κατσίκας το 2017-2018.

ΠΙΘΗΚΟΣ: Χρειάζεστε την ηθική υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας και θα έχετε ανάγκη από πραγματικούς φίλους που θα στέκονται στο πλευρό σας. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Πιθήκου το 2017-2018.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: Στην πραγματικότητα, είναι η χρονιά του ζωδίου σας, κατά την οποία θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Πετεινού το 2017-2018.

ΣΚΥΛΟΣ: Το έτος του Πετεινού είναι μια καλή χρονιά για τον Σκύλο όσον αφορά την ιδιωτική ζωή. Μπορείτε να χαλαρώσετε. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Σκύλου το 2017-2018.

ΧΟΙΡΟΣ: Όλα είναι στο χέρι σας, για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε όλα τα επίπεδα. Μάθετε περισσότερα στο Το ζώδιο του Χοίρου το 2017-2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2017 20:00:00