blank
 
blank

Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
 

Κριός, το ζώδιο του μήνα

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος αποχαιρετά τους Ιχθείς και συνεχίζοντας τη κίνησή του στο ζωδιακό, εισέρχεται στον Κριό.

Σεληνιακή Έκλειψη: Νέα ζωή;

O μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά έντονα, με την σεληνιακή Έκλειψη στις 23 Μαρτίου, η οποία γίνεται στις 3 μοίρες του ζωδίου σου, επηρεάζοντας και ενεργοποιώντας τον άξονα Κριού-Ζυγού. Άρα, έχει να κάνει με το μοτίβο "Εσύ και οι συνεργάτες σου, οι εραστές σου και γενικά οι άλλοι. " Το επίκεντρο στη ζωή σου, γίνεσαι εσύ σε συνδυασμό πάντα με τους άλλους. Ή μάλλον οι άλλοι, μέσα από τα δικά σου μάτια.

Είναι ο τρόπος που σου φέρεται ο σύντροφος, οι κινήσεις του, τα λόγια, οι σιωπές του, η σκέψη του γύρω από τη σχέση σας. Είναι το λάθος ή το σωστό του συνεργάτη σου ή του συνάδελφου και το αντίκτυπο που έχει στη δική σου ζωή. Θα αξιολογήσεις με καθαρό μυαλό αν η σχέση σου, ο γάμος σου ή η επαγγελματική σου δέσμευση, είναι αυτά που θέλεις ή μήπως επινοείς μία ανύπαρκτη ικανοποίηση, γιατί απλά η αλήθεια σε τρομάζει… Η σεληνιακή Έκλειψη στις 23 του μηνός, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε αντιπαράθεση με όλα αυτά, να εκτιμήσεις τις επιλογές σου, να απορρίψεις τις λάθος, να παραδεχτείς σφάλματα και να διορθώσεις εκεί που μπορείς.

Κρόνος-Αφροδίτη: Αποχαιρετώντας τα βάρη!

Στις 26 Μαρτίου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και της Αφροδίτης σε προβληματίζει σχετικά με τις ερωτικές σου σχέσεις, την ποιότητα και την λειτουργικότητά τους. Αν κάτι που σε γεμίζει ευτυχία ή ευχαρίστηση, περάσει την κρίση που φέρνει ο χρόνος και η αναγκαστική φθορά, τότε θα το αντιμετωπίσεις. Αν είναι κάτι όμως, του οποίου την αξία στη ζωή σου αμφισβητείς και η επιρροή του μάλλον είναι αρνητική στη καθημερινότητά σου, τότε ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσεις. Εκτός των άλλων, θα αναρωτηθείς αν πράγματι στις σχέσεις μπορεί να υπάρχει τελειότητα, τη στιγμή που οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους ατελείς και με ανασφάλειες.

Η εμπιστοσύνη στον άλλον σίγουρα θα περάσει μέσα από αυστηρά κριτήρια, αλλά μη ξεχνάς πως όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθείς, στο παιχνίδι ίσως έρθουν ψέματα, κρυμμένες καταστάσεις και διπλές αγάπες.

Αφροδίτη στον Κριό: Απενοχοποίηση του έρωτα!

Στις 6 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθησή σου, την αποτελεσματικότητα στον έρωτα και το κυνήγι. Μία αίσθηση πως μπορείς να μεταμορφωθείς σε μέγα καρδιοκατακτητή, θα τονώσει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, αλλά και θα σου επιτρέψει να βιώσεις καταστάσεις με πάθος και ενθουσιασμό, που όμως λιγότερο σε ενδιαφέρει αν θα είναι μόνιμες. Ακολουθείς το ένστικτό και το πάθος σου χωρίς ενοχές, ενώ ενδέχεται να σε τραβήξει από τη μύτη ένα άτομο που το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις.

Ήλιος κι Αφροδίτη με Πλούτωνα: Οι μικρές μάχες της ζωής…

Στις 7 Απριλίου, ο Ήλιος θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ταραχές και εντάσεις. Είναι μία όψη που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα του μήνα, επηρεάζοντας κυρίως τις επαγγελματικές σου σχέσεις και την εικόνα σου που σχετίζεται με αυτές. Ίσως, σαν επακόλουθο ενός σφάλματος που έκανες στο παρελθόν, να χρειαστεί να λογοδοτήσεις ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με το θέμα της ανόδου σου. Επίσης, κάποιοι εχθροί θα βρουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρασκηνιακές τους κινήσεις. Θα χρειαστεί να βαδίσεις με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη δώσεις αφορμές που μπορεί να σημάνουν τη πτώση σου. Ερωτικά, θα βρεθείς να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου σε κάποιο ξέσπασμα ζήλειας του συντρόφου σου, το οποίο θα σε φθείρει συναισθηματικά.

Το ίδιο αντίκτυπο θα έχει στη ζωή σου και το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Πλούτωνα, στις 19 Απριλίου. Κόντρες, που σα σκοπό έχουν την ήττα του άλλου και την επικράτηση του ενός, θα λάβουν χώρα. Εδώ, το θέμα περιορίζεται στον ερωτικό τομέα περισσότερο. Προς στιγμήν, η εμπιστοσύνη θα γίνει ανύπαρκτη, ενώ δεν αποκλείονται και ερωτικά παραστρατήματα και αμαρτωλές ιστορίες, που δε πρέπει να δουν το φως του ήλιου.

Ήλιος-Ουρανός: Δεν υπάρχουν σχέσεις εφησυχασμένες…

Στις 10 Απριλίου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, σου δίνει να καταλάβεις τους τριγμούς αλλά και τις καινοτομίες στην ζωή σου. Οι πειραματισμοί δεν θα λείψουν, το καινούργιο σε συναρπάζει, αφού σου προσφέρει τα περιθώρια φαντασίας που έχεις ανάγκη, ενώ οι κατακτήσεις στοχεύουν προς διάφορες μεριές.

Η ανάγκη να ζήσεις τον ενθουσιασμό στο έπακρο και να λειτουργήσεις έξω από καλούπια και κανόνες, είναι μεγάλη. Οι έρωτες δεν διακρίνονται από κάποια σταθερότητα, αλλά… αναβοσβήνουν ανάλογα τη διάθεση. Η σύνοδος έχει μεγάλη δυναμική, επηρεάζοντας ακόμα και τις σταθερές και εφησυχασμένες σχέσεις, αλλά επεκτείνεται και στις συνεργασίες και ό,τι σου είναι σημαντικό. Υπάρχει η ανάγκη για αλλαγή, για ανανέωση. Αυτό μπορεί να επεκταθεί από το σύντροφο, έως τα καινούργια έπιπλα στο σπίτι, οτιδήποτε σου δίνει την αίσθηση της αλλαγής.

Τον έρωτα τον αντιλαμβάνεσαι σαν κάτι που έχει ταχύτητα, ρίσκο και μυστήριο. Οι πλανήτες στο ζώδιό σου, χρωματίζονται εντελώς από τις ιδιότητες τις δικές σου και ανάλογα εκφράζονται. Η έννοια της ελευθερίας είναι το ίδιο σημαντική, όσο και η αναπνοή που παίρνεις. Οι ελευθερίες δεν δύνανται να καταπατώνται, δεν επιτρέπεις περιθώρια εισβολής στη ζωή και τις σκέψεις σου. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι της παρούσης, όπως και οι γρήγορες δουλειές και οι βιαστικές συνεργασίες. Όλα αυτά είναι αυτό που εσύ έχεις ανάγκη, για να νιώσεις πως ζεις μία προσωπική Άνοιξη. Το ίδιο ξαφνικοί είναι και οι χωρισμοί, αλλά και οι επανασυνδέσεις. Απρόβλεπτες και αυθόρμητες. Όπως εσύ άλλωστε!

Ξημερώματα της 20ης Απριλίου, ο Ήλιος περνάει στο επόμενο ζώδιο, τον Ταύρο. Έτσι, οι προβολείς κλείνουν για σένα, μετά από έναν ολόκληρο μήνα. Η συμβουλή των άστρων είναι να αξιολογήσεις όσο πιο καλά μπορείς το μήνα σου!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2016 19:08:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι