blank
 
blank

Τα άστρα 13 ως 15 Μαρτίου 2015, με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία: Καιρός για αναθεωρήσεις!

Τα άστρα 13 ως 15 Μαρτίου 2015, με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία: Καιρός για αναθεωρήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα το τριήμερο 13 ως 15 Μαρτίου 2015 με τον Κρόνο ανάδρομο

Το τριήμερο αυτό βρίσκεται κάτω από την ενέργεια δύο σημαντικών πλανητικών γεγονότων. Το πρώτο είναι η μετακίνηση του Ερμή, που περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
 
Το Σάββατο ξεκινά η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015. Ο Κρόνος στην αστρολογία εκπροσωπεί τις σταθερές που έχουμε, τις δομές πάνω στις οποίες στηριζόμαστε, τους κανόνες, τα όρια και τα πλαίσια μέσα στα οποία κινούμαστε, καθώς επίσης και τους περιορισμούς μας. Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία μας. Κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή μαζί του, δίνουμε τις εξετάσεις μας σχετικά με όλα όσα έχουμε αποκομίσει σαν εμπειρίες στο σχολείο της ζωής, προκειμένου να… περάσουμε την τάξη και να ανέβουμε επίπεδο. Είναι αυτός που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πούμε πιο εύκολα όχι σε οτιδήποτε δεν μας εκφράζει και να οριοθετήσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τις σχέσεις μας.
 
Περνώντας σε αναδρομή πορεία, δημιουργεί καταρχήν μια ασάφεια ως προς τα όρια τα οποία έχουμε θέσει για να προστατευτούμε, προκαλώντας μια σύγχυση, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Όμως, μας δίνει μια σημαντική ευκαιρία σε όλο το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος: Αυτή της αναθεώρησης! Να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν, σε καταστάσεις, σε πρόσωπα, σε γεγονότα που ενδεχομένως δεν χειριστήκαμε σωστά και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις αφενός, αφετέρου να αναλάβουμε και την ευθύνη των εξελίξεων, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό!
 
Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε μια αξιολόγηση και, αν χρειαστεί, να κλείσουμε σχέσεις, τις οποίες ενδεχομένως μπορεί το προηγούμενο διάστημα να δεχτήκαμε, να ενδώσαμε με κάποιο τρόπο σε αυτές, όμως στην πορεία ανακαλύψαμε είτε πως δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε, είτε πως δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να έχουμε. Μας δίνεται η δυνατότητα να απαλλαγούμε από ευθύνες, που μπορεί να αναλάβαμε, αλλά στην πορεία καταλάβαμε ότι δεν αντέχουμε!
 
Γενικότερα, το παρελθόν θα βγαίνει συχνά μπροστά μας, για να αναθεωρήσουμε τα γεγονότα του, αλλά και τη δική μας στάση απέναντι σε αυτά, προκειμένου να τα διορθώσουμε. Εδώ είναι σημαντικό να πούμε ένα μεγάλο όχι χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς αναστολές ή ενοχές σε οτιδήποτε αναλάβαμε, αλλά δεν αντέχουμε να υπηρετήσουμε!
 
Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, που σημαίνει ότι θα δημιουργήσει αναβολές και ματαιώσεις σε νομικά και εργασιακά ζητήματα ή υποθέσεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που αφορούν το εξωτερικό και την συνεργασία με άλλες χώρες. Από τις 15 Ιουνίου ως και τις 18 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που αφορούν συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, θα δώσει τη δυνατότητα της αποκατάστασης ή της οριστικής διακοπής σχέσεων ή συνεργασιών, που πλέον δεν μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας ή να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Κρόνο

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που ακολουθεί σας δίνει τη δυνατότητα της αναθεώρησης των προσωπικών σας σχέσεων και σχεδίων, αλλά και της οριστικής διακοπής τους, αν δεν συνάδουν με τις ανάγκες η την ψυχολογία σας.
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος του καλοκαιριού πολύ πιθανόν να επαναφέρει ζητήματα που σας απασχόλησαν την περίοδο του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014. Θα κληθείτε να πάρετε μια οριστική και ξεκάθαρη θέση, σε ό,τι μπορεί να ταλαιπωρεί την σκέψη η την ψυχολογία σας, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια που μπορεί να ξεκινήσατε τότε! Τι πρέπει να αναθεωρήσεις με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου και ποιες σχέσεις σου θα δοκιμαστούν;

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι