blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Κρόνο σε τρίγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Κρόνο σε τρίγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η πορεία προς το φως συναντά συχνά πολύ και βαθύ σκοτάδι… Όμως το φως είναι δυνατό και ισχυρό, ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 25/12/2016 πραγματοποιείται το τρίγωνο του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη, με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού. Αυθεντική, καθαρή, πύρινη ενέργεια! Το τρίγωνο της φωτιάς συμβολίζει την συνειδητοποίηση της αλήθειας και τη διάδοσή της, σε ένα καθαρό και πρόσφορο έδαφος, έτοιμο να ανθίσει, γεμάτο εντιμότητα και ειλικρίνεια, ποιότητες τις οποίες έχουμε ανάγκη για να προχωρήσουμε!

Sponsored Links

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό

Η όψη τριγώνου συμβολίζει την άνοδο της ύπαρξης σε ανώτερες βαθμίδες! Και εδω συναντάμε τον σοφό δάσκαλο του ζωδιακού, τον Κρόνο στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο ανώτερης ηθικής και γνώσης… Εδώ ο πλανήτης καλείται να αλλάξει την οπτική του και να πάψει να βλέπει ή να κρίνει με τα συμβατικά κριτήρια, να διευρύνει τους ορίζοντές του και να ανακαλύψει νέους τρόπους, νέα πεδία γνώσεων, μέσα από τα οποία θα εξελιχθεί η προσωπικότητα του καθενός, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Το μέχρι σήμερα συμβατικό μοντέλο, έχει δώσει ό,τι ήταν να δώσει και τώρα υπάρχει η άμεση ανάγκη του επαναπροσδιορισμού και της αλλαγής. Νέα δεδομένα ξεπηδούν σε ό,τι αφορά τη μόρφωση, την παιδεία, τη θρησκεία (θέματα που αφορούν το ζώδιο του Τοξότη), αφού ο μέχρι τώρα χειρισμός τους κατέληξε απλά στο να δημιουργεί πανομοιότυπα μοντέλα ανθρώπων, που αναπαρήγαγαν μασημένες γνώσεις, χωρίς όραμα και κυρίως χωρίς ελπίδα (με εξαίρεση βεβαίως κάποια φωτεινά παραδείγματα), αφού ακόμα και ο ‘‘χειριστικός’’ τρόπος των θρησκειών, εξυπηρετούσε το μοντέλο του φόβου και της εξάρτησης, χωρίς ουσιαστικά να δίνει στον άνθρωπο την ανάταση που αναζητούσε.

Από την άλλη, έχουμε τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού. Ο μεγάλος ανατροπέας του ζωδιακού, βρίσκεται στη δυναμική περιοχή του Κριού, εκεί που γεννιούνται όλα! Εκεί που μπαίνει ο πρώτος σπόρος στο έδαφος για να βλαστήσει! Με τον Ουρανό να κινείται σε αυτή την πύρινη περιοχή, το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι οι ιδεολογίες… Προχωρούν μπροστά, εξελίσσονται καταρρίπτοντας το παλιό σύστημα αξιών. Το πάθος και ο δυναμισμός του ζωδίου για εξέλιξη, μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει ανατρεπτικά μέσα από την Ουράνια έκφραση και να επιφέρει απρόσμενες αλλαγές, αγνοώντας το τι ορίζεται από το μέχρι τώρα πλαίσιο, ανατρέποντας ακόμα και αξεπέραστα εμπόδια! Παλεύει για την εμπειρία μιας ανακατάταξης. Οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοποριακό τον μαγεύει και η ανάγκη του είναι να χτίσει έναν νέο κόσμο, με ολοκαίνουργα όνειρα και νέες συνειδήσεις.

Οι δύο τους ενώνονται την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ θα συναντηθούν ξανά στις 19 Μαΐου 2017, αλλά και στις 11 Νοεμβρίου 2017, για να κλείσουν τα γεγονότα που ξεκινούν τώρα.

Σε κοσμικό επίπεδο, το διάστημα που ακολουθεί μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις, όπου θα υπάρξει μια σύμπραξη του παλιού και του καινούργιου, μέσα από την οποία θα προκύψουν ωφέλιμες εξελίξεις για την ανθρωπότητα. Είναι μια περίοδος θετικών αλλαγών, κυρίως σε θέματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, αλλά και σε ό,τι αφορά θέματα γνώσεων, παιδείας και μόρφωσης, που διαμορφώνονται σε ένα άλλο κλίμα, πιο ουσιαστικό. Νέες γνώσεις ή το άνοιγμα των πνευματικών οριζόντων, μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια αλλαγή στις αξίες μας. Όλα όσα προετοιμάζονταν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μπορεί να τα δούμε να περνούν σε μια πιο ουσιαστική φάση, συχνά ανατρέποντας παλιά και παρωχημένα συστήματα, για να δώσουν τη θέση τους σε καινούργιες ιδέες, πιο ανοιχτές και φιλελεύθερες. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να ανθίσει και ένα νέο ρεύμα στην πολιτική σκήνη διεθνώς, με σαφώς πιο ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι η εποχή που καλούμαστε να αναδιοργανωθούμε και να αφήσουμε πίσω μας τον μέχρι τώρα παρωχημένο τρόπο σκέψης… Να δείξουμε την πόρτα της εξόδου σε ό,τι μπορεί να μας έκανε να μην είμαστε ο εαυτός μας. Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι μόνο όταν ακολουθούμε το δρόμο της καρδιάς μας, που μέχρι τώρα παραβλέπαμε καθώς είχαμε συμβιβαστεί με τα κοινωνικά πρέπει και τις κοινωνικές δομές που μας κατεύθυναν!

Η πρωτοβουλία, η δράση, οι ιδέες, θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό των εξελίξεων και πραγματικά μπορούν να δώσουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα! Η ζωή σε προτρέπει να γίνεις δημιουργικός, να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου και να μη φοβηθείς την βουτιά στα άγνωστα νερά των ονείρων ή των επιθυμιών σου!

Το κλειδί της επιτυχίας είναι η οργάνωση και η δράση! Κινήσου προς τους στόχους σου με αγάπη και συνείδηση, όχι μόνο θα αποζημιωθείς, αλλά μπορείς να προχωρήσεις πολύ πιο πέρα από ό,τι είχες ονειρευτεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, ή αν έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές και στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ‘‘επίπεδο’’. Παρατηρήστε τα σημάδια που εμφανίζονται μπροστά σας στον κύκλο αυτόν, ακόμα και αν δεν είναι άμεσα ορατά με την πρώτη ματιά… Να θυμάστε πως ό,τι ξεκινά τώρα, θα ολοκληρωθεί την περίοδο του Νοεμβρίου του 2017. Μέχρι τότε έχετε το χρόνο να το προετοιμάστε και να το οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως με πολύ αγάπη. Γιατί αυτό είναι το πρώτο συστατικό για την επιτυχία!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2016 19:00:00