blank
 
blank

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό στις 25/12/2016 και οι αστρολογικές προβλέψεις σας.

 
Ο Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό στις 25/12/2016 και οι αστρολογικές προβλέψεις σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25/12/2016, κορυφώνεται το πρώτο από τα τρία πύρινα τρίγωνα που θα σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό, μια ιδιαίτερα θετική όψη που φανερώνει σταθερότητα, πίστη και πρωτοτυπία. Οι δύο επόμενες φορές που θα κορυφωθεί η όψη αυτή είναι στις 19/5/2017 και στις 11/11/2017.

Sponsored Links

Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό στις 25 Δεκεμβρίου 2016

Η αρμονική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό έρχεται να παντρέψει το παλιό με το καινούριο, το δοκιμασμένο με το πρωτότυπο και το παραδοσιακό με τον πρωτοποριακό, ενώ το γεγονός ότι σχηματίζεται σε δύο πύρινα ζώδια, φανερώνει την δημιουργικότητα, το πάθος και τον ενθουσιασμό που θα χαρακτηρίζει οτιδήποτε ξεκινά τις ημέρες αυτές. Με βάση τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έχουμε αφομοιώσει, προχωράμε παρακάτω με ρηξικέλευθες ιδέες και με τολμηρά βήματα. Επηρεάζονται κυρίως τα πύρινα και τα αέρινα ζώδια που έχουν γεννηθεί στα τέλη των δεύτερων και στις αρχές των τρίτων δεκαημέρων.

Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μια όψη που σε βοηθά να απελευθερωθείς από κάποιες πεποιθήσεις που αποτρέπουν την εξέλιξή σου και να κάνεις καινούρια τολμηρά βήματα. Ένα νέο, πρωτοποριακό επαγγελματικό εγχείρημα που ξεκινάς τις μέρες αυτές, θα σε κάνει να νιώσεις ελεύθερος από κάποια βάρη ή ευθύνες, ενώ είναι επίσης πιθανό να σχεδιάζεις μία μετοίκιση στο εξωτερικό, αναζητώντας νέο όραμα στη ζωή σου. Θέματα εκπαίδευσης, ταξίδια και νομικά ζητήματα δέχονται εύνοια αυτή την εποχή, όπως και κάθε κίνηση ή απόφαση προάγει την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και εσωτερική αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου μεταξύ του Κρόνου με τον Ουρανό σε βοηθά να απαλλαγείς από κάποια απωθημένα ή συναισθηματικά βαρίδια. Ίσως καταφέρνεις να πετύχεις μια ευνοϊκή ρύθμιση σε μια οφειλή ή να υπάρξει κάποια βελτίωση στο εισόδημα του συντρόφου σου. Ακόμη, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο κάποιες αλήθειες που κρατούσες κρυμμένες μέσα σου αφού πλέον αισθάνεσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, θα καταφέρεις να αποτινάξεις οτιδήποτε σου δημιουργεί ψυχολογική καταπίεση, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση είτε μια δυσχερή οικονομική κατάσταση και να βρεις νέους τρόπους για να επιτύχεις τη σταθερότητα και την υλική ασφάλεια που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σε ευνοεί ιδιαίτερα, βοηθώντας σε να υλοποιήσεις και να σταθεροποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Είναι πιθανό να ξεκινάς μια συνεργασία με ένα φιλικό πρόσωπο ή να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα, η οποία ενέχει οφέλη για την επαγγελματική σου πορεία. Ακόμη, ενδέχεται κάποιοι στόχοι ή ένα πολυπόθητο όνειρό σου, να προχωρούν στην υλοποίησή τους, χαρίζοντάς σου ενθουσιασμό και καινούριο όραμα για το μέλλον σου. Σε κάθε περίπτωση, τα νέα σου σχέδια χτίζονται σε στέρεο έδαφος και βοηθούν σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σε βοηθά να υλοποιήσεις επαγγελματικά σχέδια και προάγει την καριέρα σου. Είναι μια όψη που φανερώνει πως εδραιώνεσαι στο περιβάλλον εργασίας σου και αποκομίζεις οφέλη από κόπους και ευθύνες που ανέλαβες στο παρελθόν, πετυχαίνοντας τώρα περισσότερη ανεξαρτησία. Παρόλο που η εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται ακόμη φορτωμένη και πιεσμένη, κάτι φαίνεται να αλλάζει το διάστημα αυτό, ειδικά σε σχέση με τους ανωτέρους σου ή αν διατηρείς δική σου επιχείρηση. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να φτάσεις ακόμη πιο κοντά σε αυτό που αισθάνεσαι ως επαγγελματικό σου προορισμό.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη για το δικό σου ζώδιο, με το οποίο συμπληρώνεται η πύρινη τριπλότητα. Ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα που ξεκινάς αυτή την περίοδο, θα σου χαρίσει αναγνώριση και θα προάγει την αυτοέκφρασή σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις στα σκαριά και ένα επαγγελματικό έργο, που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανεξάρτητος. Παράλληλα, η όψη αυτή είναι εξαιρετική για να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο, μακρινό ταξίδι, να εξελίξεις τις σπουδές σου μέσα από ένα μεταπτυχιακό, ακόμη και για να κάνεις στροφή στην καριέρα σου. Η σχέση σου με τα παιδιά ευνοείται επίσης, καθώς και οτιδήποτε σε βοηθά να εκφράσεις κι εσύ το «παιδί μέσα σου».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μια όψη που ίσως να σου φέρνει ξαφνικά στην επιφάνεια κάποια απωθημένα, φόβους ή αναμνήσεις, από τα οποία καλείσαι να απεμπλακείς. Αυτά ενδέχεται να σχετίζονται με παρελθοντικές ερωτικές σχέσεις και με τα πρόσωπα της οικογενείας σου, συνθέτοντας ένα μοτίβο συμπεριφορών που πλέον αντιμετωπίζεις με ωριμότητα και από διαφορετική σκοπιά. Η όψη είναι επίσης πιθανό να φέρει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κληρονομιές ή οφειλές από ακίνητα, ενώ γενικά σε βοηθά να τακτοποιήσεις και κάθε είδους οικονομικές εκκρεμότητες, που σου δημιουργούν άγχος και καταπίεση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα που αλλάζουν την πορεία της σχέσης σου ή να δεχθείς μια πρόταση από το σύντροφό σου, που σου χαρίζει ενθουσιασμό και διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια ξαφνική αλλαγή σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων, η οποία θα ευνοήσει τη δική σου επαγγελματική εξέλιξη ή να λαμβάνεις την απόφαση να κάνεις μια νέα συνεργασία με ένα πρόσωπο από το συγγενικό σου περιβάλλον.

 

Ευνοούν τα ερωτικά σου οι όψεις των ημερών; Θα σου φέρουν γεγονότα με το άτομο που σκέφτεσαι;

Όλα όσα θέλεις πολύ να μάθεις για τα ερωτικά σου με ένα μόνο τηλεφώνημα στη γραμμή προβλέψεων του myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σε βοηθά να αξιολογήσεις κάποιες ανάγκες σου και να προσαρμόσεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο καταφέρνεις ίσως και να απαλλαγείς από κάποιες ευθύνες που βάραιναν την καθημερινότητά σου, κάτι που όμως έχει άμεσες επιπτώσεις στο πορτοφόλι σου. Παράλληλα, είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείς με το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση και να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία, διακόπτοντας το κάπνισμα ή βελτιώνοντας τη διατροφή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι μια όψη που σε γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό, παράλληλα με την αίσθηση μιας σταθερότητας. Αν και ο Κρόνος έχει φέρει και συνεχίζει να σου φέρνει ευθύνες, δοκιμασίες και περιορισμό, το τρίγωνο με τον Ουρανό σου δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης και αναζωογόνησης, είτε λόγω μιας ερωτικής εμπειρίας που σε απογειώνει, είτε λόγω μιας εξέλιξης στη δουλειά σου, που σε κάνει δημιουργικό και αναγνωρίσιμο. Παράλληλα, οι μέρες των Χριστουγέννων κρύβουν πολλές εκπλήξεις και ερωτικές ευκαιρίες με προοπτικές διάρκειας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει τομείς που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς και το διαισθητικό σου κομμάτι. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου σκέψεις, συμπεριφορές ή αναμνήσεις που συμβάλουν αρνητικά στην ψυχολογία και την προσωπική σου εξέλιξη. Η σχέση σου με κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως παρακινηθείς να κάνεις έναν απολογισμό ή μια ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις φόβους και καταπιεσμένες επιθυμίες. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να απελευθερωθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμιο στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, είναι μια εξαιρετική όψη που σου χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον και γενικά οι κοινωνικές σου επαφές θα παίξουν καθοριστικό στην υλοποίηση ενός σχεδίου, ακόμη και ενός πολυπόθητου ονείρου σου τις μέρες αυτές. Παράλληλα, είναι ένα ιδανικό διάστημα να δρομολογήσεις νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, τη συμμετοχή σου σε ομάδες ομοϊδεατών ή να εκπαιδευτείς σε κάτι καινούριο, που εκτός από επαγγελματική αναγνώριση θα σε κάνει να νιώσεις χρήσιμος και παραγωγικός. Νέες, πρωτότυπες ιδέες που έρχονται στο μυαλό σου, θα σε ωφελήσουν σημαντικά και μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μια όψη που φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να αποκομίσεις υλικά οφέλη από ένα νέο επαγγελματικό σου εγχείρημα ή να ανακαλύψεις κάποια ταλέντα που διαθέτεις, κάτι που σου δώσει μπόνους αυτοπεποίθησης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποια επένδυση που αλλάζει το στάτους σου ή αν αναζητάς εργασία, να προκύψει μια πρόταση με εντελώς απρόσμενο τρόπο ή από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η ανάληψη κάποιου μεγάλου ρίσκου, που θέτει σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-12-2016 11:00:00