blank
 
blank

Λέων. Προβλέψεις 2014: Με «χορηγό» τον Δία!

 
Λέων. Προβλέψεις 2014: Με «χορηγό» τον Δία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Λέων 2014: Με «χορηγό» τον Δία!

Η λάμψη που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας Ήλιος είναι εμφανής σε ό,τι κι αν κάνετε. Μετά τις 16/7 όμως, ο Δίας θα φέρει και την αναγνώριση, που σίγουρα σας αξίζει.
 
Μέσα σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον περισσότερο κόσμο, εσείς αποτελείτε μια φωτεινή εξαίρεση, αφού οι πλανήτες συνωμοτούν ώστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστοι από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Ο Πλούτωνας από τον τομέα της εργασίας σας, φροντίζει να εξυγιάνει τον επαγγελματικό σας χώρο και να αλλάξει ριζικά οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί. Επιπλέον ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 26/7, σας βοηθάει να διαχωρίσετε τις προτεραιότητές σας αλλά και να συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Τα καλύτερα όμως ξεκινούν μετά τις 16/7 με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας που θα τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας και θα διευρύνει τα ενδιαφέροντά σας, με αποτέλεσμα να δώσετε νέες διαστάσεις στη ζωή σας. Λίγο αργότερα, το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Άρη, θα δείτε πολλά όνειρά σας να πραγματοποιούνται και μάλιστα κάτω από εντελώς απρόβλεπτες συνθήκες. Η χρονιά κλείνει με την οριστική αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Σκορπιού, στις 23/12, που σηματοδοτεί και το τέλος μιας μακρόχρονης ταλαιπωρίας στο σπίτι και την οικογένεια. Η νέα του θέση στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει μια νέα σταθερότητα και γαλήνη στην αισθηματική ζωή σας.
 
Έρωτας
Οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Ουρανός το πρώτο εξάμηνο του 2014, θα δημιουργήσουν μεγάλες αναταραχές στους μόνιμους δεσμούς σας, καθώς η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα αυξηθεί και παράλληλα θα θελήσετε να ενδώσετε σε πειρασμούς, γεγονός που σύντομα θα αποκαλυφθεί. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας από τις 16/7, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις που αξίζουν, ή θα νιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα γύρω στον Σεπτέμβριο, που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά.
 
Υγεία-Ομορφιά
Ο κυβερνήτης της υγείας σας, ο Κρόνος, συνεχίζει να τετραγωνίζει το ζώδιό σας μέχρι και τις 23/12, γεγονός που σας δημιουργεί αρκετή πίεση, ωστόσο η απουσία αρνητικών όψεων και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία στις 24/5, δείχνουν ότι έχετε γερή κράση και αντέχετε τους ξέφρενους ρυθμούς. Παρόλα αυτά, ίσως είναι καλύτερα να διοχετεύσετε την αυξημένη ενέργειά σας σε ένα σπορ, που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την φυσική σας κατάσταση.
 
Τύχη-Χρήμα
Έχετε συνηθίσει να ξοδεύετε τα χρήματα με ιδιαίτερη ευκολία, χωρίς να σας απασχολούν οι συνέπειες. Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας όμως από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα, αν δεν φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Δεδομένου ότι το 2014, το χρήμα δεν θα σας λείψει, καλό θα είναι να σκεφτείτε και την αποταμίευση, ειδικά τον Σεπτέμβριο, που οι αποδοχές θα αυξηθούν σημαντικά.
 
Εργασία
Ο Πλούτωνας από τον τομέα της εργασίας σας, θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη στις 29/4 θα σημάνει την αναμόρφωση των επαγγελματικών σας ή το ξεκίνημα μιας νέας πορείας που θα έχει άριστες προοπτικές. Άλλωστε, η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας από τις 16/7 θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες ώστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας δυναμικά και να κατακτήσετε τη θέση που σας αξίζει.
 
Hot Ρoint
Η Λίλιθ θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από τις 4/3 μέχρι και τις 26/11, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύετε το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ή να το προσπεράσετε.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2013 00:00:00