blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση του Νοεμβρίου.

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση του Νοεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη εισήλθε στον Αιγόκερω, στις 5 Νοεμβρίου, δοκιμάζοντας αντοχές και υπομονή, βάζοντας σε τέστ υποσχέσεις που μοιράζονται επιπόλαια, συναισθηματικές ανασφάλειες και κατά πόσο οι σχέσεις διαθέτουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πίστη.

Οι απαιτήσεις γίνονται ξεκάθαρες και πολλές, ενώ η αγάπη εξαργυρώνεται άμεσα, έμπρακτα και χωρίς πολλές περιστροφές. Τα αιτήματα όσων συνυπάρχουν μέσα σε μία σχέση, είναι η αποδοχή, η κοινωνική εύνοια και η τήρηση όσων οι δύο πλευρές υπόσχονται.
 
Αγάπη με όρους και προυποθέσεις λοιπόν, περιμένουμε να δούμε έμπρακτα τι μπορεί να κάνει ο άλλος για μας, μετράμε κινήσεις, αξιολογούμε με γνώμονα το τι παίρνουμε.
 
Τα παιχνίδια ερωτικού τύπου, δεξιά και αριστερά, δεν ευνοούνται, αφού πάντα θα υπάρχει μια σκιά παρακολούθησης και καταπίεσης.
 
Υπάρχει γενικότερα μια στεγνή συμπεριφορά, συντηρητική, μέχρι να δει πως θα κινηθεί, αρπακτική όταν νιώσει πως ο άλλος είναι δοτικός και γενναιόδωρος. Ο έρωτας στα νερά του Αιγόκερω, γίνεται ανταγωνιστικός, σοβαρός, επίμονος. Αλλά και σέβεται τα αισθήματα του άλλου.

Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό, καθιστώντας δύσκολο να τον κατανοήσουμε. Το σίγουρο είναι πως φέρνει τη σύγχυση στη σχέση, την έλλειψη μιας κοινής γραμμής επικοινωνίας. Ζητά τη παρεξήγηση μέσα απο τη συζήτηση, την αναμέτρηση μέσα απο την αμηχανία. Χείλη σφραγισμένα και οι σχέσεις, την περίοδο αυτή, πνίγονται στα μυστικά, τις κρυφές κινήσεις, τις ενοχές, το παρελθόν.
 
Ο άλλος δύσκολα ειναι ανοιχτός απέναντί μας και στη πρώτη δυσκολία αμύνεται, κρύβει τα χαρτιά του και ταμπουρώνεται. Για το λόγο αυτό, την περίοδο αυτή, είναι δύσκολος κάθε διάλογος και κάθε προσπάθεια να ρίξουμε φως σε μια προβληματική συνύπαρξη.
 
Παρακολουθούμε πίσω απο την κλειδαρότρυπα τα δρώμενα, τόσο στις δικές μας ζωές, όσο και σε αυτές των ατόμων που ταρακουνούν την ύπαρξη μας και μας αφήνουν άυπνους τα βράδια. Το παρελθόν δείχνει να μην έχει κλείσει και κάποιος απο τα παλιά να διεκδικήσει ξανά χώρο στη ζωή και την καρδιά μας.

Ήλιος τρίγωνο με το Δία

Στις 12 Νοεμβρίου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δία, θα αποτελέσει τη γλυκιά νότα, στο ερωτικό ζόρι των ημερών, με αισιοδοξία, γενναιοδωρία αισθημάτων, καλή καρδιά και διάθεση. Διάθεση για έρωτα, ανταπόδωση αγάπης, συναισθηματική ζεστασιά, κόντρα στη παγερότητα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Οι υποσχέσεις έρωτα και δέσμευσης, θα πέφτουν αβίαστα και πρόθυμα, η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους συντρόφους θα ξανακερδηθεί, ενώ ο μαγνητισμός και η καλή τύχη θα έρθει να συμπληρώσει τη θετική ατμόσφαιρα τις μέρες εκείνες.
 
Πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να επισφραγίσουν μία σχέση, να κλείσουν τη μαγεία του έρωτα μέσα σε μία υπόσχεση, μια επισημοποίηση ή τη πραγματοποίηση ενός κοινού ονείρου.

Ερμής τρίγωνο με το Ποσειδώνα

Στις 11 Νοεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με το Ποσειδώνα, κάνοντας τα παραμύθια να βγούν αληθινά, επειδή θα έχουν μια δόση αλήθειας και πραγματικότητας. Η φαντασία εφευρίσκει μια νέα γλώσσα επικοινωνίας, ώστε να συννενοηθεί με τον Ερμή, να μετατρέψει το φευγάτο σε πρακτικό, το ρομαντικό σε χειροπιαστό και το αφηρημένο σε συγκεκριμένο.
 
Οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών γίνονται πιο τρυφερές, πιο ευάλωτες όμως σε εξωτερικούς παράγοντες. Και συχνά είναι οι άλλοι που εισβάλλουν και προκαλούν αναταραχές.
 
Αυτό που αναλύεται, είναι το τι χρειάζεται ο καθένας μας για να είναι ευτυχισμένος, ενώ ο ρομαντισμός υπάρχει σε μεγάλες δόσεις, χωρίς να είναι υπερβολικός, φτιαχτός. Η ανάγκη για τη παρουσία του άλλου, είναι υπαρκτή και έντονη, όπως διακαής είναι η επιθυμία για ενα happy end επίσης. Σαν αυτά των ονείρων!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2013 00:00:00