blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάιο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτή κυλάει πιο συναισθηματικά. Έχεις την ανάγκη να εκφραστείς με ρομαντισμό και ευαισθησία. Μια πτυχή του εαυτού σου που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη, αλλά που τώρα έχεις την ανάγκη να την εκφράσεις. Αν είσαι μόνος, θα καταφέρεις να ασκήσεις την γοητεία σου δια του λόγου. Δείξε τις ευαισθησίες σου και άφησε για λίγο το σκληρό σου περίβλημα στην άκρη. Κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ακόμη και μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά θα υπάρξει αυξημένη επικοινωνία και συζήτηση. Ειδικά μέσα στην σχέση θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να αναλύσεις καταστάσεις που σας ενοχλούν και τους δυο. Φυσικά, πρέπει να φροντίσεις να βγάλετε και ένα ουσιώδες συμπέρασμα που θα κάνει την συνύπαρξή σας καλύτερη. Εσύ που είσαι μόνος, κάνε υπομονή, γιατί οι αλλαγές που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου καθυστερούν εξαιτίας του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 19 σε ωθεί να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να αναζητήσεις τη «χρυσή τομή» που θα κάνει τη σχέση πιο ισορροπημένη και ήρεμη. Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά το συναίσθημα και η αγάπη θα καταφέρουν να διώξουν τις σκιές. Εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι για λίγο ακόμη έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις και να λάμψεις με την εύνοια της Αφροδίτης. Κάνε επαφές και νέες γνωριμίες, γιατί τώρα είναι περίοδος που η τύχη σε βοηθάει να βρεις το άλλο σου μισό. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει κάποια εμπόδια και μικροπροβλήματα που θα χρειαστεί να διαχειριστείς με ωριμότητα. Καλό είναι να μην πιέζεις τις καταστάσεις για να έρθουν οι αλλαγές που θέλεις. Χρειάζεται χρόνος και θετική σκέψη. Ειδικά αν είσαι μόνος, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 19 και μετά θα σε βάλει σε σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σύντομα να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά θα σε κάνει ευτυχισμένο στην προσωπική σου ζωή. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά το κλίμα είναι πολύ τρυφερό και συναισθηματικό. Ωστόσο, το έντονο πείσμα σου μπορεί να καταστρέψει την ηρεμία που επικρατεί, για αυτό φρόντισε να το διατηρήσεις υπό έλεγχο. Δείξε τα συναισθήματα  στοργής στον άνθρωπό σου και αξιοποίησε την θετική επιρροή για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, ο Ουρανός από τον Ταύρο από τις 15 και μετά σε βοηθάει να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με έξυπνους και γοητευτικούς τρόπους! Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση σου με τον σύντροφό σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Αν δεν είσαι καλά μέσα σε αυτήν θα έχεις την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα καλύτερα, συζητώντας αυτό που σε απασχολεί. Απόφυγε τις εκδηλώσεις ανασφάλειας γιατί δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.  Προσπάθησε να είσαι επίσης πιο διαλλακτικός, γιατί έχεις ροπή προς το πείσμα. Το χιούμορ και η τρυφερότητα που εκπέμπεις θα είναι τα δυνατά σου σημεία, τόσο στην περίπτωση που έχεις σχέση, όσο και σε εκείνη που αναζητάς ένα ταίρι. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ενώ το γενικότερο κλίμα στην σχέση είναι θετικό και υπάρχει καλή διάθεση, η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 κάνει τις συζητήσεις ζωηρές και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει και σε αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση στον άνθρωπό σου και να μην παραμένεις πεισματικά στην θέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό ταίρι, αξιοποίησε το ταλέντο στην επικοινωνία για να προσελκύσεις νέα πρόσωπα και να φλερτάρεις. Η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστα από το γενικότερο κλίμα. Είναι εμφανές στον σύντροφό σου ότι αντιμετωπίζεις εσωτερικές συγκρούσεις καθώς οι εξελίξεις που ονειρεύεσαι αργούν να έρθουν. Αυτό, όμως, δεν είναι δεδομένο ότι είναι και αποδεκτό από εκείνον με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρές και καθημερινές συγκρούσεις. Πάρε τις αποστάσεις σου όταν χρειάζεται για να μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή είναι περισυλλογής και ανασυγκρότησης. Μόνο όταν ξεκαθαρίσεις τί θέλεις θα καταφέρεις να το βρεις. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σου είναι περίοδος ξεκαθαρίσματος. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 σε κάνει να στρέφεις το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου, με στόχο τη βελτίωσή της. Είσαι διατεθειμένος να μιλήσεις με ειλικρίνεια, έτσι ώστε η όποια εξέλιξη έρθει να στηρίζεται στην αλήθεια, χωρίς σκιές και ψέματα. Μια τέτοια στάση, όμως, θα πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και ψυχικό σθένος, γιατί οι συνέπειες δεν είναι πάντα αυτές που θέλουμε. Αν ανήκεις στους  αδέσμευτους, κάτι νέο φαίνεται πως ξεκινάει με ενθουσιασμό και πολλές ελπίδες. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μίλα με ευθύτητα στον σύντροφό σου και πάψε να κρύβεσαι πίσω από ανασφάλειες. Άφησε την ευαίσθητη πλευρά σου να έρθει στο φως για να θυμίσει στο ταίρι σου ότι υπάρχει και αυτή η εκδοχή του εαυτού σου, αυτή που αγάπησε εξ αρχής. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα λειτουργήσει ευνοϊκά και για τους δυο σας μέσα στο μήνα, για αυτό δρομολόγησέ το. Στην περίπτωση που είσαι μόνος μην αρνηθείς μια πρόταση για έξοδο ή μια μικρή εξόρμηση, γιατί εκεί θα συναντήσεις κάποιον που θα σε συνεπάρει ιδιαίτερα από τις 19 και μετά που η Αφροδίτη θα σε ευνοεί από τον Καρκίνο. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις συζητήσεις τον μήνα αυτό. Για αυτό αξιοποίησε τις ημέρες αυτές όσο περισσότερο μπορείς για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να βγάλεις στην επιφάνεια όλα εκείνα που σε ενοχλούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα αλλάξεις. Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις μια στάση σεβασμού, αποφεύγοντας να αντιμετωπίζεις τον σύντροφό σου με πείσμα. Μετά από όλο αυτό μπορείς να ελπίζεις σε μια πιο σταθερή και ουσιαστική σχέση με τον άνθρωπό σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Στα αισθηματικά είναι καλή περίοδος για να ανοιχθείς στον σύντροφό σου. Μπορείς να του μιλήσεις για εκείνα που σε αγχώνουν και να βρεις την ανταπόκριση που ζητάς. Είναι η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 19 που δίνει καλύτερη επικοινωνία μέσα στη σχέση και κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ακολούθησε το ένστικτό σου που σε οδηγεί σε ένα πρόσωπο-έκπληξη. Μην βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους και θα σε εκπλήξει ευχάριστα αυτό που θα ανακαλύψεις. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2018 18:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι