blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάρτιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Κριέ ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην εξωστρέφεια (και την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα) και την εσωστρέφεια (και την ανάγκη να κρατήσεις μόνο για εσένα οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα). Μέχρι και τις 9/3 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων η εσωστρέφεια θα κερδίζει έδαφος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου -μια καλή θέση για εσένα- καταδεικνύοντας πως μπορεί να υπάρξει μια νέα γνωριμία μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να φέρει μία «επαναστατική» διάθεση απέναντι σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και γνωριμίες και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε να μην οδηγήσει σε συγκρούσεις ή ρήξη με το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Από τις 12/3 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να «διαφυλάξεις» ένα πρόσφατο ειδύλλιο ή γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο να υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου αλλά και για να εκφράσετε τις σκέψεις σας σε ζητήματα που σας αφορούν. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) καταδεικνύει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα δώσουν έμφαση στον τομέα των σχέσεων και πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε πολύ σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης/γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με «επαναστατική» διάθεση η οποία μπορεί να επηρεάσει σχέσεις και γνωριμίες, όμως όσο περνούν οι ημέρες του τα «πνεύματα θα ηρεμούν» και θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τις 11/3 στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις αρχές Μαρτίου, καταδεικνύει πως οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα μπορεί να φέρουν μία ρηξικέλευθη απόφαση για μία σχέση/γνωριμία ή αισθηματική υπόθεση. Με την επιρροή αυτής της όψης οι καταστάσεις αλλά και τα συναισθήματά θα είναι «ή του ύψους ή του βάθους» και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές.

Αν είσαι ελεύθερος από τις 12/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων -μία θέση που ευνοεί περισσότερο το δικό σου ζώδιο- πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. Οι φίλοι και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό αλλά και στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα παίξουν ρόλο σε μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα σε αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι αυτό που θα χρειαστεί την μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις οι οποίες πιθανό να ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε περίπτωση που υπάρχει ήδη μια διαφωνία. Από τις 12/3 θα ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό, εξωστρεφές και ήρεμο διάστημα που θα σου δώσει το έναυσμα να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στο ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα κληθείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα της δουλειάς, παρά το γεγονός πως η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σου «υπενθυμίζει» και τις προσωπικές σου ανάγκες. Μέχρι και τις 11/3 που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και ένα κοινό σας ενδιαφέρον θα είναι αυτό που θα σας φέρει κοντά. Επίσης οι γνωριμίες κατά τη διάρκεια κοινωνικών συναντήσεων και ταξιδιών αποτελούν ένα πιθανό σενάριο για το πρώτο μισό του μήνα. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι η επικοινωνία καθώς όσο ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (έως τις 9/3) θα είναι πιο δύσκολο να γίνουν συζητήσεις χωρίς να υπάρξουν κάποια μπερδέματα σε αυτές.

Από τις 12/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εσωστρεφές σε κοινωνικό επίπεδο αλλά πιο άνετο για να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα αφορούν τη σχέση σας αλλά και για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να εκφράσεις τις σκέψεις ακόμα και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα πιθανόν να νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη για κάποια ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα αν υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες σε παλαιότερες γνωριμίες. Με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 25/3 η ανάγκη κλεισίματος αισθηματικών υποθέσεων που έρχονται από το παρελθόν θα γίνει επιτακτική. Ενδεχομένως τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου να κάνεις και μία γνωριμία η οποία θα είναι καθοριστική για την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει αρκετό ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες του. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα (7 και 8/3) καταδεικνύει πως οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου δεν θα είναι πολύ βοηθητικές για μία προσωπική συζήτηση από την όποια έχεις προσδοκίες και θέλεις να βοηθήσει είτε μία σχέση είτε μια γνωριμία. Από τις 10/3 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού -έχοντας απεμπλακεί από τα «δίχτυα» του Ποσειδώνα- θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα ξεκαθαρίσει και κάποια ζητήματα.

Τα καλά νέα για τον αισθηματικό τομέα έρχονται μετά τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα ανανεώσουν μία σχέση που έχεις και μάλιστα ένα ταξίδι με το ταίρι σου φαίνεται πως θα μπει στα σχέδια αυτού του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος στα μέσα του μήνα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει διάθεση για να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να αφιερώσεις χρόνο σε μία νέα γνωριμία που πιθανό να κάνεις. Το φλερτ φαίνεται πως θα έχει την τιμητική του καθώς εκτός από την Αφροδίτη θα περάσει και ο Άρης στους Ιχθύς στις 23/3, καταδεικνύοντας πως οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σε προσωπικό επίπεδο.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Λέων ο Μάρτιος θα ξεκινήσει φέρνοντας διάφορες σκέψεις σχετικά με μία προσωπική σου σχέση ή μία γνωριμία και αυτές είναι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 22/3 δείχνει πως το ταίρι σου μπορεί να σου δίνει κάποιες «αφορμές» για αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, όμως να θυμάσαι πως εκτός από τον Άρη θα βρίσκεται και η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο (έως τις 11/3) καταδεικνύοντας πως θα υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να «απαντήσεις» σε τέτοιου είδους προκλήσεις με καλή διάθεση και διπλωματία. Η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου που φαίνεται πως θα είναι περισσότερο απαιτητική, μιας και μπορεί να περάσει κάποια λανθασμένα μηνύματα σε προσωπικές συζητήσεις.

Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να φέρουν κάτι ανατρεπτικό για εσένα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (3/3) αγαπά τις εκπλήξεις και τις αλλαγές. Από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα δημιουργήσει συναισθηματική εσωστρέφεια, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τι αναζητάς από ένα σύντροφο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων όπως και του Άρη στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (23/3) καταδεικνύουν πως το δεύτερο μισό του Μαρτίου θα σε φέρει πιο κοντά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε ο Μάρτιος θα δώσει έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς η πολυαστρία που θα δημιουργηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει οτιδήποτε τις αφορά στο προσκήνιο. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 7 και 8/3 καταδεικνύει πως οι πρώτες ημέρες του μήνα δεν θα είναι βοηθητικές για την επικοινωνία η οποία θα είναι κάπως δυσλειτουργική και μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρανοήσεις σε συζητήσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν θα κρατήσει πολλές ημέρες καθώς στις 10/3 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και μπορεί να δημιουργήσει μία επικοινωνιακή παρόρμηση, όμως θα ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα και παρανοήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει να διάστημα που μπορεί να βελτιώσει μία σχέση ή να φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο φαίνεται πως οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα γίνουν προτεραιότητα και θα σε βάλουν στη διαδικασία να δεις πιο ουσιαστικά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής ή μια αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα σας φέρουν κοντά και αυτό φαίνεται πως θα βελτιώσει τη σχέση σας. Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να έχουν μία ένταση με αφορμή κάποια άλλα ζητήματα, όμως η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι σου αποτελεί μία πολύ θετική συγκυρία για να ξεπεραστούν τυχόν δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με αρκετές συζητήσεις σχετικά με θέματα της καθημερινότητας, οι οποίες θα απασχολήσουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (7 και 8/3) καταδεικνύει πως οι διευθετήσεις που αφορούν καθημερινές υποχρεώσεις θα επηρεάσουν αρκετά όχι μόνο τις συζητήσεις μεταξύ σας αλλά και το κλίμα που θα υπάρχει στη σχέση σας, γι’ αυτό χρειάζεται να τους δώσεις προσοχή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 11/3 σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί -τον Υδροχόο- όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 3/3 μπορεί να φέρει μία ανατροπή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε θέματα που δίνουν αφορμές για εντάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος η όψη Αφροδίτης-Ουρανού καταδεικνύει μία αλλαγή, αυτή μπορεί να αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει ή να έρθει ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου το οποίο θα επηρεάσει τις ισορροπίες. Από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα όπου η ενασχόληση με ζητήματα της καθημερινότητας θα κερδίζει περισσότερο έδαφος. Παρόλα αυτά ο Μάρτιος είναι ένας σημαντικός μήνας για τον τομέα των σχέσεων, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 θα «φωτίσει» ζητήματα που τον αφορούν και η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3) θα καταδείξει κάποια θέματα που αφορούν μια σχέση/γνωριμία, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά και θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε οδηγήσει να δεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η πολυαστρία που θα δημιουργηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύει πως θα είναι και ένας ερωτικός μήνας που μπορεί να λειτουργήσει ανανεωτικά για μία σχέση που έχεις ή αν είσαι ελεύθερος να φέρει και μία νέα γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου σε μια καλή θέση για να εκφράσεις συναισθήματα, όμως η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στις 7 και 8/3 δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς οι προσωπικές συζητήσεις μπορεί να φέρουν ασάφειες και παρανοήσεις. Η νέα Σελήνη στις 10/3 θα δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα σε κάνει αρκετά «ευάλωτο» απέναντι στα συναισθήματά σου ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου. Από τις 12/3 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων και λίγο διάστημα μετά θα την ακολουθήσει και ο Άρης (23/3) καταδεικνύοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει πολλά συναισθήματα, νέα συναισθήματα αλλά και μία ερωτική διάθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή θα λειτουργήσει σαν το «καταφύγιο» σου και οι ώρες που θα περνάς με το σύντροφό σου θα σε βοηθούν να αφήνεις πίσω οτιδήποτε σου προξενεί άγχος και ανησυχία. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα που θα φέρουν ένα νέο φλογερό ειδύλλιο. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα βάλει σε προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις και ζητήματα τα οποία χρειάζεται να διευθετηθούν άμεσα, αυτό σημαίνει πως προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (έως τις 11/3) θα υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω του περιβάλλοντος σου ή για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οι μεταξύ σας συζητήσεις να σας φέρουν κοντά. Από τις 12/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο να έφερε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες όμως η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα φέρει ευκαιρίες για να υπάρξει συναισθηματική σύνδεση, η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες κοινωνικές επαφές αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις κάποιες επισκέψεις μαζί με το ταίρι σου σε συγγενικά σας πρόσωπα όπως και συναντήσεις με αγαπημένους σας. Αν μένετε μαζί τα ζητήματα του σπιτιού θα βρεθούν σε προτεραιότητα κατά το δεύτερο μισό του μήνα και θα υπάρξει η επιθυμία για διακοσμητικές αλλαγές και βελτιώσεις. Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου θα είναι πάρα πολύ σημαντικές είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος, καθώς η Πανσέληνος και πρώτη έκλειψη Σελήνης για αυτή τη χρονιά, στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3) θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν μία σχέση ή μία γνωριμία προκειμένου αυτή να μπορέσει να συνεχίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον για μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με φίλους και συζητήσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν και αρκετά νέα! Βέβαια οι συζητήσεις τις πρώτες ημέρες του μήνα θα χρειαστούν προσοχή καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (7 και 8/3) θα φέρει ένα κλίμα ασάφειας, το οποίο μπορεί να επηρεάσει και μία προσωπική συζήτηση που θα έχεις είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα επικοινωνιακά «μπερδέματα» δεν θα κρατήσουν για πολύ καθώς στις 10/3 -την ημέρα της νέας Σελήνης- ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας ευκαιρίες για διευκρινίσεις πάνω σε κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε έχουν μπερδέψει.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και είχες μία παρεξήγηση ή υπήρξε μία παρανόηση με το σύντροφο σου στις αρχές του μήνα, μετά τις 10/3 θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθεί χωρίς να παραμείνει σε εκκρεμότητα. Στις 12/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει την ανάγκη για συναντήσεις και επαφές με φίλους, κάτι που αν είσαι ελεύθερος ίσως να φέρει και μία νέα γνωριμία. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου φέρουν αρκετές σκέψεις και ενδεχομένως ανησυχίες, αυτά όμως δεν φαίνεται πως θα σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και είναι πιθανό να αφορούν είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές υποχρεώσεις. Η σχέση σου με ένα πρόσωπο ή η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα αποτελέσει το «αντίπαλον δέος» τους καθώς θα φέρνει καλή διάθεση και θα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε ο Μάρτιος ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Άρη να συνεχίζουν το ταξίδι τους στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν πολύ αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί ο Άρης να ενισχύει κάποιες στιγμές την ένταση και δέκτης αυτής να είναι το ταίρι σου, όμως η Αφροδίτη θα είναι βοηθητική για να ξεπεραστούν τυχόν αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι αρκετά απαιτητικό καθώς ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα (7 και 8/3) δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία, μιας και θα δημιουργεί με ευκολία παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Εκτός αυτού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε περίπτωση που υπάρχει μία αντιπαράθεση είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αγαπά τις ανατροπές γι’ αυτό οι κινήσεις και οι αποφάσεις σου τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου χρειάζεται να συμβάλλουν στη σταθερότητα μιας κατάστασης που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη στη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς αυτός είναι μήνας εκπλήξεων. Από τις 12/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων (λίγο μετά στις 23/3 θα την ακολουθήσει και ο Άρης το ίδιο ζώδιο) ξεκινά ένα διάστημα που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Η συναισθηματική σταθερότητα θα γίνει προτεραιότητα σου και με γνώμονα αυτή θα κάνεις τις προσωπικές σου επιλογές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ ο Μάρτιος φαίνεται πως θα ξεκινήσει με αρκετές συναντήσεις όπως και συζητήσεις καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου καταδεικνύοντας πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι συνομιλίες θα έχουν την τιμητική τους. Στις 7 και 8/3 θα βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ποσειδώνα κι αυτές οι δύο ημέρες χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα κατά τη διάρκεια συζητήσεων, τα οποία θα σε μπερδέψουν ή θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος με οτιδήποτε θέλεις να πεις στο σύντροφό σου καθώς έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος παρανοήσεων και λανθασμένων συμπερασμάτων.

Από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις για μία νέα σχέση και αιτία γι’ αυτό θα αποτελέσει μια γνωριμία που θα κάνεις. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους, η επιλογή που θα κάνεις είναι στο χέρι σου. Από τις 23/3 που θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις πράγματα που σε «ενοχλούν» σε μία σχέση που έχεις αλλά και να παρακινήσεις το σύντροφό σου να κάνετε πράγματα που θέλετε. Σε αυτό που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είναι σε στιγμές που η έντονη ενέργεια σου θα ψάχνει να βρει τρόπο έκφρασης καθώς είναι πολύ πιθανό να εκφράζεται μέσα από αντιπαραθέσεις.

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2024 13:00:00