blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καλό μήνα σε όλους! Σημαντικές είναι οι μετακινήσεις πλανητών που θα επηρεάσουν το μήνα αυτό, όπως επίσης καταγράφεται και η δεύτερη Πανσέληνος τον άξονα Κριού – Ζυγού που θα πραγματοποιηθεί στην τελευταία μοίρα των ζωδίων. Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά παράλληλες δράσεις και πολλαπλά ζητήματα που μπορεί να μας οδηγεί η επιθυμία για γνώση, για κοντινά ταξίδια, για έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα, από την άλλη πλευρά όμως η τάση να βαριόμαστε εύκολα δεν βοηθά στην εξέλιξη των όποιων ενδιαφερόντων και προσπαθειών υπάρχουν και δεν αποκλείεται να αφήσουμε στη μέση ότι έχουμε αρχίσει. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την απαρχή για μία νέα πορεία, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας την προσωπικότητά μας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, τον τρόπο που θέλουμε να πορευτούμε στη ζωή μας. Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει έντονα πιθανές ευθύνες και σκληρή δουλειά γι’ αυτό αυτό θα πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε σκληρή προσπάθεια να δείξουμε μεθοδικότητα και υπευθυνότητα σε ότι αναλάβουμε και σε όποιες προσπάθειες επιχειρήσουμε για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους κόπους μας.

 Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι γινόμαστε περισσότερο ευέξαπτοι, εφικτοί, όμως το θετικό είναι ότι είμαστε εξωστρεφείς εκφράζουμε με αμεσότητα αυτό που πιστεύουμε, διεκδικούμε το δίκιο των προτάσεών μας, υπερασπιζόμαστε τις απόψεις μας και αυτό μας καθιστά έντονα ενεργούς συνομιλητές. Προσοχή μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και κυρίως την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα των ζωδίων και η σύνοδος του Ήλιου στον Κριό με τον Ουρανό τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς δεν θα διστάσουμε να επαναστατήσουμε σε ότι μας δημιουργεί ανασφάλεια ή θεωρούμε ότι μας θίγει και το αποτέλεσμα θα είναι να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο μέχρι στιγμής τη ζωή μας.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει την τάση μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και αυτό γίνεται έντονα αισθητό κυρίως στην προσωπική μας ζωή, καθώς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πείσουμε το ταίρι μας για ότι διεκδικούμε και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Η κοινωνικότητα και η γοητεία μας είναι έντονη αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις και εριστικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στη σχέση μας όσο και σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης βρίκσκεται στους Διδύμους και είναι έντονο πια το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά γνώσεις και σεμινάρια που σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, εμπορικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες αλλά κυρίως αυτό που γίνεται εντονότερο είναι η διάθεσή σου να ξεφεύγεις γι’ αυτό δεν χάνεις την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα γιατί θα συγκρουστείς έντονα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και εντείνει τη διάθεσή σου να επιβάλεις την άποψή σου, να υπερασπιστείς τις ιδέες σου με δυναμικό τρόπο και κυρίως να προβείς σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες σε ότι αφορά το επαγγελματικό σκέλος αφού σκέφτεσαι γρήγορα και έξυπνα. Πρόσεχε μόνο γιατί γίνεσαι υποκειμενικός και παρεξηγήσεις εύκολα και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εντείνει τη γοητεία, την ανάγκη για επικοινωνία και έντονη δραστηριοποίηση σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Είναι κυρίαρχο για εσένα να καλύψεις τις ανάγκες σου, κάτι που γίνεται σαφές και στο ταίρι σου, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις σε έντονα εγωιστής και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί για εσένα το έναυσμα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με δυναμισμό στόχους και να κινηθείς ανάλογα για να τους πετύχει. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτή τη διαδρομή θα πρέπει να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά, να σου δημιουργήσουν απαισιοδοξία, όμως είναι ο μόνος δρόμος για να μία επιτυχημένη πορεία. Δείξε προσοχή σε ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο καθώς η συνεχής εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να κοστίσει και να οδηγήσει στην απογοήτευση.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και εντείνει την δραστηριοποίηση σε ότι αφορά την επικοινωνία, την κοινωνικότητα, το εμπόριο τη γνώση. Αυτό όμως που είναι κυρίαρχο είναι η διάθεσή σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην ολοκληρώσεις κάτι επειδή βαριέσαι εύκολα. Η μεταβαλλόμενη διάθεση και ο εκνευρισμός μπορεί να σου στοιχίσουν συγκρούσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος γι’ αυτό προσπάθησε να χαλιναγωγήσει τα νεύρα σου.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και σε βάζει σε μία βαθύτερη διαδικασία σε ότι αφορά τη διάθεσή σου για επέκταση σε σχέση με γνώσεις και πνευματικές αναζητήσεις που μπορεί να έχεις, σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον και πως θα πρέπει να κινηθεί για να βελτιώσεις τις σχέσεις που έχεις, σε ότι αφορά ζητήματα του εξωτερικού και επαφές με πρόσωπα που μπορεί να έχεις σε αυτό. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις καθυστερήσεις σε σχέδια και ταξίδια και μία έντονη εσωστρέφεια σε ότι αφορά τον έρωτα και κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου βοηθά να είσαι ευτυχισμένος, χαρούμενος, αισιόδοξος.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, και είναι τώρα η στιγμή να κλείσεις σπουδαία κεφάλαια της ζωής σου με πρόσωπα που είναι μέχρι τώρα κομβικά για εσένα. Αυτό που θα πρέπει έντονα να διαχειριστείς είναι ο εκνευρισμός και η διάθεση επιβλητικότητας και επαναστατικότητας λόγω πιθανών ανασφαλειών που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να σε επηρεάζουν τόσο συναισθηματικά όσο και σε υλικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές επιθυμίες, καθώς είναι πιθανό να εγκλωβιστείς στο να προσπαθήσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου αφού είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου. Προσπάθησε μόνο να μην υπερβαίνεις τα όρια καθώς ρέπεις προς την υπερβολή και δεν αποκλείεται να γίνεις είτε υπερβολικά σπάταλος είτε υπερβολικά συντηρητικός χάνοντας το μέτρο.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική σκέψη που κυρίως προκαλείται από ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια, τραύματα ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς, κάτι που δεν είναι εύκολο, που εντείνει το συναισθηματισμό και δεν σε αφήνει να πεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό υπερχειλίζει το συναίσθημα και νιώθεις ότι τώρα ήρθε η ώρα να δώσεις ότι καλύτερο έχεις στους γύρω σου και κυρίως στο σύντροφό σου, αφού η διάθεσή σου να βρεθείς δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη είναι πασιφανής. Σημαντικό είναι για εσένα να περάσεις στιγμές μακριά από την πολυκοσμία με το ταίρι σου αποθεώνοντας τον έρωτα και σκεπάζοντας τη σχέση σου με ένα πέπλο ρομαντισμού και τρυφερότητας που θα δώσει άλλη διάσταση.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την απαρχή για εσένα σε ότι αφορά ζητήματα, φόβους και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν μέχρι τώρα, ήρθε όμως η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ότι αποτελεί βαρίδι για την πορεία σου και να απελευθερωθείς ανοίγοντας το δρόμο για μία νέα πορεία. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και θα απαιτήσει θυσίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν κατήφεια, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες απελευθερώνοντας σε από ότι λειτουργούσε σαν εμπόδιο στην προσωπικότητά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε στόχους και φιλοδοξίες αλλά και σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να δημιουργούν ιδανικό κλίμα γι’ αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν, όμως το πιθανότερο είναι στην πορεία να απογοητευτείς γι’ αυτό καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και καλείσαι να ασχοληθείς κυρίως με ό τι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς η επιμονή και η υπομονή σου μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα αυξάνοντας έτσι τον προϋπολογισμό σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί στις υπερβολές γιατί μπορείς εύκολα να βρεθείς από τη σπατάλη στη συντήρηση και ανάποδα, χάνοντας την οποία αίσθηση ισορροπίας.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν και θέλεις να κινηθείς. Έχεις τώρα την ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις τα μέγιστα για εσένα, κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρήσεις που μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρες. Συναισθηματικά θα σε απασχολήσει κυρίως το αν ο σύντροφός σου σε καλύπτει σε επίπεδο πάθους και ερωτισμού και βέβαιο είναι ότι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο εις βάρος σου που μπορεί να σε ενοχλήσει, όμως θα πρέπει να το διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί η νευρικότητα και οι εκρήξεις σου δεν θα σε βοηθήσουν. Το καλύτερο για σένα είναι να επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε κρατάει δέσμιο και να κλείσεις σχέσεις και καταστάσεις που σε καθημερινό επίπεδο λειτουργούν πιεστικά και δεν σε ικανοποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στο ζώδιό σου εντείνει το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη διάθεση να πρωτοστατήσεις σε όλους τους τομείς και κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις τώρα την ευκαιρία να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες να κοινωνικοποιηθείς, κάτι που θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε όποια προσπάθεια σε ενδιαφέρει. Περιόρισε μόνο τον παρορμητισμό, την επιθετική διάθεση και τον εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και μπαίνεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου που διέπονται από έντονη πρωτοτυπία και από ένα ιδεολογικό πλαίσιο που θα εντυπωσιάσει τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η διάθεση να συζητήσεις με τους φίλους σου είναι διάχυτη γι’ αυτό και επιδιώκεις να περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό επικεντρώνει την ανάγκη σου στο να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους, στο να θέσεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου που θα βοηθήσουν στο να λειτουργήσετε σαν ομάδα για να τους πετύχετε. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή φιλικό σου πρόσωπο πιθανά να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά φιλοδοξίες και σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις τη ζωή σου και δημιουργεί τις συνθήκες για μία νέα πορεία που μπορεί να σημαίνει ότι θα θέσεις νέους στόχους ή θα προχωρήσεις σε συγκεκριμένους, απαλλασσόμενος από αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν κάτι περαιτέρω. Αυτή η διαδικασία είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολη, καθώς απαισιοδοξία, κατήφεια και δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία, όμως να ξέρεις ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη του να διεκπεραιώσεις ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις θα είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Από τις 16.04 ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για δυναμικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, καθώς είναι εμφανές πια ότι ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου δεν σου επιτρέπουν να μην αντιδράς ή να μην κινείσαι προς την κατάλληλη κατεύθυνση που μπορεί να σου δώσει τα θετικότερα αποτελέσματα. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις εγωκεντρικές τάσεις και εριστικές συμπεριφορές για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, τη σχέση σου και τις συνεργασίες σου και πώς αυτές σε ικανοποιούν και σε βοηθούν εξελιχθείς. Είναι γεγονός ότι μπορεί να παρατηρηθούν καθυστερήσεις σε συνεργασίες, που όμως θα συμβούν για να σου δώσουν το μήνυμα ότι θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις δράσεις σου αλλά και να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο σκέψης, διορθώνοντας τα λάθη σου.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, τις συλλογικές δράσεις που ενδιαφέρεσαι, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει και πως αυτοί εξελίσσονται. Σημαντικό είναι για σένα να υπάρξουν ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, όμως δεν αποκλείεται η ένταση να αυξηθεί κατακόρυφα και οι αντιδράσεις σου να είναι έντονες καθώς η επαναστατική διάθεση και η ανάγκη για ελευθερία θα καθορίσει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τις εκρήξεις σου γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις αντιδράσεις που θα οδηγήσουν σε έντονες προστριβές.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους εκτοξεύει τη νευρικότητα, την οργή και η έντονη διάθεση μοναχικότητας είναι διακριτή, καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά σε πλήγωσαν, όμως δεν σου είναι εύκολο να εκτονωθείς και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε θλίψη που να σε ταλαιπωρήσει για την επόμενη περίοδο. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις και με εσωτερισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις ψυχολογικές εντάσεις που μπορεί να έχεις.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καριέρα σου και σχέδια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις, το κυριότερο είναι όμως ότι έχεις τη μεθοδικότητα, τη λογική σκέψη και το ρεαλισμό να ανταπεξέλθεις σε όποια υποχρέωση ή ευθύνη καλείσαι να αναλάβεις. Με υπομονή και επιμονή είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις τα καλύτερα, αρκεί να μην εγκλωβίζεσαι στην αδιαλλαξία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και την κοινωνική σου εικόνα μέσω της επαγγελματικής του πορείας και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να βρεθείς σε εκδηλώσεις όπου θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι σημαντικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό Σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία καθώς είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα πολλά υποσχόμενο η μία θετική εξέλιξη όπως η αναβάθμιση σου στην ήδη υπάρχουσα δουλειά. Αυτό που είναι ζητούμενο από εσένα είναι ότι οι αθηναίες που καλείσαι να αναλάβεις θα πρέπει να μη σε καταβάλουν Αντίθετα να σε ωθήσουν στο να δουλέψει σκληρά μεθοδικά και με υπευθυνότητα Γιατί αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να μπορέσεις να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή στον έρωτα καθώς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να κυριαρχήσουν και στο τέλος να πληγωθείς.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντας πιθανή η εσωστρέφεια και μοναχικότητα καθώς καταπιεσμένη οργή και θυμός από παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν ένταση που δεν είναι εύκολο να εκτονώσει. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη τον εσωτερισμό και το διαλογισμό είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά και ψυχολογικά και να αφήσεις πίσω αρνητικά συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου Και είναι πιθανό να πέσουν οι τόνοι για προσπάθειες προσωπική σου εξέλιξης και ανάπτυξης σε εργασιακό επίπεδο δίνοντας Έτσι την ευκαιρία να αναθεωρήσεις πράγματα να διορθώσεις λάθη και να ξανασκεφτείς κινήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να επανέλθουν προτάσεις από το παρελθόν σε εργασιακό επίπεδο που θα είναι άκρως ευνοϊκές και θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά Έτσι ώστε αν είναι συμφέρουσες να ανταποκριθεί θετικά.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να κλείσεις ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που πιθανά σε προβληματίζουν όμως αυτό θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους καθώς πιθανό είναι να είναι έντονες οι επαναστατικές διαθέσεις και αυτό να σε φέρει σε αντιπαράθεση με σημαντικά πρόσωπα τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επίπεδο καριέρα. Καλά θα κάνεις να σταθμίσεις με προσοχή τις σχέσεις που θέλεις να οριστικοποιήσει ή της κατάστασης που επιθυμείς να κλείσεις γιατί Το πιθανότερο είναι γιατί δεν αποκλείεται αυτό η ένταση της περιόδου Αυτής να μην σε αφήσει να δεις ξεκάθαρα τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους επικεντρώνει τη δράση σου σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να επιτύχουν, σε ότι αφορά φιλοδοξίες και στόχους που μπορεί να έχεις και θέλεις να δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο, στο να βρίσκεσαι με τους φίλους σου καθώς είναι έντονη η επιθυμία σου να συναναστρέφεσαι μαζί τους. Έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα γίνεται γιατί μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και είναι ξεκάθαρο ότι το μυαλό τρέχει και ταξιδεύει νοητικά και πραγματικά γιατί αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα με τις παρέες και το ταίρι σου και να απολαύσεις πιθανά ταξίδια που ήθελες πάντα να πραγματοποιήσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί η αμέλεια και η αφέλεια που μπορεί να σε διέπει θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που έχεις με μεγάλη πιθανότητα να εκτεθείς.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει την αισιοδοξία, τη χαρά και τη διάθεση να φλερτάρεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Η διασκέδαση με φίλους από τα παλιά ή παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα κυριαρχούν αυτή την περίοδο όπως επίσης κυρίαρχος είναι και ο έρωτας, καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και την καλή σου διάθεση και μαγνητίζεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σημάνει για εσένα ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την πορεία και την προσωπική σου κοσμοθεωρία, καθώς οι πνευματική σου ορίζοντες δείχνουν να παίρνουν άλλη τροπή και να έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς με σπουδές και γνώση που σε ενδιαφέρει άμεσα. Ταξίδια για επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, σημαντικά όπως επίσης και νομικά ζητήματα που πιθανά να σε απασχολούν και θέλεις να επιλύσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να αποδώσει τα μέγιστα αυτή η περίοδος και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό με μεθοδικό και υπεύθυνο τρόπο για να μπορέσεις να καταφέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά σχέδια και όνειρα που μπορεί να έχεις και θέλεις να δρομολογήσεις με τον πιο επιτυχημένο τρόπο, σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν και συμμετέχεις, σε σχέση με φιλικά σου πρόσωπα και κατά πόσο καλύπτουν τις επιθυμίες σου. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι είναι η εποχή που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα η ομαδική προσπάθεια για αυτό μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό, είξε τον καλύτερό σου εαυτό.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και επικεντρώνεσαι στον έρωτα καθώς μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία για την ερωτική σου ζωή, για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και κατά πόσο βοηθάει στην προσωπική σου εξέλιξη και ανάπτυξη. Δημιουργικές δράσεις και καλλιτεχνικές ανησυχίες δείχνουν να επαναπροσδιορίζονται, καθώς έχεις τώρα τη δυνατότητα να δεις με σαφήνεια ποια λάθη μπορεί να υπάρχουν, τι πρέπει να αλλάξεις, ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσεις.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί για εσένα το κλείσιμο μιας πορείας σχέσεων ιδιαίτερα στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να θεωρείς ότι κάποια πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά για σένα δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περαιτέρω. Θα πρέπει όμως να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο διαχείρισης, καθώς η νευρικότητα που σε διέπει μπορεί να φέρει συγκρούσεις και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν όχι μόνο τις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις με το περιβάλλον σου αλλά ακόμα και τον επαγγελματικό περίγυρο γι’ αυτό καλό είναι να είσαι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις με ρεαλισμό και ηρεμία να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονους ρυθμούς δράσης, σε άγχος και συγκρούσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι κυρίως έχεις τη δυνατότητα, το ψυχικό σθένος και τη μεθοδική σκέψη να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις την αδιαλλαξία και τη συγκρουσιακή διάθεση στην άκρη γιατί δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό εντείνει τη διαίσθησή σου και την ανάγκη να γίνεις περισσότερο παρατηρητικός και λιγότερο ομιλητικός καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφεια που είναι καταλυτική. Η διαίσθηση μπορεί να σε βοηθήσει στο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις καθώς στην πορεία θα ανακαλύψεις ότι είναι αλάνθαστη. Απέφυγε μόνο τυχόν καχυποψίες λόγω φόβων που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό εντείνει τον ερωτισμό, το πάθος, παράλληλα όμως εντείνει την ανάγκη εξουσίας και χειρισμού προς το ταίρι σου και καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα έντονα συναισθήματά σου και να τα μετουσιώσεις σε πάθος γιατί το βέβαιο είναι ότι αν δεν συμβεί αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα είναι σφοδρές. Είναι ιδανική περίοδος για να δρομολογήσεις στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, εφορία, δημόσιο ή επιχειρηματικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το πάθος και η ένταση σε κατακλύζει και ο ερωτισμός διέπει τη σχέση σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις μόνο είναι τάσεις απαισιοδοξίας και κατήφεια που μπορεί πολλές φορές να βγαίνουν στην επιφάνεια, να ξέρεις όμως ότι αν διαχειριστείς με ρεαλισμό και λογική τις όποιες καταστάσεις προκύψουν, είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο, θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσεις και οι συνέπειες θα είναι η θετικότερες για εσένα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε την καχυποψία εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου αυξάνοντας κατακόρυφα ευθύνες και υποχρεώσεις στην καριέρα και καλά θα κάνεις να αφήσεις το άγχος στην άκρη και να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου, το δυναμισμό και την υπευθυνότητά σου γιατί αυτά είναι τα συστατικά που θα σε οδηγήσουν ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν αναλάβεις να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις την αδιαλλαξία γιατί θα είναι η αιτία σύγκρουσης με πρόσωπα σημαντικά της καριέρας σου, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και σε βάζει σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά την οικογένεια ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και κυρίως την ικανότητά σου να σταθείς στα πόδια σου και να μην υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Σε πρακτικά ζητήματα είναι γεγονός ότι θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πράγματα και καταστάσεις, να διορθώσεις κινήσεις ή να δρομολογήσεις νέες λύσεις γι’ αυτό καλό είναι να μη βιαστείς κυρίως σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία να προβείς σε συμφωνίες.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε παρακινεί να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα, κυρίως σε ότι αφορά λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, αυτό όμως θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη ψυχραιμία και λογική σκέψη γιατί η αντίδρασή σου και η εκρηκτική σου διάθεση μπορεί να φέρουν την απόλυτη ανατροπή και τελικά να μην είσαι εσύ ο κερδισμένος.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να δραστηριοποιηθείς σε έντονα σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό καθώς τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να βρεθείς σε τόπος ονειρεμένους όπου θα γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν και είναι γεγονός ότι πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις για νέες συνεργασίες καθώς μπορείς άμεσα να αντιμετωπίσεις ποιες είναι συμφέρουσες για σένα και ποιες όχι κυρίως γιατί η διάθεσή του να κατανοήσεις τους άλλους σου δίνει τη δυνατότητα να καταλάβεις άμεσα τα κίνητρά τους. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις να μην διατυπώνεις στην προσωπική σου άποψη λόγω του φόβου ότι δεν θα γίνεις αρεστός για αυτό που είσαι.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό εκτοξεύει τη γοητεία σου και τη διάθεση να φλερτάρεις καθώς το κυριότερο είναι το να έρθεις σε επικοινωνία με το ταίρι σου ή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Η διάθεση για να περιποιηθείς τον εαυτό σου είναι ξεκάθαρη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με την εμφάνισή σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό στρέφει το βλέμμα σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επικεντρώνεται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι αυτές που μπορούν να σου δώσουν εξελίξεις μέσα από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή τις νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν στην σχέση σου, καθώς πιθανό είναι να πάρεις την απόφαση για ένα σημαντικό βήμα με το ταίρι σου, όπως η συγκατοίκηση ή ο γάμος. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η περίοδος σηματοδοτεί για εσένα επιπλέον ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος ή στρες, όμως είναι αυτός ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για την προσωπική σου εξέλιξη μέσα από τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε ωθεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς δεν αποκλείεται να αρχίσεις μαθήματα. σεμινάρια ή ημερίδες πάνω σε αυτά. Σημαντικές μπορεί να είναι εξελίξεις τόσο σε νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα και σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό που σου δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία. Ο έρωτας και η διασκέδαση αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο αυτή την περίοδο, καθώς απολαμβάνεις τη ζωή στο έπακρο.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου σε καλεί να αναλογιστείς καλύτερα τον τρόπο που επικοινωνείς και εξελίσσονται οι προσωπικές σχέσεις με το κοντινό του περιβάλλον, όπως επίσης και ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες και το πώς θα πρέπει να κινηθείς για να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να κάνεις διορθωτικές κινήσεις που θα είναι κομβικές για την πορεία των όποιων εξελίξεων ή ακόμα η εσωτερική αυτή η αναζήτηση να σε ωθήσει στο να βρεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις από τους γύρω σου και να το εκφράσεις.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονας σου με τον Κριό σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα είναι κομβικές για την πορεία σου από δω και στο εξής. Αυτό όμως που θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να αντιμετωπίσεις είναι πιθανές εκρήξεις των άλλων ή και δικές σου που θα δυσκολέψουν την κατάσταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους Εντείνει τη διάθεση να κοιμηθείς σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο καθώς Η διαίσθησή σου είναι εμφανής και το Ψυχικό σθένος που διαθέτεις δεν αφήνει περιθώρια για να μην δράση. Ο ερωτισμός και το πάθος σε κατάκλιση Και αυτό γίνεται εμφανές άμεσα στην προσωπική σου ζωή καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις τυχόν καχυποψίες και ζήλιες που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να δώσεις λύσεις σε καθημερινά και εργασιακό επίπεδο καθώς η διάκριση σου, η τάση να εντοπίζεις στη λεπτομέρεια και να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι πρέπει να κάνεις για να ολοκληρωθεί μία κατάσταση θα κυριαρχήσει και θα δημιουργήσει πνεύμα εμπιστοσύνης προς εσένα στη δουλειά. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι επικριτικός και να μην γκρινιάζεις γιατί αυτό θα έχει συνέπειες στο περιβάλλον σου.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με τη σωματική σου υγεία γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να αγοράσεις προϊόντα περιποίησης σώματος που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η διάθεση προσφοράς μέσα από την εργασία εκδηλώνεται με απόλυτο τρόπο, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εμμονές και πιθανές γκρίνιες για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν χρειάζονται.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου και αυτό μπορεί να σημάνει είτε μία νέα ευκαιρία σε εργασιακό επίπεδο, μία νέα δουλειά που μπορεί να προκύψει, είτε σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο για σένα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να επιτύχεις θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε επιβαρύνει ψυχολογικά και να σε ωθεί στην κατοικία στην απαισιοδοξία. Θυμήσου όμως ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να σε οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή προσωπική σου εξέλιξη.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και εκτοξεύει το πάθος, την ένταση, τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε όμως μην λειτουργήσεις εξουσιαστικά και χειρίστηκα στο σύντροφό σου γιατί αυτό θα γυρίσει ως μπούμερανγκ και θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Έντονη είναι η δραστηριότητά σου σε επιχειρηματικό επίπεδο όπως και επίσης σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και κληρονομιές, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε ωθεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και σε καλεί να μπεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς έχεις τώρα την ευκαιρία να δεις πραγματικά ποια είναι η προσωπική σου αξία, να αναγνωρίσεις τα θετικά στοιχεία του εαυτού σου, να απεμπλέξεις το εισόδημα με την αξία σου για να αντιληφθείς πραγματικά ποια είναι αυτά τα στοιχεία που έχουν πραγματική αξία εσένα μακριά από τα υλικά αγαθά.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί το κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων σε ότι αφορά το παρελθόν και καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούσαν και να λειτουργούσαν επιβαρυντικά για εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η νευρικότητα, η ένταση και η επαναστατική σου διάθεση ειδικά στην καθημερινότητα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην όποια απορία γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση, να αποφύγεις αντιδικίες και επαναστατικές τάσεις που μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Μπορεί αυτή η δυνατότητα που σου δίνεται να εξελιχθεί σαν μία προσωπική απελευθέρωση από βαρίδια του παρελθόντος που μόνο προβλήματα που δημιουργούσαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους Αυξάνει τη δράση και την επιθυμία να κινηθείς σε ότι αφορά συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή, όμως παράλληλα αυξάνει και τη νευρικότητα και πιθανό εγωισμό, μη αποκλείοντας να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου ή με συνεργάτες. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι προετοιμασμένος για ανταγωνιστικές διαθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση που όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ή κάποια πρόσωπα στη ζωή σου.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι εκφράζεσαι με μοναδικό και έντονο τρόπο καθώς θέλεις να γίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για το ταίρι σου όσο και για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι με το να επιδεικνύεις στον εαυτό σου και να χρησιμοποιείς πομπώδεις εκφράσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στον έρωτα και τη διασκέδαση καθώς ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις τη ζωή και τις χαρές που δίνει. Η παιδικότητα, η αισιοδοξία και το κέφι που εκφράζεις είναι διάχυτα στο περιβάλλον σου και είναι αυτά που βοηθούν στο να ξεχωρίσεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στον έρωτα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα που θα φέρουν μία νέα πορεία τόσο στην ερωτική σου ζωή όσο και σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις. Οι εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να είναι σπουδαίες, όπως επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες καταλυτικές που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής. Είναι γεγονός ότι ανασφάλειες του παρελθόντος και φοβίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, καλά θα κάνεις όμως να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου προκαλώντας εντάσεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται κατακόρυφα, ο εγωισμός επίσης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρουσιακές τάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστεί στο εγώ σου και στις προσωπικές ανασφάλειες γιατί αυτό θα είναι καταλυτικό για πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου σε καλεί να μπεις σε μία έντονα εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά την προσωπικότητά σου και τι είναι αυτό που σε γεμίζει και σε κάνει αισιόδοξο, ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνεις, ποια σχέδιά σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στο να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς στην πορεία σου, όπως επίσης και ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί που έχεις γύρω σου που σου δημιουργούν εξαιρετική διάθεση και θέλεις να απολαμβάνει στιγμές μαζί τους.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού κλείνει ζητήματα και κύκλους σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις θέσει, όπως επίσης και συλλογικές δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχεις και πια θεωρείς ότι δεν μπορούν να του προσδώσουν αυτά που επιθυμείς. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με σημαντικά πρόσωπα παίρνοντας αποστάσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου και να αποφύγεις ότι θεωρείς ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο με φίλους όσο και με το σύντροφό σου. Από την άλλη, αν είσαι αποφασισμένος για να ολοκληρώσεις κύκλους σου δίνεται η δυνατότητα να απελευθερωθείς και να νιώσεις πιο ανεξάρτητος από ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους επιβαρύνει την καθημερινότητα με ευθύνες και καινούργιες αγγαρείες που μπορεί να δημιουργούν ένταση, άγχος και γκρίνια. Στη δουλειά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθημερινά δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικογενειακά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ότι αφορά την οικογένεια. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις για την ακίνητη περιουσία που μπορεί να καταλήξουν σε συμφωνίες άκρως συμφέρουσες για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην ταυτίζεσαι με τα προβλήματα των άλλων γιατί αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία σου.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό σε παρακινεί στο να δημιουργήσεις ένα ιδανικά ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για εσένα και το σύντροφό σου γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου, θέλοντας έτσι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει την προσωπική σου ζωή. Οι σπατάλες όμως θα πρέπει να περιοριστούν γιατί είναι αυτές που θα σε βγάλουν εκτός οικονομικού πλαισίου.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό αγγίζει τον οικογενειακό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν όπως για παράδειγμα η απόφασή σου να μετακομίσεις από το πατρικό σπίτι ‘η η δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Το βέβαιο είναι ότι, ότι και αν αποφασίσεις θα σε ωθήσει στο να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά και να φέρουν κατήφεια και απαισιοδοξία, είναι όμως το μοναδικό μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσεις για την προσωπική σου εξέλιξη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και αυξάνει αγγαρείες και ευθύνες στην καθημερινότητα και στην εργασία που το πιθανότερο είναι να σε αγχώσουν και να σε ωθήσουν στο να γκρινιάζεις και να γίνεις επικριτικός. Προσπάθησε να εκτονώνεις την τόση ένταση σε άσκηση βάζοντας γυμναστική στη ζωή σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται αυτό όλο το ψυχικό δυναμικό να εκτονωθεί σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που βλέπεις καθημερινά και να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου σε ωθεί στο να στραφείς εσωτερικά και να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος, τους φόβους και τα απωθημένα που μπορεί να έχεις, καθώς ήρθε η ώρα να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω στη ζωή σου, να δείξεις αγάπη και κατανόηση γι’ αυτά που έχεις περάσει και όλο αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά για την ψυχολογία σου αφού θα οδηγήσει στο να απαλλαγείς από ψυχικά βάρη που μπορεί μέχρι πρότινος να σε ενοχλούν.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα και ήρθε η ώρα να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου, κάτι όμως που θα γίνει κάτω από έντονες συνθήκες καθώς οι εκρήξεις, οι επαναστατικές διαθέσεις και οι έντονες αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις με αρνητικές εξελίξεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι η απομάκρυνση θα είναι πιθανή από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Από την άλλη πλευρά, είναι γεγονός ότι αυτή σου η αντίδραση μπορεί να είναι η προσωπική σου απελευθέρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί σε δημιουργικές δράσεις για τα καλλιτεχνικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όπως επίσης και σε ότι αφορά τη διασκέδαση και τον έρωτα καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου σε καθιστούν πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς. Η έντονη ερωτική σου επιθυμία είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να δώσει άλλη διάσταση και πνοή στην παρούσα σχέση σου ή σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής σου ζωής.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και η ανάγκη επικοινωνίας με το κοντινό σου περιβάλλον είναι ξεκάθαρη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις ή να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα γιατί θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις μαζί του. Εμπορικά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι και πιθανές είναι οι συμφωνίες που μπορεί να σου δώσουν σημαντικά οφέλη.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό καθιστά την ερωτική σου ζωή σημαντική, όμως σου δίνει μία παιδικότητα και δεν αποκλείεται αυτό να βγει στη διάθεση να φλερτάρεις πολλαπλά και να έχεις πολλές κατακτήσεις. Διασκεδάζεις και δεν υπάρχει κοινωνική εκδήλωση που δεν θα παρευρεθείς καθώς η ανάγκη για νέες γνωριμίες, επικοινωνία και χαρά είναι αυτές που σε ωθούν στο να βρεθείς παντού και πάντα όπου μπορείς.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί ένα κομβικό σημείο για τη σχέση σου με το κοντινό περιβάλλον, για την επικοινωνία που θέλεις να έρθεις με τους γύρω σου, για ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί επαγγελματικά να σε απασχολούν, σε ότι έχει να κάνει με γνώση και αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε περιορίσουν και να σε αγχώσουν, όμως με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα θα αποδώσουν τα καλύτερα για σένα. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα γιατί οι επιλογές μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ο έρωτας καθίσταται ο πρωταγωνιστής για την επόμενη περίοδο καθώς ο δυναμισμός, η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε ενδιαφέρουν ή σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, καθώς το πάθος και ο ερωτισμός κατακλύζει εσένα και το σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή στον εγωισμό γιατί είναι αυτός που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και σε καλεί να μπεις σε μία περίοδο ενδοσκόπησης σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και τι θα πρέπει να κάνεις για να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς μέσα από αυτές, για τις ομαδικές δράσεις και ποιες είναι αυτές που είναι κατάλληλες για εσένα και για την προσωπική σου εξέλιξη.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς και με τον κοντινό περίγυρο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι πρότινος έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αυτό όμως θα γίνει κάτω από μεγάλη ένταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία στην οποία διαχείριση για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν μη αναστρέψιμες συνθήκες. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να σου δώσει φτερά για να πετάξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 31.03 ο Άρης στους Διδύμους αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στην οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός που μπορεί να κρατάει καλά κρυμμένα μέσα σου και να δημιουργήσεις έτσι εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα που θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να παραμερίσεις τα χτυπήματα κάτω από το τραπέζι γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Στις 17.04 ο Ερμής περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που θα σου αποφέρουν αύξηση στον προϋπολογισμό ή να δρομολογήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος καθώς για εσένα είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια μέσα από την ευμάρεια και την επάρκεια των υλικών αγαθών.

Στις 20.04 η Αφροδίτη στον Κριό στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις προσωπικές απολαύσεις και δεν αποκλείεται να προβείς σε έξοδα καθώς νιώθεις ότι έτσι καλύπτεις μέρος αυτών που σε ικανοποιούν, χωρίς όμως να σκεφτείς σπατάλες και περιττές αγορές που μπορεί να υπάρξουν. Το πάθος και ο ερωτισμός στις σχέσεις σου είναι διάχυτα, προσοχή μόνο γιατί η κτητικότητα μπορεί να βλάψει.

2ο δεκαήμερο

Στις 05.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι γεγονός ότι καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την διαχείριση του εισοδήματός σου, κάτι που μπορεί να πρέπει να γίνει με υπευθυνότητα, σοβαρότητα αναλαμβάνοντας την ευθύνη να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Κατήφεια και απαισιοδοξία μπορεί να υπάρξουν, όμως αυτός είναι ο τρόπος για να μπορέσεις να λειτουργήσεις καλύτερα στο συγκεκριμένο τομέα. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και δεν αποκλείεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα αυτών δημιουργώντας έτσι ζητήματα στους γύρω σου και κυρίως το σύντροφό σου.

Από τις 16.04 ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου δημιουργώντας πιθανά έντονα προβλήματα σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα οικογενειακά δεν αποκλείεται να υπάρξουν. Προσπάθησε να εκτονώσεις την τόση ενέργεια σε αθλητική δράση γιατί οι συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι σφοδρές και θα δημιουργήσουν αρνητικά επακόλουθα την οικογένεια.

3οδεκαήμερο

Στις 11.04 ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου όπου θα μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την καριέρα και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον κάτι που πιθανά σε απασχολεί έντονα. Ήρθε η στιγμή για να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε επαγγελματικό επίπεδο, τι είναι αυτό που σε βοηθάει να προοδεύσεις και να αναπτυχθείς σε αυτό τον τομέα, ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν, επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχεις. Σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να θυμάσαι την αυξανόμενη ένταση, τη νευρικότητα, την επαναστατική τάση που πιθανά υπάρχει από τους άλλους ή από εσένα τον ίδιο γιατί αυτές οι αντιδράσεις θα είναι καταλυτικές για την όποια πορεία υπάρξει από δω και στο εξής. Οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές και γι’ αυτό καλό θα ήταν να τις αποφύγεις.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2019 15:00:00