blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο 2020 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2020 ανά δεκαήμερα ζωδίων

Καλό μήνα σε όλους!! Ο Ερμής στους Ιχθύες από τις 03.02 ανοίγει το μήνα με την διάθεση να μας εγκλωβίσει σε αναμνήσεις και να εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη να ξεφύγουμε από τις ρεαλιστικές καταστάσεις που μπορεί να βιώνουμε. Οι θολές σκέψεις δεν αφήνουν περιθώριο για ώριμη διαχείριση των όποιων καταστάσεων και αυτό θα φανεί κυρίως σε καθημερινό επίπεδο για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λάθη και παραλείψεις που μπορεί να υπάρξουν. 

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά τον έρωτα και τις δημιουργικές δράσεις, φιλικές σχέσεις και στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε καθώς φαίνεται να μας δίνεται η δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει τους συγκεκριμένους τομείς με πολύ θετικό και δυναμικό τρόπο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεση μας αφού το να ξεφύγουμε από ότι μας προβληματίζει θα είναι αυτό τελικά που θα ανοίξει δρόμους σε μελλοντικές κατευθύνσεις άκρως αισιόδοξες. 

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμη καθημερινή ρουτίνα καθώς φαίνεται ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό οδηγεί στο να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος μας σημαντικά. Η ένταση είναι μεγάλη και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην καριέρα μας και στις σημαντικές σχέσεις με τους ανώτερους μας για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι αντιπαραθέσεις μόνο προβλήματα θα μας δημιουργήσουν.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δυσχεραίνει την επικοινωνία ακόμα περισσότερο καθώς φαίνεται η εσωστρέφεια να εντείνεται και η δυσκολία στο να διαχειριστούμε καθημερινές καταστάσεις να γίνεται εντονότερη από ποτέ. Προσοχή γιατί οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις θα είναι εύκολο να προκύψουν και θα δημιουργήσουν εντάσεις και απογοητεύσεις χαλώντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας επηρεάζουν όμως αυτό δεν είναι εύκολο καθώς φαίνεται τα προβλήματα στην επικοινωνία και στο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε είναι έντονα και μπορεί να μας οδηγήσουν σε μεγάλη εσωστρέφεια. Η διαίσθηση είναι στα ύψη και μπορούμε να δούμε πραγματικά πώς μπορούμε να κινηθούμε και να βγάλουμε από πάνω μας ψυχολογικά βαρίδια που τελικά φαίνεται ότι μας επηρεάζουν καιρό και δεν μας αφήνουν να πορευτούμε στη ζωή μας με τον τρόπο που επιθυμούμε.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και να δραστηριοποιηθείς άμεσα και γρήγορα σε υποχρεώσεις και ευθύνες που φαίνεται να αναλαμβάνεις και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι τώρα σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου καθώς αυτές είναι που θα ανοίξουν το δρόμο για την προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη. Η κοινωνική καταξίωση θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά, προσοχή μόνο γιατί οι κόντρες με τους ανωτέρους σου θα δημιουργήσουν εντάσεις

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να εκκρεμούν από το παρελθόν. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να αποφύγεις τον έντονο υποκειμενισμό και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί τελικά οι παρεξηγήσεις θα είναι αυτές που μπορεί προκαλέσουν προβλήματα. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να επανέλθουν και να φαίνονται πια πιο δελεαστικές από ποτέ.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά η σχέση με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις και πως αυτές μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Σου δίνεται η ευκαιρία να λήξεις ζητήματα που πιθανά σε έχουν προβληματίσει και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις ξεφεύγοντας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση από τι μπορεί να σου είχε χαλάσει το κέφι. Πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου αφού σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς νέα μελλοντικά σχέδια.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 εντείνοντας πιθανά την εσωστρέφεια και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να επικεντρωθείς σε ζητήματα που κουβαλάς από το παρελθόν και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις για τη δυσκολία στην επικοινωνία και το έλλειμμα συγκέντρωσης δυσχεραίνει την κατάσταση και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 αναφέρεται κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ώθηση να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει τη σχέση σου με άκρως δυναμικό και αισιόδοξο τρόπο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά φιλικά ζητήματα ή ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις καθώς φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στόχων και φιλοδοξιών και να ανοίγεις ένα νέο με νέα θέματα και ενδιαφέροντα που σε απασχολούν έντονα. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα σε γεμίζει αισιοδοξία και επιθυμία να κινητοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή ακόμα επαφές και ταξίδια με πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό και ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη για διασκέδαση θα σε φέρει κοντά με ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορείς να συζητήσεις σε πνευματικό επίπεδο και μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης και δράσης που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 σε βοηθάει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου, την αισιοδοξία που χρειάζεται και τον δυναμισμό που απαιτείται για να κινηθείς σε ότι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια αλλά και σε ζητήματα που μπορεί να από το ντε σπουδών που ενδιαφέρεις να πραγματοποιήσεις. Η διασκέδαση και οι παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσουν σε ταξίδια που θα πρέπει να είναι πολύ καλά προγραμματισμένα για να μην υπάρξουν ζητήματα καθυστερήσεων ή αναβολών. Πρωταγωνιστικός είναι ο ρόλος σου στο ερωτικό παιχνίδι και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 σε καλεί να διαχειριστεί ζητήματα που αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις και πιθανά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να χρειάζονται επανεξέταση. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε εριστικές συμπεριφορές και αλαζονεία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις οποίες εξελίξεις. Αναλογίσου πώς πρέπει να κινηθείς σε ότι αφορά τους σχεδιασμούς σου και κινητοποιήσου προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προς όφελός σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή καθώς φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα από ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να κλείνει ένας κύκλος σε ότι αφορά την καριέρα σου όμως να σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίγει μπροστά σου μία νέα περίοδος ακόμα πιο θετική και πιο σημαντικοί για εσένα. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς οι επαγγελματικές σου κινήσεις θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο και στο εισόδημα.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, δράσεις και στόχους που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι ότι αναλογίζεσαι αν τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου στον φιλικό περίγυρο είναι αυτά που αντιλαμβάνονται τι θέλεις. Τα συμπεράσματα μπορεί να είναι ουσιαστικά, όμως είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να σκεφτείς και να ανασυνταχθείς σε ότι αφορά τους συγκεκριμένους τομείς, παρά να μπεις σε μία διαδικασία δράσεων που τελικά δεν θα έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα που προσδοκάς.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα και την οικογένειά σου καθώς φαίνεται να προκύπτουν ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς γιατί μπορεί να σε κατευθύνει με δυναμισμό προς τη σωστή κατεύθυνση, δίνοντας την αίσθηση πώς πρέπει να κινηθείς και τι λύσεις πρέπει να αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προσωπικές γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στον έρωτα, απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα ενισχύει την επιθυμία σου να εμπλακείς σε συναλλαγές οικονομικής φύσεως σε επενδύσεις ή να επιλύσεις κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου αφού μπορείς να αντιληφθείς άμεσα και γρήγορα πως πρέπει να χειριστείς την κάθε κατάσταση. Ο πόθος και το καρδιοχτύπι πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στις σχέσεις σου, φρόντισε μόνο να αφήσεις την ζήλεια στην άκρη γιατί είμαι αυτή που θα δυναμιτίσει την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως επενδύσεις κληρονομιές ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Είναι κομβικό να αντιληφθείς ότι έχει στο ψυχικό δυναμικό να κυνηγήσεις τους στόχους που έχεις βάλει και το ένστικτο να αντιληφθείς ποιοι είναι αυτοί που σε συμφέρουν και ποιοι όχι. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με το ταίρι σου ή πιθανή μία γνωριμία με σκοπό την απόλυτη συγχώνευση, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις πιθανοί καχυποψία ή αρνητικά συναισθήματα και φοβίες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 ανοίγει ένα νέο δρόμο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να επανέρχονται στο προσκήνιο προτάσεις και συζητήσεις που μπορεί να έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν αλλά να μην έχεις τολμήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Καθοριστικό είναι να περιορίσεις πιθανή αδιαλλαξία και επιδίωξη να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και να προσπαθήσεις να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση που μπορεί να σου δώσει σημαντική άνοδο τόσο σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου όσο και σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 φέρνει ζητήματα του κοντινού και του ευρύτερου περιβάλλοντος στο προσκήνιο και είναι επιτακτική ανάγκη να κλείσεις θέματα που πιθανά έχουν διαταράξει τις σχέσεις σου. Πιθανό είναι παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε μία νέα περίοδο συνεργασιών που αν λειτουργήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση μπορούν να αποδώσουν πολλά. Η αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων για αυτό φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στη νευρικότητα. 

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας πιθανά ζητήματα επικοινωνίας και εμπόδια σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και υποχρεώσεις ή ευθύνες που έχεις αναλάβει. Είναι σημαντικό να μην επιδιώξεις να πάρεις πρωτοβουλίες αυτή την περίοδο και να μπεις στη διαδικασία να αναλογιστείς ποια είναι τα λάθη που πιθανά έχεις κάνει για να καταφέρεις να τα διορθώσεις ώστε να έχεις το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Φρόντισε να μην μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους ανωτέρους σου γιατί πιθανό είναι οι εξελίξεις μας απογοητεύσουν.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 στρέφει όλη σου την προσοχή σε ό τι αφορά τις σχέσεις με τα πρόσωπα του κοντινού και του ευρύτερου περίγυρου σου και λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να λυθούν ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει και να είχαν προκαλέσει οι παρεξηγήσεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο προς εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που έχουν αποδώσουν πολλά αρκεί να καταφέρεις να κινηθείς με δυναμισμό και να αφήσεις τον εγωισμό και την επιθυμία για κόντρα στην άκρη.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν βοηθά να ανταποκριθείς έχοντας την ηρεμία σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να ξεσηκώνει έντονες αντιδράσεις από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου και να μπαίνεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα σου στοιχίσουν. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εγκλωβιστείς εμμονικά σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να εντείνουν τη νευρικότητα και τις συγκρουσιακές καταστάσεις. Το φλερτ και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε βοηθήσουν να βρεις την καλή σου διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φέρνει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές και επιθετικότητα τόσο από τους συνεργάτες σου όσο και από το ταίρι σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μόνο διατηρώντας την ψυχραιμία σου και αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό θα μπορέσεις να κρατήσεις σε ισορροπία τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να υπάρχουν προτάσεις που επανέρχονται και να χρειάζεται να επανεξετάσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επικοινωνία στη σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον γιατί οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις δεν θα βοηθήσουν να αντιληφθούν οι γύρω σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτούς. Πιθανό είναι να υπάρχουν πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου ή να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι στον έρωτα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς κυρίως ενδιαφέρει να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν για αύξηση του εισοδήματος σου καθώς φαίνεται η σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει στον εργασιακό χώρο να αναγνωρίζεται και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν μία αύξηση ή κάποιο μπόνους που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Το πάθος δεν αφήνει την καθημερινότητα να φέρει τη ρουτίνα στη σχέση και αυτό βοηθά στο να περνάς όμορφα με το ταίρι σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα σε ότι αφορά ταξίδια στο εξωτερικό ή πιθανές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι αναβολές και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν σχεδιάζεις το να ταξιδέψεις και να έχεις σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Προσοχή σε ότι αφορά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου γιατί το έλλειμμα συνεννόησης θα φέρει εντάσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι πιθανό να οδηγηθείς στο να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και δημιουργούν έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να πραγματοποιήσει συζητήσεις στη δουλειά σου που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία αύξηση καθώς φαίνεται αυτό που πραγματικά προσφέρεις και ο κόπος που καταβάλλεις στον εργασιακό χώρο. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι σημαντικά αρκεί να κινηθείς με σύνεση και να δείξεις την υπομονή που χρειάζεται.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα φέρνει επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου και αυτή είναι η περίοδος που θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να αφήσει στην άκρη γκρίνια, εμμονές και εριστική διάθεση που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το να αποδώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε εργασιακά ζητήματα που έχεις αναλάβει είναι αυτό που τελικά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγνώριση καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εργατικότητα και την προσφορά σου.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 ανεβάζει κατακόρυφα τις καθημερινές του δραστηριότητες και πιθανά υποχρεώσεις που αναλαμβάνει σε εργασιακό επίπεδο κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και να ξεσπάσεις στους γύρω σου προκαλώντας προβλήματα. Το να δραστηριοποιηθείς ότι αφορά τη γυμναστική ή σε κάποιο είδος άσκησης που σε ικανοποιεί θα είναι το ιδανικό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις μέσα σου. Να θυμάσαι ότι η διατροφή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση οικονομικών υποθέσεων σε σχέση με τρίτους ή πιθανών επιχειρηματικών δράσεων που σε ενδιαφέρει να κινηθείς. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι μπορεί να επανέλθουν σε αιτήματα και πάλι στο προσκήνιο πού πρέπει να διαπραγματευτείς και καλείσαι να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός γιατί η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που τελικά θα σου κοστίσουν. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά στα οικονομικά σου από τη δουλειά καθώς φαίνεται η απόδοση και η προσπάθειά σου να εκτιμώνται ιδιαίτερα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 09.02 σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κλείσεις πιθανές υποθέσεις οι παρεξηγήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις συνεργασίες ή την προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται ότι μπορείς να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις περιθώρια για αρνητικές εξελίξεις. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες για άκρως δημιουργικές συνεργασίες.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και μπαίνει σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που οδηγούν στον εκνευρισμό. Τα οικονομικά σου είναι κάτι που έχεις τη δυνατότητα να αναλογιστείς και να επανεξετάσεις αυτή την περίοδο για αυτό μη διστάσεις να προσπαθήσεις να βρεις που τελικά μπορεί να μην είχες ανακαλύψει μέχρι αυτή τη στιγμή. Η καχύποπτη διάθεσή σου και η δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις στις σχέσεις σου, απέφυγε το.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 09.02 σε ωθεί να στρέψεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί με έχουν απασχολήσει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες όσο και σε ότι αφορά τον έρωτα. Έχεις τη διάθεση να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιδιώξεις να έχεις σε συνεργασίες και συναισθηματική ζωή χαρούμενες στιγμές και θετικές εξελίξεις.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα σε βοηθά να ανεβάσεις κατακόρυφα την κοινωνικότητα σου και να επιδιώξεις να βγεις και να περάσεις μοναδικά τόσο με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει όσο και με την παρέα σου και πρόσωπα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξεφαντώσουν μαζί τους. Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προωθήσεις αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προσβληθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση σου και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να πρωταγωνιστείς σε καλλιτεχνικά δρώμενα, σε παρέες για διασκέδαση, στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να δείξεις τα συναισθήματά σου και να κυριαρχήσεις στην προσωπική σου ζωή περνώντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Ο δυναμισμός σου και η αυτοπεποίθησή σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και είναι αυτά που αποτελούν μαγνήτη και πόλο έλξης για νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεφύγεις από καταστάσεις που μπορεί μας έχουν στιγματίσει μέχρι τώρα. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και μπορεί, τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες όσο και σε ότι αφορά την προσωπική ζωή, να σου ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία για να συνεργαστείτε ή να βρεθούν δίπλα σου. Η δημιουργικότητα και η καλή σου διάθεση θα δείξουν πως πρέπει να κατευθυνθείς, μην διστάσεις αν το νιώσεις να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και καλείσαι να τα κλείσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν αποκλείεται να εμπλέκουν και πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα δονήσουν για τα καλά την ατμόσφαιρα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δείξεις σε καθημερινό επίπεδο τις ικανότητές σου και να πρωταγωνιστήσεις στη δουλειά σου σε όλα αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται η επικοινωνία να χωλαίνει και να μην είναι εύκολο να βρεις διεξόδους με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου τονίσουν ότι θέλουν και πάλι να βρίσκονται στη ζωή σου, σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αναλογιστείς τι πραγματικά θέλεις από τους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να οριστικοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και μπορεί να εκκρεμούν και να σε ταλαιπωρούν ακόμα αλλά και θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανή ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί στην οικογένεια καθώς φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς τον έντονο συναισθηματισμό. Εάν κρατήσεις χαμηλούς τόνους και δείξεις ωριμότητα είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα είναι πολύ δημιουργική και θετική για εσένα καθώς φαίνεται να έχεις τις δυνατότητες να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις τόσο στη δουλειά σου όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα εντείνει την κατάσταση στην οικογένεια και δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα καθώς φαίνεται να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να έρχεται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή από ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχεις εκδήλωση. Δραστηριοποιήσου σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή εργασίες που αφορούν το προσωπικό σου χώρο καθώς έτσι είναι βέβαιο ότι θα εκτονωθεί η ενέργεια και η νευρικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με δημιουργικές παρεμβάσεις για να κάνεις το προσωπικό σου χώρο καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση και συγκρουσιακή διάθεση σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή καθώς φαίνεται με ευκολία να επανέρχονται ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που σε ωθούν στο να εκδηλώσεις καταπιεσμένη οργή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εργασίες στο προσωπικό σου χώρο ή θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να κινητοποιηθείς, καθώς χρειάζεται ο χρόνος σου και η προσπάθειά σου για να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να περιορίσεις τη διάθεση για χτυπήματα κάτω από το τραπέζι στο ελάχιστο καθώς έτσι θα περισώσεις τις σχέσεις σου και θα διατηρήσεις την ηρεμία στο χώρο.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 σε καλεί να αντιμετωπίσεις με ένα νέο τρόπο την καθημερινότητα καθώς φαίνεται πια ότι ήρθε ο καιρός να δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές σε αυτήν. Αυτό θα πρέπει να προσέξεις είναι μία διάθεση για να κολλήσεις σε αυτά που θέλεις εσύ και η κακή επικοινωνία που μπορεί να δυσκολέψει τις συνεννοήσεις τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στις δράση σου σε καθημερινό επίπεδο. Μπορείς να λύσεις ζητήματα της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η ενεργητικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να τελειώσεις καταστάσεις που δεν μπορούν να τραβήξουν άλλο.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, την προσωπική σου ζωή και πώς διαχειρίζεται ζητήματα με το ταίρι σου. Ήρθε η στιγμή να κατασταλάξεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πάρεις πρωτοβουλίες καθώς φαίνεται να διαθέτει στο δυναμισμό και τη διάθεση να κινητοποιηθείς για πράγματα που σου κινούν το ενδιαφέρον. Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κοινούς στόχους που θα απογειώσουν τη σχέση.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα και στη διαχείριση υποθέσεων που αφορούν τη δουλειά σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις με τους συναδέλφους σου. Οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και αυτό τελικά θα δημιουργήσει ένταση, είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις προσοχή. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά πριν πάρεις αποφάσεις για θέματα της δουλειάς σου γιατί πιθανό είναι να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν τόσο τις φιλικές σου σχέσεις όσο και τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις κύκλο σχέσεων με οργανώσεις συλλόγους που μέχρι τώρα στην συμμετείχες και να δραστηριοποιηθείς σε νέα αντικείμενα που σου δίνουν το ενδιαφέρον. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου για να δεις πρόσωπα και καταστάσεις με διαφορετικό, πιο πρωτοποριακό τρόπο. 

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα σε βοηθά να κινητοποιηθείς ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι καθοριστικό το να μπορέσεις να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς για αυτό και θα βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις ή να μπεις σε μία διαδικασία συμφωνιών και συνεργασιών μαζί τους. Οι μετακινήσεις σε βοηθούν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινητοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά πιθανά εμπορικά ζητήματα και θέματα επικοινωνίας που θέλεις να εντάξεις στα επαγγελματικά σου. Αυτό που θα επιδιώξεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτό που σε βοηθάει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να απολαύσει στιγμές μαζί τους συζητώντας για θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Οι μετακινήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και θα δώσουν το έναυσμα για να περάσεις όμορφα ανανεώνοντας τη διάθεσή σου.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τον έρωτα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που έρχεται από το παρελθόν για να σου τονίσει την παρουσία του και να σου θυμίσει τις στιγμές που έχετε βιώσει μαζί. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις από δω και στο εξής να βιώσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην αφήσεις το έλλειμμα επικοινωνίας και τις περίεργες σκέψεις να επηρεάσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Σκέφτεσαι το επόμενο στάδιο στη ζωή σου για εσένα και το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βγάλει σε ένα μονοπάτι πολύ σημαντικό για σένα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να επικεντρωθείς σε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την επαγγελματική σου πορεία και την οικογένεια για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστεί ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθεί σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση και θα έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου αφού προμηνύεται να υπάρξει μία γενναία αύξηση λόγω της επιμονής και της υπομονής που δείχνεις.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να αναρωτηθείς αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι ο κατάλληλος για εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Σκέψου καλά τι είναι αυτά που δεν σου αρέσουν και καλό είναι να τα εκφράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν και πάλι μία ευκαιρία.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένειά σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς και να κλείσεις με ομαλό τρόπο. Εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις καθώς φαίνεται να είναι ιδανικές και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις επίσης για καλή οικονομική αποκατάσταση. Η οικογένεια μπορεί να δώσει τη σταθερότητα και την τρυφερότητα που επιδιώκεις να έχεις.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα εντείνει την επιθυμία σου να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά το εισόδημά σου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέους πόρους που μπορεί να φέρουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αποζητάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ό τι αφορά την υπερβολική σπατάλη ή την υπερβολική συντήρηση στα έξοδά σου γιατί είναι αυτό που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στη σχέση σου η διάθεση για διαλλακτικότητα γιατί το πείσμα και η αμετακίνητη στάση σου μπορεί να δυναμιτίζουν τα θεμέλια της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επιδιώξεις τη βελτίωση τους κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κινητοποιήσεις σε νέα σχέδια που μπορούν να φέρουν επιπλέον εισόδημα. Η προσωπική σου διαχείριση θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να ρέπεις μεταξύ υπερβολική συντήρησης και σπατάλης και αυτό είναι κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου καθώς το έλλειμμα ισορροπία δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου. Βρες την αυτοπεποίθησή που έχεις μέσα σου και μην αφήνεις πιθανά οικονομικά ζητήματα να σε επηρεάζουν.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα από το παρελθόν που πιθανό να επηρεάζουν τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι επιβάλλεται να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και έλλειμμα κατανόησης με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος κυρίως αλλά και κοντινούς ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Το σημαντικό είναι ότι έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και ο δυναμισμός σου δεν κρύβεται για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να κλείσει οριστικά καταστάσεις που μπορεί να έχουν ενοχλήσει. Το να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις παρέες σου είναι κάτι που θα αποβεί ιδιαίτερα επωφελές τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στην προσωπική σου ζωή για αυτό απόλαυσε την κάθε στιγμή που θα βιώσεις.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 εντείνοντας την ασυνεννοησία και το έλλειμμα επικοινωνίας σε ότι αφορά τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να μπεις σε διαδικασία ξεκάθαρη σκέψης και έκφρασης αυτόν που θέλεις να πεις για να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Είναι σημαντικό επίσης να μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν έντονα και μπορεί να αναστατώσουν το οικογενειακό περιβάλλον. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί ή αυτό που θέλεις να αλλάξεις και αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία επεδίωξε να συζητήσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς αυτό που κυρίως σου κεντρίζει την προσοχή είναι τα θέματα γνώσεων. Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσεις σπουδές για αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν έντονα και μπορούν να σου ανοίξουν νέους φιλοσοφικούς και πνευματικούς ορίζοντες. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα του ευρύτερου αλλά και του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί μέχρι πρότινος να σε είχαν ταλαιπωρήσει.

Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι και τα μέσα του μήνα σε ωθεί να πάρεις την πρωτοβουλία για σημαντικές κινήσεις που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις πιθανό αυθορμητισμό τον παρορμητισμό και την εριστική διάθεση που μπορεί να βάλουν φωτιά στη σχέση σου και τελικά να οδηγίες συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει δίπλα σου νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα, απόλαυσε την κάθε στιγμή μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις εβδομάδας

Αισθηματικές προβλέψεις εβδομάδας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 16.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να διεκδικήσεις την προσοχή και τα ηνία σε καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ένταση και ο παρορμητισμός μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές συνθήκες δημιουργώντας προβλήματα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε να εκτονώσεις την έντονη ενέργεια που διαθέτεις σε δραστηριότητες που μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και θα πρέπει να το διαχειριστείς. Είναι σημαντικό βέβαια να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολο να γίνουν και τελικά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νευρικότητα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να αφήσεις πίσω σου παλιότερες καταστάσεις που μόνο προβλήματα είχαν δημιουργήσει στον περίγυρό σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κυρίως αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις. Κομβικό ρόλο θα παίξει η ανάγκη και η επιθυμία να εκτόνωσης βαθύτερα συναισθήματα στην προσωπική σου ζωή, όμως αυτό θα πρέπει να έχει μέτρο για τη συναισθηματική υπερχείλιση είναι αυτή που θα δημιουργήσει εντάσεις. Φρόντισε να εναρμονίσει στο πάθος και τον ρομαντισμό στον έρωτα και να απογειώσεις τη σχέση σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες καθυστερήσεις και εμπόδια σε πιθανές εμπορικές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις για αυτό θα καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ότι προκύψει και να το διαχειριστείς με τη σχετική ψυχραιμία που χρειάζεται. Είναι σημαντικό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου γιατί οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και θα φέρουν έντασης.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε οικονομικό επίπεδο ή να κινηθείς σημαντικά σε επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή είσαι καταπιεσμένη οργή που μπορεί να μην σου επιτρέπει να κινητοποιηθείς όπως θα ήθελες και να σε οδηγεί στο να κλειστεί στον εαυτό σου εντείνοντας το θυμό που κρύβεις μέσα σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στην προσωπική σου ζωή το να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να αφήσεις τον αισθησιασμό να κυριαρχήσει σε εσένα και το ταίρι σου. 

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα δημιουργεί έντονη ευαισθησία και συναισθηματικές υπερχείλισης που θα πρέπει να κρατήσεις σε ισορροπία για να μπορέσεις να λειτουργήσεις ήρεμα και ώριμα σε καθημερινό επίπεδο. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίσουν και να φέρουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Προσπάθησε μέσω της τέχνης και του εσωτερισμού να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να δεις τα θετικά της οποίας κατάστασης μπορεί να σε έχει πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 ανοίγει ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονου απολογιστικού χαρακτήρα σε ότι αφορά πεπραγμένα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Αυτό μπορεί να δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς φαίνεται να χάνεσαι στις σκέψεις σου και να μην είναι εύκολο να κινηθείς με ρεαλισμό και λογική σε εργασιακό επίπεδο ή καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείς στη ρουτίνα σου. Επικεντρώσου στο να δεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί κυρίως σε ψυχολογικά βαρίδια που κουβαλάς και μπες σε μία διαδικασία εσωτερικής κάθαρσης που θα σε βοηθήσει να αποβάλεις αυτά που σε επηρεάζουν.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23.02 δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθεί η σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου απαιτήσεις καθώς είναι αυτές που του δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις και πάλι στο προσκήνιο για θέματα οικονομικά που επανέρχονται από το παρελθόν και μπορεί να αφορούν νέους πόρους που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και σε πιθανό έλλειμμα αντικειμενικότητας γιατί είναι αυτά που τελικά δεν θα σε αφήσουν να δεις τις ευκαιρίες που μπορεί να έχουν έρθει μπροστά σου για να εκμεταλλευτείς.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να στραφείς στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς ήρθε η στιγμή να τα κλείσεις με δυναμικό και απόλυτο τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν κυρίαρχο ρόλο και να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και στα όνειρά σου. Σε προσωπικό επίπεδο πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν χαρά, αυτοπεποίθηση και έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με αντικείμενα που ανοίγουν το πνεύμα και σε οδηγούν στο να δεις με αισιοδοξία το μέλλον και διορατικότητα τη ζωή σου από δω και στο εξής.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 σε οδηγεί σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθείς τι είναι αυτό που σου δημιουργεί σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια. Φόβοι και απωθημένα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες θα οδηγήσουν σε αρνητικές προεκτάσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να υπάρχει έντονη δραστηριότητα στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικά πρόσωπο φαίνεται να έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους που έχεις θέσει αλλά και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όσο και σε ότι αφορά τον έρωτα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα έχουν σχέση με το φιλικό περίγυρό και θα δώσουν την αίσθηση στη ζωή σου ότι ήρθαν για να φέρουν το κάτι πρωτοποριακό, το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα σε οδηγήσει να κάνεις επαναστατικές ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα σε βοηθά να κινητοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά τις οργανώσεις και τους συλλόγους που συμμετέχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καταβάλεις προσπάθειες για κοινωνικά ζητήματα που σε αγγίζουν μαζί με άλλα πρόσωπα που συντονίζεστε προς αυτή την κατεύθυνση. Η κινητικότητα με τους φίλους σου είναι έντονη και δεν αποκλείεται να θέσετε από κοινού νέους στόχους που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας οδηγήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα για να τους πετύχετε.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16.02 σου δίνει την ώθηση να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει για αυτό και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο προς την επίτευξη τους. Κοντά σου είναι πολύ πιθανό να βρεθούν φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να ενδιαφέρονται για τις επιδιώξεις σου και να θέλουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Κομβικό ρόλο θα παίξουν οι οργανώσεις και οι σύλλογοι που συμμετέχεις καθώς απολαμβάνεις δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ομαδικές προσπάθειες.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23.02 ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τομείς στη ζωή σου που σε ενδιαφέρουν και κυρίως σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Βρίσκεσαι σε μία γενικότερη διεργασία και εσωτερική αναζήτηση για το πού θέλεις να κινηθείς και ποια κατεύθυνση να πάρεις. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις αλλά και στο πώς να χειριστείς συνεργασίες και ερωτική σχέση. Φρόντισε να μην επιδιώξεις σημαντικές συζήτηση σε αυτή την περίοδο γιατί η εξέλιξη δεν θα σε ικανοποιήσει.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν και να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Γεγονός είναι ότι έχεις αναλάβει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως δεν είναι δύσκολο να τις ολοκληρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς φαίνεται ότι έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που απαιτείται αλλά και τη διάθεση να προσφέρεις και να εργαστείς σκληρά.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 17.02 σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου πορεία καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κάνεις έναν είδος απολογισμού για το πού πηγαίνεις και τι είναι αυτό που τελικά σε ικανοποιεί πραγματικά στη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να δεις κατάματα ποια είναι τα πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά πρεσβεύεις και θέλει να ακολουθήσεις και ποια είναι αυτά που δεν μπορούν να καταλάβουν πως θέλεις να πορευτείς από δω και πέρα στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να επικεντρωθείς σε καθημερινές καταστάσεις και εργασιακές υποχρεώσεις που πιθανά έχεις αναλάβει και μπορεί να σου τρώνε πολύ χρόνο. Είναι γεγονός ότι η καριέρα σου βρίσκεται σε περίοπτη θέση αυτή την περίοδο και προσπαθείς να ανταποκριθείς σε ευθύνης και αγγαρείες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να μην επηρεάσει ο έντονος συναισθηματισμός και η αφηρημάδα την απόδοση σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί είναι τελικά αυτό που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι και τα μέσα του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση κινητικότητα σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και μπορείς να πάρεις τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να λύσεις θέματα, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση να συγκρουστείς με ανώτερους σου θέλοντας να επιβάλεις δικές σου λύσεις και δικές σου απόψεις. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται για να δείξεις τις δυνατότητές σου.

Αξίζει να το διαβάσεις..

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Φεβρουάριος 2020 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου (video).

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο 2020.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2020 10:00:00