blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2019 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!! Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού νέου κύκλου σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, καθώς δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις για την εξέλιξή μας στην ήδη υπάρχουσα πατρική οικογένεια ή για τη δημιουργία της δικής μας. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η πορεία αυτή μπορεί να μην είναι στρωμένη με ροδοπέταλα γιατί καλούμαστε να οριοθετήσουμε έναντι των άλλων και να αναλάβουμε ευθύνες που μπορεί να είναι πρωτόγνωρες για εμάς. Οι αντιπαραθέσεις με γηραιότερους δεν αποκλείονται, αυτό όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει στην απομάκρυνσή μας ή σε μία περίοδο ψυχρότητας. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα και σηματοδοτεί την διάθεση να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε, να απολαύσουμε την κάθε στιγμή της ζωής, να καλοπεράσουμε, να πάμε διακοπές και να περάσουμε μεγαλοπρεπώς. Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο στοιχείο, αυτό όμως που επίσης καλό είναι να το περιορίσουμε είναι ο έντονος εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με τους γύρω μας στην παρέα ή στην προσωπική μας ζωή. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα ενισχύει τα προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που να δυναμιτίσουν το κλίμα. Επί της ουσίας  μπαίνουμε σε μία εσωτερική εργασία για το κατά πόσο  το ταίρι μας είναι το κατάλληλο για να βιώσει με τον έρωτα όπως θέλουμε, αν μας ικανοποιεί και μπορεί να αντιληφθεί τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε τις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε τώρα είναι να συγκρουστούμε χωρίς επί της ουσίας να δώσουμε λύσεις. 

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επικεντρώνει την προσοχή μας σε ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως και φέρνει στο προσκήνιο καταλυτικές αλλαγές στην καριέρα που  θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά όχι μόνο για τη δημόσια εικόνα μας και για την επαγγελματική μας πορεία αλλά και για εμάς τους ίδιους σαν προσωπικότητα και τη βάση που έχουμε. Χειριστικά παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο και τάσεις επιβολής είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο, καλό είναι να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε με τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα και να αφήσουμε τις χειριστικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο και επικεντρωνόμαστε σε προβλήματα του παρελθόντος της οικογένειας που κάνουν την εμφάνισή τους, όμως καλό είναι να  θυμόμαστε ότι η επικοινωνία δεν γίνεται με άμεσο και καθαρό τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με οικεία πρόσωπα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία είναι έντονη γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τι εκφράζουμε γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να υπάρξουν παρεξηγήσεις που μπορεί να μετανιώσουμε.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον καρκίνο σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη μιας νέας πορείας σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Αυτό που  οφείλεις να αντιληφθείς είναι ότι δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή στις αποφάσεις σου αυτές μπορεί να βρεις εμπόδια και δυσκολίες που θα σου σε ρίξουν ψυχολογικά και θα σε απογοητεύσουν. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα όριά σου απέναντι στους άλλους και αυτό δεν αποκλείεται να εγείρει αντιπαραθέσεις κυρίως με γηραιότερα πρόσωπα της οικογένειας. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα συναντά τον Ερμή για το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει πιθανή νευρικότητα, δυσθυμία και επιθετική διάθεση που μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτή στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι να ξεσπάσει στο ταίρι σου την ψυχολογική πίεση που βιώνεις. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα  και σε καλεί σε μία εσώτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά τον έρωτα  και κατά πόσο βιώνεις αυτό το μεγαλειώδες συναίσθημα με τον τρόπο που θα ήθελες. Είναι ο σύντροφός σου ο κατάλληλος για εσένα; Ικανοποιεί τις ανάγκες σου; Αυτά είναι ερωτήματα που θα τεθούν, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις γιατί ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι υπαρκτός και θα βλάψει τη σχέση σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγει για σένα ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικές κινήσεις, όπως την έναρξη της δική σου οικογένεια ή τη μετακόμιση σου μακριά από την πατρική σου οικογένεια θέλοντας να προχωρήσεις σε ένα επόμενο στάδιο της ζωής σου. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις αυτές είναι πιθανό να δημιουργήσουν ένταση και να υπάρξουν ζητήματα, εμπόδια και δυσκολίες που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις τις συγκρούσεις με το σύντροφο σου γιατί η ένταση των ημερών μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή,  προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. 

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου, κάτι άκρως θετικό για εσένα, καθώς ανεβάζεις στροφές και επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Ο έρωτας κυριαρχεί και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, καθώς δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις αυτό που επιθυμείς ικανοποιώντας σε σε απόλυτο βαθμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις εγωκεντρικές διαθέσεις σου γιατί είναι αυτές που μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις σχέσεις με τους γύρω σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην αγνοείς το τι άλλοι θέλουν. 

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε οδηγεί στο να κλείσεις ένα σημαντικό κύκλο σχέσεων και καταστάσεων που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Αυτός ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς θα λειτουργήσει αναγεννησιακά κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σε ωθεί σε ριζικές τομές σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για εσένα όσο δύσκολο και αν είναι είτε σε πρακτικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ένταση είναι μεγάλη και τα παιχνίδια της εξουσίας και χειρισμού που μπορεί να προκύψουν  πιθανά να σε απογοητεύσουν ή να σε οδηγήσουν σε μετωπική σύγκρουση. Αυτό όμως που καλείσαι να αντιληφθείς από αυτήν τη διαδικασία είναι ότι ήρθε η στιγμή του να αλλάξεις σημαντικά επαγγελματική πορεία προς κάτι που θα ταυτίζεται περισσότερο με αυτό που είσαι πραγματικά. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο και πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν στην οικογένεια ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας, προσπάθησε όμως να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αποφάσεις και συμφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν ανάλογα με αυτό που περιμένεις. Οι σκέψεις είναι πολλές, για το κατά πόσο τα οικεία πρόσωπα μπορούν να κατανοήσουν και αν βιώνεις στην οικογένεια αυτό που πραγματικά σε καλύπτει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά τη σχέση σου με το στενό σου περιβάλλον και την επικοινωνία που μπορεί να υπάρχει  με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Παράλληλα, συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να ανοίξουν ένα νέο δρόμο μπροστά σου που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι οι αντιδράσεις σου τόσο στους κοντινούς σου ανθρώπους όσο και σε πιθανές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς δεν αποκλείεται να βρεις αντίσταση, εμπόδια και δυσκολίες που μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα σε κάνουν πιο μάχιμο. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα συναντάει τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονα συγκρουσιακό σκηνικό σε  οικογενειακό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και παρερμηνείες που θα δημιουργήσουν ένταση μέσα στην οικογένεια και αυτό να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα  και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία που σε βάζει σε σκέψεις για την καριέρα που έχεις ακολουθήσει και για το αν αυτή σε καλύπτει. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες αυτή την περίοδο, καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα και να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στην επικοινωνία.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα σημάνει για εσένα μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, και πιθανά μία νέα διαδρομή σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα κρίνεις ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Είναι απαραίτητο να έχεις στο νου σου ότι ότι και να προκύψει, πιθανά εμπόδια, αντιδράσεις, δυσκολίες είτε στις σχέσεις σου, είτε στις δραστηριότητές, σου μπορεί προσωρινά να σε απογοητεύσουν όμως είναι αυτά που θα σε γεμίσουν δύναμη για να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Πιθανές είναι οι αντιδράσεις και οι εντάσεις σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον και οι ανατροπές σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που καλό είναι να έχεις το νου σου γιατί είναι αυτά που θα εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό στα ύψη και πιθανά να σε οδηγήσουν σε μετωπική σύγκρουση με οικεία πρόσωπα.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σηματοδοτεί για εσένα μία περίοδο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση και εκδηλώνεις με ευκολία καταπιεσμένη οργή που μπορεί να έχεις από ζητήματα που έχουν υπάρξει στο παρελθόν στην οικογένεια. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι εκτονώνοντας τα νεύρα σου σε οικεία πρόσωπα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσεις το κλίμα στην οικογένεια παρά να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχεις.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά ζητήματα πνευματικότητας και σπουδών, σε σχέση με επαφές που μπορεί να έχει στο εξωτερικό ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι κλείνει ένας κύκλος σχέσεων και καταστάσεων που μέχρι τώρα μπορεί να έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, κάτι που πιθανά να μη σου είναι εύκολο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και νοοτροπίας, καθώς οφείλεις να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε κρατούσε σαν προσωπικότητα και αυτό μπορεί να είναι είτε πρόσωπα είτε συμπεριφορές. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις για σπουδές, καθώς ενδιαφέρεσαι να εμβαθύνεις σε φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο  και δημιουργεί έντονα προβλήματα ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων σε σχέση με πιθανές εμπορικές συναλλαγές, θέματα διαδικτύου και επικοινωνίας του μπορεί να ασχολείσαι. Οι σχέσεις με το κοντινό του περιβάλλον μπορεί να διαταραχθούν, καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρχουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικά θέματα συζήτησης σε αυτή την περίοδο για να μην υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις που δεν θα θελήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο εντείνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, σε ότι αφορά τις  ηθικές σου αξίες. Το βέβαιο είναι ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για εσένα που μπορεί να σε καλεί να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο τους οικονομικούς και τους συναισθηματικούς πόρους, καθώς δείχνεις πια έτοιμος να οριοθετηθείς απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να σου επιβληθούν είτε οικονομικά είτε με όποιο άλλο τρόπο μπορούν. Πιθανοί είναι οικονομικοί περιορισμοί, γι’ αυτό καλό είναι να διαχειριστείς με σύνεση τον προϋπολογισμό σου και τα ανοίγματα που μπορεί να πραγματοποιήσεις γιατί περνάς σε μία νέα πραγματικότητα. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα  συναντά τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που να απασχολήσουν εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα, μη αποκλείοντας τις εντάσεις και τις συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις μετακινήσεις για τη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και σε βάζει σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και κατά πόσο οι άνθρωποι που είναι σημαντική στη ζωή σου αντιλαμβάνονται αυτά που σκέφτεσαι, μπορούν να κατανοήσουν αυτά που έχεις ανάγκη, μπορούν να σε ικανοποιήσουν. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις και ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, άλλα και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς πιθανό είναι να μπεις σε μία διαδικασία περιορισμού λόγω εξόδων ή κινήσεων που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Συναισθηματικά, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η κτητικότητα και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και ψυχρότητα από το ταίρι σου. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να οριοθετηθείς έναντι των ατόμων που συναλλάσσεται ή του συντρόφου σου, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις ότι δεν θα σπαταλήσεις ούτε οικονομικούς πόρους ούτε συναισθηματικούς χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος και αιτία.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς, καθώς σε βάζει σε μία διαδικασία να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά πράγματα, αυτό όμως υποκρύπτει τον κίνδυνο του να βαρεθείς γρήγορα και να μην ολοκληρώσεις τίποτα από αυτά. Δραστηριοποιείσαι από κοινού με πρόσωπα του κοντινό σου περιβάλλοντος, καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις τη μεταβαλλόμενη διάθεση και νευρικότητα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά το  εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο, καθώς η κινητικότητα που δείχνεις εντυπωσιάζει και κερδίζεις τις εντυπώσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου κλείνει οριστικά τίτλους ζητημάτων και καταστάσεων που αφορούν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να έχεις πραγματοποιήσει ή να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να βγεις κερδισμένος οικονομικά και ψυχολογικά αρκεί να την  αφουγκραστείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το συναίσθημα και μπορεί να δημιουργήσει έντονη διάθεση επιβολής και χειρισμού στο σύντροφό σου λόγω ανασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια με βία, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και αυτό να οδηγήσει σε δυσάρεστα για σένα αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι εκδηλώνοντας τα βαθύτερα σου συναισθήματα  θα γίνεις ένα με το ταίρι σου,  γι’ αυτό άσε η ζήλια και την καχυποψία στην άκρη. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία εσωστρέφειας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αξίζεις, καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι εμφανίζονται πιο έντονα από ποτέ. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς πιθανά να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες και  να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις αυτήν την περίοδο σε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη διαχείριση του προϋπολογισμού σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου πιθανά να αποτελέσει ένα έναυσμα σε μία καινούργια πορεία προσωπική σε σημαντικούς τομείς της ζωής, καθώς σου δίνει την δυνατότητα για σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα αποτελέσουν για εσένα κομβικό σημείο στην πορεία σου από δω και στο εξής. Πιθανό είναι να υπάρξουν προστριβές τόσο με το ταίρι όσο και με συνεργάτες σου που μπορεί να σε απομακρύνουν από αυτούς ή να κληθείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά την ψυχολογία σου. Αυτό είναι όμως που θα σε βοηθήσει στο να ωριμάσεις και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο επόμενο στάδιο. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα  συναντά τον Ερμή και η σύνοδος του σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που πιθανά μπορεί να επηρεάσει τον προϋπολογισμό σου, καθώς δεν αποκλείονται συζητήσεις αιφνίδιες για οικονομικά ζητήματα που θα σε εκνευρίσουν και δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Η νευρικότητα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα φέρνοντας στο προσκήνιο παλιά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολήσουν αλλά κυρίως εντείνεται μία προσωπική διεργασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτές καλύπτονται.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί για εσένα ένα σημείο αναφοράς για μία περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου και μπορείς να δράσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται άμεσα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα ή απομάκρυνση λόγω διαφωνιών τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου. Πιθανό είναι να χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να βρεις στο δρόμο αυτό που επιλέγεις εμπόδια και δυσκολίες που πιθανά να ρίξουν την ψυχολογία σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ξεπερνώντας ότι προκύψει στην πορεία αυτή και δείχνοντας δυναμισμό και ωριμότητα να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις τους στόχους που θα θέσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες ή ένα νέο ξεκίνημα, καθώς γνωριμίες μπορεί να έρθουν και να σηματοδοτήσουν αυτή τη νέα εποχή για σένα.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και πιθανό είναι να σε επηρεάσει σε ότι αφορά τη διαχείριση του εισοδήματός σου, καθώς ρέπεις στην υπερβολή και μπορεί να γίνεις άκρως συντηρητικός η άκρως σπάταλος. Καλά θα κάνεις να εκδηλώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό που νιώθεις στη σχέση σου, παρά να εγκλωβιστείς στην κτητικότητα που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Η αδιαλλαξία και η απίστευτη επιμονή που μπορεί να επιδείξεις θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλό είναι να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλεί οριστικοποιήσεις κεφάλαια και καταστάσεις με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σου που μπορεί πια να μην έχουν κάτι να προσδώσουν σε εσένα. Ο δρόμος αυτός που θα επιλέξεις είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολος, καθώς πιθανές είναι οι συγκρούσεις λόγω ανάγκης επιβολής και εξουσίας,  λόγω έντονων ασφαλειών. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σηματοδοτεί την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τρόπο διαχείρισης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να αναγεννηθείς μέσα από δυσκολίες και πληγές που μπορεί να βιώσεις, όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να αντιληφθείς πώς θα πρέπει να διαχειριστείς από δω και πέρα σπουδαίες σχέσεις για εσένα.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου  και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διαδικασία σκέψης για το κατά πόσο σε ικανοποιεί η πορεία που έχεις επιλέξει στη ζωή σου, κατά πόσο εκφράζεις πραγματικά την προσωπικότητά σου, κατά πόσο τα πρόσωπα που είναι τριγύρω σου αντιλαμβάνονται αυτά που θέλεις και σε ικανοποιούν. Καλό είναι να θυμάσαι ότι η επικοινωνία θα είναι δύσκολη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην επιλέξεις να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που εκκρεμούν ή παρελθούσες καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να  δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου αφήνοντας πίσω ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Πιθανό είναι το παρασκήνιο που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται  να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου συναντά τον Ερμή  και η σύνοδος τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει για τα καλά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς εκτοξεύει την νευρικότητα και σε οδηγεί στο να γίνεις επιθετικός και εριστικός  προκαλώντας προβλήματα. Μην επιτρέψεις στα νεύρα να σε κυριεύσουν και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς αιφνιδιαστικές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου  και γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μία εσωτερική εργασία για το κατά πόσο εκφράζεις τον πραγματικό σου εαυτό και κατά πόσο οι γύρω σου αντιλαμβάνονται και κατανοούν τις ανάγκες σουμ τις επιθυμίες σου και προσπαθούν να τις εκπληρώσουν. Καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα ή σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά το παρελθόν σου και  καλείσαι να αντιμετωπίσεις πιθανά καταστάσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί και δεν με έχεις αφήσει πίσω σου. Παρασκηνιακές διεργασίες στη δουλειά θα σε κλονίσουν αρκετά και θα σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα είχες κοντά σου. Μην επιτρέψεις άλλο σε τραύματα του παρελθόντος και απωθημένα που μπορεί να μην έχεις ξεπεράσει να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και κάνε μία νέα αρχή μακριά από ότι σε πληγώνει αφήνοντας πίσω βαρίδια που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν. Νέα αντικείμενα σε σχέση με τον  εσωτερισμό, τον διαλογισμό και την τέχνη μπορεί να προκύψουν που θα ανοίξουν μπροστά σου μία καινούργια πραγματικότητα που θα σου αρέσει πολύ αλλά θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια για να προχωρήσεις. 

Από τις 17.07 ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις που θα δώσουν ώθηση σε ότι επιδιώκεις. Σημαντικό είναι όμως να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό και τον εγωκεντρισμό που μόνο συγκρούσεις και προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα με τον ερωτισμό και το πάθος που εκπέμπεις.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου κλείνει για σένα ένα σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να αφορά την εργασίας και την καθημερινότητα, καθώς πλέον πιθανό να θεωρήσεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις σε μία νέα κατάσταση. Το παρασκήνιο μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε εργασιακό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σε καλεί να αφήσεις πίσω νοοτροπίες και κινήσεις που μπορεί να υπήρχαν σε καθημερινό επίπεδο οδηγώντας στο να αναγεννηθείς σε ότι αφορά τη δουλειά και πιθανά να επιλέξεις κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο για σένα, όμως ταυτίζεται περισσότερο με αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις. Εξουσιαστικά παιχνίδια και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν έντονο κλίμα, προσπάθησε να τα αποφύγεις. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο  εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη διάθεση να επικεντρώνεσαι σε ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Πρόσωπα επιστρέφουν και πάλι στη ζωή σου και μπορεί να ζητούν μία θέση δίπλα σου. Καλά θα κάνεις να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε οδήγησε μακριά τους. Η τέχνη θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις  ανακουφίζοντας πληγές μπορεί ακόμα να είναι ανοιχτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις. Καλείσαι να ξεκινήσεις μία νέα πορεία να θέσεις νέα σχέδια και να αφήσεις πίσω πια ότι δεν σε ικανοποιεί, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά για σένα ιδιαίτερα του φιλικού τους περιβάλλοντος. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι για να επιτύχεις τους στόχους σου πρέπει να προσπαθήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Αυτή όμως η διαδικασία θα σε κάνει ωριμότερο από ποτέ και θα σε βοηθήσει στο να επιτύχεις ότι προσδοκάς.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα  συναντά τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν  στο να βρεθείς με πρόσωπα που θεωρούσες ότι έχεις αφήσει πίσω σου. Πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα  και εντείνεται ο συναισθηματισμός και η διάθεση για εσωστρέφεια, καθώς τραύματα και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο νου συνεχώς και δεν σε βοηθάει να συγκεντρωθείς ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις. Επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανές, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σου δίνει το έναυσμα για σημαντικές κινήσεις και ξεκινήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αλλά και συλλογικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προσφέρεις. Τα φιλικά σου πρόσωπα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί πιθανά μπορεί να νιώσεις ότι κάποια από αυτά πια δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις δικές σου ιδέες ή τα πιστεύω και δεν αποκλείεται να επικρατήσει ψυχρό κλίμα και να πάρεις τις αποστάσεις σου θεωρώντας ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις με πρόσωπα δίπλα σου που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία ή τρόπο σκέψης. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι για να πετύχεις τα σχέδιά σου θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να είσαι διατεθειμένος να μην υποκύψεις σε πιθανά εμπόδια και δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν. 

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και εντείνει την καταπιεσμένη οργή και τη θλίψη που μπορεί να υποβόσκει μέσα σου, όμως δεν σου είναι εύκολο να την εκδηλώσεις γι’ αυτό σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια. Σημαντικό είναι να ασχοληθείς με την τέχνη, τον εσωτερισμό ,τον διαλογισμό, την κάθε είδους προσευχή που μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τον Θεό που κρύβεις μέσα σου και θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις αποβάλλοντας ότι έχει εγκλωβιστεί στην ψυχή σου και μπορεί να σε βασανίζει.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε ωθεί στο να κλείσεις κύκλους σημαντικών σχέσεων στη ζωή σου όπως ερωτικές και φιλικές, αλλά και να οριστικοποιήσεις δράσεις που αφορούν τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου, τις ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να σημαίνει συμμετέχεις. Αυτό δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση για σένα  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμμονές και ανάγκη για χειρισμό ιδιαίτερα του συντρόφου σου, όμως είναι προτιμότερο να μετουσιώσεις αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό σε πάθος που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή και  να ανοίξεις μία νέα διάσταση στον έρωτα.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα   όσον αφορά την επικοινωνία με φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεται για να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε ότι αφορά την εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών είναι πιθανό να προκύψουν, είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξεις υπομονή γιατί θα σε βοηθήσει σε ότι αφορά την καθυστέρηση στην εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πιθανά να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία, αλλά και πιθανές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα  επαγγελματική στέγη που μπορεί να προμηνύουν μία σημαντική πορεία για εσένα. Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η προσπάθεια πρέπει να είναι έντονη, καθώς θα πρέπει να καταβάλλεις δουλειά και να είσαι μεθοδικός για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καινούργιες υποχρεώσεις. Αντιδικίες και προστριβές με πρόσωπα σημαντικά μπορεί να οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση και σε ψυχρότητα.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντάει τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες αλλά και ιδιαίτερη νευρικότητα στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς ξαφνικ’α γεγονότα μπορεί να εκτοξεύσουν την οξυθυμία και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Θυμήσου ότι κρατώντας χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι προκύψει.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα  μπορεί να φέρει σημαντικές καθυστερήσεις στην εξέλιξη των σχεδίων που πιθανά έχεις, κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα εκνευρισμό. Μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη εσωστρέφεια σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον και κατά πόσο τα πρόσωπα που το απαρτίζουν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες που έχεις από αυτούς και προσπαθούν να τις ικανοποιήσουν.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο μπορεί να σηματοδοτήσει μία νέα πορεία στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθεί η δυνατότητα για την προσωπική σου εξέλιξη ή να υπάρξουν προτάσεις που θα δημιουργήσουν ένα καινούργιο πλαίσιο το οποίο θα επιδιώξει να λειτουργήσει. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις, να προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες στην όποια εξέλιξη σου, καλό είναι να δείξεις ωριμότητα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να ποδηγετήσει τη βούληση σου. Ήρθε η ώρα για να οριοθετηθείς απέναντι στους άλλους για να δείξεις πραγματικά το δυναμισμό και τις προθέσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή ανατροπές σε ότι αφορά σχέδια σου που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να συμμετέχεις και να σε ενδιαφέρουν. Κινείσαι κυρίως προς φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτά που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και πιθανόν κάποιοι να επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Το βέβαιο είναι ότι  λειτουργείς καλύτερα μέσα από ομαδική προσπάθεια και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει σε συλλόγους με κοινωνική δράση που σε ενδιαφέρει.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου οριστικοποιεί σημαντικά ζητήματα οικογενειακή επαγγελματικής φύσεως ή κλείνει κύκλους με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή σου και πιθανά να μην μπορείς να συμβαδίσεις μαζί τους από δω και στο εξής. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν βοηθάει στο να εξελιχθούν ομαλά πιθανά οι καταστάσεις, καθώς εντείνει την ανάγκη για έλεγχο και εξουσία που μπορεί να δυναμιτίσει ιδιαίτερα το κλίμα στην οικογένεια. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις για το την πορεία σου από δω και στο εξής γιατί αυτές θα είναι λυτρωτικές και μεταμορφωτικές, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που μπορεί να μην είναι εύκολο θα ναι όμως αναγεννησιακό για σένα.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα το επαγγελματικό σου περίγυρο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην επιδιώξεις συζητήσεις αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά σχέδια επαγγελματικά που σε απασχολούν. Η σκέψη σου στρέφεται στο κατά πόσο ικανοποιείσαι από την επαγγελματική σου πορεία και αν έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις κάτι καινούργιο που θα σε καλύπτει πλήρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό στο περιβάλλον και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν πια τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης με τον οποίο κίνησε. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ανοίξεις ένας νέος κύκλος σπουδών ή σεμιναρίων που θα διευρύνουν τις γνώσεις και θα καλύψουν φιλοσοφικές ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Αυτό θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να μπορέσει να αποδώσει. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντάει τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές συγκρούσεις και αιφνίδια γεγονότα που θα ανατρέψουν σταθερές στην επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εκφραστείς επιθετικά και εριστικά σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την επαγγελματική σου πορεία. 

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι άκρως σαφής σε ότι εκφράσεις ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η επικοινωνία είναι δύσκολη και οι παρεξηγήσεις πολύ πιθανές. Εμπόδια πολύ να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια και στην εξέλιξή τους. Καλό είναι να δείξεις ωριμότητα και υπομονή για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο δρόμο μπροστά σου που αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς είναι αυτά που ανοίγουν τους ορίζοντές σου και καλύπτουν  πνευματικά ενδιαφέροντα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς διαφωνίες και εμπόδια που μπορεί να προκύψουν είναι ικανά να οδηγήσουν στο να αποστασιοποιηθείς και να επιλέξεις να μείνεις μακριά τους θεωρώντας ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη φιλοσοφία που σε διέπει. Η νευρικότητα θα είναι έντονη και σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να περιορίσεις επιθετικές διαθέσεις που μπορεί μόνο να δημιουργήσουν προβλήματα και όχι να λύσουν κάποια από αυτά.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες  στον επαγγελματικό τομέα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος και έλλειμμα χρόνου. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στην προσωπική σου ζωή και να συγκρουστείς με το ταίρι σου, ενώ πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Θυμίζουμε ότι η αδιαλλαξία θα είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδα είτε με ανώτερους είτε με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις με πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντός μου ,καθώς δείχνεις να θέλεις να επιβάλεις πιθανά την άποψή σου σε καταστάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι έντονος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη να επιβληθείς και να δικαιωθείς για πράγματα που μπορεί να μην ισχύουν, προσπάθησε να μην γίνεις εμμονικός και να δεις σε βάθος τι είναι αυτό για το οποίο πραγματικά διαφωνείς. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία έντονης αναθεώρησης του τρόπου επικοινωνίας και σκέψης σου, κάτι που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε απόψεις αλλά και στον τρόπο που εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι. Πιθανό είναι να στρέψεις την προσοχή σου σε γνώσεις σε σχέση με την ψυχολογία η ή ότι μπορεί να εμβαθύνει στη σκέψη και στον ψυχισμό του ανθρώπου.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά ταξίδια που μπορεί να έχεις κανονίσει, αλλά και καθυστερήσεις στην εξέλιξη ζητημάτων σε σχέση με σπουδές και δικαστήρια που μπορεί να σε απασχολούν. Πρόσεξε γιατί η αφηρημάδα σου δεν θα σε βοηθήσει στο να είσαι ακριβής σε καθημερινές υποχρεώσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να αναπτύξεις. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι  σε ότι επιδιώκεις να ακολουθήσεις μπορεί να υπάρξουν εμπόδια ή οικονομικοί περιορισμοί που δεν αποκλείεται να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Είναι επιτακτική ανάγκη να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά και να αποφύγεις λάθη. Σημαντικό είναι επίσης να μην λειτουργήσεις περιοριστικά στο σύντροφό σου, καθώς αυτό θα οδηγήσει στην αποστασιοποίηση και στην ψυχρότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντά τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε ταξίδια που μπορεί να έχεις προγραμματίσει, σε ότι αφορά νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου και υποθέσεις που μπορεί να εμπλέκεσαι. Η νευρικότητα εκτοξεύεται και δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός και εριστικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος για να μην δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα εντείνοντας τη δυσκολία επικοινωνίας με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και φέρνοντας στο προσκήνιο δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να προκύψουν κυρίως σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις νομικής φύσεως που καλό είναι να μην πραγματοποιήσεις αν είναι εφικτό γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο Ανεβάζει κατακόρυφα την επιθυμία να μπεις σε μία νέα διαδικασία οικονομικών συναλλαγών σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικών δράσεων που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Στη διαδικασία αυτή θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες, εμπόδια και πιθανές αντιδικίες με πρόσωπα εμπλεκόμενα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να σε οδηγήσουν σε ψυχρότητα μαζί τους ή οικονομικούς περιορισμούς. Η προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να  σε οδηγήσουν στο να ψυχρανθείς με το ταίρι σου αντί να έρθετε πιο κοντά. Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσει χαμηλούς τόνους να μην αφήσεις τα απωθημένα να σε κυριεύσουν γιατί μπορεί να γίνει έντονα χειριστικός και εξουσιαστικός και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις. 

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και σε δραστηριοποιεί σε ότι αφορά τα ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στην ύπαιθρο και στο εξωτερικό, καθώς είναι αυτά που δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο από το οποίο μπορείς να λάβεις γνώσεις τις οποίες επιδιώκεις. Η διασκέδαση είναι σημαντική για εσένα και αυτό θα σε οδηγήσει σε ξέφρενες νύχτες με υπερβολική πιθανά κατανάλωση ποτού και έντονο ερωτικό παιχνίδι, προσοχή μόνο γιατί οι υπερβολές μόνο δυσαρέσκεια θα δημιουργήσουν στο περιβάλλον σου.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς και οικονομικής φύσεως συναλλαγές σε σχέση με τρίτους που μπορεί να υπάρχουν και να σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  ενισχύει την αίσθηση ότι δεν μπορεί το παν να είναι οι υλικές σου ανάγκες και καλά θα κάνεις να μην ταυτίζεις την προσωπική σου αξία με το εισόδημά σου γιατί αυτό είναι που μπορεί να σε βουλιάξει ψυχολογικά. Ήρθε η ώρα να απαγκιστρωθείς από τέτοιες νοοτροπίες και να αναγεννηθείς πιστεύοντας στον εαυτό σου και στις ηθικές σου αξίες.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι καταλυτικό να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες ή να υπάρξουν παρερμηνείες δυσκολεύοντας την εξέλιξη των πραγμάτων. Καλό είναι να αφήσεις αυτές τις συζητήσεις για αργότερα, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία, για να μπορέσεις να αποφύγεις  τις παρεξηγήσεις και να μπορέσεις να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμφωνίες που θα είναι άκρως  επικερδείς για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις το παρακάτω βήμα είτε με το ταίρι είτε με συνεργάτες σου ή επίσης δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και που θεωρείς ότι πια δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η διαδικασία σε κάνει ωριμότερο και έχεις τη διάθεση να οριοθετηθείς  έναντι των άλλων για να αντιληφθούν τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου εν γένει. Προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν όπως και γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντάει τον Ερμή και η σύνοδος του σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύοντας τη νευρικότητα, την καχυποψία και τη διάθεση για να συγκρουστείς για οικονομικά ζητήματα σε ότι αφορά στη σχέση με τρίτους αλλά και στην προσωπική σου ζωή, καθώς η εριστική σου διάθεση δεν μπορεί να μη γίνει άμεσα αντιληπτή από το ταίρι σου.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα  και εντείνεται η εσωστρέφεια και η καχυποψία και μπαίνει σε μία ιδιαίτερη περίοδο εσωτερικής αναζήτησης για το κατά πόσο καλύπτεσαι στην ερωτική σου ζωή, κατά πόσο το ταίρι σου είναι αυτός ο άνθρωπος που θέλεις να συγχωνευτείς μαζί του, πόσο αντιλαμβάνεται το πάθος που νιώθεις. Καλό είναι να αποφύγεις εντάσεις και κτητικές συμπεριφορές.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κομβικές αποφάσεις της ζωής σου σε σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Είναι γεγονός ότι αυτό που επιδιώκεις είναι να δείξεις τα όριά σου και να γίνουν ξεκάθαρα στους άλλους μέχρι τι μπορεί να  αντέξεις. Σημαντικό είναι επίσης να αντιληφθούν οι άλλοι ότι είσαι σε μία ιδιαίτερη περίοδο που ξεκαθαρίζεις τι θέλεις στη ζωή σου και τι όχι και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν πια μαζί σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και  αυτό να ενοχλήσει. 

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά επιχειρηματικές κινήσεις, οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καθώς το ένστικτό σου είναι μοναδικό και σε καθοδηγεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για σένα. Το πάθος, ο αισθησιασμός, ο ερωτισμός χτυπάνε κόκκινο, παράλληλα όμως έντονη είναι ίδιο και η καχυποψία, γι’ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Εκτόνωσε αυτή του την ενέργεια στο να εμπλουτίσεις την ερωτική σας ζωή και εσύ όχι στο να βγει σε μάχες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στη σχέση σου.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σου, όμως είναι αυτές που δεν έχουν κάτι πια  να σου προσφέρουν επί της ουσίας για να εξελίξουν σαν προσωπικότητα. Οι αποφάσεις που πιθανά θα πάρεις δεν θα είναι εύκολες για σένα και θα έχουν κόστος ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα  στο ζώδιό σου σε καλεί να εμβαθύνεις μέσα σου και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου για να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα και σαν σύντροφος ή συνεργάτης. Αυτό που θα αποφασίσεις να αφήσεις στο παρελθόν θα είναι επί της ουσίας καταλυτικό για την πορεία της ζωής σου γιατί θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς και παρ’ όλες τις δυσκολίες να δρομολογήσεις μία νέα πορεία δίνοντας σημασία περισσότερο σε βαθύτερα πράγματα και όχι στην επιφάνεια.

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο και δυσκολίες επικοινωνίας μπορεί να υπάρξουν τόσο με το ταίρι όσο και με τους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που μπορεί να θέλουν και πάλι να βρεθούν στη ζωή σου, πρόσεξε μόνο γιατί να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη, γι’ αυτό θυμήσου τους λόγους που απομακρύνθηκαν και σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις. Έντονη είναι η εσωτερική διεργασία για το αν το ταίρι οι συνεργάτες σου αντιλαμβάνονται πραγματικά τις ανάγκες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο  ανοίγει μία νέα πορεία στην καθημερινότητα και την εργασία και αυτό μπορεί να σημάνει νέες προτάσεις για δουλειά μπορεί να σηματοδοτούν σημαντική εξέλιξη για εσένα προτάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου  που πιθανά να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά σου. Στην πορεία αυτή βέβαια που ανοίγεται μπροστά σου είναι γεγονός ότι πιθανό είναι να βρεις εμπόδια που μπορεί να σε απογοητεύσουν προσωρινά ή πρόσωπα να κινηθούν εις βάρος σου παρασκηνιακά, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εσύ καθορίζεις τις κινήσεις και μπορείς να πάρεις αποστάσεις από ποιους θεωρείς ότι δεν επιδιώκουν να σταθούν δίπλα σου βοηθώντας σε, άλλα σε υπονομεύουν  σε όλα τα επίπεδα. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντά τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει την ένταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να γίνει έντονα εριστικός και επιθετικός με το ταίρι με συνεργάτες σου και να δημιουργήσεις εκρηκτική ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και συνετός γιατί το πιθανότερο είναι οι συνέπειες να είναι δυσάρεστες και να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στρέφοντας σε εσωτερικά και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν οι άνθρωποι που είναι γύρω σου, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, μπορούν να αντιληφθούν τι θέλεις πραγματικά από τις σχέσεις σου και κάνουν ότι μπορούν για να σε ικανοποιήσουν.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07  η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που να σημάνουν την αλλαγή δουλειάς λόγω πολύ καλών προτάσεων ή την εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασίας σου λόγω της αναγνώρισης αυτού που είσαι και προσφέρεις. Το κάθε ξεκίνημα σαν πως δημιουργεί και τις ανάλογες δυσκολίες, καλό είναι να είσαι έτοιμος για πρόσωπα που μπορεί να δουλέψουν παρασκηνιακά εις βάρος σου ή να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Εξαιρετική περίοδος είναι και για να επικεντρωθείς σε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα ή να βάλεις γυμναστική στη ζωή σου θέλοντας να προσέχεις τον εαυτό σου και τη σωματική σου υγεία.

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς έντονος είναι ο εγωισμός και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να προσπαθήσει να επιβληθεί και να αφήσεις πίσω ότι πραγματικά έχεις ανάγκη. Από την άλλη, ο εγωισμός βλάπτει  και αυτό πρέπει να είναι το δικό σου μάθημα. Δραστηριοποιήσου σε νέες συνεργασίες που μπορούν να προσδώσουν καινούργια πράγματα και απέφυγε τις συγκρούσεις που μόνο προβλήματα και εμπόδια μπορεί να προκαλέσουν.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου  σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων ή εκκρεμούντων υποθέσεων  που μπορεί να υπήρχαν μέχρι στιγμής και να λειτουργούσαν επιβαρυντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σε οδηγεί στο να δεις βαθιά μέσα σου τι είναι αυτό που πρέπει να πετάξεις, ποιες είναι οι πληγές αυτές που δεν σου επιτρέπουν να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς απωθημένα και φόβους και ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να απεγκλωβιστείς από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Ένας σημαντικός κύκλος μπορεί να κλείσει και σε  εργασιακό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να δρομολογήσεις διαφορετικά την καθημερινότητά σου για να αλλάξει άρδην τις συνήθειές σου. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο δημιουργώντας πρόβλημα στην καθημερινότητα και συνεργασία, καθώς φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στην επίλυση προβλημάτων υποχρεώσεων που μπορεί να έχεις αναλάβει. Οι σκέψεις για το αν η δουλειά στην οποία βρίσκεσαι σου προσφέρει και σε ικανοποιεί τα μέγιστα είναι έντονες, καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να τις μετανιώσεις. Η επικοινωνία είναι πιθανά δύσκολη με τους συναδέλφους και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, καλό είναι να είσαι ακριβής σε ότι εκφράζεις και να αφήσεις στην άκρη σημαντικές συζητήσεις,  καθώς η πιθανότητα παρεξηγήσεων είναι υπαρκτή.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο σε σχέση με τον έρωτα τη δημιουργία τα παιδιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες της ζωής σου που να σε γεμίσουν χαρά, από την άλλη όμως πιθανά είναι και τα εμπόδια που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν. Αν ασχολείσαι με δημιουργικές δραστηριότητες ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου όπου αναλαμβάνεις ευθύνες αλλά έχεις την ευκαιρία να πραγματώσεις το όνειρό σου, αυτό βέβαια προϋποθέτει σκληρή δουλειά από μεριά σου και ισορροπίες με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Οι αντιπαραθέσεις με τα παιδιά δεν αποκλείονται γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο Λέοντα, συναντά τον Ερμή  και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων και ανατροπών που μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα και να εντείνουν τις συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Αλλαγές πλάνων στην δουλειά μπορεί να σε εκνευρίσουν, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα δυσχεραίνοντας τις εξελίξεις σε υποθέσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η ασυνεννοησία, οι καθυστερήσεις τα εμπόδια κάνουν την εμφάνιση τους και σου δημιουργούν νευρικότητα και άγχος. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επικοινωνία γιατί τα προβλήματα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα είναι έντονα.

2ο δεκαήμερο

Στις 02.07 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ανοίγει μία νέα πορεία μπροστά σου σε ότι αφορά τον έρωτα, πιθανές δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, αλλά και τη σχέση σου με τα παιδιά, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σημαντικές που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου από δω και στο εξής. Νέες γνωριμίες μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο πλεύσης και σκέψης στην ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες και να δεις τα πράγματα με μία πιο σοβαρή και σταθερή μάτια. Στις καλλιτεχνικές ανησυχίες, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πραγματώσεις το όνειρό σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να επιτύχεις. Προσοχή μόνο γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με παιδιά ή με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην ερωτική σου ζωή θέλοντας να επιδειχθούν, γι’ αυτό καλείσαι να οριοθετηθείς της έναντι όλων. 

Από τις 17.07 ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στην εργασία, καθώς φέρνει επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που μόνο άγχος και έλλειμμα χρόνου σου δημιουργούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλεις στην καθημερινότητά σου τη γυμναστική γιατί με αυτό τον τρόπο θα εκτόνωσης όλο το ψυχικό δυναμικό που μπορεί να σε οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 17.07 η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο σχέσεων που μπορεί μέχρι τώρα να πρωταγωνιστούσαν στη ζωή σου και επικεντρώνεσαι στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά τους στόχους και τα όνειρά σου, σε ότι αφορά δημιουργικές και ομαδικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιέφεραν και να πρωταγωνιστούν μέχρι τώρα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σε καλεί να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης έναντι των φίλων, του συντρόφου σου, των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν, καθώς αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει στο να εμβαθύνεις μέσα σου για το τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί και τι είναι αυτό που πραγματικά σε πληγώνει. Καλείσαι να αναγεννηθείς μέσα από μία δύσκολη διεργασία όμως είναι βέβαιο ότι θα γίνεις  ουσιαστικότερος από ποτέ. 

Στις 19.07 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο  και εντείνεται η εσωστρέφεια, καθώς μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο ο σύντροφος που έχεις στη ζωή σου σε καλύπτει ή οι νέες γνωριμίες που πιθανά υπάρχουν είναι αυτές που μπορούν να σου δώσουν τη χαρά τον έρωτα. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί είναι δύσκολο να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2019 14:04:00