blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καλό μήνα σε όλους!! Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06  κάνει δυναμική έναρξη ο Ιούνιος που σηματοδοτεί πιθανές νέες αρχές σε ότι αφορά κυρίως την επικοινωνία με το κοντινό μας περιβάλλον αλλά και εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένες, αρκεί να αφήσουμε το συναισθηματισμό και τις υπερβολές στην άκρη και να επικεντρωθούμε ρεαλιστικά στο να επιτύχουμε τους στόχους μας. Το κέφι δεν θα λείπει όπως και η κοινωνικότητα και αυτό δεν αποκλείει να μας φέρει κοντά με νέους ανθρώπους που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική μας ζωή. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06  εντείνει σημαντικά τη διαίσθηση και τη χειριστική διάθεση στον τρόπο που επικοινωνούμε, καθώς θέλουμε να φέρουμε με τα νερά μας τους άλλους κάτι όμως που μπορεί να προκαλέσει  αντιδράσεις. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να μας απασχολήσουν, δεν αποκλείεται να προβούμε σε συμφωνίες σε ότι αφορά οικήματα ενοικιάσεις οι αγοραπωλησίες που μπορεί να θέλουμε να δρομολογήσουμε.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  φροντίζει να ανεβάσει κατακόρυφα το κέφι και τη διάθεση για διασκέδαση, γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να βγούμε να περάσουμε όμορφα να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να επικοινωνήσουμε θέλοντας αρχικά να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες και κατά δεύτερον να φλερτάρουμε και να ανανεωθούμε. Οι παράλληλες καταστάσεις είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί δεν αποκλείεται να εκτεθούμε.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06  επικεντρώνει την προσοχή μας σε ότι αφορά ζητήματα γνώσεων, σπουδών και σεμιναρίων για πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουμε ενδιαφέρον, σε σχέση με το ευρύτερο και κοντινό συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον και πιθανά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν στις σχέσεις μας, σε ότι αφορά μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό που μας ανοίγουν νέους δρόμους. Η ένταση αυξάνεται αυτό όμως που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι για να διατηρήσουμε ανέπαφες σημαντικές σχέσεις για εμάς θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή της οποίας κατάστασης και να διανύσουμε το μισό δρόμο για να κρατήσουμε τις ισορροπίες που πρέπει.

Ο Άρης  στον Καρκίνο θα επηρεάσει το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων και ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή οργή και καταπιεσμένος θυμός που μπορεί να έχει  δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Προσοχή γιατί δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε πλάγια ή να χτυπήσουμε κάτω από τη μέση πρόσωπα που είναι σημαντικά για μας, κάτι που θα μας κοστίσει και θα επηρεάσει άμεσα τις οικογενειακές σχέσεις και εν γένει τις επαφές μας.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι προς το τέλος του μήνα η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός Αιγόκερως). Η ένταση αυτή μπορεί να αναπτυχθεί σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας, όπως στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις αλλά και στην οικογένεια, γι’ αυτό  θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί τα οποία γεγονότα θα προκύψουν τις μέρες αυτές θα σηματοδοτήσουν και την υπόλοιπη πορεία μας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2019 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια, μόνο που μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός με τον λόγο σου και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις θέλοντας να κατευθύνεις προς τις δικές σου λύσεις. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγεις να οικειοποιείσαι προβλήματα των άλλων γιατί αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σου και μπορεί να εντείνει τη μελαγχολία. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούσαν εσένα και οικεία πρόσωπα σου, μην τη χάσεις γιατί οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 σου δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς με έντονο τρόπο, να διασκεδάσεις, να μη χάσεις εκδήλωση και πάρτι που θα είσαι προσκεκλημένος. Οι επαφές με νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, καθώς επιδιώκεις όχι μόνο να φλερτάρεις, αλλά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους για να ανταλλάξεις γνώσεις. Πιθανά είναι κοντινά ταξιδάκια με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στον έρωτα και να δώσουν φτερά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να προσέξεις τα παράλληλα παιχνίδια γιατί μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά αντικείμενα που πιθανά σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά γνώσεις που θέλεις να αναπτύξεις, σε σχέση με το στενό του περιβάλλον και το πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις σου. Γεγονός είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να θέσεις νέες βάσεις σε αυτή τη νέα αρχή, καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις πιθανό υποκειμενισμό και να προσπαθήσεις να ελέγξεις τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν έντονα ζητήματα με τους γύρω σου. Η ευχάριστη διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες του μπορεί να υπάρξουν και να αποδειχθούν καταλυτικές για την προσωπική σου ζωή.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  επηρεάζει το δεκαήμερο σου και  θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός  σε ότι αφορά πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στην οικογένεια και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις, καθώς θέλεις να εκτονώσεις πιθανή οργή και καταπιεσμένο θυμό που κρύβεις μέσα σου. Ιδανικό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα είδος γυμναστικής γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος και τη νευρικότητα και να μπορέσει να διαχειριστείς πιθανές καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 σου δίνει τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, σε σχέση με γνώση και σπουδές που μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς για να αναπτύξεις τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα,  σε ότι αφορά επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να έχεις αναπτύξει και ταξίδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις θέλοντας να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις θα πρέπει να κρατήσεις  χαμηλούς τόνους λόγω της έντασης που μπορεί να υπάρχει και να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή, καθώς υπάρχει το περιθώριο και μπορεί να επιφέρουν άκρως θετικές εξελίξεις για σένα.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα  και μετά ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στην οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και να είναι ικανά να δυναμιτίσουν το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις, καθώς έρχεται στην επιφάνεια οργή και συναισθήματα που καταπιέζεις με απότομο τρόπο. Πρόσεχε γιατί δεν θα διστάσεις να πληγώσεις σημαντικά πρόσωπα για σένα, καθώς θεωρείς πιθανά ότι έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο για πληγές που κουβαλάς από το παρελθόν και ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά το στενό σου περιβάλλον και είναι γεγονός ότι προσπαθείς να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, καθώς δεν αποκλείεται να επιθυμούν να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που τα απασχολούν ή να θέλεις εσύ να συμβουλευτείς για δικές σου υποθέσεις. Η γρήγορη αντίληψη και σκέψη σε χαρακτηρίζει, γι’ αυτό  και μπορεί να πρωταγωνιστήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα είναι πολύ προσοδοφόρες για εσένα. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να βαριέσαι εύκολα αντικείμενα που μπορεί να αρχίζεις και να αφήνεις στη μέση πράγματα χωρίς επί της ουσίας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

 Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και να διεκδικήσει ένα καλύτερο εισόδημα αύξηση μπόνους σε επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί η ανάγκη να απολαύσεις πράγματα μπορεί να σε οδηγήσει σπατάλες και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Είναι καιρό να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά, αυτό όμως που θα πρέπει να αποφύγεις είναι πιθανή κτητικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να έχεις ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σου ή να προκύψουν νέου πόροι που θα σου εξασφαλίσουν την ασφάλεια που τόσο αποζητάς σε οικονομικό επίπεδο. Το πάθος μπορεί να λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η αδιαλλαξία και η κτητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Άφησε τον υποκειμενισμό στην άκρη γιατί οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα είναι έντονες.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  έχεις την ευκαιρία να κινητοποιηθείς άμεσα σε ότι αφορά γνώσεις και σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις,  σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν,  σε ότι αφορά θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον. Βέβαιο είναι ότι δεν αποκλείεται να καταπιαστείς με διάφορα νέα ζητήματα, όμως βαριέσαι εύκολα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να τα παρατήσεις. Η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, γι’ αυτό καλό είναι να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία. Μικρά ταξιδάκια θα είναι ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 κλείνει ζητήματα που αφορούν σε οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές δράσεις κυρίως που μπορεί να θέλεις να συμμετέχεις και να επενδύσεις. Σημαντικό για εσένα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που μόνο αρνητικές συνέπειες θα φέρουν. Καταλυτικά θέματα μπορεί να κλείσουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, η ζήλια θα είναι κακός σύμβουλος γι’ αυτό άφησε την στην άκρη και προσπάθησε να εκδηλώσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα βρίσκοντας έτσι την χρυσή τομή με το ταίρι σου.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά στρέφει τις επιθυμίες και τη δράση σου στο να επικοινωνήσεις να κοινωνικοποιηθεί και να διασκεδάσεις. Γι’ αυτό  δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για εκδηλώσεις και πάρτι που θα συμμετέχεις και θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους αλλάζοντας πιθανά το ρου της προσωπικής σου ζωής. Μην επιτρέψεις στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου να σε καταβάλει γιατί είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Πιθανά είναι κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 05.06 επικεντρώνει τις σκέψεις, τους σχεδιασμούς και τις συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και είναι γεγονός ότι με υπομονή και επιμονή θα προσπαθήσεις να αυξήσεις τους πόρους σου θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το κακό είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αδιάλλακτος και αμετακίνητος στο σκεπτικό σου και αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στις εξελίξεις και σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Δείξε σύνεση και διαλλακτικότητα και είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο κερδισμένος.

Η Αφροδίτη  στο ζώδιό σου από τις 09.06  σε καθιστά να πρωταγωνιστή στο κοινωνικό σου περιβάλλον, καθώς η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος στο πέρασμά σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν στις συνεργασίες και οικονομικά κέρδη, παράλληλα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου που έρχονται να κυριαρχήσουν και να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά υποκειμενισμό και εγωκεντρισμό, καθώς είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Δείξε τη διάθεση να καταλάβεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 03.06 σηματοδοτεί την έναρξη νέων δρόμων σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και να αλλάξουν τη ροή της προσωπικής σου ζωής. Σημαντικό είναι να αποφύγεις πιθανό παρορμητισμό και υποκειμενισμό γιατί είναι αυτά που θα ανεβάσουν την ένταση και θα δημιουργήσουν κόντρες, προσπάθησε να διαχειριστείς διπλωματικά την όποια κατάσταση και γνωριμία προκύψει για να καταφέρεις να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσένα.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06 επικεντρώνει την επιθυμία σου στο να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, όμως αυτό που κυριαρχεί πιθανά είναι να γίνεις έντονα ανασφαλής σε ότι αφορά το εισόδημά σου κάτι που θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου. Καλό είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός γιατί ρέπεις στην υπερβολική συντήρηση ή υπερβολική σπατάλη και αυτό θα κοστίσει αρκετά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πάθος μπορεί να εκτοξεύσει  την ερωτική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να αφήσεις στην άκρη πιθανή κτητικότητα και καχυποψία που μπορεί να δημιουργείται για το σύντροφό σου γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στις σχέσεις σου.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος  στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 17.06  κλείνει σημαντικά κεφάλαια σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή σου και θεωρείς ότι δεν μπορείς να συμβαδίσουν από δω και στο εξής μαζί τους. Καταλυτικές μπορεί να είναι επίσης νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν ένα καινούργιο επόμενο στάδιο, καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να κάνεις το μισό δρόμο για να βρεθείς με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν γιατί διαφορετικά η ένταση θα είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα των προστριβών δυσάρεστο για σένα.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες και δεν αποκλείεται να δράσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς όσον αφορά τα οικονομικά σου, καθώς η έντονη ανασφάλεια που σου δημιουργεί θα σε οδηγήσει είτε να κινηθείς εξασφαλίζοντας νέους πόρους, είτε να είσαι υπερβολικά σπάταλος ή συντηρητικός κάτι που θα βγει και σε συναισθηματικό επίπεδο και θα επηρεάσει τη σχέση σου. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις γίνεται εμφανής, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πιστέψει στον εαυτό σου και να απεμπλέξεις το εισόδημά σου από την προσωπική σου αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στο ζώδιό σου  από τις 05.06  σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις βγάζοντας από την έντονη εσωστρέφεια του προηγούμενου καιρού. Σημαντικό είναι για σένα να δράσεις ταχύτατα σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, γι’ αυτό  και δεν αποκλείεται να πάρεις άμεσες αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη νέων επαγγελματικών πλάνων. Έχεις την τάση να παρεξηγείσαι εύκολα χωρίς λόγο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλό είναι να δίνεις τον άλλον την ευκαιρία να εκφράσει αυτά που θέλει και να εξηγήσει ακριβώς πριν τι εννοεί πριν βγάλεις τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 εντείνει το συναισθηματισμό, τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρίσκεσαι με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τη συντροφιά του και την όλη στη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός και να θυμάσαι τι είναι αυτό που σε οδήγησε στο να απομακρυνθείς. Πιθανές νέες γνωριμίες  μπορεί να υπάρξουν, πρόσεξε όμως γιατί η διάθεση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις θα σε οδηγήσει σε απογοήτευση, γι’ αυτό  άφησε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του καθενός.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά εκκρεμούσες υποθέσεις και παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί  ακόμα να σε ταλαιπωρούν και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αποβάλλοντας κατάλοιπα και απωθημένα που μόνο επιβαρυντικά  λειτουργούσαν μέχρι τώρα στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς  την διαίσθησή σου και να πάρεις αποφάσεις αφήνοντας στην άκρη κάθε πιθανό συναισθηματισμό που μόνο θολώνει την κρίση σου και δεν σε αφήνει να αντιμετωπίσεις κατάματα την οποία υπόθεση προκύψει. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιδιώκοντας μία νέα αρχή μαζί σου.

Ο Άρης  στο ζώδιό σου μέχρι τις 16.06  απογειώνει την ενεργητικότητα, το δυναμισμό και τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με τη δράση σου. Καταλυτικές κινήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Το πάθος και ερωτισμός απογειώνονται και είναι βέβαιο  ότι πολλά θα είναι τα θύματα της γοητείας σου που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και συγκρουσιακός με όποιον διαφωνείς, κάτι όμως που θα ταλαιπωρήσει την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06  σε οδηγεί στο να ολοκληρώσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας ή παρελθόντων καταστάσεων που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις εργασιακές που να σε οδηγήσουν στο να αφήσεις πίσω τη συνηθισμένη ρουτίνα και να ανοίξουν ένα κεφάλαιο σηματοδοτώντας την προσωπική σου εξέλιξη. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι το άγχος, την γκρίνια και την τάση να επικρίνεις τους γύρω σου γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες  αντιδράσεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις με δυσάρεστα για σένα αποτελέσματα. Η χρυσή τομή είναι η καλύτερη δυνατή λύση αυτό πρέπει να θυμάσαι.

 Ο Άρης  το ζώδιό σου από την ίδια μέρα και μετά  ενεργοποιεί άμεσα τη διάθεση για να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς οι πρωτοβουλίες που παίρνεις εντυπωσιάζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες συνεργασίες που θα ανοίξουν ένα κεφάλαιο καινούργιο στη ζωή σου. Πρωταγωνιστικός  είναι ο ρόλος και στον έρωτα, αφού έχεις τη δυνατότητα να έλξεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει και να διεκδικήσεις με δυναμισμό και πάθος την προσοχή του. Ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μόνο θα πρέπει να περιοριστούν γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν προβλήματα πιθανά στις όποιες εξελίξεις.

 

 

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 05.06  εντείνει την εσωστρέφεια και τη διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα περνώντας μόνος του στιγμές, καθώς θολώνει η σκέψη και αναλώνεσαι σε καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται στο νου σου. Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας ή την τέχνη, καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στο να συγκεντρωθείς και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Απέφυγε να πάρει σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα θολώνει το τοπίο και το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις όποιες εξελίξεις.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στην προσωπική σου ζωή κάτι που δεν αποκλείεται να θορυβήσει το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να θέσετε από κοινούς στόχους γιατί είναι αυτοί που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα αποφύγετε πιθανή ψυχρότητα και αποστασιοποίηση λόγω της συμπεριφοράς σου. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα συνδυάσουν θετικά ή ακόμα και φιλικά σου πρόσωπα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους εντυπωσιάζοντας σε. Το  βέβαιο είναι ότι πιθανές πρωτοποριακές αντιλήψεις για την ερωτική σου ζωή μπορούν να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις στη σχέση σου που καλό είναι να αποφύγεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06  σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που για να τους επιτυχείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε όποια προσπάθεια σου. Πιθανές είναι οι ομαδικές δράσεις που θέλεις να συμμετέχεις και να μπουν στο πρόγραμμά σου, καθώς θέλεις να προσφέρεις μέσω ενός συνόλου και κινητοποίησε γι’ αυτό  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις εξαιρετικά εριστικός και απαξιωτικός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που κινείσαι, κάτι που θα απογειώσει τη νευρικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές ιδιαίτερα  στον φιλικό περίγυρο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από φίλους ή ομάδες που συμμετέχεις που το κοινό χαρακτηριστικό θα είναι η ενασχόληση με πρωτότυπες και επαναστατικές δράσεις.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  εντείνει το συναισθηματισμό και φέρνει στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμό, μόνο που δεν σου είναι εύκολο να τον εκδηλώσεις και αυτό το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε θλίψη αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός και κάθε είδος ενασχόλησης με την τέχνη μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σου για να ανεβάσουν το κέφι σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει Παρασκήνιο εις βάρος σου σε εργασιακό επίπεδο που θα σε στεναχωρήσει.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά ερωτικές και φιλικές σχέσεις στόχους και όνειρα που μπορεί να θέλεις να επιτύχεις συλλογικές προσπάθειες που επιδιώκεις να συμμετέχεις και είναι πιθανό να οδηγηθείς στο να κλείσεις κύκλους σχέσεων και καταστάσεων που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με νέες αντιλήψεις και προσπάθειες που θέλεις να καταβάλεις. Οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι η διαφορά απόψεων και θέσεων θα πρέπει να καλυφθεί με βήματα και από τους δύο, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι διατεθειμένος να διανύσεις τη μισή διαδρομή για να μπορέσεις να συναντηθείς με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά  πιθανά να εντείνει παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου στη δουλειά, η διαίσθησή σου που είναι αλάνθαστη θα σε οδηγήσουν στο να τις αντιληφθείς, είναι επιτακτική ανάγκη όμως να μην επικεντρωθείς στο τι κάνουν οι άλλοι γιατί θα σε ρίξει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Πιθανή οργή και θλίψη έρχονται στο προσκήνιο λόγω παρελθόντων καταστάσεων και τραυμάτων που υπάρχουν, στρέψε την προσοχή σου στον εσώτερο εαυτό σου και βρες το Θεό που κρύβεις μέσα σου και που είναι αυτός που θα σε οδηγήσει στο να αποβάλεις τη μοναχικότητα και τη θλίψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 05.06 σε βοηθά στο να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις σε ότι αφορά κοινωνικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν που πιθανά αγγίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Στόχοι και σχεδιασμοί έρχονται στο τραπέζι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν φίλοι που θα σταθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μέσα σε κοινωνικές ομάδες με κοινές αντιλήψεις, καθώς εμπνέεσαι και μπορείς να δείξεις απίστευτη ευστροφίαμ παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και επιθετικός με όποια πρόσωπα θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι ή διαφωνείς μαζί τους.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στην καριέρα και να προωθήσεις σημαντικά το έργο σου βοηθώντας την αυτοπροβολή σου και τη δημόσια εικόνα σου. Πιθανές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν να είναι αυτές που θα σηματοδοτήσουν σημαντικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην αφήσεις το συναίσθημα εκτός και να επικεντρωθείς μόνο στη λογική σε ότι αφορά τις γνωριμίες σου γιατί αργά ή γρήγορα θα αποστασιοποιηθείς από το  πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της σχέσης.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06  σου δίνει την ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καριέρα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυνατότητες για νέες επιλογές ή για την ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων που σηματοδοτούν την προσωπική σου εξέλιξη. Μην χάσεις την ευκαιρία να προβάλλεις τη δουλειά, την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση και την εργατικότητά σου, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι που θα σου δώσουν την ώθηση για νέες εξελίξεις άκρως σημαντικές. Να θυμάσαι όμως ότι η απολυτότητα και η σκληρότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  στρέφει τη δράση σου σε κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και το πιθανότερο είναι να ενταχθείς σε ομάδες που ενδιαφέρουν και προωθούν κοινωνικά ζητήματα. Δραστηριοποιείσαι κυρίως σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς μπορείς να κάνεις σημαντικές κινήσεις για να προωθήσεις τα όνειρά σου και να μπορέσεις να το επιτύχει. Οι φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο γιατί δεν αποκλείεται ιδέες που μπορεί να έχεις να γίνουν κοινοί στόχοι για συγκεκριμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να επιδιώξουν να είναι δίπλα σου σε όποια προσπάθεια  και αν θέλεις να καταβάλεις.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06  σε καλεί να ολοκληρώσεις καταστάσεις και υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή την καριέρα σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κύκλους σε σχέσεις η ζητήματα που σε ταλάνιζαν μέχρι τώρα. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν θα βοηθήσει πουθενά να αντιπαρατεθείς ή να συγκρουστείς με σημαντικά πρόσωπα στην οικογένεια ή στην επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Δεν αποκλείεται να παρθούν καταλυτικές αποφάσεις για την ακίνητη περιουσία ή πιθανή μετακόμιση  που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για σένα.

Ο Άρης στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς έχεις το δυναμισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και δράση να κινηθείς και να μπορέσεις να επιτύχεις όποια όνειρα έχεις θέσει. Σημαντικό είναι για εσένα να κινηθείς σε ομαδικά πλαίσια, καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και μπορείς να αποδώσεις πολύ καλύτερα. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι άκρως σημαντικό, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσω αυτού που θα είναι δίπλα σου σε όποια προσπάθεια και αν θέλεις να ξεκινήσεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 05.06 δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για συζητήσεις και νέα σχέδια στην καριέρα σου, καθώς έχεις το ρεαλισμό, τη λογική και τη μεθοδικότητα να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την προώθηση των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πρέπει να αποφύγεις συγκρουσιακή διάθεση και τάσεις επιβολής της άποψης σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αντιπαρατεθείς με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου και να δημιουργήσεις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν. Δείξε την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  εντείνει τη διάθεση να διασκεδάσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις και να ζήσεις την κάθε στιγμή της ζωής σαν περιπέτεια που μπορεί να σου δώσει νέα γνώση και πληροφορίες. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι και θα νιώσεις την κάθε στιγμή στο μέγιστο. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό δεν αποκλείονται με το ταίρι σου, καθώς ότι μπορεί να σας ξεκουράσει και να γεμίσει με νέες πληροφορίες τη ζωή σας είναι ευπρόσδεκτο. Προσοχή μόνο γιατί η τάση  να μπαίνεις σε παράλληλες καταστάσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει μία νέα προσωπική πορεία και κοσμοθεωρίας της ζωής σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για σπουδές ή σεμινάρια που αφορούν πνευματικά ενδιαφέροντα από ακολουθείς και ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Σημαντικό είναι για σένα να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος κάνοντας μία νέα αρχή μαζί τους και αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να ενόχλησε ή να ταλάνισε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο, γι’ αυτό  δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα  απογειώσουν το κέφι και τη  αισιοδοξία και θα δώσουν νέα διάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06 ανεβάζει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε προβληματίσει και να σε γεμίσει άγχος, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορείς να καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι σου έχει ανατεθεί. Η συγκρουσιακή διάθεση και η αδιαλλαξία θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με ανώτερους σου, γι’ αυτό  καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν με ηρεμία, καθώς αυτός είναι ο δρόμος για να κερδίσεις σε αυτή την περίοδο.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να επικεντρώνονται στο στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου και να σε απασχολούν έντονα, να δρομολογήσεις συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο για τις δημόσιες σχέσεις που σου πάνε και μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου, να επικεντρωθείς  σε ημερίδες και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και θεωρείς θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου. Σημαντικό είναι βέβαια να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να έχεις συγκρουσιακή διάθεση, καθώς έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις, αν είσαι διαλλακτικός και διατεθειμένος να βρεις τη χρυσή τομή που θα διευκολύνει και εσένα και τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται η συναναστρέφεσαι.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά ανεβάζεις τους τόνους σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς το πιθανότερο είναι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό να λειτουργήσει επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου δημιουργώντας στρες. Καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις τη δυνατότητα προσπαθώντας σκληρά και δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους ή με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου γιατί είναι αυτές που θα λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στην οποία πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06 σε ωθεί να πετάξεις πνευματικά και κυριολεκτικά, καθώς βάζεις στην καθημερινότητά σου φιλοσοφικές διαστάσεις θέλοντας να ανοίξεις τους ορίζοντές σου που θα σου αλλάξουν πιθανά κοσμοθεωρία. Παράλληλα, δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ταξίδια στην ύπαιθρο αλλά και στο εξωτερικό που θα σε γεμίσουν γνώσεις και θα σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες προσώπων με διαφορετικού κουλτούρα που τόσο εκτιμάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινό επίπεδο γιατί η αμέλεια μπορεί να σου στοιχίσει κάνοντας λάθη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς για να αποφύγεις καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 επειδή το πάθος και διάθεση συγχώνευσης με το ταίρι σου, από την άλλη όμως βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλιας και καχυποψία που μόνο θα δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και είναι βέβαιο ότι θα  βιώσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους στην προσωπική σου ζωή. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις, καθώς η διαίσθησή σου είναι μοναδική και θα σε καθοδηγήσει στις καλύτερες δυνατές και κερδοφόρες λύσεις για σένα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν τόσο σε οικονομικό επίπεδο οδηγώντας σε επιχειρηματικές δράσεις, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μπορούν να εντείνουν το συναισθηματισμό και να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για το απόλυτο πάθος. Υπάρχουν δυνατότητες να αφήσεις πίσω σου οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν ,καθώς  έχεις την ευκαιρία να λύσεις όποια υπόθεση  σε έχει ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  κρατά στα ύψη την αισιοδοξία, τη διάθεση για πνευματική αναζήτηση και ταξίδια που μπορεί να είναι είτε στην ύπαιθρο ή το στο εξωτερικό, γι’ αυτό  δεν αποκλείεται και να προγραμματίσεις ένα από αυτά θέλοντας να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Η διασκέδαση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανές υπερβολές γιατί είναι αυτές που τελικά θα χαλάσουν την όλη η ατμόσφαιρα. Η δραστηριοποίηση σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα είναι έντονη, γι’ αυτό  δεν αποκλείεται να αρχίσει σπουδές στη σεμινάρια για φιλοσοφικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, αλλά και στις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα στο πρέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις ή σχεδιασμοί για την αύξηση του προϋπολογισμού σου, παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να βρεις ισορροπίες με πρόσωπα που συναλλάσσεται διαφορετικά θα είναι δύσκολο να υπάρξει η οποιαδήποτε λύση που θα είναι η καλύτερη για εσένα. Συναισθηματικά είναι γεγονός ότι το πάθος εκτοξεύεται, παράλληλα όμως εκτοξεύεται η κτητικότητα και η καχυποψία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά  σε βοηθά να αναθαρρήσεις, να αισιοδοξείς και να δρομολογήσεις πιθανές σπουδές και σεμινάρια για πνευματικά ενδιαφέροντα που ασχολείσαι. Ταξίδια κοντινά και μακρινά δεν αποκλείονται, καθώς είναι σημαντικό για σένα να λαμβάνεις νέες πληροφορίες και να μαθαίνεις νέα πράγματα για τόπους πολιτισμούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι ο φανατισμός με τον οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει, γι’ αυτό  καλά θα κάνεις να είσαι διατεθειμένος να ακούσεις τη διαφορετική άποψη και να τη σεβαστείς.

 

 

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06 εντείνει την αντίληψη και τη διαίσθηση, παράλληλα όμως είμαι και την καχυποψία και αυτό σε οδηγεί στο να είσαι περισσότερο εσωστρεφής και παρατηρητικός παρά να εκφράζεσαι. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορούν να αποφέρουν πολλά, καθώς οι ιδέες και ο τρόπος που κίνησε δίνουν τις καλύτερες για εσένα λύσεις. Δείξε προσοχή σε ότι εκφράζεις το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω του ότι γίνεσαι εριστικός και καχύποπτος προσπαθώντας να τον πληγώσεις..

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06  ανεβάζει κατακόρυφα το ηθικό και τη γοητεία σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να πετύχεις, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις ζητήματα στην προσωπική σου ζωή ή να κάνεις νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής. Μην αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου γιατί  αυτό αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί στη σχέση σου για το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις  εντάσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέες συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος που μπορείς να προωθήσεις έχοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για σένα. Παράλληλα, η προσωπική σου ζωή μπορεί να αλλάξει σημαντικά, καθώς νέα πρόσωπα μπαίνουν και μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για μία σημαντική σχέση της ζωής σου που θα παίξει άκρως σπουδαίο ρόλο από εδώ και στο εξής. Προσοχή γιατί η τάση του να συμβιβάζεσαι είναι εμφανής και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε πρόσωπα που δεν σου αξίζουν, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06 εκτοξεύει το πάθος, τη σεξουαλικότητα και την επιθυμία για συγχώνευση με το ταίρι σου, γι’ αυτό  και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές να έρωτα απολαμβάνοντας το κάθε τι στις σχέσεις σου. Σημαντικό είναι επίσης να κινηθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ποιες είναι αυτές που είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα και να επιτύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την καχυποψία γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος  στον άξονα σου με τους Δίδυμους στις 17.06  σε καλεί να κλείσεις σημαντικά ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και  πιθανά να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν από δω και στο εξής είτε σε συντροφικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Η ένταση μπορεί να επικρατήσει, γι’ αυτό  αν δεν επιθυμείς να έρθει σε ρήξη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πώς θα διαχειριστείς πιθανές χοντρές και διαφορετικές απόψεις γιατί αν καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες είναι βέβαιο ότι δεν θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά σου δημιουργεί την έντονη επιθυμία να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό  δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό πάθους και αισθησιασμό που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Προσπάθησε μόνο να αφήσει στην άκρη ζήλια και καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα γιατί είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις. Σημαντικό είναι να κινηθείς και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις  ή συναλλαγές σε σχέση με τρίτους  που μπορεί να είναι άκρως επικερδείς για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06 σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές συνεργασίες, συζητήσεις και συμφωνίες σε ότι αφορά το επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις την άμεση αντίληψη να καταλάβεις ποιες είναι αυτές που μπορούν να σου δώσουν φτερά και ποιες είναι αυτές που δεν έχεις να αποκομίσεις κάτι. Καλό είναι βέβαια να δείξεις ξεκάθαρα την προσωπική σου άποψη για τη τάση να συμφωνείς με όλους θέλοντας να διατηρήσεις ισορροπίες μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, καθώς καταπιέζεσαι και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια όσα σκέφτεσαι με ορμή και οργή. Σημαντική ευκαιρία υπάρχει για να λύσεις ζητήματα της προσωπικής του ζωής αφού η καλή διάθεση είναι διάχυτη.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 εξομαλύνει την ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα και σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη δουλειά, καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι αναλάβει. Από την άλλη όμως δεν αφήνει περιθώρια να αναπτυχθεί το συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία, καθώς αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Σημαντικό είναι για σένα να ασχοληθείς με το σώμα σου, γι’ αυτό  δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές προϊόντων για την περιποίηση του.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο ή νέες προτάσεις εργασίας που θα σου δώσουν το κίνητρο για να ανοίξεις δρόμους και να αλλάξεις πορεία. Μπορείς να αντιληφθείς άμεσα ποιες είναι αυτές οι προτάσεις που είναι αποδοτικότερες και εσένα, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός και αυτό να ενοχλήσει δημιουργώντας πρόβλημα. Ένα διατροφικό πρόγραμμα ή αντίστοιχο πρόγραμμα γυμναστικής μπορεί να αλλάξει για πάντα το σώμα και την ενέργειά σου, γι’ αυτό  μην διστάσεις να κάνεις αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06  ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, καλό είναι και εσύ να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωκεντρισμό και στη διάθεση να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους γιατί αυτό είναι που μπορεί να εξοργίσει σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου και να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 κλείνει θέματα παρελθόντων καταστάσεων και εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε ταλανίζουν μέχρι τώρα, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις διαισθητικά και οι κινήσεις σου να είναι καταλυτικές για να αφήσεις πίσω ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία και στην καθημερινότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο συναισθηματισμό, καθώς είναι αυτός που θολώνει την καθαρή σου κρίση και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σου στοιχίσουν αρκετά. Παράλληλα, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παρασκηνιακές υποθέσεις που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε απογοητεύσουν μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την διάθεση σου.

Ο Άρης  στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά δημιουργεί πιθανά εντάσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς έρχονται στο φως ανταγωνισμός και διάθεση για να γίνουν κινήσεις τόσο από το ταίρι όσο και από τους συνεργάτες σου που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Μην επιτρέψεις όμως και στον εαυτό σου να φερθεί άκρως εγωιστικά και να λειτουργήσεις συγκρουσιακά ενώ δεν πρέπει, γιατί το πιθανότερο είναι  οι εντάσεις αυτές να σε βάλουν σε μία διαδικασία άκρως αρνητική για σημαντικές σχέσεις της ζωής σου που θα σου κοστίσει και δεν θα λύσει προβλήματα παρά θα δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 05.06 σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις στην καθημερινότητα, καθώς η γρήγορη αντίληψη σου και η ευστροφία σου μόνο βοηθητικά μπορούν να λειτουργήσουν. Αυτό όμως που μπορεί να προβληματίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σου είναι η τάση του να γίνεις επικριτικός σε συναδελφικό επίπεδο, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις και δυσαρέσκεια. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθείς και να γκρινιάξεις γιατί θα χάσεις το νόημα της προσπάθειας που καταβάλλεις στην καθημερινότητα και θα εγκλωβιστείς στη μιζέρια που δεν σου ταιριάζει.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 στρέφεις την προσοχή σου στον έρωτα και δημιουργείς το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου για να απολαύσετε την κάθε στιγμή της ζωής. Η ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είναι μεγάλη, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε άκρως εγωιστικές διαθέσεις θέλοντας να τραβήξεις την προσοχή. Η διασκέδαση είναι σημαντική για σένα, γι’ αυτό δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με την παρέα σου και να ξεφαντώσουν ή ακόμα να επισκεφθείς κάποιο καλλιτεχνικό δρώμενο θέατρο ή κινηματογράφο που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06  ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία από δω και στο εξής. Σπουδαίες μπορεί να είναι η ευκαιρίες και σε δημιουργικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό έχεις τη δυνατότητα να τις προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να μείνεις εγκλωβισμένος στον υποκειμενισμό ή τον εγωισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αν θέλεις να  δρομολογήσεις πιθανά ενδιαφέροντα που έχεις.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06 αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς την καθημερινότητα, καθώς  οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά αυξάνονται και ζητούν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια που εσένα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις, καθώς είναι επιθετικός και δηκτικός με όποια πρόσωπα θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι υπηρετείς, όμως να είσαι προετοιμασμένος γιατί θα δημιουργηθούν αντιδράσεις. Βάλε στη ζωή σου γυμναστική ή  κάποιο είδους άθλημα που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 κλείνει ζητήματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων,  δημιουργικών και ομαδικών δράσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις και  να θέλεις να δρομολογήσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να αφήσεις πίσω πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή σε όποιες φιλοδοξίες έχεις, καλό είναι βέβαια αν δεν θέλεις να διαταράξεις τις ισορροπίες να λειτουργήσεις με σύνεση και ψυχραιμία γιατί η ένταση μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που μόνο σε ρίξει μπορεί να σε οδηγήσουν. Ένα κεφάλαιο προσωπικό κλείνει και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις νέα απορία είτε για το ταίρι σου είτε για πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Ο Άρης στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά  δεν αφήνει περιθώρια για χαμένο χρόνο στην καθημερινότητα, καθώς η δουλειά γίνεται πιο απαιτητική από ποτέ και αυτό μπορεί να μην αφήνει περιθώρια για διασκέδαση αλλά να φορτίζει την ψυχολογία σου και να σε οδηγεί στο να αντιδράσει σπασμωδικά και να εκτονώσεις τα νεύρα σου κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον. Η άσκηση πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο, αφού είναι η μόνη διέξοδος για να εκτονώσει στα νεύρα σου και να μην μπεις συγκρουσιακή διαδικασία στο εργασιακό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Καρκίνο  από τις 05.06  σου δίνει το έναυσμα να εκφράσεις άμεσα και έντονα τα συναισθήματα σου, μόνο που αυτό μπορεί να γίνει με υπερβολικό τρόπο και να δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σου, καθώς θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι πομπώδεις εκφράσεις καλό είναι να λείπουν, γι’ αυτό  πρόσεξε να μην χάσεις το μέτρο και καλό είναι να κρατήσεις χαμηλό προφίλ για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το μυαλό είναι στη διασκέδαση και γι’ αυτό  δεν αποκλείεται να κάνεις πλάνα για να βρεθείς με το ταίρι και με φίλους σου για να ξεφορτωθείς.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09.06 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στον προσωπικό σου χώρο θέλοντας να αλλάξεις πιθανά διακόσμηση να τον διαμορφώσεις ώστε να σε καλύπτει  και υποστηρίζει την υπέροχη ατμόσφαιρα που θέλεις να φτιάξεις για να υποδέχεται το ταίρι η κοντινά σου πρόσωπα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αγοροπωλησίες που να είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Προσοχή γιατί οι σπατάλες μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού και η χειριστική διάθεση προς τους άλλους και ιδιαίτερα το ταίρι σου να προκαλέσει συγκρούσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν τη ζωή σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Μία μετακόμιση ή η απόφαση για την δική σου οικογένεια είναι πολύ πιθανή, καλό είναι βέβαια να αφήσεις το συναισθηματισμό στην άκρη και να λειτουργήσεις και με ρεαλιστικούς όρους πριν δρομολογήσεις καταστάσεις που μπορεί να μην είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα που πιθανά να μετανιώσεις. Η ακίνητη περιουσία παίζει καθοριστικό ρόλο και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις επισκευές η ανανέωση του προσωπικού σου χώρου λόγω ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν.

 Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 16.06 απογειώνει τη χαρά, την παιδικότητα και τη διάθεση για διασκέδαση, καθώς είναι έντονη επιθυμία σου να απολαύσεις κάθε λεπτό της ζωής και να χαρείς την παρέα, το ξεφάντωμα, τον έρωτα. Σημαντικό είναι για εσένα να πρωτοστατήσεις σε όποιες πρωτοβουλίες υπάρξουν, μόνο που καλό είναι να διαχειριστείς με σύνεση πιθανές εγωιστικές τάσεις, καθώς η επιθυμία να επικεντρωθούν όλοι σε εσένα μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και εντάσεις  με σημαντικά πρόσωπα. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου, καθώς λάμπεις και γοητεύεις στο πέρασμά σου και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

3οδεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 σου δίνει την ευκαιρία να οριστικοποιήσεις καταστάσεις και υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις κύκλου σχέσεων που πιθανά θεωρείς ότι δεν σε εξυπηρετούν άλλο. Η νευρικότητα είναι δεδομένη, γι’ αυτό  αν θέλεις να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις καλό είναι να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή σε όποιες σχέσεις και ζητήματα μπορεί να προκύψουν ,διαφορετικά η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη και σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μετά ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και τη διάθεση να ξεφαντώσεις, καθώς σε γεμίζει χαρά, ζωντάνια και παιδικότητα. Έντονα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικές καλλιτεχνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν γιατί το σημαντικότερο είναι να τις προωθήσεις αφού έχεις την ευκαιρία. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί, καθώς πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στο εγωκεντρισμό και στον υποκειμενισμό και αυτό να προκαλέσει δυσάρεστες εξελίξεις. Ο δυναμισμός και η λάμψη σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην από δω και πέρα πορεία στην προσωπική σου ζωή.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2019 11:00:00