blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Έντονος αστρολογικά μήνας και ο Μάρτιος, καθώς με τις δύο Πανσελήνους στις αρχές και το τέλος του και την μία Νέα Σελήνη στα μέσα περίπου του μήνα μας βάζει σε διαδικασία να δούμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε νέα πράγματα κλείνοντας παλαιότερους κύκλους.  Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε.

Μαρία Ραπτοδήμου

Οι προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο του 2018

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δεν είναι όμως η κατάλληλη συγκυρία για να οδηγηθούμε σε συμπεράσματα, καθώς η έκδηλη συναισθηματικότητα δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, δίνει έντονα συναισθήματα και φαντασία και μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα κάτω από ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες, επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων. Η αισιοδοξία και η χαρά κυριαρχούν.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορεί να βγάλει έντονη σκληρότητα, απολυτότητα, εγωισμό και κατήφεια επηρεάζοντας τις προσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες, κυρίως του γεννημένου στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων. Προσοχή γιατί η αυστηρότητα με την επιθετικότητα είναι κακός συνδυασμός και θα ξεσηκώσει αντιδράσεις που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο    

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, επηρεάζει το τέλος του δεκαημέρου σου και φέρνει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας και εργασίας που δεν σου είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, καθώς έχεις έντονα την διάθεση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές και συμπεράσματα και στο τέλος να πληγωθείς. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις σε ποιος εμπιστεύεσαι μέσα στον εργασιακό χώρο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 είναι πιθανό να φέρει απομάκρυνση σε ερωτικό επίπεδο αλλά και μία συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση μεταξύ των αναγκών που είναι έντονες για δράση και αυτοπροβολή και δυσκολιών που υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν σε καταλαβαίνει το ταίρι σου αλλά και αυτοί που συναναστρέφεσαι στην δουλειά, κάτι που σε στενοχωρεί.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, λειτουργεί εκρηκτικά σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αλλά και επαγγελματικών συναναστροφών, καθώς δείχνεις να αντιμετωπίζεις καταστάσεις και θέματα που πρέπει να κλείσουν με νευρικότητα και κατήφεια. Η περίεργη συμπεριφορά σου και η ένταση που νιώθεις είναι πολύ πιθανό να εκτονωθούν σε ανωτέρους σου λόγω δυσκολιών που θεωρείς να αντιμετωπίζεις αλλά και στο ταίρι σου, καθώς πιθανά να νιώθεις απαισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σου. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγουν τα πράγματα από τα όρια.

2ο δεκαήμερο    

Την αρχή του δεκαημέρου σου αγγίζει η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδικίες και ένταση τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καθημερινού προγραμματισμού καθώς η έντονη εσωστρέφεια που σε διακρίνει, η διάθεση για ταξίδια μυαλού μακρινά από την πραγματικότητα δεν σου δίνουν την δυνατότητα να συγκεντρωθείς στα τρέχοντα. Προσοχή στο ποιον δείχνεις εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να ανακαλύψεις ότι αυταπατάσαι. Από τις 13.03 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να εκφράσεις τις απόψεις σου. Καλό είναι να είσαι αντικειμενικός και να περιορίσεις διαθέσεις για παρεξηγήσεις. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03, όπου σε βάζει σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και κατά πόσο είσαι καλυμμένος από αυτές. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ούτε να συζητήσεις πράγματα που σε απασχολούν, ελλοχεύουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία.

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, κάνοντας το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες εκρηκτικό, καθώς εκνευρισμός, υποκειμενισμός και απαισιοδοξία δημιουργούν ένα συνδυασμό δυναμίτη. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να εκτονώσεις σε αυτό το άγχος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην δουλειά. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου, καθώς δεν σου είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση και να γίνεις απόλυτος και σκληρός στις απόψεις σου.

3ο δεκαήμερο   

Είναι γεγονός ότι η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει την καλύτερη αφορμή για να αφήσεις πίσω που καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και να προσπαθήσεις να κρατήσεις από αυτές ότι θετικότερο υπάρχει, έτσι ώστε να προχωρήσεις πιο δυναμικά αλλά και πιο αισιόδοξα. Έχεις τώρα την διάθεση να δώσεις συγχώρεση και να αντιμετωπίσεις με θετικότητα ότι έχει συμβεί, επουλώνοντας τραύματα και πιστεύοντας στον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που να επιστρέψουν, θέλοντας να μπουν και πάλι στην ζωή σου. Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση με αισιοδοξία και πίστη για κάτι καλύτερο που έρχεται. Τα συναισθήματα είναι έντονα, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τάσεις υποκειμενισμού που πιθανά να μην σε αφήνουν να δεις πράγματα.   

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 σε βάζει σε έντονη συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να εκδηλωθεί με διάθεση ελέγχου τόσο σε ερωτικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη καχυποψία και επιβλητικές διαθέσεις για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 28.03 είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες για εσένα που δεν έχεις σχέση, να θυμάσαι όμως πως ότι έρχεται ξαφνικά μπορεί να φύγει και ξαφνικά μαζί με τον ενθουσιασμό που προκάλεσε. Εσύ που έχεις σχέση, βγάζεις τον επαναστάτη από μέσα σου και αιφνιδιάζεις το ταίρι σου. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο   

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε καλεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στον ερωτικό και φιλικό τομέα που θα πρέπει να κλείσεις και να περάσεις σε επόμενο στάδιο. Είναι χαρακτηριστική η ευαισθησία και η έντονη διάθεση για ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει στο να έχεις ξεκάθαρη εικόνα στο που βαδίζεις και με ποιους πρέπει να το κάνεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου ή τις φιλίες σου, γιατί μετά μπορεί να απογοητευτείς. Άφησε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να έχεις αντικειμενική εικόνα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να φέρει απομάκρυνση από το ταίρι σου, κάτι όμως που προκαλείται από εσωτερική προσωπική σύγκρουση που θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα και την εργασία, όμως είναι δύσκολο για εσένα να διαχειριστείς λόγω της έντονης νευρικότητας, την κακής διάθεσης, της εσωστρέφειας και της απολυτότητας που πολλές φορές σε διακρίνει. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να «εκμεταλλευτείς» την τάση σου για να καταφεύγεις σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες αυτήν την περίοδο. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στην σχέση σου, γιατί εσύ θα είσαι ο χαμένος.

2ο δεκαήμερο   

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις στην σχέση σου που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, θέματα στόχων που θέλεις να κλείσεις, φιλικών σχέσεων που πιθανά να έχουν προκύψει. Η ευαισθησία, η δοτικότητα και η εξιδανίκευση δεν λειτουργούν βοηθητικά στην παρούσα φάση, καθώς είναι πιθανό να χάσεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και να οδηγηθείς κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση σε λάθος αποφάσεις, κινήσεις συμπεράσματα. Η λογική και η διαίσθηση συνδυαστικά μπορούν να δώσουν λύσεις. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε βάζει σε μία εσωτερική αναζήτηση και δεν σου είναι εύκολο να εκφραστείς. Το μυαλό ταξιδεύει συνεχώς και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τρέχουσες υποχρεώσεις. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 εντείνοντας την εσωστρέφεια αλλά και την προσωπική διαδικασία σκέψης για να λύσεις παλαιότερες καταστάσεις που σε ταλανίζουν. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, πιθανά να εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό, απόλυτες και σκληρές συμπεριφορές σε εργασιακό επίπεδο αλλά και στον καθημερινό προγραμματισμό σου. Αυτό θα δυσχεράνει τις σχέσεις σου το συγκεκριμένο επίπεδο, λόγω του ότι είναι αλήθεια ότι η εσωτερική σύγκρουση για απομόνωση από την μία, εργασία από την άλλη κορυφώνονται με το να μην μπορείς να απολαύσεις πράγματα που εσύ θες και αυτό σου δημιουργεί θυμό. Προσπάθησε να προστατεύσεις την σχέση σου από τέτοιου είδους ξεσπάσματα. 

3ο δεκαήμερο   

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο και ευνοϊκότερο τρόπο. Πρόσωπα που έρχονται τώρα στην ζωή σου μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχουν σε επίπεδο επαγγελματικό και καλά θα κάνεις να πιστέψεις στο αισιόδοξο πνεύμα σου, την έντονη διαίσθησή σου και να προχωρήσεις δυναμικά σε ότι προκύψει και σε ικανοποιεί. Με το ταίρι σου μπορεί να θέσεις κοινούς στόχους σε εξαιρετικά ευοίωνες συνθήκες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν τώρα στην ζωή σου έχουν μόνο θετικά να σου δώσουν και είναι καιρός να δεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής με αισιοδοξία και χαρά.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 φέρνει στην επιφάνεια πιθανά καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να έρχονται σε κόντρα με την παρούσα νοοτροπία και φιλοσοφία ζωής που σε διέπει, όμως μπαίνεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις να ασκήσεις έλεγχο και αυτό πιθανά να φέρει έντονες συγκρούσεις. Προσοχή σε συμφωνίες οικονομικές που εκκρεμούσαν στο παρελθόν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει αναπάντεχες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που αναπάντεχα όμως μπορεί να απομακρυνθούν και πάλι. Αίσθημα ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας στην σχέση λόγω παλιότερων περιστατικών που σε έχουν στιγματίσει μπορεί να ταλαιπωρήσει την σχέση σου. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο   

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι γεγονός ότι οδηγείσαι στο να κλείσεις κύκλους σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και σε ζητήματα που πιθανά να σε ταλανίζουν στους συγκεκριμένους τομείς. Η έντονη ευαισθητοποίηση που έχεις σε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και η επιρρέπεια στο να ωραιοποιείς τα πάντα γύρω σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις, που αργότερα θα είναι πληγή για εσένα. Η υπερευαισθησία αυτή πιθανά να εκδηλωθεί και στο ταίρι σου και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν κόντρες. Καλό είναι να λειτουργήσεις βάσει λογικής και διαίσθησης που θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές. Πρόσωπα που μπορεί να εμφανιστούν τώρα στην ζωή σου είναι πιθανό να μην δείχνουν ή εσύ να μην βλέπεις τα πραγματικά του κίνητρα, γι΄αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 δημιουργεί απόσταση και ψύχρα σε ερωτικό επίπεδο λόγω έντονης καχυποψίας και προσωπικών φόβων και απωθημένων.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, ανεβάζει την ένταση και την νευρικότητα στην σχέση σου, καθώς κινείσαι μεταξύ έντονης επαναστατικής διάθεσης και έντονου συναισθηματισμού, όμως η καχυποψία, οι έντονες ανασφάλειες και ενοχές είναι τέτοιες που δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, κάτι που σου δημιουργεί κατήφεια, εκνευρισμό, άγχος και κάποιες φορές σκληρότητα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την δύσκολη αυτή ψυχολογική κατάσταση για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πιθανή είναι και η απόμακρη και καχύποπτη στάση σου, που αν δεν περιορίσεις να είσαι βέβαιος θα ενοχλήσει.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σου δημιουργεί έντονη ευαισθησία και η συναισθηματικότητα αλλά και η κυκλοθυμία που αντιμετωπίζεις οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα είναι χαρακτηριστική. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε συμπεράσματα και αποφάσεις που μπορεί να χρειαστεί να πάρεις γιατί έχεις την τάση να μην βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και αυτό μπορεί αργότερα να σου στοιχίσει, αφού θα απογοητευτείς. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον τις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες και αντιλήψεις που έχεις, κερδίζοντας τους πάντες. Ιδέες για νέους στόχους έρχονται στο προσκήνιο. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε εκφράζουν οι φιλικές σου σχέσεις, οι στόχοι που έχεις θέσει στην ζωή σου, οι ομαδικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, η τάση για απόλαυση της ζωής, για χαρά και διασκέδαση, για φιλικές παρέες και νέες συλλογικές δράσεις έρχονται σε σύγκρουση με την πεσμένη ψυχολογία σου, με την απαισιόδοξη και φοβική στάση που σε διακατέχει, κάτι που σε κάνει έντονα νευρικό, αγχώδη, κάποιες φορές απόλυτο και αυστηρό. Καλό είναι αυτό όλο το ψυχικό δυναμικό να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε έντονους καυγάδες. Προσοχή στο πως θα συμπεριφερθείς σε νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν, καθώς δείχνεις να είσαι καχύποπτος, απόμακρος και νευρικός.

3ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό,  μπορεί να δώσει εξαιρετικά ευνοϊκές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται μέσα από τον εργασιακό χώρο να υπάρξουν συνεργασίες τέτοιες που να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Είναι εξαιρετική περίοδος για να προωθήσεις σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη αναγνώριση, κάτι που σε γεμίζει αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα για το μέλλον. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ότι η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά σου δεν σου αφήνει τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην σχέση σου και να υπάρξουν εντάσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες, που θα είναι ευεργετικές και για εσένα τον ίδιο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 σε οδηγεί στο να λειτουργήσεις περιοριστικά και εξουσιαστικά, όσον αφορά τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και να υπάρξουν σκληρές συγκρούσεις τόσο με το ταίρι σου, όσο και με φιλικά πρόσωπα που θα αντιδράσουν σε κάθε είδους προσπάθεια ελέγχου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θυμήσου μόνο ότι μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν να κάνεις κάτι ανατρεπτικό με το ταίρι σου, αποφεύγοντας έτσι να εκδηλώσεις έντονες επαναστατικές τάσεις στην σχέση. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο   

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προκύπτουν ζητήματα ή υπάρχουν εκκρεμεί θέματα σε ότι αφορά το στενό σου περιβάλλον, αδέρφια – ξαδέρφια – κοντινούς φίλους, αλλά και ευρύτερα τις παρέες και τους μακρινούς συγγενείς. Είναι ξεκάθαρο ότι η έντονη συναισθηματική φόρτιση που σε διέπει δεν θα σε διευκολύνει στο να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και να πάρεις αποφάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε είδους κίνηση πριν βεβαιωθείς ότι βλέπεις την πάσα αλήθεια. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες ή δημόσιες σχέσεις και νέες συνεργασίες πάνω σε αυτές γιατί ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις με κίνδυνο να εξαπατηθείς. Μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου βάζοντας ρομαντισμό και περιπέτεια, προσπάθησε όμως να μην είσαι υπερευαίσθητος σε πράγματα που δεν πρέπει. Καλό θα είναι, εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 πιθανά να φέρει παγωμάρα και απομάκρυνση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις σε οικογενειακό, επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα νεύρα, το άγχος, την απαισιοδοξία, και την σκληρότητα που μπορεί να νιώθεις, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι οι άλλοι λειτουργούν απορριπτικά απέναντί σου. Πιθανές είναι οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου, προσπάθησε να μην μπεις στην ίδια διαδικασία. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, η συγκρουσιακή όμως διάθεση δεν βοηθά.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε γεμίζει έντονη ευαισθησία αλλά και καλή προαίρεση απέναντι στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που χρειαστεί να κλείσεις θέματα με δικά σου πρόσωπα, γιατί ο συναισθηματισμός και η τάση εξιδανίκευσης δεν θα βοηθήσουν στο να πάρεις λογικές και σωστές αποφάσεις. Ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σου θα είναι ότι καλύτερο στην συγκεκριμένη φάση. Πρόσεχε νέες γνωριμίες που σου δείχνουν πράγματα που μπορεί να μην ευσταθούν στην πραγματικότητα. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων σε επαγγελματικό επίπεδο,  κάνοντας έντονη την ανάγκη σου για αυτοπροβολή μέσω των ιδεών σου. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερική, σκεπτόμενος το κατά πόσο σε ικανοποιεί η επαγγελματική σου ζωή. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, δείχνεις να είσαι έτοιμος να δυναμιτίσεις το κλίμα σε όλο το φάσμα των σχέσεων στην ζωή σου. Οικογένεια, ανώτεροι στην δουλειά, συνεργάτες και σύντροφος μπαίνουν στο στόχαστρο και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονη απαισιοδοξία, σκληρότητα, απολυτότητα και επιθετικότητα, δημιουργώντας έτσι έντονες συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει και να αφήσεις στην άκρη εγωκεντρισμό και ψυχρότητα για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες. Πιθανά προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να μην εκδηλώνεις την κακή σου διάθεση σε νέες γνωριμίες, χαλώντας την εικόνα σου.

3ο δεκαήμερο 

Είναι εξαιρετική για εσένα η επίδραση της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με θέματα πνευματικά και φιλοσοφικά που σε ενδιαφέρουν, ακολουθώντας έτσι μία νέα πορεία στην ζωή σου. Το κέφι, η αισιοδοξία και η χαρά σε πλημμυρίζουν και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν να σου χαλάσει την ψυχολογία. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανά, όπως και έντονες στιγμές διασκέδασης με παρέες που σε ανεβάζουν. Ένα ταξίδι στην ύπαιθρο ζώντας έντονα τον έρωτά σου, θα ανανεώσει την σχέση σου και θα δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα σε εσένα και το ταίρι σου. Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι, γνωριμίες που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για την πορεία της ζωής σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 λειτουργεί εκρηκτικά για την προσωπική σου ζωή, αλλά και στις σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους στην δουλειά, καθώς η ανάγκη σου για αυτοπροβολή και αποδοχή από το ευρύτερο περιβάλλον έρχεται σε σύγκρουση με την έντονη τάση ελέγχου που εκδηλώνεις, ξεσηκώνοντας έτσι θύελλα αντιδράσεων. Προσπάθησε να περιορίσεις τους προσωπικούς σου φόβους και τα απωθημένα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να δώσει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, που καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός πως θα τις διαχειριστείς. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανό να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, αιφνιδιάζοντάς σε θετικά, κράτα όμως επιφυλάξεις γιατί μπορεί να απομακρυνθούν το ίδιο ξαφνικά όπως ήρθαν. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα οικονομικά ή εκκρεμότητες σε αυτόν τον τομέα που να έρθουν στο προσκήνιο και να πρέπει να τα τακτοποιήσεις. Είναι όμως γεγονός ότι αντιμετωπίζεις τα ανάλογα θέματα με ιδιαίτερα καλοπροαίρετη διάθεση και δείχνεις να ωραιοποιείς πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτά ή τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν εξελιχθεί. Καλό είναι να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με την λογική και κρίνοντας τους άλλους βάσει των πράξεών τους και όχι των λόγων τους για να μην απογοητευτείς μετέπειτα από την συμπεριφορά τους. Είναι ιδανική στιγμή για να δώσεις νέα ώθηση στην σχέση σου βάζοντας τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό να λειτουργήσει στο μέγιστο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να έχει άμεση επιρροή στην σχέση σου, καθώς η έντονη ανάγκη σου για διασκέδαση και έρωτα έρχεται σε σύγκρουση με τις εργασιακές και καθημερινές υποχρεώσεις, κάτι που σε οδηγεί στο να αποκτήσεις μία παγερή στάση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορεί φέρει στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, καθώς η απαιτητική καθημερινότητα σου δημιουργεί ένταση, νευρικότητα, απολυτότητα και επιθετική στάση και η διάθεσή σου αυτή πιθανά να εκτονωθεί σε δικά σου πρόσωπα δημιουργώντας συγκρούσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να αφήσεις τα νεύρα και την αυστηρότητα έξω από τις προσωπικές σου σχέσεις.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα προσωπικών ανασφαλειών και αυτοεκτίμησης που μπορεί να προκύψουν. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα λειτουργήσεις σε οικονομικά ζητήματα, γιατί η υπερευαισθησία αλλά και η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη και να απογοητευτείς στο τέλος. Είναι χρυσή ευκαιρία να περάσεις υπέροχα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, όπου το πάθος θα σας κατακλίσει. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί στο να συμμετέχεις σε φιλοσοφικές και πνευματικές συζητήσεις, «δίνοντάς» σου μία αφέλεια αλλά και μια επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τις καθημερινές υποχρεώσεις. Πρόσεχε μην υποπέσεις σε λάθη. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03, βάζοντάς σε σε μία εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο σε εκφράζει και ικανοποιεί η πορεία και η κοσμοθεωρία που ακολουθείς στην ζωή σου.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια την πίεση που νιώθεις σε εργασιακό επίπεδο αλλά και από θέματα καθημερινής ρουτίνας, με αποτέλεσμα πιθανά να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος αλλά και σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Η σκληρότητα, η απολυτότητα, η επικριτικότητα και ο φανατισμός δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Προσπάθησε ακόμα να μην ξεθυμάνεις στο ταίρι σου, ανοίγοντας μέτωπο και στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν καλό θα είναι να τις διαχειριστείς με ευγένεια και όχι αυστηρότητα.

3ο  δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει το έναυσμα για νέες συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο με τρίτους, νέες συνεργασίες που θα σου αποφέρουν οικονομικά, επενδύσεις από τις οποίες μόνο ευνοημένος μπορεί να είσαι. Είναι γεγονός ότι είναι χρυσή ευκαιρία για εσένα να επεκταθείς μέσω οικονομικών συμφωνιών που έχουν πολλά να σου δώσουν. Ανασφάλειες και φόβοι αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία, σε αυτό λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά και το οικογενειακό περιβάλλον. Τα βαθύτερα συναισθήματά σου βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν φοβάσαι να τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου. Ο ερωτισμός είναι έντονος και το καρδιοχτύπι μοναδικό. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα σου κόψουν την ανάσα και θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την πορεία της ζωή σου

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 σε οδηγεί σε μία εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη σου για να απολαύσεις την ζωή σου ανέμελα έρχεται σε αντιδιαστολή με τις εργασιακές υποχρεώσεις. Είναι πιθανό αυτό να βγει στην σχέση σου και να προσπαθήσεις να ελέγξεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις. Προσπάθησε να βγάλεις πάθος και όχι εξουσιαστικές τάσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή, όμως είναι αλήθεια ότι μπορεί να φύγουν με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο. Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να προβληματίζουν το ταίρι σου, γι’ αυτό κάνε μαζί του κάτι διαφορετικό ή εξέπληξέ το για να αποφύγεις τις εκρήξεις του. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου με τους Ιχθύς στις 02.03, τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, τα θέματα τον προσωπικών σου συναισθηματικών αναγκών σε σχέσεις με τις συνεργασίες αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία συμπερασμάτων ή αποφάσεων που καλό θα ήταν να αποφευχθούν στην παρούσα φάση, λόγω του έντονου συναισθηματικού φόρτου που σε διακρίνει και της τάσης για ωραιοποίηση καταστάσεων και προσώπων που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την διαχείριση, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις λάθος δρόμο και στο τέλος να απογοητευτείς. Βάλε την λογική σου να δουλέψει, αλλά και την διαίσθησή σου για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι, καλό όμως είναι να κρατάς μικρό καλάθι. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 σου βγάζει έντονη κατήφεια, απαισιοδοξία, καχυποψία και απομάκρυνση που μπορεί να «παγώσει» την σχέση σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα προσωπικών ανασφαλειών και αξιών, που έχουν έντονη επιρροή στην σχέση σου. Η κακή σου διάθεση, ο απότομος και επιθετικός τρόπος, η απαισιόδοξη στάση σου είναι πιθανό να εκτονωθεί στο ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Είναι πιθανό ακόμα να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, θυμήσου όμως πως ο εκνευρισμός και η απαισιοδοξία δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισεις.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύς στις 02.03, όπου ο  Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που αφορούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να θέλεις να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις κύκλους, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτό καλό θα ήταν να αποφευχθεί στην παρούσα συγκυρία, καθώς διέπεσαι από έντονη ευαισθησία και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα. Γι’ αυτό λοιπόν καλό θα είναι να αναβάλεις για λίγο τυχόν αποφάσεις που θέλεις να πάρεις για να μπορέσεις να σκεφτείς ψύχραιμα και με λογική τα επόμενα βήματά σου. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο αλλά η συναισθηματικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν με το ταίρι σου Για εσένα που δεν έχεις ταίρι, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες και να περιμένεις να δεις πράξεις, μην μένεις στα λόγια.  Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας, επιδιώκοντας περισσότερο να παρατηρείς παρά να εκφράζεσαι. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς οικονομικά ζητήματα με τρίτους που έχεις και πως να δώσεις λύσεις.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που δεν σε βοηθούν να κρατήσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό είναι κάτι που πιθανά να βγει στην σχέση σου. Προσοχή γιατί οι απότομες και επιθετικές συμπεριφορές πληγώνουν τον έρωτα, αυτό να το θυμάσαι και να πράξεις με ψυχραιμία και σύνεση. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και σε οικονομικά θέματα αλλά μην χάσεις το μέτρο.

3ο δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει τις καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις για να μπεις σε μία διαδικασία νέων συνεργασιών αλλά και νέων σχέσεων, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα εξελιχθούν πιθανά με τον πλέον θετικό τρόπο. Είναι γεγονός ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτήν την περίοδο μπορούν να σε οδηγήσουν σε εξαιρετικά προσοδοφόρες για εσένα συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η αισιοδοξία και η έντονη διάθεση για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει ότι θα κάνεις ότι μπορείς για να το ευχαριστήσεις, είναι εμφανέστατη. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλό θα είναι να είσαι και εσύ ευχαριστημένος και να μην συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Τα έντονα και βαθύτερα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον των συνεργατών σου είναι πιθανές που θα παίξουν σημαντικό και θετικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 μπορεί να φέρει εκρηκτικά συναισθήματα στην επιφάνεια, καθώς ανασφάλειες, φόβοι ζήλια και καχυποψία είναι πολύ πιθανό να εκτονωθούν στο ταίρι σου, προσπαθώντας να ασκήσεις έλεγχο και να το εξουσιάσεις. Προσπάθησε να μετριάσεις την νευρικότητα και την κτητικότητά σου για να μην προκύψουν δυσάρεστες συνέπειες. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 είναι πιθανό να φέρει έρωτες με την πρώτη ματιά που να σε κάνουν να χάσεις τα λογικά σου, μην ξεχνάς μόνο ότι η απομάκρυνση μπορεί να είναι εξίσου ξαφνική και να νιώσεις πληγωμένος. Μην βγάζει θυμό και επαναστατικότητα στην σχέση σου, κάνει το κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου που θα ανεβάσει το πάθος και την επιθυμία στα ουράνια. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι γεγονός ότι ξυπνούν μέσα σου μνήμες από καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει και δεν σου είναι εύκολο να βγεις από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα που σε διακατέχει. Οι καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις θα είναι ένας τομέας που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς, λόγω της συνεχούς αφηρημάδας σου αλλά και της υπερευαισθησίας που σε διακατέχει. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις ή σε αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να εκφραστεί στο ταίρι σου και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές μακριά από τα βλέμματα τρίτων. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι πολύ προσεκτικός σε νέα γνωριμία, καθώς το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις «κινδύνους» και να εκτεθείς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη για να εκφραστείς και να περάσεις όμορφα στην σχέση σου έρχεται αντιμέτωπη με υποχρεώσεις ή καταστάσεις οικογενειακές και είναι πιθανό να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στο εδώ και τώρα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όμως η σκληρότητα, η επιθετικότητα και η απόλυτη στάση που τα αντιμετωπίζεις μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις που θα αλλάξουν δομικά τις σχέσεις σου εν γένει. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις κάτω από συνθήκες μεγάλης έντασης, καθώς οι συνέπειες είναι πραγματικά απρόβλεπτες. Καλό θα είναι να μπεις σε διαδικασία διαλόγου με το ταίρι σου βάσει λογικής και ψυχραιμίας και όχι νευρικότητας και απαισιοδοξίας. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν για εσένα που δεν έχεις ταίρι θα πρέπει να τις διαχειριστείς με ηρεμία και σύνεση, δείχνοντας τον καλό σου εαυτό.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε βάζει σε διάθεση εσωστρέφειας, καθώς θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να «παλέψεις» με τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ήρθαν και πάλι στο μυαλό σου και σε παιδεύουν. Δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ζητήματα ρουτίνας, αφού το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης θα είναι χαρακτηριστικό. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις όποιες κινήσεις κάνεις γιατί η συναισθηματική υπερχείλιση που νιώθεις δεν είναι ο καλύτερος οδηγός για αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, γιατί είναι κάτι που θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Ρομαντισμός και φαντασία θα είναι τα καλύτερα συστατικά για να βγάλεις στην σχέση σου και να αποφύγεις έντονα ξεσπάσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσεξε νέες γνωριμίες γιατί δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων για νέες συνεργασίες αλλά και συζητήσεις με το ταίρι σου. Η διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις είναι έντονη. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03, και μπαίνεις σε περίοδο έντονων σκέψεων σε ότι αφορά σχέσεις προσωπικές και συνεργασίες και ατά πόσο είσαι ευχαριστημένος από αυτά που ζεις.

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, δονούνται συθέμελα όλο το φάσμα των σχέσεων σου, προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Αν ακολουθήσεις σκληρή και απότομη στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις προβλήματα με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Το πιο βασικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα σου κοστίσουν. Οι συγκρούσεις με το ταίρι σου δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν, προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να μην εκτονωθείς σε αυτό. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, πρόσεξε μόνο γιατί η συμπεριφορά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την πορεία τους.

3ο δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να ξεκινήσεις μία νέα καθημερινότητα. Νέες εργασιακές προτάσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και να είσαι βέβαιος ότι θα είναι ευνοϊκότατες, καθώς θα δώσουν άλλη ώθηση στην πορεία της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να είναι και πολύ συμφέρουσες οικονομικά, κάνοντάς σε να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Η έντονη ενασχόλησή σου με αυτά τα θέματα καλό είναι να μην σε αποσπούν από της προσωπική σου ζωή, γιατί έτσι θα μπορέσεις να καταφέρεις να έχεις ισορροπία και προσωπική και συναισθηματική. Εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία και την διατροφή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να ανταποκριθείς στο σκληρό πρόγραμμα που μπορεί να έχεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 σου βγάζει έντονες εξουσιαστικές και ελεγκτικές τάσεις στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας. Κάνε την εμμονή πάθος, την ζήλια ερωτισμό και θα δεις ότι θα αποφύγεις κάθε είδους σύγκρουση, δείχνοντας τα έντονα συναισθήματά σου. Μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και απωθημένα να σε κυριεύσουν. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει ευνοϊκές ξαφνικές συνεργασίες σε οικονομικό επίπεδο που καλά θα κάνεις να είσαι όμως προσεκτικός γιατί μπορεί να «ξεφουσκώσουν». Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πιθανότατοι, όπως και έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που θα προβληματίσουν πολύ το ταίρι σου. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έρχονται στο προσκήνιο οι φιλικές σου σχέσεις, καθώς και η ερωτική σου ζωή και είναι πιθανό να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου και στο ποια πορεία θα πάρουν. Η έντονη συναισθηματικότητα που σε διέπει αλλά και το έλλειμμα αντικειμενικού κριτηρίου είναι γεγονός ότι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις και στο τέλος να απογοητευτείς. Προσπάθησε να δείξεις ρομαντισμό και ευαισθησία στην σχέση σου, αλλά μην χάσεις την λογική και την διαίσθησή σου γιατί είναι πιθανό αυτό να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις για πράγματα που δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, καλό όμως θα είναι να περιμένεις να δεις πράξεις και να μην μείνεις σε ότι ακούς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις στην καθημερινότητα και την εργασία, αφού αντιμετωπίζεις τα πάντα με στείρα λογική και αυστηρότητα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, σε βάζει σε μία έντονα εσωστρεφή διάθεση, καθώς το μόνο που θέλεις είναι να απομακρυνθείς από όλους και να «αντιμετωπίσεις» αναμνήσεις από τραυματικές εμπειρίες που ήρθαν πάλι στο νου σου. Παρασκήνιο στον  εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανό να υπάρχει. Πρόσεχε τον τρόπο διαχείρισης, γιατί έχεις την τάση να γίνεσαι έντονα επιθετικός και απόλυτος και όλο αυτό να εκτονώνεται στο κοντινό σου περιβάλλον. Η νευρικότητα και η απαισιοδοξία δεν θα σε αφήσουν να επικοινωνήσεις με ευκολία.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε καλεί να διαχειριστείς θέματα στόχων που έχεις θέσει για το μέλλον, τις φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές, τις ομαδικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις, την ερωτική σου ζωή και πως την αντιμετωπίζεις. Όλα αυτά γίνονται κάτω από το πέπλο υπερευαισθησίας και τάσης να βλέπεις πράγματα που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα που θα είναι λάθος. Καλό είναι να αποφύγεις τις όποιες κινήσεις στηριζόμενος μόνο στο συναίσθημα και όχι στην λογική. Προσπάθησε να δώσεις δόσεις φαντασίας και ρομαντισμού στην σχέση σου για να αποφύγεις συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να κουράσει. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων στον εργασιακό τομέα, όπου δείχνεις ότι έχεις την ικανότητα να βρεις καίριες λύσεις σε ότι χρειαστεί. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 βάζοντάς σε σκέψεις για το κατά πόσο σε καλύπτει η καθημερινότητα που ζεις και η εργασία στην οποία βρίσκεσαι.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να εκτονώσεις την ένταση και την απαισιοδοξία που νιώθεις στο στενό σου περίγυρο αλλά και σε παρέες που μπορεί να βρεθείς, γι΄αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η έντονη ανάγκη σου να «ταξιδεύεις» νοητικά δεν θα βοηθήσει στην καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να μην κολλάς σε καταστάσεις που έχουν παρέλθει και να δεις το μέλλον με λογική και ψυχραιμία.

3ο δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου, σε βάζουν σε έντονα ερωτική διάθεση και αντιμετωπίζεις την ζωή με κέφι και αισιοδοξία. Είναι αλήθεια ότι η διάθεση να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις είναι έντονη και είναι βέβαιο ότι με την προσωπικότητά σου εντυπωσιάζεις όπου και αν βρεθείς. Είναι γεγονός ότι βλέπεις την σχέση σου μόνο θετικά, βάζοντας στην άκρη τις όποιες δυσκολίες πιθανά να υπάρχουν. Αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να ζήσεις τον έρωτα με το ταίρι σου. Συνεργασίες και νέες σχέσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και να ξέρεις ότι θα παίξουν θετικότατο ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Οι συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν να ξέρεις ότι μπορεί να αποδώσουν και τα μέγιστα οικονομικά. Η προώθηση των δημιουργικών δραστηριοτήτων σου γίνεται με μεγάλη ευκολία και θετική εξέλιξη.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 πιθανά να προκαλέσει ένταση στην καθημερινότητα και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, καθώς δείχνεις να θέλεις να επιβληθείς και να ελέγξεις τις όποιες κινήσεις και προσπάθειες. Πρόσεξε γιατί οι έντονοι φόβοι και οι προσωπικές σου ανασφάλειες είναι αυτές που σε κατευθύνουν και προσπάθησε να τις χαλιναγωγήσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 δεν αποκλείεται να φέρει κεραυνοβόλες ερωτικές καταστάσεις μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε εξιτάρουν, να έχεις όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ξαφνικά ήρθαν, ξαφνικά μπορεί να φύγουν. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά βασικούς τομείς της ζωής σου και να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα πρέπει να κινηθείς καλό θα είναι να είναι προσεκτικός γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε αυτές, με πιθανό αποτέλεσμα να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η έντονη ευαισθησία σου βγαίνει και στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω λάθος συμπερασμάτων που μπορεί να έχεις βγάλει. Προσπάθησε να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προχωράς σε κρίσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου με μία ψύχρα, λόγω προσωπικών ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοεκτίμησης. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις απομάκρυνση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια θέματα στόχων που μπορεί να έχεις θέσει και των φιλικών σου συναναστροφών και πως εξελίσσονται. Η ερωτική σου ζωή δονείται και αυτή και είναι σημαντικός ο τρόπος που θα διαχειριστείς πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο για εσένα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνός λόγω εκνευρισμού, απαισιοδοξίας και επιθετικότητας να δημιουργηθούν συγκρούσεις που θα είναι έντονες. Μην χάσεις την λογική σου και την ψυχραιμία σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέα γνωριμίες, καλό είναι όμως να αφήσεις κατά μέρος την αυστηρότητα και την αποστασιοποίηση γιατί δεν θα βοηθήσουν.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που πιθανά να έχουν προκύψει και θα πρέπει να δώσεις λύσεις ή να πάρεις αποφάσεις για να δρομολογηθούν. Αυτό όμως που πρέπει να σε προβληματίσει είναι η έντονη συναισθηματικότητα που σε διακατέχει και δεν θα σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις, γι΄αυτό προσπάθησε να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η υπερευαισθησία που μπορεί να εκδηλωθεί στο ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σου, καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να ζήσεις ρομαντικές στιγμές για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κλίμα και την διάθεσή σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι, άσε τον χρόνο όμως να περάσει για να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε κάνει έντονα επικοινωνιακό, ανεβάζει το κέφι και μπαίνεις στην διαδικασία να φλερτάρεις συνέχεια. Προσοχή σε έντονες τάσεις αυτοπροβολής που πιθανά να ενοχλήσουν. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε ικανοποιεί η προσωπική σου ζωή και το ταίρι σου.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, δείχνεις να αντιδράς έντονα, επιθετικά και αυστηρά σε θέματα που πιθανά να προκύψουν σε φιλικό αλλά και ερωτικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες συγκρούσεις και να δημιουργηθούν προβλήματα. Μην αφήνεις τις προσωπικές σου ανησυχίες να σε καταβάλλουν και προσπάθησε να λειτουργήσεις με λογική και ψυχραιμία σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, πιθανά να σημαίνει για εσένα μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που επιθυμείς να ξεκινήσεις πιθανά την δική σου οικογένεια, να μετακομίσεις ή να ωθήσεις σε νέα πορεία τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογενείας σου. Όλα αυτά θα γίνουν κάτω από τις καλύτερες και θετικότερες συνθήκες, καθώς οι επιλογές σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν επιτυχημένες και εσύ να περάσεις σε μία νέα φάση με αισιοδοξία και χαρά. Η σχέση σου είναι πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την ζωή σου. Νέες γνωριμίες πιθανά να προκύψουν μέσα από το οικείο περιβάλλον σου, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα κάνουν την διαφορά στην προσωπική σου ζωή και θα σε ανεβάσουν στα ουράνια.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να επηρεάζεσαι έντονα από προσωπικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και έτσι προσπαθείς να επιβληθείς στον σύντροφό σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Βάλε πάθος και ερωτισμό στην ζωή σου και άφησε την εμμονή στην άκρη, αφού επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 φέρνει πιθανά έντονους και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε εξιτάρουν πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να φύγουν με την ίδια ευκολία που ήρθαν. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο   

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που άπτονται με την πορεία και την φιλοσοφία που σε διέπει στην ζωή σου. Οι σχέσεις με μακρινούς συγγενείς και φίλους, αλλά και με το στενό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να κληθείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις σκέψεις πάνω σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Θα πρέπει όμως να είσαι επιφυλακτικός στα συμπεράσματα που βγάζεις, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις όποιον συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα και στο τέλος πιθανά να απογοητευτείς. Ο έρωτας και το φλερτ παίζουν σημαντικό ρόλο, προσπάθησε γι’ αυτό να δώσεις τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου και όχι ξεσπάσματα συναισθηματικά. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν για εσένα που δεν έχεις ταίρι θα σε ενθουσιάσουν, κράτα όμως μικρό καλάθι και μην βιάζεσαι. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον στο ζώδιό σου στις 13.03 σε οδηγεί στο να φερθείς ψυχρά στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να πάρεις αποστάσεις από τον σύντροφο, νιώθοντας απαισιοδοξία και κατήφεια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου, δείχνει να είναι ικανή να δυναμιτίσει το κλίμα σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου, επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές. Είναι αλήθεια ότι εκνευρισμός και απαισιοδοξία είναι συνδυασμός που μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες και επιθετικές συμπεριφορές και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και παραφερθείς γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτός που θα απολογηθείς.

2ο δεκαήμερο   

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα νομικά και εκπαιδευτικά, θέλοντας να ασχοληθείς με κάτι που ικανοποιεί την πνευματική σου φύση. Θα πρέπει όμως να πάρεις αποφάσεις ή να κρίνεις κάτω από αντικειμενικές συνθήκες, αφού υπάρχει πιθανότητα η ευαισθησία και η τάση να ωραιοποιείς τους εμπλεκόμενους να μην σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Ο έρωτας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό προσπάθησε να προστατεύσεις την σχέση σου από προσωπικά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα πρόσωπα πιθανά να εμφανιστούν, άφησε μόνο χρόνο για να νιώσεις σίγουρος για τον άλλο. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό στρέφει την σκέψη σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων με τους ανωτέρους σου, με μόνο σου στόχο την προσωπική σου προβολή και ανάδειξη στον επαγγελματικό χώρο. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και σε βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο είσαι καλυμμένος από τα επαγγελματικά σου. Μην προβείς σε βιαστικές αποφάσεις.  

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου, δεν είναι απίθανο να ξεσπάσεις στους γύρω σου, κάτι που θα επηρεάσει τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τα προσωπικά σου ζητήματα. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να γίνεις σκληρός στις κρίσεις σου και επιθετικός στον τρόπο σου και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε με ηρεμία και συνετή σκέψη να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην εκτονώνεις στο ταίρι σου το έντονο ψυχικό δυναμικό που κουβαλάς γιατί θα ανοίξεις μέτωπα που δεν χρειάζονται. Σε περίπτωση νέας γνωριμίας, εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να προσέξεις την απόμακρη στάση σου και την απότομη συμπεριφορά σου.

3ο δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία νέα αρχή στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, καθώς η αισιοδοξία και η χαρά που σε διακρίνει μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρουν. Δεν αποκλείονται νέες εμπορικές συμφωνίες, συνεργασίες σε σχέση με τις δημόσιες σχέσεις, με την επικοινωνία, το διαδίκτυο που θα αποβούν καρποφόρες και θα σε οδηγήσουν στο να θέσεις νέους στόχους με πολλές πιθανότητες για θετική εξέλιξη. Είναι γεγονός ότι κερδίζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και την εξωστρέφειά σου, κάνοντας φίλους αλλά και νέα πρόσωπα στην ζωή σου να σε θαυμάσουν  γι΄αυτό. Η σχέση σου παίρνει μία θετικότατη τροπή και είναι τώρα ο καιρός για μία νέα αρχή, κάνοντας ένα κοντινό ταξίδι, που θα την ανανεώσει και θα σε γεμίσει χαρά και ξεκούραση. Πολύ πιθανές είναι για εσένα που δεν έχεις ταίρι οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την καλή σου διάθεση και την ευφυΐα σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου 23.03 σε κάνει άκρως ελεγκτικό και εξουσιαστικό στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και στην σχέση σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και δεν θα αργήσουν να παρουσιαστούν προβλήματα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις εμμονές και απωθημένα για να μην γίνονται εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει τον έρωτα με την πρώτη ματιά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μην ενθουσιάζεσαι όμως γιατί οι πιθανότητες να εξαφανιστεί με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε είναι σημαντικές. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους, τράπεζες – δημόσιο – ασφαλιστικούς οργανισμούς έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς και πιθανά να πάρεις αποφάσεις. Το δύσκολο στην παρούσα κατάσταση είναι ότι βγάζεις υπερευαισθησία αλλά και μία τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και μετά να πληγωθείς. Η ένταση και η έντονη συναισθηματικότητα εναλλάσσονται στην σχέση σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε ωθήσει σε ξεσπάσματα, γι’ αυτό βάλε το πάθος και τον ρομαντισμό σε συνδυασμό και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι κερδισμένος με το ταίρι σου. Πιθανές γνωριμίες για εσένα που δεν έχεις ταίρι μπορεί να υπάρξουν, μην σπεύδεις να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να μην είναι σωστά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε εμποδίζουν νε επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και η απομάκρυνση είναι πιθανή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φωτίζει την ανάγκη σου για διασκέδαση, για φιλοσοφία, για ταξίδια πραγματικά και πνευματικά. Είναι όμως γεγονός ότι η κακή σου διάθεση, η απαισιοδοξία που μπορεί να νιώθεις, η νευρικότητα και ο θυμός που καταπιέζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε παρέες ή στο ταίρι σου, προκαλώντας αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Προσπάθησε να διαχειριστείς την κατήφεια και στρέψε τον εαυτό σου στην τέχνη και τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα με τρίτους, θέματα επενδύσεων και κληρονομιές, εν γένει τα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους. Είναι πιθανό να θέλεις να τακτοποιήσεις και να δρομολογήσεις λύσεις σε ανάλογα θέματα, όμως είναι αλήθεια ότι δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο για να το κάνεις, καθώς δείχνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα εμπλεκόμενα και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους. Η σχέση σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές πάθους και έκφρασης των βαθύτερων συναισθημάτων σου, αρκεί να μην ξεσπάσεις συναισθηματικά και δημιουργήσεις εντάσεις. Οι νέοι άνθρωποι που μπορεί να προκύψουν στην ζωή σου, εσένα που δεν έχεις ταίρι, θα προκαλέσουν το έντονο καρδιοχτύπι σου, όμως μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα και άσε ο χρόνος να δείξει τι θα φέρει. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε κάνει έντονα επικοινωνιακό, με διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέο κόσμο, ανταλλάσσοντας νέες απόψεις και μαθαίνοντας νέα πράγματα. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 βάζοντάς σε σέ σκέψεις για τις σχέσεις σου με το στενό περιβάλλον και το πως εξελίσσονται.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, δείχνεις να κυριεύεσαι από καταστάσεις του παρελθόντος που σε ρίχνουν ψυχολογικά και σε γεμίζουν οργή και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να ξεσπάσει στις σχέσεις με το ευρύτερο αλλά και στενό περιβάλλον σου. Καλό θα είναι να αναζητήσεις διέξοδο στην τέχνη, την πνευματικότητα, τον διαλογισμό και την προσευχή για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Η καλή σου διάθεση πιθανά να μεταφερθεί στην σχέση σου και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου με θυμό και σκληρότητα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα.

3ο  δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις αισιόδοξα και να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και φόβους που υπονομεύουν την αυτοεκτίμησή σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρεις νέους πόρους για να αυξήσεις τα οικονομικά σου, κάτι που συνδέεται άμεσα με τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείονται οι νέες προτάσεις που μπορεί να βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση και εσύ να νιώσεις καλύτερα από ποτέ. Η σχέση σου παίρνει μπορεί να περάσει μία υπέροχη περίοδο, καθώς δίνοντας στο ταίρι σου ρομαντισμό και δημιουργώντας μοναδικές στιγμές για δύο θα περάσει σε άλλο επίπεδο και θα σου δημιουργήσει ευδιαθεσία, αισιοδοξία και χαρά. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου και θα σου δώσουν την σταθερότητα και σιγουριά που χρειάζεσαι.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και απωθημένα από τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να είχες, που σε οδηγούν στο να λειτουργεί εξουσιαστικά τόσο με το ταίρι σου, όσο και με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διακρίνεις το παρελθόν με το παρόν και να αφήσεις να σε κατακλύσει το πάθος, κάτι που θα είναι ευεργετικό για την σχέση σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει ξαφνικές επικερδείς συμφωνίες στο εμπόριο ή στην επικοινωνία που θα σε αιφνιδιάσουν αλλά και θα σε ενθουσιάσουν. Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στο πρόγραμμα που θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις, μην ξεχνάς όμως ότι μπορεί να φύγουν το ίδιο ξαφνικά. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο 

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου με την Παρθένο στις 02.03, τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, μπαίνεις σε διαδικασία να επανεξετάσεις ή να ασχοληθείς γενικότερα με τα θέματα των συνεργασιών και των προσωπικών σου σχέσεων, μέσα από μία διπλωματική και εξισορροπητική αντιμετώπιση, καθώς δείχνεις να μην θέλεις να διαταραχθούν οι σχέσεις με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Η συναισθηματικότητα και η τάση να μην βλέπεις την αλήθεια ξεκάθαρα εντείνει την στάση σου αυτή και μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θέλεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με κάθε τρόπο, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι θα πρέπει να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου, γι’ αυτό μην προτρέχεις σε κινήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σου, άφησε όμως τον χρόνο να περάσει για να έχεις αντικειμενικότερη κρίση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να φέρει δυσκολίες σε στόχους ή σε φιλικό επίπεδο που νε επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από το ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα και προσωπικές ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα στο φιλικό σου περιβάλλον και υπάρξουν συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περιορίσεις την απολυτότητα, την αυστηρότητα και την νευρικότητα γιατί εκτονώνοντάς τα στους φίλους σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Καλό είναι επίσης να θέσεις ένα κοινό στόχους με το ταίρι σου για να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε αυτούς, αποφεύγοντας έτσι τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου εσύ που δεν έχεις ταίρι, γιατί μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο, αλλά να τα απομακρύνει η στάση σου.

2ο δεκαήμερο 

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 02.03, όπου ο  Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, φέρνει στο εδώ και τώρα ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και τις συναισθηματικές σου ανάγκες μέσα σε αυτές. Είναι αλήθεια ότι θα κάνεις ότι χρειαστεί για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και πιθανά να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, με τον φόβο της μοναξιάς να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν λειτουργεί βοηθητικά στο να δεις αντικειμενικά τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου, ωθώντας σε πιθανά να λάθος συμπεράσματα, συμπεριφορές, αποφάσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, καθώς μπορεί να πάρεις λάθος δρόμο. Στην σχέση σου λειτουργείς συγκαταβατικά και η υπερευαισθησία που σε διακατέχει μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι, μην μένεις όμως μόνο στα λόγια που ακούς και άσε τις πράξεις να «μιλήσουν». Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί στο να σκεφτείς νέους τρόπους ώστε να αυξήσεις τους οικονομικούς σου πόρους. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων και επαναπροσδιορισμού των οικονομικών σου.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες και δημόσιο, επενδύσεις που θέλεις να κάνεις ή κληρονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτά όλα σε φορτίζουν έντονα, αυξάνουν το άγχος και την πίεση, η κατήφεια μεγαλώνει και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον προκαλώντας αντιπαραθέσεις που δεν πρέπει. Περιόρισε τα νεύρα, την απαισιοδοξία και την σκληρότητα και δεν θα χάσεις. Μην βγάζεις στο ταίρι σου την κακή διάθεση γιατί ανοίγεις ένα κύκλο συγκρούσεων χωρίς ουσιαστικό λόγο.

3ο δεκαήμερο 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να είναι η έναρξη μίας νέα εποχής με συνεργασίες και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σου αποφέρουν πολλά, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Είναι γεγονός ότι τώρα νιώθεις πιο αποφασιστικός από ποτέ στο να κάνεις νέα ξεκινήματα σε επίπεδο συνεργασιών και να ξέρεις ότι αυτές θα γίνουν κάτω από τις πιο ευοίωνες συνθήκες. Αυτές σου οι επιλογές θα είναι καταλυτικές για να αλλάξεις πορεία στην ζωή σου και να ακολουθήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία, κάτι που σε κάνει πραγματικά αισιόδοξο και ευτυχισμένο. Στην σχέση σου ζητάς να πάρεις ότι σε καλύπτει συναισθηματικά και ψυχικά, δίνεις όμως πολλά για να καλύψεις το ταίρι σου και αυτό οδηγεί την προσωπική σου ζωή σε άνθηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς με την αποφασιστικότητα και την δυναμικότητά σου και πιθανά να υπάρξουν νέοι άνθρωποι που θα παίξουν καταλυτικά θετικό ρόλο στην ζωή σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 σε ωθεί στο συμπεριφερθείς εξουσιαστικά σε φιλικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που μπορεί να σε καταβάλλουν. Προσπάθησε να μην εκτονώνεις τα απωθημένα σου στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν γιατί οι εκρήξεις θα είναι έντονες. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 είναι πολύ πιθανό να φέρει ξαφνικά νέους πόρους που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικοί έρωτες είναι πιθανοί ακόμα και εκεί που πληρώνεις λογαριασμούς, σκέψου όμως ότι μπορεί να φύγουν το ίδιο ξαφνικά. Η επαναστατικότητα και η έντονη τάση ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις μπορεί να θορυβήσουν το ταίρι σου. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2018 14:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι