blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Sponsored Links

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!! Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο για όλο το μήνα και θα φροντίζει με την ενέργειά του να ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε καθημερινό επίπεδο καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δουλειά.  Αυτό το πιθανότερο είναι να μας προκαλεί άγχος και διάθεση να επικρίνουμε τους γύρω μας γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονώσουμε την ενέργειά μας μέσω της γυμναστικής ή κάθε είδους άσκησης, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι έντονες και να επηρεάσουν ιδιαίτερα τις συναδελφικές μας σχέσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09  μας καλεί στο να έρθουμε αντιμέτωποι με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μας ταλανίζουν ή εκκρεμούσες καταστάσεις που θέλουμε να κλείσουμε.  Οι συνθήκες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ο Άρης κοντά στον Ήλιο στην Παρθένο δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και  ψύχραιμη δράση.  Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα  είναι πολύ πιθανά και καλά θα κάνουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε καθημερινό επίπεδο γιατί μπορεί να επηρεαστεί ο τρόπος συμπεριφοράς και δράσης στην δουλειά και να έρθουμε αντιμέτωποι με πρόσωπα που δεν θα είναι ευχάριστο για εμάς.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09  επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και έχουμε την ευκαιρία  να επικεντρωθούμε στις ανάγκες του συντρόφου μας και να δώσουμε την ευκαιρία στη σχέση μας να απογειωθεί.  Σημαντικές μπορεί να είναι οι συνεργασίες που θα έχουν εξαιρετικό αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να μην χάσουμε τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δοθούν.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στο γεγονός ότι δεν εκφράζουμε τις δικές μας ανάγκες στο σύντροφό μας και τις καταπιέζουμε, αυτό όμως θα έχει κόστος αργότερα. Καλά θα κάνουμε να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι και να μην φοβόμαστε πιθανές αντιδικίες οι αντιδράσεις στην προσωπική μου ζωή. 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή γεγονός είναι όμως ότι για να αποδώσει τα μέγιστα θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας. Η ανάγκη να επιβληθούμε και η διάθεση να γίνουμε απόλυτοι και σκληροί στους γύρω μας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις καθώς γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και μπορεί να οδηγηθούμε σε εντάσεις. Οφείλουμε να φροντίσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν να εκφράσουν ή να χειριστούν την κάθε κατάσταση με τα δικά τους μέτρα και τη δική τους σκέψη, αποφεύγοντας να  ασκήσουμε εξουσία που μόνο προβλήματα  δημιουργήσει.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου και να ισορροπήσεις πιθανές καταστάσεις που μπορεί να προβλημάτισαν τη σχέση σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες  που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να σηματοδοτήσουν ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο για εσένα.  Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η τάση του να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες για χάρη του συντρόφου ή πιθανής νέας γνωριμίας, κάτι που μελλοντικά θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα.  Καλό είναι να εκφράσεις ότι θέλεις και σε καλύπτει σε μία σχέση για να αποφύγεις τις πιθανές συγκρούσεις.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν  σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι η συμπεριφορά σου θα καθορίσει την όποια εξέλιξη των πραγμάτων καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός, απόλυτος και κυριαρχικός με  το ταίρι, τους συνεργάτες ή πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα παίξει καθαρά καθοριστικό ρόλο σε όποιες εξελίξεις υπάρχουν.  Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι ήρθε η ώρα να είσαι ειλικρινής και ορθολογιστής σε ότι αφορά τις σχέσεις σου και να αφήσεις τάσεις ελέγχου και χειρισμός στην άκρη που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου  και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα.  Αυτό βέβαια είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί καθώς θα πρέπει να ρίξεις το βάρος και να δώσεις την ενέργειά σου στη γυμναστική ή σε κάποιο είδος άσκησης για να καταφέρεις να ισορροπήσεις.  Διαφορετικά το άγχος μπορεί να σε καταβάλει και να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Η επιθυμία για απόλυτη τελειότητα σε ότι διεκπεραιώνεις μπορεί να οδηγήσει  σε εμμονές και γκρίνια που καλό είναι να αποφύγεις.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.  Πιθανές είναι οι ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες  και μπορεί να είναι άκρως επικερδείς για εσένα. Σου δίνεται η ευκαιρία να εξισορροπήσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε προσωπικό επίπεδο και να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να περάσεις μοναδικά μαζί του.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09  στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν ή ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ο Άρης κοντά στον Ήλιο στην Παρθένο δεν δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση των θεμάτων που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να γίνεσαι έντονα συναισθηματικός και αυτό να οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Η ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων δεν είναι εύκολο να υπάρξει και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και κινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τις εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να δράσεις με καθαρή και δημιουργική σκέψη.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητά  αυξάνοντας αγκαλιές και υποχρεώσεις που μπορεί να έχει στη δουλειά, κάτι που σε αγχώνει.  Να θυμάσαι ότι η γυμναστική είναι ίσως η διέξοδος για να αποφύγεις εντάσεις που μόνο  προβλήματα θα δημιουργήσουν σε συναδελφικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε καθημερινό επίπεδο, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε εργασιακό επίπεδο για να εξομαλύνεις σχέσεις και να υπάρξουν συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Γεγονός είναι ότι σε ικανοποιεί έντονα το να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και αυτό μπορεί να αποφέρει πολλά. Προσοχή μόνο στην προσωπική σου ζωή, καθώς η τάση να επικρίνεις και να γκρινιάζεις στο ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα ρουτίνας στη σχέση σου που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο και μπορεί να υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή προτάσεις επαγγελματικές, όμως ο τρόπος που θα διαχειριστείς την όποια κατάσταση προκύψει θα είναι καθοριστικός. Οι εμμονές, η ανάγκη να επιβληθείς σε συναδελφικό επίπεδο αλλά και σε καταστάσεις που μπορεί να τρέχουν στη δουλειά σου μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές, κάτι που θα σου στοιχίσει σημαντικά.  Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους τα όποια ζητήματα προκύψουν, διαφορετικά μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργειά σου και σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να χαρείς, να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής, την παρέα, τον έρωτα, την τέχνη.  Γεγονός είναι ότι ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.   Κυριαρχείς σε όποια παρέα βρίσκεσαι και η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.  Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να εκδηλωθούν καθώς επιδιώκοντας να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να γίνεις εγωιστής και υποκειμενικός, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στο περιβάλλον του.  Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς ο αισθησιασμός και το πάθος εκτοξεύονται.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο εργασιακό με συναδέλφους και να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό.  Η ικανοποίηση του να αποδίδεις τα μέγιστα στη δουλειά είναι διάχυτη, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εμμονικός και έντονα επικριτικός με τους γύρω σου κάτι που θα ενοχλήσει.  Έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στο να περιποιηθείς το σώμα σου και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει μία νέα στροφή σε ότι αφορά  την φυσική σου κατάσταση.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δημιουργικές και  ομαδικές δράσεις μπορεί να έχεις, στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά σε απασχολούν.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος, η ωραιοποίηση καταστάσεων και προσώπων υπαρκτή ,κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις.  Παράλληλα, η ένταση και ο εγωισμός μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις και να κλείσει ο κύκλος καταστάσεων και σχέσεων κάτω από ιδιαίτερα έντονες συνθήκες, που αργότερα μπορεί να μετανιώσει. 

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο  δεν αφήνει περιθώρια για επανάπαυση καθώς νιώθεις έντονα ενεργητικός και δυναμικός και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς διασκεδάζοντας και φλερτάροντας με μοναδικό τρόπο.  Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ζητήματα δημιουργικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή  για να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις στο συγκεκριμένο τομέα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου κάθως ο πόθος  και η έξαψη που αποπνέεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 επικεντρώνουν την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση και πώς να καλύψεις τις ανάγκες σου στο συγκεκριμένο τομέα.  Για σένα είναι καταλυτικό το να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό επίπεδο, να ξεφαντώσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα, το σύντροφό ή πιθανή νέα γνωριμία. Πολλές είναι οι πιθανότητες να προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου με τη γοητεία που διαθέτεις, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής και των σημαντικών σχέσεων για σένα.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  μπορεί να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο σε ότι αφορά τον έρωτα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή άκρως σημαντική για εσένα.  Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες,  καθώς μπορεί να γίνει απόλυτος και κυριαρχικός με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία ,κάτι που δεν θα βοηθήσει  στην ομαλή εξέλιξη της κατάστασης.  Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην οδηγήσεις τη σχέση σου στα άκρα γιατί αργά ή γρήγορα θα μετανιώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν συμπεριφορές ή λόγια που μπορεί να έχουν ειπωθεί.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ότι αφορά το οικογενειακό επίπεδο καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με οικεία πρόσωπα.  Δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς είναι η μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις εργασίες ή να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε ότι αφορά αγοραπωλησίες και μετακομίσεις.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ξεσπάσματα γιατί η κυκλοθυμία  μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη συμπεριφορά σου. Δεν θα διστάσεις να επιτεθείς πληγώνοντας τους γύρω σου κάτι που αργότερα μπορεί να μετανιώσει  γι’ αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή καθώς η διάθεση να ερωτοτροπείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι είναι έντονη.  Η δημιουργία και η τέχνη είναι αυτά που σε καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου δράσεις και εκδηλώσεις που απολαμβάνεις να συμμετέχει.  Εντυπωσιάζεις και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες θα έρθω στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09  σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό σε απασχολούν.  Είναι γεγονός όμως ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες καθώς δεν σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση και η ένταση που νιώθεις είναι μεγάλη, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές  και ξεσπάσματα.  Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι ο συναισθηματισμός και η νευρικότητα να σε οδηγήσουν σε μένα μονοπάτια που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά την οικογένεια και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις και να εκτονώσεις τον θυμό που κρύβεις μέσα σου σε  οικεία πρόσωπα. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο να εκτονώσεις την ένταση σε άσκηση ή γυμναστική καθώς διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και καταλυτικές για την πορεία των οικογενειακών σχέσεων.  Εργασίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορεί να προκύψει που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κλείσεις θέματα πουθενά  σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 δημιουργεί τη διάθεση να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο και τη διακόσμηση του καθώς θέλεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδέχεσαι τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τον έρωτα μέσα από έντονα ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου καθώς νιώθεις την ανάγκη ότι θέλεις σταθερότητα και επιδιώκεις να βιώσεις στιγμές για δύο.  Πιθανές είναι νέες γνωριμίες  μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 σε ωθεί στο να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε αυτήν.  Είναι όμως ξεκάθαρο ότι μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με τα οικεία σου πρόσωπα προσπαθώντας να διαχειριστείς και να ελέγξεις την πορεία των οποίων καταστάσεων προκύψουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι εκφράζεις καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα είναι καταλυτικά για την εξέλιξη των σχέσεών σου και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν.   Προσεκτικός ακόμα θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09  σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο καθώς οι συγκεκριμένοι τομείς ευνοούνται σημαντικά και μπορούν να σου δώσουν άκρως θετικές συμφωνίες. Η επιθυμία να βρεθείς με τα πρόσωπα το κοντινό σου  περιβάλλοντος κυριαρχεί και δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις συναντήσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές όπου μπορείς να συζητήσεις διάφορα θέματα και να χαλαρώσεις.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση του να βαριέσαι εύκολα γιατί είναι αυτή που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις λόγω νευρικότητας που έρχεται στο προσκήνιο.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την οικογένεια την προσωπική σου ζωή και τον χώρο σου. Θέλεις να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του για να  υπάρξει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σημαντικό είναι για εσένα να βιώσεις τον έρωτα μέσα από τον έντονο ρομαντισμό και την ευαισθησία που μπορεί να εκδηλώσεις, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βιώσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον του καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να κλείσεις ζητήματα και καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.  Γεγονός είναι όμως ότι οι σκέψεις δεν είναι ξεκάθαρες λόγω έντονου συναισθηματισμού, παράλληλα η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείονται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.  Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να περάσει χωρίς να προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορεί να καθορίσουν την εξέλιξη σε καταστάσεις και σχέσεις που έχουν σημασία για εσένα. 

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να κινητοποιηθείς και να προωθήσεις ζητήματα που μπορεί να επικεντρώνονται σε εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές καθώς έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και να έχεις τα θετικότερα αποτελέσματα για σένα.  Πιθανά είναι κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και τη ρουτίνα και θα δώσουν ανανεωτική χροιά στη διάθεσή σου.  Η διασκέδαση παίζει καταλυτικό ρόλο, γι’ αυτό και δεν θα χάσεις κοινωνική εκδήλωση και πάρτι που μπορεί να  προσκληθείς. Προσοχή στην έντονη νευρικότητα καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σημαντικές συγκρούσεις κυρίως με πρόσωπο του κοντινού σου περίγυρου.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία για έντονη κοινωνική ζωή και ερωτικό παιχνίδι.  Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά και να έρθει σε επαφή κυρίως με κοντινά σου πρόσωπα.  Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να σε βάλει σε παράλληλα παιχνίδια καθώς οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα είναι πολλές.  Εξαιρετικά επικερδείς μπορεί να είναι πιθανές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις καθώς ευνοούνται σημαντικά τα ζητήματα τη συγκεκριμένη περίοδο, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία που πιθανά μπορεί να σου δοθεί.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αυτό όμως γίνεται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθώς υπάρχει έντονη καχυποψία, διάθεση για αδιαλλαξία και σκληρότητα απέναντι τους και αυτό δεν θα διευκολύνει τις εξελίξεις σε πιθανές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις.  Καλά θα κάνεις να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση για συνεννόηση, να αφήσεις την τάση χειρισμού και κυριαρχία στην άκρη, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι έντονες και να σηματοδοτήσουν δυσάρεστες εξελίξεις για σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 εντείνει τη διάθεση να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου καθώς  έχεις την επιθυμία να διασφαλίσεις τις καλύτερες συνθήκες σε αυτό τον τομέα ώστε να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.  Αυτό όμως που μπορεί να παρατηρηθεί είναι ότι ρέπεις μεταξύ υπερβολικής συντήρησης και υπερβολικής σπατάλης, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις τέτοιες τάσεις και να μην αφήσεις τις υπερβολές να κερδίσουν το παιχνίδι.  Γεγονός είναι ότι δρας μεθοδικά, με επιμονή και υπομονή δεν βιάζεσαι για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα για σένα και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην όποια εξέλιξη των σχεδίων που έχεις.  Πρόσεξε μόνο γιατί το να είσαι άκαμπτος και αδιάλλακτος μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. 

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθείς.  Ερωτικά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς θέλεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.  Το ερωτικό παιχνίδι είναι έντονο και μπορείς να προκαλέσεις το ενδιαφέρον πολλών προσώπων, αυτό όμως που θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή είναι η τάση να περιπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές καταστάσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν καθώς  πιθανές αυταπάτες μπορεί να μην αφήνουν χώρο για ξεκάθαρη σκέψη και δράση και αυτό να δημιουργήσει ένταση και συγκρούσεις.  Καλό είναι επίσης να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή σου τη διάθεση ώστε να επωφεληθούν περισσότερο από εσένα.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο επικεντρώνει κυρίως όλη σου την ενέργεια και την επιθυμία σε ότι αφορά  οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να αναπτύξεις.  Αργά και σταθερά μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν σημαντικά για σένα, αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι το να είσαι άκαμπτος τις απόψεις σου μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.  Πιθανές υπερβολές είτε σε σπατάλες είτε σε συντήρηση μπορεί να εντείνουν τις συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 δημιουργεί έντονα την αίσθηση της ανάγκης για καλοπέραση και απόλαυση των μικρών και σημαντικών που έχουμε στη ζωή μας.  Δεν αποκλείεται να μπεις σε περιττά έξοδα καθώς θέλοντας να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου πιθανό είναι υπάρξουν αγορές που όμως τελικά θα αντιληφθείς ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.  Μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να απογειώσεις τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή.  Καλά θα κάνεις βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες γιατί ο εγωισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  σε καλεί στο να αντιμετωπίσεις ζητήματα υλικής και συναισθηματικής φύσεως που μπορεί να έχουν προκύψει.  Ιδιαίτερα προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι καθώς η καχυποψία είναι στα ύψη, η αδιαλλαξία επίσης και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς για τις ανάγκες σου δυναμιτίζοντας το κλίμα τόσο με πρόσωπα που συναντάς τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και με το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία.  Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός διότι εκφράζεις γιατί μπορεί να γίνει σκληρός, κάτι που θα κοστίσει στη μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων και των σχέσεών σου.  Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, είναι επιτακτική ανάγκη να την ακούσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης Στο ζώδιό σου μέχρι και τις 19.09 σε κινητοποιεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις.  Είναι γεγονός ότι παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες  στο επίπεδο των συνεργασιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θέλεις να χάσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Οι επιθυμίες σου κυριαρχούν και αυτό γίνεται σαφές και σε ότι αφορά τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις με δυναμισμό αυτά που θέλεις από εκείνους πιστεύοντας ότι μπορούν να σε καλύψει.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανή η νευρικότητα γιατί μπορεί να γίνεις επιθετικός και να δυναμιτίσει το κλίμα χωρίς λόγο.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες και ανάσες σε οικονομικό επίπεδο, παράλληλα όμως  δεν αποκλείεται να μπεις και σε περιττά έξοδα κάτι που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.  Η ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή και μικρή χαρά της ζωής είναι διάχυτη γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα απολαμβάνοντας την παρέα, το φαγητό, την καλή διάθεση, τη ραστώνη.  Ο ερωτισμός στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες στις 14.09 προσανατολίζει όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όμως οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές καθώς δεν αποκλείεται να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη και η εικόνα των πραγμάτων κάτι που θα δημιουργήσει ένταση και θα σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να σου κοστίσουν. Είναι προτιμότερο να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα όπου θα έχεις καλύτερο κριτήριο και αντικειμενικότερη αντίληψη ώστε να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν και αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να μπορείς να επανορθώσεις. Πιθανές νέες γνωριμίες δημιουργούν πάθος, όμως δεν είναι  ξεκάθαρα τα κίνητρά τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Από τις 19.09 ο Άρης  στο ζώδιό σου σου δίνει ώθηση σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να εκδηλώσει στις επιθυμίες σου με δυναμισμό επιδιώκοντας από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου την ικανοποίησή τους.  Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι εγωιστικές τάσεις, υποκειμενική διάθεση και εριστική συμπεριφορά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Πιθανό είναι να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και φαίνεται να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν θέλεις να χάσεις πιθανές ευκαιρίες που δεν ξέρεις αν υπάρχει περίπτωση να σου δοθούν και πάλι.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη Στο ζώδιό σου από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 φωτίζει την προσωπικότητά σου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.  Δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και αυτό είναι κάτι που  θα προκαλέσει έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία με νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε  γνωρίσουν.  Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για άκρως επικερδής συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι ποιες είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.  Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε εγωιστικές τάσεις που θα οδηγήσουν σε ένταση και συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. 

Η Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σου στις 28.09 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η ανάγκη να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές και προσωπικές σου ανάγκες είναι κυρίαρχη, όμως αυτό μπορεί να το εκδηλώσεις με απότομο, απόλυτο και κυριαρχικό τρόπο και να κοστίσει ιδιαίτερα στην εξέλιξη των πραγμάτων.  Η ένταση που μπορεί να υπάρχει θα επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες όσο και τη σχέση σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα είναι  καταλυτικά και θα πληγώσουν τους άλλους.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 εντείνει τη θλίψη και την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου, όμως δεν είναι εύκολο να την εκδηλώσεις γι’ αυτό πιθανό είναι να απομονωθείς και να έχεις μελαγχολικές τάσεις.  Προσπάθησε να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να ακόμα να στιγματίζουν και να δώσεις όλη σου την προσοχή σε διάφορα ενδιαφέροντα όπου μπορείς να εκτονωθείς και να ισορροπήσει στη διάθεσή σου.  Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, κάθε είδους προσευχή που σε φέρνει σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να βρεις πραγματικά το θησαυρό που κρύβεις μέσα σου.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη  στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να μην γοητεύσεις και εντυπωσιάσεις όπου κι αν βρεθείς.  Είναι γεγονός ότι είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποιο και κοινωνικό γεγονός ή παρέα κληθείς και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως.  Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και δεν αφήνεις περιθώριο στο ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία να εκφράσει τις δικές του.  Προσπάθησε να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και κράτησε τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες για να μπορέσεις να αποφύγεις εντάσεις που είναι περιττές.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 και οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό.  Είναι γεγονός όμως ότι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές καθώς τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά λόγω της έντονης ψυχολογικής φόρτισης και των λανθασμένων εντυπώσεων  των καταστάσεων που μπορεί να εξελίσσονται. Είναι προτιμότερο να δώσεις χρόνο και να μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη δουλειά, τις συναδελφικές σχέσεις στην καθημερινότητά γιατί  θα παρθούν με συναισθηματικά και όχι αντικειμενικά κριτήρια, κάτι που θα σου στοιχίσει  πόλη στην οποία η εξέλιξη μπορεί να υπάρξει.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο  δίνει το συναισθηματισμό και μπορεί να νιώσεις έντονη οργή και θυμό καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις και πάλι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που σε  φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.  Η τέχνη και κάθε είδους επαφή με  τον εσώτερο εαυτό σου θα βοηθήσει στο να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ιδιαίτερα περίεργη ψυχολογία σου και να έρθεις αντιμέτωπος με φαντάσματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να στιγματίζουν.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινό επίπεδο γιατί οι έντονες ευαισθησίες που σε διέπουν δεν βοηθούν στο να συγκεντρωθείς και να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 εντείνει τις ευαισθησίες και το συναισθηματισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές έρωτα στην προσωπική σου ζωή.  Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να επιδιώξεις να βιώσεις στιγμές με το σύντροφο σου μακριά από όλους και όλα.  Πιθανές είναι οι επιστροφές του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να έχεις πάντα στο νου τους λόγους που σε οδήγησαν να απομακρυνθείς.  Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν πρόσεξε όμως γιατί τα κίνητρά τους δεν φαίνονται ξεκάθαρα και μπορεί στο τέλος να πληγωθείς. 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  σε καλεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν, όμως είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνει σκληρός και αδιάλλακτος κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξή τους.  Η καχυποψία σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κρίσεις, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τον έντονο συναισθηματισμό και την διάθεση να συγκρουστείς με ότι θεωρείς ότι προσπαθεί να σαι υπονόμευση.  Καλά θα κάνεις επίσης να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου αφού είναι  αλάνθαστο και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά τις καλύτερες δυνατές λύσεις για σένα. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά  ομαδικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν θα διστάσεις να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις που θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις.  Είναι γεγονός ότι  η επιθυμία σου να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να προκαλέσει συναντήσεις όπου μπορούν να τεθούν από κοινού στόχοι με φιλικά πρόσωπα που μπορείς να πετύχεις.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή εριστική διάθεση και αλαζονεία που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί είναι αυτό που θα δυναμιτίσει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις, καλά θα κάνεις να μην χάσεις το μέτρο.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό εντείνει το ρομαντισμό, το πάθος και τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες και την ατμόσφαιρα που απαιτείται για να περάσεις μοναδικά μαζί του.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επιστροφές του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το πιθανότερο είναι να μην δείχνουν πραγματικά αυτό που θέλουν από εσένα.  Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά  τον έρωτα, τις φιλίες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες, τις ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και καλείσαι να κλείσεις καταστάσεις και σχέσεις που πιθανά θεωρείς ότι δεν μπορεί να προχωρήσουν.  Αυτό όμως γίνεται κάτω από ιδιαίτερα θολές συνθήκες καθώς το κριτήριο σου δεν είναι αντικειμενικό, ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα και συγκρούσεις που να επηρεάσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.  Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις αυτό αυτή την περίοδο που θα επηρεάσουν τόσο τη σχέση σου όσο και πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις γιατί υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα που αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις. 

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο  σε καλεί να κινητοποιηθείς σε ομαδικά και συλλογικά συνθήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε οργανώσεις που σου δίνουν κίνητρο για δουλειά και προσπάθεια.  Γεγονός είναι ότι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς η συναναστροφή μαζί τους σε ικανοποιεί πλήρως. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από φιλικά πρόσωπο ή φίλοι σου να εκδηλώσουν το πάθος που νιώθουν για εσένα προσπάθησε μόνο να μην είσαι απόμακρος και εριστικός μαζί τους για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 ανοίγει το δρόμο για έντονη κοινωνική ζωή ιδιαίτερα με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους και να διασκεδάσεις.  Είναι σημαντικό το γεγονός ότι χρειάζεσαι να νιώθεις ελεύθερος και ανεξάρτητος μέσα στη σχέση σου, κάτι που μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να δείξεις ιδιαίτερη διαχείριση σε αυτή σου τη διάθεση.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα δηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον ή γνωριμίες μέσα από παρέα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθεί ότι μπορείς να δράσεις προς την κατεύθυνση το επιδιώκεις.  Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις τάσεις ελέγχου και απόλυτη διάθεση ιδιαίτερα σε φιλικά πρόσωπα, κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη των επιδιώξεων σου αλλά και των σχέσεων που είναι σημαντικές για εσένα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές κινήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν εμπόδια ή να προκύψουν φόβοι και ανασφάλειες που φρενάρουν τις φιλοδοξίες σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09  εντείνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και διάθεση να συγκρουστείς με ανώτερους.  Δραστηριοποιήσου σε ότι χρειάζεται να διεκπεραιώσεις και μην μπαίνεις στη διαδικασία αντιδικιών δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.  Έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις τώρα τη θέση που σου αξίζει καθώς δείχνεις την ενεργητικότητα, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά που σε διέπει.  Προσεκτικός ακόμα θα πρέπει να είσαι και σε τάσεις απολυτότητας που μπορείς να δείξεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό σου δημιουργεί εξαιρετικά ευχάριστη διάθεση καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να διασκεδάσεις μαζί τους.  Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όμως ιδιαίτερα επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεσή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή τους.  Έχει την ευκαιρία να γοητεύσεις τα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο την προώθηση των στόχων σου μην διστάσεις να το κάνει μόνο κερδισμένος θα είσαι.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα και πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα και υποχρεώσεις τα οποία θα πρέπει να ανταποκριθεί.  Οι συνθήκες όμως δεν είναι ιδανικές καθώς δεν αποκλείεται να είσαι έμπλεος συναισθηματισμού και νευρικότητας παράλληλα, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Καλό είναι να μην επιδιώξεις να πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω μη αντικειμενικής θεώρησης των πραγμάτων.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο ανεβάζει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και σε βάζει σε διαδικασία άγχους καθώς θέλεις να ανταποκριθείς σε ότι αν λάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Έχεις το δυναμισμό, την αντοχή, τη διάθεση και την μεθοδικότητα να ανταπεξέλθεις  σε κάθε ευθύνη που μπορεί να έχεις επωμισθεί, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση σύγκρουσης λόγω αδιαλλαξίας που μπορεί να προκαλέσει σημαντικά ζητήματα με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.  Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις επίσης και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να μιλήσει στο ταίρι σου και να υπάρξουν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε ότι αφορά  το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς αυτό που έχει σημασία για σένα είναι η προσωπική σου προβολή και θα κάνεις τα πάντα για να την πετύχει.  Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές, είναι όμως αυτές που θα σε βοηθήσουν στον κάνεις βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σου.  Πιθανές είναι γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.  Προσπάθησε μόνο να μην αφήνεις το συναίσθημα στην άκρη και λειτουργείς με τη  λογική γιατί το πιθανότερο είναι αργά ή γρήγορα να  ψυχρανθείς με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 μπορεί να θυμάμαι για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, όμως οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές καθώς μπορεί να υπάρχει ένταση που θα την εκδηλώσεις με απότομο τρόπο και θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.  Η ανάγκη να ελέγξεις καταστάσεις και να επιβληθείς και σε πρόσωπα που είναι σημαντικά στον επαγγελματικό περίγυρο μόνο σε συγκρούσεις θα οδηγήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να ελιχθείς ανάλογα με το τι θα προκύψει.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 σου δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία και καλή διάθεση και αυτό βγαίνει άμεσα στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν θα χάσεις ευκαιρία για να το νιώθεις με πρόσωπα που έχει καιρό να δεις.   Δραστηριοποιείσαι σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να σου ανοίγουν νέους ορίζοντες καθώς το να λαμβάνεις γνώση είναι σημαντικό για σένα.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η διάθεση να διασκεδάζεις και να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα μπορεί να οδηγήσει στην αμέλεια των καθημερινών υποχρεώσεων και αυτό να σου στοιχίσει.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν στο να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και την προσωπική σου προβολή.  Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου και θα κάνεις τα πάντα σαν να πρωταγωνιστήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν μέσα από τις επαγγελματικές του παρέες που θα βοηθήσουν τόσο σε επίπεδο καριέρας αλλά και θα πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να σε απασχολούν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.   Ο έντονος συναισθηματισμός, η νευρικότητα που μπορεί να σε διέπει και η διάθεση να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση και λανθασμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις.  Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνει σημαντικές κινήσεις για να πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν λανθασμένες.  Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για να κρίνεις πρόσωπα και πράγματα  και μην αφήνεις την ευαισθησία να κυριαρχήσει. 

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξενοιασιάς και ερωτικού παιχνιδιού καθώς εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κινήσεις που θα σε καθιστούν πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς.  Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή τη μόρφωση αφού είσαι έτοιμος πια να κάνεις κινήσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.  Οι παρέες με τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα χάσεις ευκαιρία για ξεφάντωμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές προτάσεις  διασκεδάσεις και ερωτικού παιχνιδιού. Γεγονός είναι ότι πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η καλή σου διάθεση, το χιούμορ και αισιοδοξία σου επικρατούν και αποτελούν πόλο έλξης για νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.  Θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις  γιατί η αμέλεια κυρίαρχη και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09  μπορεί να δημιουργήσει νέα μονοπάτια σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνει άκρως συγκρουσιακός με πρόσωπα που αναμειγνύονται και να δημιουργήσεις προβλήματα.  Η ανάγκη να ελέγξεις την όποια κατάσταση προκύψει μπορεί να οδηγήσει σε σκληρά λόγια, γι’ αυτό σε αντιπαραθέσεις.  Είναι σημαντικό για σένα να μην έρθεις επίσης σε ρήξεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις αλλά να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 δημιουργεί έντονο άγχος νευρικότητα και καχυποψία καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση.  Παράλληλα όμως  σε εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και ένστικτο για να δρομολογήσεις λύσεις οικονομικά ζητήματα  σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.  Κυρίαρχο είναι το πάθος της ζωής σου, πρόσεξε όμως καθώς θέλεις να χειριστείς και να κατευθύνεις το σύντροφό σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα χαλάσουν το άκρως ερωτικό και παθιάρικο κλίμα στη σχέση σου.

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό σε βοηθά να ξεφύγεις από το άγχος και την εσωστρέφεια ανοίγοντας τα φτερά σου λόγω της θετικής διάθεσης που σε γεμίζει.  Η διασκέδαση και το φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ,γι’ αυτό και δεν θα χάσεις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν για εξόδους και ξεφάντωμα.  Πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ή σε σχέση με το εξωτερικό που θα ανοίξει νέος πνευματικός χωρίς εσένα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή αμέλεια λόγω της καλής διάθεσης σε ότι αφορά τετριμμένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν ζητήματα λόγω λαθών.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχεις και έχει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα, όμως οι συνθήκες δεν είναι η κατάλληλη.  Δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων και  η ένταση, το άγχος και η ανασφάλεια που σου δημιουργούν τα ζητήματα που εκκρεμούν να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις αλλά θα σου κοστίσουν.  Καλό είναι να αποφύγεις να δρομολογήσεις αυτά που θα επηρεάσουν τόσο την οικονομική σου κατάσταση όσο και τον ψυχολογικό παράγοντα δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να πάρει χρόνο για τις  ορθότερες κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κινηθείς σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και κληρονομικά, όμως το άγχος είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης.  Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου, δεν αποκλείεται όμως να κάνει την εμφάνισή της η ζήλια και να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.  Μετουσίωσε την ένταση σε ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 14.09 μέχρι τις 22.09 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις και σε εφοδιάζει με ένα έντονο ένστικτο για να μπορέσεις να κοιμηθείς για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να  δείξεις σε ξεσπάσματα, ζήλια και καχυποψία που μπορεί να υπάρξει και να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται οι συγκρούσεις να είναι σφοδρές και να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου. Καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και  να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες  στον έρωτα.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28.09 ανοίγει ένα νέο δρόμο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και επιχειρηματικές δράσεις, όμως η προσωπική σου διαχείριση και συμπεριφορά θα καθορίσει σημαντικά την εξέλιξη των πραγμάτων. Η καχυποψία, η σκληρότητα και η ανάγκη να ελέγξεις και να καθορίσεις την πορεία των πραγμάτων μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναναστρέφονται για να μην δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.  Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν και στις σχέσεις σου, καλό είναι να τις αποφύγει.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι και τις 19.09 εντείνει την κινητικότητα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, παράλληλα όμως εντείνει τον εκνευρισμό και την ανταγωνιστικότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις μεταξύ εσού και των συνεργατών ή του συντρόφου σου.  Καλά θα κάνεις να αποφύγεις εγωιστικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα φέρουν και να επικεντρωθείς στο να κινηθείς προς θετική κατεύθυνση τόσο στη σχέση όσο και στις συνεργασίες σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις σκοπέλους που δημιουργεί η νευρικότητα. Το φλερτ γίνεται εντονότερο από ποτέ  και μπορείς να το απολαύσεις αρκεί να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι αφορά τις δικές σου επιθυμίες. 

Από τις 23.09 και μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Ζυγό  απογειώνουν τον αισθησιασμό και το πάθος και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ερωτικό σου ταίρι.  Βέβαια η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να κυριαρχήσουν και να  οδηγηθείς λόγω ανασφαλειών σε συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία και να μετουσιώσεις τους φόβους σε πόθο και έξαψη.  Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να προχωρήσεις ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το ένστικτό σου είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει εξαιρετικά σε σημαντικούς δρόμους.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα  σου με την Παρθένο στις 14.09  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει  και σε απασχολούν.  Είναι σημαντικό όμως να έχεις το νου σου ότι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, ο συναισθηματισμός είναι έντονος, η νευρικότητα επίσης και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις ή να λάβεις αποφάσεις που δεν είναι αυτές που ενδείκνυται για την κάθε περίσταση.  Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς σε συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει πως πρέπει να διαχειριστείς την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. 

Από τις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο  ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή, παράλληλα όμως εντείνεται ο ανταγωνισμός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση.  Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να επικεντρωθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές καθώς είναι αυτές που μπορούν να δυναμιτίσουν την κατάσταση και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.  Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί και επιδιώκεις να καλύψεις τις επιθυμίες σου φλερτάροντας με νέα πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι θα έρθουν στη ζωή σου.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-09-2019 11:00:00