blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Να θυμάσαι πως η ασφάλεια βρίσκεται κυρίως μέσα μας!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Να θυμάσαι πως η ασφάλεια βρίσκεται κυρίως μέσα μας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Σήμερα,στις 3:24 π.μ.,έχουμε την κορύφωση της Νέας Σελήνης στην 23,19'του Καρκίνου. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι άμεσα συνδεδεμένο με οτιδήποτε θεωρεί ο καθένας από εμάς ασφαλές περιβάλλον. Και φυσικά με το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τις σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο παρελθόν και αποτελούν τις σταθερές της ζωής μας!
 
Είναι ένας κύκλος ιδιαίτερα ευαίσθητος που μας στρέφει μέσα μας, τονίζει την ανάγκη να επεξεργαστούμε εκ νέου την στάση μας, τις αξίες μας, τις επιλογές μας και τα πιθανά λάθη μας. Αναζητούμε νέες πηγές, μέσα από τις οποίες θα τροφοδοτήσουμε εκ νέου την αίσθηση της ασφάλειας. Οι συγκυρίες δημιουργούν την ανάγκη να διδαχτούμε από τις εμπειρίες του παρελθόντος… Τι σε έχει φέρει μέχρι εδώ; Τι συμβιβασμούς, τι υποχωρήσεις έχεις κάνει προκειμένου να διατηρήσεις αυτά που έχεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και τι τίμημα έχεις αναλάβει να πληρώσεις για να διατηρήσεις την πολυπόθητη ισορροπία στη ζωή σου; Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μιλά για τον κλονισμό όλων εκείνων που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα και που ενδεχομένως μέσα στην καθημερινότητα να μην τους δίναμε την σημασία ή την φροντίδα που θα έπρεπε…
 
Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, εμπλέκονται σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, που μιλά για την αποσταθεροποίηση, όλων όσων μέχρι σήμερα είχαν μια συγκεκριμένη θέση μέσα σου! Είναι η όψη που ταράζει την εσωτερική σου ειρήνη, αρμονία, αλλά και την ψευδαίσθηση πως όλα γύρω σου βρίσκονται σε τάξη… Τα γεγονότα θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά, ξαφνικά, απροσδόκητα, αλλάζοντας δυναμικά το χάρτη της ζωής σου, των σχέσεών σου, των προσδοκιών σου. Θα τραβήξουν το… χαλί κάτω από τα πόδια σου και ενδεχομένως να σε αφήσουν μετέωρο… Ξαφνικά, καμία κατεύθυνση δεν είναι ικανοποιητική, δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις, αλλά το ερώτημα είναι… τι ακριβώς θέλεις; Σίγουρα όχι αυτό που νόμιζες μέχρι τώρα!

Ερμής και Άρης σε σύνοδο μεταξύ τους και αντίθεση με τον Πλούτωνα

Στο ζώδιο του Καρκίνου επίσης βλέπουμε την ακριβή σύνοδο του Ερμή με τον Άρη, αλλά και την αντίθεσή τους με τον Πλούτωνα! Ένας ακόμα ισχυρός λόγος διατάραξης της εσωτερικής μας γαλήνης και ισορροπίας… Η σκέψη πυροδοτείται με διλήμματα, προβληματισμούς και ερωτήματα, ιδιαίτερα όταν νιώσεις πως απειλείσαι από εξωτερικούς παράγοντες, από γεγονότα ή καταστάσεις που μπορεί να κλονίζουν τις ισορροπίες σου. Δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, που τώρα εκτοξεύει αλήθειες που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς!
 
Είναι αποκαλυπτική αυτή η Νέα Σελήνη και μπορεί να προκαλέσει εμπλοκές, αναστατώσεις και ανατροπές… Οι αποκαλύψεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο ίδιος, αναγκάζεσαι να αλλάξεις, για να αντιμετωπίσεις τα νέα δεδομένα.
 
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται πολύ και με τις κοινωνικές δομές. Έτσι, μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε βαθιές κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές μεταβολές. Υπάρχει ανάγκη ενός έντονου μετασχηματισμού, που πλέον σαρώνει οτιδήποτε φθαρμένο, παλιό, άχρηστο και παρωχημένο, για να χτίσει επάνω σε νέες βάσεις και νέα δεδομένα. Ανατρέπεται ένα σύστημα αξιών, το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ή δεν εκφράζει πια τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών της.

Ο ρόλος του ανάδρομου Κρόνου και το τετράγωνο με την Αφροδίτη

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο Κρόνος είναι ακόμα ανάδρομος, ενισχύοντας την ανάγκη να στραφείς περισσότερο μέσα σου. Το συναίσθημά σου και οι πολύ βαθιές και έντονες επιθυμίες σου, αλλάζουν και τον τομέα των σχέσεών σου, όπου συχνά δημιουργείται ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον, μέσα από το οποίο έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματική σου αλήθεια.
 
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, θα σε φέρει αντιμέτωπο με εκείνα τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, όμως η παρουσία τους δεν είναι επωφελής και ουσιαστική για εσένα. Καταρρίπτεται των τείχος των ''πρέπει'' και ακολουθείς πλέον μια άλλη, πιο απελευθερωμένη διαδρομή, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σε αντιπροσωπεύουν, δεν εκφράζουν άλλο τα ενδιαφέροντά σου, το συναίσθημά σου και τα ''θέλω'' σου.
 
Το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι πόσο προετοιμασμένος και αποφασισμένος είσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου ή κατά πόσο αρνείσαι να δεις το προφανές και προτιμάς να μένεις στο γνωστό ασφαλές περιβάλλον, που όμως είναι κενό από συναισθήματα, ενδιαφέροντα και εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως σε αυτόν τον κύκλο της Σελήνης υπάρχουν πάρα πολλές μη αναμενόμενες προκλήσεις, οι οποίες έρχονται απ’ έξω, κι αυτό μπορεί να διαταράξει προσωρινά το μικρόκοσμό μας, το αίσθημα της ασφάλειάς μας, και να δημιουργήσουν μεγάλες αναταραχές και έντονες εξελίξεις!
 
Ίσως το τρίγωνο των φώτων (Ήλιου-Σελήνης) με τον ανάδρομο Κρόνο, να δώσει ένα φως στην άκρη του τούνελ, που όμως χρειάζεται πολύ δουλειά και μεθοδικότητα, για να ολοκληρωθεί. Για να ολοκληρωθεί η κάθε αλλαγή, χρειάζεται να περάσει από… συμπληγάδες! Γι’ αυτό χρειάζεται να παραμείνουμε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στους στόχους μας… Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε την νίκη! Και να θυμάστε πως η ασφάλεια βρίσκεται κυρίως μέσα μας!

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Ένα θεαματικό σκηνικό προμηνύει εντυπωσιακές αλλαγές, συχνά ανατρέποντας ίσως και με ακραίο τρόπο τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Σχέσεις και συνεργασίες περνούν σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον αντιπαραθέσεων, διαφωνιών και εντάσεων, μέσα από το οποίο θα υπάρξουν και ρήξεις, ακόμη και οριστικές. Χρειάζεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δίνετε χρόνο πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.
 
Κριοί και Ζυγοί, οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σε ένα κλίμα έντασης. Ενδεχομένως να πρόκειται για ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, όμως τώρα επανέρχονται απαιτώντας την οριστική επίλυσή τους. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πρόσωπα τα οποία αντιτίθενται στα σχέδια ή τις φιλοδοξίες σας. Καλείστε να διαχειριστείτε την όποια κατάσταση με σύνεση, για να κρατήσετε τις ισορροπίες, που έτσι κι αλλιώς στον κύκλο αυτόν τις χρειάζεστε.
 
Σκορπιοί και Ιχθείς, είστε αυτοί που επηρεάζονται λιγότερο από την Νέα Σελήνη. Ενδεχομένως να υπάρξει ένας καινούργιος γύρος συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, προτάσεων, που θα ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο στα σχέδιά σας, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική σας ζωή.
 
Ταύροι και Παρθένοι, πολύ πιθανόν η επικοινωνία σας ή η καθημερινότητά σας, να παρουσιάσει μια ένταση στους ρυθμούς της. Ενδεχομένως να χρειαστεί να διαχειριστείτε αρκετά πράγματα, ίσως και αρκετά ενδιαφέροντα, ωστόσο προσέξτε την επικοινωνία σας και τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, ιδιαίτερα με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος. Επίσης, προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας.
 
Λέοντες και Υδροχόοι, είναι μια εποχή που υπάρχει αρκετή εσωτερική αναστάτωση, αλλά και διλήμματα τα οποία καλείστε να ισορροπήσετε μέσα σας. Οι αποκαλύψεις που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον, ενδεχομένως να πυροδοτήσουν αρκετές αντιδράσεις, γεγονότα και συγκρούσεις. Καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στον χειρισμό τους.

Δίδυμοι και Τοξότες, χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση, ψυχραιμία και κυρίως με μέτρο. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, όπως επίσης και τις αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπά που συναλλάσσεστε οικονομικά. Επίσης αποφύγετε ανοίγματα και ρίσκα. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2015 20:00:00