blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη Νέα Σελήνη, που κρύβει ευχάριστα γεγονότα για όλους. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη Νέα Σελήνη, που κρύβει ευχάριστα γεγονότα για όλους. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 27 Ιουνίου διαμορφώνεται μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί ευχάριστα γεγονότα για όλους. Η Σελήνη πανίσχυρη στο δικό της ζώδιο, τον Καρκίνο, σχηματίζει τρίγωνο με τον ιδεαλιστή Ποσειδώνα και μας κάνει πιο ευαίσθητους, πιο ρομαντικούς και πιο φιλεύσπλαχνους, ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε τα οικεία μας πρόσωπα και να ανανεώσουμε το οικιακό περιβάλλον μας.
 
Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μπορεί να πυροδοτήσει θέματα σε κοσμικό επίπεδο που αφορούν εδάφη ή διαφορές και αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβερνήσεων, και σ’ αυτή την περίπτωση όμως το δίκαιο θα υπερισχύσει. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφό μας, με την οικογένεια ή και με τις ρίζες μας θα είναι πιο εμφανής το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 27 Ιουνίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Ο συναισθηματισμός του ζωδίου του Καρκίνου, σε συνδυασμό με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον οραματιστή Ποσειδώνα, πρόκειται να σε ευαισθητοποιήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και να σε βάλουν σε μεγάλες σκέψεις. Οι ανάγκες των οικείων σου, μια σημαντική σχέση που έχει κλονιστεί ή και τα περιουσιακά σου στοιχεία, είναι θέματα που χρειάζονται μια πιο ουσιαστική ανάλυση και βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις τη γαλήνη. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις της δουλειάς σου είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να βρεις τις ισορροπίες. Τέλος, μια μετακόμιση ή μια σημαντική αγοραπωλησία είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης δράσης και κοινωνικότητας. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, φίλοι, γείτονες και συγγενείς θα σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες, που κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σου. Ο ελεύθερος χρόνος σου μπορεί να περιοριστεί αρκετά, οι ευχάριστες στιγμές όμως που θα περάσεις σίγουρα θα σε αποζημιώσουν. Με τη θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή να συμμετάσχεις σε συλλογικές δραστηριότητες, που θα σε αναδείξουν. Αναμένονται επίσης νέες γνωριμίες με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με σένα, ενώ δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και υπόσχεται να σου φέρει νέα έσοδα και μάλιστα μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, που σχηματίζει τρίγωνο με το καινούργιο φεγγάρι, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες διορθωτικές ή βελτιωτικές κινήσεις στη δουλειά σου, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς. Επιπλέον χρήματα μπορείς να κερδίσεις και μέσα από μια διαφήμιση, αν όμως σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, είναι καλύτερα να το προγραμματίσεις μετά τις 2 Ιουλίου, που ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις ή και συνεργασίες, που θα σου εξασφαλίσουν σημαντικά εισοδήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 27 Ιουνίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και ανοίγει έναν νέο κύκλο προσωπικών επιτυχιών. Οι επόμενες δυο εβδομάδες μάλιστα, πρόκειται να αποδειχθούν καθοριστικές για την πορεία σου, καθώς είναι πολύ πιθανό ακόμα και να πάρεις μια απόλυτα καινούργια κατεύθυνση. Η θετική όψη του Ποσειδώνα σου χαρίζει δύναμη και αισιοδοξία να κινήσεις γη και ουρανό, προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ένα ταξίδι που θα κάνεις ο ίδιος ή τυχόν νομικές υποθέσεις, είναι τομείς που σε ευνοούν αυτό το διάστημα. Η Νέα Σελήνη ωστόσο, ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή και, παρά τη δυσμενή επιρροή του Πλούτωνα, τώρα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, που σίγουρα θα έχει καλό τέλος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το καινούργιο φεγγάρι, που σχηματίζεται στις 27 Ιουνίου, διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου, να χαλαρώσεις ή να προετοιμάσεις ένα σχέδιο, κάτω από άκρα μυστικότητα. Με τη θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, κάποιες εμπνεύσεις σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια οικονομική ευημερία. Στον αισθηματικό τομέα, η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να σκεφτείς με ωριμότητα το μέλλον των σχέσεών σου. Αν μάλιστα σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τον προσεγγίσεις και να κάνεις μια νέα προσπάθεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που τονίζει την κοινωνικότητά σου και σε προτρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό περιβάλλον, που θα σου ταιριάζει καλύτερα. Δεν αποκλείεται ακόμα να αναζητήσεις παλιούς φίλους ή να αποκαταστήσεις κάποιες φιλίες, που για κάποιο λόγο είχαν κλονιστεί. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες, που μπορεί να σχετίζονται με την καριέρα σου ή και με την προσωπική σου ζωή. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα εγγυάται βελτίωση και στα αισθηματικά σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει ένα νέο έρωτα ή και να αναβιώσει μια σχέση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στις 27 Ιουνίου, διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να καθιερωθείς στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Μέσα από επαφές και συζητήσεις με ανώτερα στελέχη, μπορείς να εξασφαλίσεις μια ανοδική πορεία που θα αυξήσει τα εισοδήματά σου, ενώ αν έχεις μια ανεξάρτητη καριέρα, κάποιες νέες τεχνικές θα αυξήσουν κατακόρυφα την πελατεία σου. Ο Ποσειδώνας, με τις θετικές ακτίνες που στέλνει στο καινούργιο φεγγάρι, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθάει να πετύχεις όποιο στόχο βάλεις στο μυαλό σου. Βελτίωση αναμένεται και σε τυχόν προβλήματα υγείας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τις επιθυμίες σου, να συνειδητοποιήσεις τυχόν λάθη σου και να ανοίξεις το δρόμο για μια νέα πορεία, ιδιαίτερα εποικοδομητική για το μέλλον σου. Είτε οι στόχοι σου αφορούν στην επαγγελματική σου εξασφάλιση είτε στην αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, με την υποστήριξη του ιδεαλιστή Ποσειδώνα, μπορείς να πετύχεις θαύματα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, μια εγκυμοσύνη ή ένας νέος έρωτας, που θα σου προσφέρει την ασφάλειας μιας σταθερής δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 27 Ιουνίου, σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να ξεκινήσεις από την αρχή σε μια πιο υγιή βάση, που θα σου εξασφαλίσει μελλοντικά την ευημερία. Μέσα από νέες δραστηριότητες, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, να αποταμιεύσεις ένα ποσό ή και να επενδύσεις χρήματα σε κερδοφόρες επιχειρήσεις. Θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα περιουσιακά σου στοιχεία εξελίσσονται επίσης πολύ θετικά αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι μια αγοραπωλησία ή ακόμα και μια μετακόμιση, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις, αφού ο Ποσειδώνας υποστηρίζει αυτό το καινούργιο φεγγάρι. Ριζικές αλλαγές θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν ή να υποκύψεις σε μια ερωτική πρόκληση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Σάντυ
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Με την θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ουσιαστικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βάλεις νέα θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες που μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν σκαμπανεβάσματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται να φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο και ρομαντικό, με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι επίσης θετικό για να τακτοποιήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 27 Ιουνίου στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο όμορφη, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα, που σου αφήνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για δραστηριότητες που σ’ ευχαριστούν. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, ίσως κάποιες αλλαγές στο προσωπικό σου, επηρεάσουν θετικά τα έσοδά σου. Το ίδιο διάστημα η υγεία σου θα βελτιωθεί αισθητά και με την αυξημένη σου ζωτικότητα, μπορείς να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής, που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου. Μια επαγγελματική συνεργασία με τον σύντροφό σου, είναι επίσης πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 27 Ιουνίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, που σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις νέα δημιουργικά σχέδια, να ασχοληθείς με κάποια χόμπι σου που μπορείς να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά, αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην αισθηματική σου ζωή ή και στα παιδιά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα εκδηλώσεις περισσότερο ρομαντισμό και ίσως προγραμματίσεις μια απόδραση με το σύντροφό σου που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το ίδιο διάστημα, μπορείς να γνωρίσεις τον έρωτα που περιμένεις και να ανοίξεις ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, εγγυάται τα καλύτερα, σε ό,τι κι αν επιδιώκεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-06-2014 00:00:00