blank
 
blank

Τα φεγγάρια του Οκτωβρίου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.

Τα φεγγάρια του Οκτωβρίου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος τον Οκτώβριο 2015

Οι κύκλοι του Φεγγαριού φανερώνουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις ανησυχίες, αλλά και τα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα στη ζωή μας. Τα φεγγάρια του Οκτωβρίου μιλούν ξεκάθαρα για μία ουσιαστική, μεταμορφωτική περίοδο, που οι ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα μας οδηγούν σε ριζικές ανακατατάξεις! Θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα σταθούν αρκετά τυχεροί, ενώ κάποια ζώδια θα βγουν από την βολή τους, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα ξεκινήσουν να χτίζουν και πάλι από το μηδέν νέες βάσεις στη ζωή τους! Αυτό το μήνα θα μας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι σχέσεις μας και η προοπτική τους!
 
Πότε έχουμε τον Οκτώβριο Νέα Σελήνη και Πανσέληνο; Πώς θα μας επηρεάσουν τα Φεγγάρια του Οκτωβρίου; Ποια ζώδια θα σταθούν ωφελημένα και σε ποιους τομείς; Ποιοι θα δυσκολευτούν και θα πιεστούν; Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και η Πανσέληνος στον Ταύρο, ρίχνουν φως σε όλα τα γεγονότα του Οκτωβρίου…

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου 2015 στον Ζυγό

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 13 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 03:05 π.μ.! Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης μας υπόσχεται δυνατές, ανατρεπτικές αλλαγές, αλλά και πολύ έρωτα, δεδομένου ότι οι σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους και το πλήρες ενδιαφέρον μας. Η επιρροή της Νέας Σελήνης Οκτωβρίου θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2015, που πραγματοποιείται το επόμενο νέο φεγγάρι! Τι να περιμένουμε όμως με αυτό το νέο κύκλο του Φεγγαριού;
 
Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού με ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα γίνουν σημαντικά και νέα ξεκινήματα στις σχέσεις κάθε μορφής, γεγονός που θα φέρει αλλαγές στην ρουτίνα, στις συνήθειες και στην καθημερινότητα αρκετών ανθρώπων. Βασική προτεραιότητα όλων μας θα είναι η χρυσή τομή, που θα βοηθήσει να βρούμε αρμονία, γαλήνη, χαρά, απόλαυση, αλλά και χρήμα… Πόσο εύκολο ή δύσκολο όμως θα είναι αυτό; Ποιοι θα καταφέρουν να ευνοηθούν και ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις;
 
Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, γεγονός που σημαίνει ότι θα «σκάσουν» ξαφνικά, σαν βόμβα κάποια γεγονότα, που θα φέρουν ανατροπή και ταραχή. Τα γεγονότα αυτά κατά κύριο λόγο θα σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες και εργασιακές συμφωνίες και όχι μόνο… Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του β΄ δεκαημέρου και στις αρχές του γ΄ δεκαημέρου του ζωδίου τους, θα δυσαρεστηθούν και θα βρεθούν προ εκπλήξεων, εξ αιτίας γεγονότων που δεν είχαν υπολογίσει και δεν είχαν προγραμματίσει. Τα γεγονότα αυτά θα αναγκάσουν τα παραπάνω ζώδια να κάνουν μία σημαντική αλλαγή στη ζωή τους… Οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορούν πραγματικά να είναι ευνοημένοι των ημερών που ακολουθούν!
 
Δύο μέρες πριν τη Νέα Σελήνη, πραγματοποιήθηκε και μία ακόμα δυσαρμονική και άκρως προκλητική όψη. Η Αφροδίτη από την Παρθένο βρέθηκε σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη. Η όψη αυτή προκαλεί συναισθηματική σκληρότητα και απογοήτευση, από ερωτικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν κάποιες σταθερές σχέσεις να εξελιχθούν και να προχωρήσουν! Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσουν συναισθηματική ψυχρότητα και θα συνειδητοποιήσουν ότι μία μόνιμη σχέση , ή μία νέα γνωριμία δεν μπορεί να έχει προοπτική…
 
Το νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου όμως υπόσχεται τύχη, ευκαιρία, επέκταση αλλά και μία νέα ελπίδα για το αύριο σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού! Αυτές τις ημέρες, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο, βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η σύνοδος Άρη με Δία και τα τρίγωνα που πραγματοποιούν με τον Πλούτωνα, εγγυώνται χρήμα, έρωτα και επιτυχία στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Μία μοιραία, τυχερή και άκρως σταθεροποιητική προοπτική έρχεται με αυτό το νέο φεγγάρι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους! Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεται την ημέρα της Νέας Σελήνης κοντά στον Βόρειο Δεσμό! Αναμένουμε λοιπόν ότι τα παραπάνω ζώδια θα ξεκινήσουν μία νέα, σταθερή επαγγελματική συνεργασία ή σχέση, θα πάρουν απόφαση για γάμο ή θα γίνουν οι κινήσεις που θα τους βοηθήσουν να προβάλουν το όνομά τους με κάποιο τρόπο!

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2015 στον Ταύρο

Στις 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:05 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, που αυτή την φορά πραγματοποιείται στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου! Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι η Πανσέληνος αυτή θα δοκιμάσει τις σταθερές μας βάσεις και θα μας επιβάλει να σκεφτούμε και να δράσουμε πιο συλλογικά, προκειμένου να στηρίξουμε και να νιώσουμε ασφαλείς, όχι μόνο εμείς, αλλά και οι άνθρωποι γύρω μας.
 
Πιο έντονη επιρροή από αυτό το φεγγάρι θα δεχθούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Τα παραπάνω ζώδια, θα χρειαστεί να αλλάξουν, να συμβιβαστούν, να υποχωρήσουν και να κάνουν νέα όνειρα για την πορεία τους. Δεν θα είναι εύκολο να αφεθούν στο άγνωστο και στο νέο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, όμως η πρόκληση της περιόδου για μία νέα αρχή, μπορεί πραγματικά να φανεί τυχερή!
 
Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας βρίσκονται στον 1ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου. Είναι δεδομένο ότι το διάστημα αυτό κυριαρχεί το χάος, η ασάφεια και η αβεβαιότητα που κάνουν το κλίμα γύρω μας να είναι νεφελώδες. Γεγονότα που έχουν προκαλέσει πόνο στο παρελθόν δεν μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν και υπάρχουν φρούδες ελπίδες, που προκαλούν στασιμότητα.
 
Επιπλέον, ο Ουρανός και η Σελήνη από τον 2ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου προκαλούν αστάθεια, σκαμπανεβάσματα και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά και υλικά μας αποκτήματα. Παράλληλα, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, βρίσκονται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της Πανσελήνου και δίνουν την προοπτική στην μοίρα και στην τύχη να φέρουν σχέσεις και συνεργασίες που θα μπορούν να σταθούν πάνω σε γερές βάσεις!
 
Την ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο, βρίσκονται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι παραπάνω αστρολογικές όψεις μπορεί να μην είναι με απόλυτη ακρίβεια, αλλά ασκούν έντονη και μεταμορφωτική επιρροή. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα καταφέρουν με αυτή την Πανσέληνο να αφήσουν πίσω τους ένα θλιβερό περιστατικό του παρελθόντος και να κάνουν μία νέα, τυχερή αρχή! Αυτή την χρονική περίοδο πολλοί θα πάρουν την απόφαση για γάμο ή θα έρθουν έτσι οι συνθήκες, που θα σταθεροποιήσουν μία σχέση. Για προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους μας, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2015 14:03:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι