blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αυτή τη μεταβατική εβδομάδα, που αφήνουμε πίσω μας τον Νοέμβριο και ανοίγουμε νέα σελίδα στον εορταστικό μήνα του Δεκεμβρίου, πορευόμαστε με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία κορυφώνεται αύριο. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν κύκλο, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νοιώσουμε πως μας μπερδεύει και δε βοηθά στην ομαλή ροή της καθημερινότητας, αλλά δημιουργεί πάσης φύσεως θέματα, που μας αποσυντονίζουν και μας δημιουργούν σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Είναι όμως μια θαυμάσια περίοδος για να καλλιεργήσουμε εκείνες τις εσωτερικές μας δεξιότητες, που έχουν να κάνουν με την αναζήτηση του εσωτερικού μας εαυτού, αυτές που ανακαλύπτουμε όταν καταφέρουμε να προσπεράσουμε την εξωτερική βοή και στραφούμε μέσα μας…

Ωστόσο, υπάρχει μια διάθεση εξερεύνησης, αναζήτησης νέων εμπειριών, νέων χρωμάτων, που θα φέρουν στην πραγματικότητά μας περισσότερο φως, περισσότερη αισιοδοξία, μια και η ενέργεια του Τοξότη, μας προτρέπει να αναζητήσουμε τις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που θα τονώσουν ευχάριστα τον ψυχισμό μας και θα δώσουν μια μεγαλύτερη ζωντάνια στην καθημερινότητά μας.

Και βέβαια, έχουμε τον Άρη να πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό και να δημιουργεί εκείνες τις συγκυρίες, που θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες εξέλιξης, μέσα από τις οποίες μπορούμε πραγματικά να ωφεληθούμε.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Η Αφροδίτη με την σειρά της, λαμβάνει και αυτή μέρος στις εξελίξεις και την διαμόρφωσή τους, μια και η όψη που σχηματίζει αύριο, το τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει πολύ ενδιαφέρουσες συγκυρίες, συχνά μέσα από ανατροπές, που σίγουρα πως δε θα μας αφήσουν να βαρεθούμε!

Δημιουργεί μια έξαψη και μια ένταση, κυρίως στα ερωτικά μας, που όπως φαίνεται πως δυσκολεύουν αρκετά, ακόμα κι αν σε πολλές περιπτώσεις νιώθεις πως ξέρεις τι θέλεις από το σύντροφό σου. Και είναι πολύ πιθανό οι απαιτήσεις τις ημέρες αυτές να αυξηθούν... Απαιτήσεις που μπορεί να προβάλλονται με μεγαλύτερη ένταση από τη συνηθισμένη, εγείροντας λόγους για εντάσεις και ανατροπές, δοκιμάζοντας τα όριά σου και κυρίως την… ευελιξία σου.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά μπορεί να δημιουργήσει τις συγκυρίες εκείνες που κάνουν την ερωτική ζωή ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, μια και με το σύντροφό σου μπορεί να μοιραστείτε ξεχωριστές εμπειρίες, ιδιαίτερα συναρπαστικές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Καλό είναι ωστόσο, σε οτιδήποτε συμβαίνει κάτω από αυτήν την επιρροή, να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία, παρά να εστιάσεις στη δυνατότητα να αναζητήσεις νέες εμπειρίες… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων ή αν έχεις στο γενέθλιο χάρτη σε όψη την Αφροδίτη με τον Ουρανό, να αφεθείς στην εξερεύνηση και την αναζήτηση νέων γνωριμιών, που θα ανανεώσουν την ερωτική σου διάθεση και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά.

Είναι λοιπόν, μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να δώσουμε σημασία όχι μόνο σε αυτά που φαίνονται, αλλά κυρίως αυτά που δε φαίνονται, γιατί εκεί είναι πιο εύκολο να ξεγελαστούμε και φυσικά να απογοητευτούμε!

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2016 19:00:00