blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας τόσο έντονοι, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεχάσει πως ο πραγματικός σκοπός της ύπαρξης δεν είναι αυτή η αγωνιώδης επιβίωση και η αναζήτηση του χρήματος, που σε πολλές περιπτώσεις έχει γίνει αυτοσκοπός, μα η ανακάλυψη της μιας και μοναδικής μας ταυτότητας, που δεν έχει καμία σχέση με την ύλη, μα μόνο με την ανακάλυψη του βαθύτερου νοήματος της ζωής! Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 2:18 μμ. και όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά στο τραπέζι… Και είναι δική σου η επιλογή για το πώς θα τα χειριστείς, τι επιλέξεις και πώς θα κινητοποιήσεις τις εξελίξεις, μια και ο κύκλος αυτός είναι ο πιο σημαντικός και καθοριστικός του μήνα!

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Μετά την κατάδυση στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού, έρχεται η ώρα της ανύψωσης, η ώρα που θα σηκώσουμε το βλέμμα μας στο φως και θα αναζητήσουμε το πέρασμα σε μια άλλη εξελικτική πορεία για τη ζωή μας, το οποίο όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αλλάξουμε και επίπεδο στη συνειδητότητά μας.

Στον εξελικτικό κύκλο των Ταρώ, ο Τοξότης αντιπροσωπεύεται από το χαρτί του Ιεροφάντη. Και φυσικά, μιλά για την πίστη και την εμπιστοσύνη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας, αλλά κυρίως απέναντι στη ζωή. Ποιο είναι το νόημα της ζωής σου; Ποιες είναι οι πεποιθήσεις που κουβαλάς και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να τις αλλάξεις ή να τις ξεπεράσεις; Και φυσικά, σε αυτές τις ερωτήσεις περιέχεται πάντα η ηθική που ο καθένας από μας κουβαλάει μέσα του και με αυτήν πορεύεται και δημιουργεί την πραγματικότητά του. Ο Ιεροφάντης αντιπροσωπεύει την αναζήτηση για τη βαθύτερη ουσία, οτιδήποτε θα βοηθήσει την ολοκλήρωση της προσωπικότητας, και βέβαια αφορά εκείνες τις ατομικές περιστάσεις, στις οποίες καλούμαστε να παραμείνουμε σταθεροί στις ηθικές αρχές μας.

Ο Τοξότης περιγράφεται σαν Κένταυρος. Μισός άλογο και μισός άνθρωπος, έρχεται να συγκεράσει τους δύο κόσμους, ανάμεσα στην ανθρώπινη και την άλλη, την ανώτερη ταυτότητα, που ο καθένας από εμάς έχει. Είναι το κίνητρο που θα τον κάνει να αναζητήσει την άλλη πλευρά του, την ιερή, που θα τον εξυψώσει, που θα τον κάνει να κατανοήσει το λόγο και την αιτία της ύπαρξής του. Όμως, πόσο εύκολο είναι αυτό σε έναν κόσμο που τα πάντα έχουν την τάση να λειτουργούν αποσταθεροποιητικά και που τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται;

Οι αστρολογικές όψεις της Νέας Σελήνης στον Τοξότη

Το τετράγωνο των φώτων (Ηλίου - Σελήνης) με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει μία μεγάλη σύγχυση, κυρίως συναισθηματική, μια και στον κύκλο αυτόν γινόμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι και ασταθείς στην κρίση, αλλά και στις επιλογές μας.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καταστάσεις, τις οποίες θα νιώσουμε αδύνατο να χειριστούμε στην καθημερινότητά μας, ενώ μπορεί να νοιώσουμε ανασφάλεια, ανησυχία, αλλά και απογοήτευση, που πλανιέται στην ατμόσφαιρα επηρεάζοντας πρόσωπα, συμπεριφορές και καταστάσεις. Και επειδή είναι δυσδιάκριτα τα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας το διάστημα αυτό, καλό είναι να μην πάρουμε αποφάσεις, τις οποίες δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να τις υποστηρίξουμε.

Το κλειδί της περιόδου είναι η πνευματικότητα! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στραφούμε μέσα μας, να αναζητήσουμε τα χαμένα κλειδιά της ψυχής μας και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς που ο καθένας από μας κρύβει μέσα στην ψυχή του, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, θα καταλαγιάσουν τα άγχη και τις ανασφάλειές μας και θα εξυψώσουν το πνεύμα, τη συνείδηση και τον νου σε άλλες διαστάσεις, πιο υψηλές.

Θυμήσου: Ζωή δεν είναι μόνο ό,τι μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας… Είναι ό,τι μπορούμε να νοιώσουμε με την ψυχή μας! Η προσευχή και ο διαλογισμός πραγματικά μπορεί να λειτουργήσουν ανυψωτικά για το πνεύμα και την ψυχή μας…

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης με τον Κρόνο, πολύ συχνά θα δημιουργήσει πρόσθετες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις, οι οποίες θα αυξήσουν το άγχος και το τρέξιμο, ενώ δεν αποκλείεται να νοιώσουμε μια τάση απομόνωσης. Να θυμάσαι πως στον κύκλο αυτό χρειάζεται να παραμερίζεις τα αρνητικά συναισθήματα και να αναζητάς εκείνο το άλλο νόημα, που κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις, τα γεγονότα και τις καταστάσεις.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Δίας, στο ζώδιο του Ζυγού, σε μια πολύ ενθαρρυντική όψη με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τροφοδοτήσει αυτήν την περίοδο, αντισταθμίζοντας την όποια ασάφεια ή αρνητικότητα με περισσή ενέργεια και δράση, προσδίδοντας συχνά περισσότερη ενεργητικότητα από τη συνηθισμένη. Και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργήσει προϋποθέσεις έκτακτης τύχης για τους τυχερούς που θα την εισπράξουν, μια και θα ανοίξει την πόρτα των ευκαιριών, οι οποίες όμως σε κάθε περίπτωση χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση στη διαχείρισή τους, μια και όπως είπαμε, τα πράγματα σε πολλές περιπτώσεις δε θα είναι ξεκάθαρα ή σαφή.

Και επειδή υπάρχει και μια μεγαλύτερη παρόρμηση από τη συνηθισμένη, καλό είναι να κρατήσουμε τις αποστάσεις, όσο δεν είμαστε σίγουροι για την επόμενη κίνηση που θέλουμε να τολμήσουμε…

Βεβαίως, το εξάγωνο που πρόκειται να σχηματίσει με τον Κρόνο και μάλιστα η αμοιβαία υποδοχή που υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο πλανητών, συνηγορεί σε πολύ σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, για τις οποίες αφενός χρειάζεται πάρα πολύ καλή οργάνωση, αφετέρου όμως έχουν σημαντικές πιθανότητες να επιτύχουν, κάτω φυσικά από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανατροπές, κυρίως σε ό,τι αφορά τα θέματα των σχέσεων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις δυσκολεύουν ή γίνονται πιο εμπαθείς, βγάζοντας συμπεριφορές οι οποίες ανατρέπουν τις ισορροπίες. Δημιουργεί όμως και ένα ιδιαίτερα θερμό περιβάλλον αναζητήσεων, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις!

Συνοψίζοντας, να πούμε πως είναι μια Νέα Σελήνη, που τα γεγονότα που θα προκύψουν χρειάζονται χρόνο για να τα κατανοήσουμε ή να τα διαχειριστούμε. Όμως, μπορεί να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες εξέλιξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, που αν τις διαχειριστούμε σωστά, με ωριμότητα και με σύνεση, μπορεί πραγματικά να βγούμε πολύ κερδισμένοι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός σας καλεί να κρατήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε δεν μπορείτε να κατανοήσετε ή δεν είστε σίγουροι για την ποιότητά του. Μην αναλαμβάνετε δεσμεύσεις που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Και κυρίως, δώστε χρόνο προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τις προθέσεις που μπορεί να έχουν οι άλλοι απέναντί σας!

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2016 19:00:00