blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και το εξάγωνο Ερμή-Άρη. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και το εξάγωνο Ερμή-Άρη. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Στις 3 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, γεγονός που αποτελεί μια θετική ένδειξη, ωστόσο ακόμα περισσότερο θετικό είναι το γεγονός ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον για τους περισσότερους, καθώς η τύχη θα φέρει αναπάντεχες ευκαιρίες σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις σχέσεις με ξένα άτομα, τα ταξίδια και τον τουρισμό. Δεδομένου, ότι η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει όλο και περισσότερο, ίσως είναι μια καλή στιγμή, να σκεφτούμε και να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας ή να προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται μακριά.
 
Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη δυναμική καθώς οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε αμοιβαία μετάθεση (παραδοσιακά ο Άρης κυβερνάει τον Σκορπιό). Έτσι, τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες, η επικοινωνία, οι συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, καθώς επίσης και οι ερωτικές σχέσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα.
 
Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς).

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, το εξάγωνο Ερμή-Άρη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στις 3 Δεκεμβρίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, και σου υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες και εκπλήξεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Μέσα από ανέλπιστες ευκαιρίες, θα καταφέρεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου και κυρίως να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία. Καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να γίνουν ακόμα και στο εξωτερικό, εγγυώνται θετικές προοπτικές, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως γνωρίσεις ένα αλλοδαπό άτομο. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευχέρεια και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με κεφάλαια τρίτων, δάνεια, αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες το επόμενο δεκαπενθήμερο, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικονομικά σου. Αν υπάρχουν χρέη και οφειλές, η τύχη θα σε βοηθήσει να τα αποπληρώσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Φλογερή αναμένεται και η ερωτική σου ζωή, καθώς θα αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί ή θα υποκύψεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, που θα αλλάξει τη ζωή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη την ίδια μέρα, αποτελεί ακόμα έναν θετικό παράγοντα για την σταθερότητα των σχέσεων που διατηρείς ή που θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στις 3/12 διαμορφώνεται στον τομέα των σχέσεών σου και υπόσχεται να δώσει νέες διαστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να συσφίξεις ακόμα περισσότερο τους δεσμούς σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου, και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα γίνει κάτω από εντελώς απρόβλεπτες συνθήκες, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική, χάρη στη θετική επιρροή του Ουρανού. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να δημιουργήσεις μια νέα συνεργασία ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα που οι συνθήκες σε ευνοούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη την ίδια μέρα, θα βελτιώσει το κλίμα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και στον χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο τομέας της εργασίας σου είναι αυτός που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον τομέα της καριέρας σου, σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η τύχη θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα και θα σου φέρει ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη θέση σου αλλά και τα εισοδήματά σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη και τυχόν οφειλές σου. Το καινούργιο φεγγάρι θα σου επιτρέψει επίσης να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ, που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να καταστρώσεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να γίνει αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται να σου χαρίσει η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, φίλε Λέοντα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα ζήσεις ξεχωριστές στιγμές κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται μια απρόσμενη, αλλά ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη να επισπεύσει την διαδικασία του γάμου. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα ενδώσεις σε πολλές διασκεδάσεις και κάπου εκεί θα συναντήσεις και το πρόσωπο, που θα σημαδέψει τη ζωή σου. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη την ίδια μέρα, εξασφαλίζει την οικογενειακή αρμονία, αλλά και την βελτίωση των οικονομικών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, αυτό το διάστημα θα έχεις την ευχέρεια να διευθετήσεις εύκολα θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς, να πετύχεις μια σημαντική αγοραπωλησία ή ακόμα και να αποκτήσεις ένα περιουσιακό στοιχείο, που δεν περιμένεις. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σου κάθε στιγμή, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, δεν θα πρέπει να το αναβάλλεις άλλο. Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, να κλείσεις αξιόλογες συμφωνίες ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 3 Δεκεμβρίου θεωρείται αρκετά θετική για σένα, καθώς ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, αλλά και να προγραμματίσεις μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια, που θα σε ανανεώσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, είναι ιδανικό για να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, να βάλεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου ή ακόμα και να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Εύνοια αναμένεται και από το φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Μαζί με τη Νέα Σελήνη, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει και κάποιες νέες πηγές εσόδων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στις 3/12 διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σου και σηματοδοτεί μια αξιόλογη βελτίωση μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον τομέα της εργασίας σου, υπόσχεται να σου φέρει νέα κέρδη από την εργασία σου, ενώ αν είσαι άνεργος, μια νέα επαγγελματική πρόταση θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σου. Η σταθερότητα που επιδιώκεις είναι εύκολο να επιτευχθεί αυτό το διάστημα, όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, θα τονώσει την ψυχολογία σου και το ηθικό σου. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου, με λίγη μόνο προσπάθεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 3/12 στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζοντας μάλιστα ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, που υπόσχεται να φέρει απρόσμενα θετικές εξελίξεις και σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να πετύχεις πολλούς στόχους σου, που σχετίζονται κυρίως με την αισθηματική σου ζωή. Η σχέση με τον σύντροφό σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία το μέλλον σας. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, που θα σε χαροποιήσει απόλυτα, είναι επίσης πολύ πιθανή. Θετικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, αφού ο κυβερνήτης της καριέρας σου Ερμής, σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Άρη, που βρίσκεται ήδη εκεί και σηματοδοτεί τα καλύτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά χαλάρωση και ξεκούραση για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσυρθείς από όλες τις δραστηριότητές σου, ίσως όμως θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, αν οργανώσεις τις κινήσεις σου και τις βάλεις σε εφαρμογή τον επόμενο μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Αν πάλι επιμένεις να μην εγκαταλείψεις την ενεργό δράση, ίσως είναι καλύτερα να κινηθείς με περισσότερη μυστικότητα. Η Σελήνη που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί επίσης να σου φέρει πίσω έναν έρωτα που έχεις ακόμα στην καρδιά σου και να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια, για ένα καλύτερο μέλλον. Την ίδια μέρα, με το εξάγωνο Ερμή-Άρη, μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με φιλικά σου πρόσωπα ή με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 3 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Πρόκειται λοιπόν για μια ιδιαίτερα ευχάριστη επιρροή, που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς σε όλα τα επίπεδα και να απολαύσεις τις επιτυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τελείως τον προσανατολισμό σου, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και να ασχοληθείτε μαζί με δραστηριότητες, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Εύνοια είναι πιθανό να προέλθει και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή από συγγενικά σου πρόσωπα. Την ίδια μέρα ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν ένα εξάγωνο, που σηματοδοτεί μια θετική τροπή στα επαγγελματικά σου, καθώς επίσης και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, είναι πολύ θετική για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά και τα οικονομικά σου, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις για νέα καθήκοντα, που θα ανταποκρίνονται στις ικανότητές σου και θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η Σελήνη που κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, υπόσχεται να σου φέρει έναν νέο έρωτα, αν είσαι ελεύθερος, ή να σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη, είναι ιδανικό για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου ή να ανακοινώσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2013 00:00:00