blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Ένα δύσκολο φεγγάρι, που θα διαταράξει την αρμονία στις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

 
Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Ένα δύσκολο φεγγάρι, που θα διαταράξει την αρμονία στις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Στις 5 Οκτωβρίου 2013, σχηματίζει η Νέα Σελήνη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι αρκετά δύσκολο, αφού σχηματίζει δυσαρμονικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί δυσκολίες, εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις που αιμορραγούν.
 
Ο ανατρεπτικός Ουρανός, θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά, σκάνδαλα και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την πορεία των σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Η αρμονία και οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται ακόμα και η βία. Προβλήματα θα υπάρξουν και στις συνεργασίες, αφού τυχόν ατασθαλίες που θα αποκαλυφθούν, θα έχουν ως αποτέλεσμα την ρήξη. Οι ρήξεις που θα προκληθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχουν οριστικό χαρακτήρα. Καλό θα είναι λοιπόν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματά με υπομονή και χαμηλούς τόνους, ώστε να μην βρεθούμε προ απροόπτου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30 Μαρτίου – 2 Απριλίου, 1– 4 Ιουλίου, 2 – 5 Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό. Το φαινόμενο αυτό θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου το επόμενο δεκαπενθήμερο, γεγονός που θα σε αναγκάσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανατροπές, που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου. Ίσως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες να σε αναγκάσουν σε μια προσωρινή –ή και μόνιμη– απομάκρυνση από τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες αποκαλύψεις να σε κάνουν να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα επηρεάσουν και τα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, δεν σε επηρεάζει άμεσα, μπορεί όμως να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά σου το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ο τομέας της εργασίας σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να περιβάλλεσαι από άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σου και προσπαθούν να σε διαβάλλουν. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, η θετική όψη που σχηματίζει ο Πλούτωνας με το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες και να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Αν πάλι αναζητάς μια νέα εργασία, τώρα μπορεί να έχεις κάποιες προτάσεις που ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου, καλό θα είναι να μην τις αγνοήσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν και στις σχέσεις σου, αφού ο Πλούτωνας που κυβερνάει τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, σηματοδοτεί την αναζωπύρωση μιας σχέσης που θα αλλάξει τη ζωή σου, ή έναν νέο έρωτα στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου. Παρά το γεγονός ότι σχηματίζει αρνητικές γωνίες, εσένα δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και γεγονότα, που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου. Καθώς η δημιουργικότητά σου θα απογειωθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να τα προωθήσεις, αφού είναι σίγουρο ότι θα έχουν θετική ανταπόκριση από τους γύρω σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα όπου αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα ξεκινήσεις μια μακρόχρονη κοινή πορεία, ενώ αν έχεις ήδη δεσμό απρόβλεπτα γεγονότα (ίσως και μια εγκυμοσύνη) θα σε παροτρύνουν να τον επισημοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, θεωρείται αρκετά δύσκολη για σένα, αφού σχηματίζει αντίθεση με τον ανατρεπτικό Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναγκαστείς να διοχετεύσεις μεγάλο μέρος της ενεργητικότητάς σου τόσο στην οικογένεια και το σπίτι σου, όσο και στην καριέρα σου, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αρνητικές όψεις, δεν φέρνουν πάντα δυσάρεστα γεγονότα, προκαλούν όμως δυσκολίες τις οποίες καλείσαι να χειριστείς με σθένος, ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο για σένα. Το πιο δύσκολο κομμάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι οι σχέσεις σου, που χρειάζονται αναδιοργάνωση. Ένας δεσμός που διατηρείται χωρίς στην πραγματικότητα να έχει προοπτικές, θα πρέπει να διαλυθεί, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, ενώ μια σχέση που καλύπτει, ίσως πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, που είναι φυσικά ο γάμος. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, ίσως αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην αρχή και χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να εξελιχθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, το στενό συγγενικό σου περιβάλλον και τα ταξίδια. Παρά το γεγονός ότι το καινούργιο φεγγάρι φαντάζει απειλητικό για πολλά ζώδια, σε σένα δεν επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού ο Ουρανός εδώ και καιρό, σου φέρνει ευκαιρίες από το «πουθενά». Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να τις αξιολογήσεις κατάλληλα, και να «αρπάξεις» αυτές που εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον. Οι επερχόμενες ευκαιρίες μπορεί να σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή, με ταξίδια ή και με μια νέα επαγγελματική πρόταση που υπόσχεται σημαντικές προοπτικές. Επιπλέον, το αυξημένο επικοινωνιακό σου ταλέντο, μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο που θα επηρεάσει το μέλλον σου με κάποιο τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και της συναισθηματικής σου ασφάλειας, που μπορεί να κλονιστούν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, ίσως θα πρέπει να προσέχεις κάπως περισσότερο, αφού παρά τη λογική που σε χαρακτηρίζει, η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού είναι πιθανό να σου φέρει απρόβλεπτα έξοδα, που δύσκολα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Το θετικό βέβαια είναι ότι ο Πλούτωνας που σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, θα σου φέρει μια καθοριστική βοήθεια από το άμεσο περιβάλλον σου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μην παρασυρθείς από την εύνοια της τύχης, γιατί ξέρεις ότι οι καιροί έχουν γυρίσματα. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν κι εκεί κάποια μικρά προβλήματα, που όμως θα λυθούν εύκολα, χάρη στην προθυμία σου να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, και δυστυχώς δεν προοιωνίζει τα καλύτερα για σένα. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ίσως «απειλήσουν» τις ισορροπίες, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, είναι πολύ πιθανό το επόμενο δεκαπενθήμερο να ενταθούν και να αναγκαστείς να πάρεις ριζικές αποφάσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, είναι πιθανό να νιώσεις τον κόμπο να φτάνει στο χτένι και να προτιμήσεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο, που μπορεί να μην έχει τις ίδιες προοπτικές, σου προσφέρει όμως ελευθερία κινήσεων. Αν είσαι αδέσμευτος, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι πολλές, καλό είναι όμως να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν, προτού βεβαιωθείς ότι πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το καινούργιο φεγγάρι που «γεννιέται» στις 5 Οκτωβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να εντοπίσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι το πιο κατάλληλο για να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασανίζουν και να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που αφορούν την αισθηματική σου ζωή ή το επαγγελματικό σου μέλλον. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου, και να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Μέσα στα σχέδιά σου, δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και η προοπτική να αποκοπείς από το περιβάλλον σου, αναζητώντας μια νέα κατοικία ή ακόμα και μετοικώντας σε μια άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε προετοιμάζει για ένα νέο κύκλο ζωής που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 5 Οκτωβρίου, δεν θεωρείται αρνητική για σένα, παρόλο που είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες απώλειες στα εισοδήματά σου. Πρόκειται ωστόσο, για προγραμματισμένα έξοδα που έτσι κι αλλιώς τα γνωρίζεις. Από την άλλη, σου επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις στις σχέσεις σου, τόσο τις φιλικές όσο και τις αισθηματικές. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αρκετούς στόχους σου, χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων, ενώ απρόσμενα θετική εξέλιξη θα έχει και η σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις τα βέλη του έρωτα να σε χτυπούν και θα δημιουργήσεις μια σχέση που θα αποδειχθεί πολύ δυνατή στη διάρκεια του χρόνου. Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο, που θα ταιριάζει περισσότερο με τα ενδιαφέροντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 5 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα πορεία στα επαγγελματικά σου. Το γεγονός όμως ότι το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ίσως προκαλέσει κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν περιμένεις, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστείς. Οι αρνητικές γωνίες ωστόσο, έχουν την ιδιότητα να μας «ταρακουνούν», προκειμένου να κάνουμε τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Αυτό σημαίνει, πως οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, σκοπό έχει να σε «πιέσει» να πάρεις πρωτοβουλίες και να αγωνιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανάλογες κινήσεις θα πρέπει να κάνεις και στον αισθηματικό τομέα, αφού η Σελήνη κυβερνάει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σε παρακινεί είτε να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις, είτε να βάλεις πιο γερά θεμέλια σε μια υγιή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και υπόσχεται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Παρά τις δύσκολες γωνίες που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον κυβερνήτη σου Ουρανό, εσύ θα έχεις την ευελιξία να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί και να συναναστραφείς με άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την εξέλιξή σου και τη μελλοντική σου πορεία. Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους, σίγουρα θα μείνεις με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς να σχεδιάσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις μια σχέση ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να φέρει κάποιες επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα κλονίσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου και, παρά το γεγονός ότι μπορεί να σηματοδοτήσει και μια αύξηση στα εισοδήματά σου, ταυτόχρονα θα αυξήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις σου προς τρίτους, που θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Ωστόσο, ο Πλούτωνας που εμπλέκεται αρνητικά με το καινούργιο φεγγάρι, σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να σε διευκολύνει. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή με μια σχέση που έχει τελειώσει στο πρόσφατο παρελθόν ή αντιμετωπίζει προβλήματα, ή να σου φέρει έναν νέο έρωτα, σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2013 00:00:00