blank
 
blank

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς 2012-2026. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς 2012-2026. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του 2012, είναι σίγουρα η είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιό της κυβέρνησής του, τους Ιχθείς, στις 3 Φεβρουαρίου του 2012, μετά από 165 χρόνια, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου του 2026. Τόσο καιρό χρειάζεται για να διανύσει ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο, αφού η πορεία του στο κάθε ζώδιο διαρκεί σχεδόν 14 χρόνια, δημιουργώντας σημαντικές αλλαγές στην ανθρωπότητα. Το γεγονός ότι θα περάσει στο ζώδιό της κυβέρνησής του θεωρείται αρκετά θετικό, καθώς θα αλλάξει τα ιδανικά της ανθρωπότητας και θα στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου σε περισσότερο πνευματικά ιδεώδη. Ήδη, η κρίση που επικρατεί παγκοσμίως έχει κάνει πολλούς να απαρνηθούν τις υλικές απολαύσεις και να στραφούν σε πιο σημαντικά πράγματα. Παρόλο που τα επόμενα χρόνια η «φτώχια» μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, κάποιες άλλες αξίες θα δημιουργήσουν μια νέα ισορροπία.
Sponsored Links

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς για τα επόμενα 14 χρόνια

Ο Ποσειδώνας θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, επομένως είναι ένας πολύ ευεργετικός πλανήτης, που όμως είναι δύσκολο να χειριστεί ο κάθε άνθρωπος προσωπικά. Γι’ αυτό οι πιο αδύναμες προσωπικότητες καταλήγουν σε ναρκωτικά ή άλλες ουσίες, προκειμένου να αποφύγουν την πραγματικότητα. Η θετική αυτή θέση του Ποσειδώνα όμως, θα βοηθήσει πολλούς να βρουν το πραγματικό νόημα της ζωής και να μην καταφύγουν σε τέτοια αδιέξοδα. Η πρόοδος στον ιατρικό τομέα τα επόμενα χρόνια θα είναι εντυπωσιακή. Τα ζώδια που θα ωφεληθούν από αυτή την επιρροή είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ενώ οι Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, θα πρέπει να προσέχουν τις αυταπάτες. Τέλος οι Ιχθείς – ανάλογα με το προσωπικό τους ωροσκόπιο – μπορεί να έχουν μεγάλες επιτυχίες ή να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι αναζήτησης…
 
Σε κοσμοπολιτικό επίπεδο, η επιρροή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν θα φανεί αμέσως τα πρώτα χρόνια, αλλά θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη όταν θα μπει ο Ουρανός στον Ταύρο το 2019 - 2026.
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η είσοδος του Ποσειδώνα στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τη ζωή. Σιγά – σιγά θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι η υλική επιτυχία δεν είναι το παν στη ζωή και θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Τα θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα όπως είναι η θρησκεία, οι ανατολικές φιλοσοφίες, η αστρολογία, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η ψυχανάλυση, η τέχνη θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου. Η ευαισθησία για τους γύρω σου θα αυξηθεί και είναι πιθανό να ασχοληθείς με την φροντίδα ηλικιωμένων, αρρώστων, παιδιών, ή άλλων κοινωνικών ομάδων που υποφέρουν ή ακόμα και να συνεισφέρεις όσο μπορείς σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Οι επαφές με ψυχολόγους, ιερείς, αστρολόγους θα καλύψουν κάποιες βαθιές ανάγκες σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα κάνει τη ζωή σου πολύ ενδιαφέρουσα τα επόμενα χρόνια. Τα ιδανικά σου, οι στόχοι σου αλλά και οι συναναστροφές σου θα διαφοροποιηθούν, καθώς τώρα μπορείς να ανακαλύψεις το νόημα της ζωής σου. Οι επαφές σου με άτομα χαρισματικά, που όχι μόνο θα σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά θα σου προσφέρουν και την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα, θα αποδειχθούν καθοριστικές. Εξάλλου, κι εσύ ο ίδιος θα αντιληφθείς πια με τι είδους άτομα θέλεις να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην δημιουργία ενός νέου φιλικού κύκλου. Τα ταξίδια επίσης θα σου προσφέρουν ασυνήθιστες εμπειρίες και θα προσδώσουν ένα ποιοτικό άλμα στις προσωπικές σου σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, στις 3 Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας περνάει στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι το 2026. Πρόκειται πραγματικά για ένα μεγάλο διάστημα που θα επηρεάσει καθοριστικά την επαγγελματική σου ζωή. Πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που έχεις απέναντι στη δουλειά σου. Αν κάνεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, τότε το πιθανότερο είναι να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό. Η όψη αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει μια σύγχυση, μπορεί όμως και να σε οδηγήσει σε ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον, αν κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Το θέμα είναι να μην παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και ουτοπίες αλλά να συγκεκριμενοποιήσεις κάποιες ιδέες σου και να συγκεντρώσεις όλη σου την ενέργεια στην υλοποίησή τους. Η αποφασιστικότητα και η θέληση μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η νέα θέση του Ποσειδώνα στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις νέους τρόπους εξέλιξης. Οι αρνητικές επιρροές που σου δημιουργούν ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, θα αρχίσουν να εξασθενούν, όχι γιατί δεν θα σε επηρεάζουν πια, αλλά γιατί πάντα μέσα από τα προβλήματα, θα καταφέρνεις να βλέπεις το φως στο τούνελ. Τα ταξίδια, είτε πραγματικά είτε πνευματικά, θα σου προσφέρουν μια νέα διέξοδο και σε πολλές περιπτώσεις, θα αποτελέσουν το κλειδί της προόδου σου. Μελέτες που σχετίζονται με κάθε είδους μυστήριο όπως ο εσωτερισμός, το κάρμα, οι θρησκείες καθώς επίσης και γενικότερα οι πανεπιστημιακές σπουδές θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς. Ταξίδια, κρουαζιέρες και επισκέψεις σε ιερούς τόπους θα σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.
 
ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, η διέλευση του Ποσειδώνα από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται σε 14 χρόνια. Η νέα θέση του Ποσειδώνα θα σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό όσον αφορά στα τυχερά παιγνίδια – που είναι και το αγαπημένο σου χόμπι – με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσεις μεγάλα ποσά. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ποσειδώνας είναι παράλληλα και ο πλανήτης της ουτοπίας, της σύγχυσης και της αυταπάτης, μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα ρίσκα που θα σε ζημιώσουν. Θα πρέπει λοιπόν τα επόμενα χρόνια να είσαι αρκετά επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου και στις επενδύσεις σου και να μην δανείζεις εύκολα τα χρήματά σου. Επίσης, το ενδιαφέρον σου για τις απόκρυφες επιστήμες θα αυξηθεί ενώ η σεξουαλικότητά σου θα βρει νέους τρόπους έκφρασης.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, η οριστική είσοδος του Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 3 Φεβρουαρίου, θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Έτσι η τελειότητα, που έτσι κι αλλιώς αναζητάς παντού και πάντα, θα γίνει πλέον βασική προϋπόθεση. Και φυσικά, επειδή το τέλειο δεν υπάρχει, πολλές φορές θα νιώσεις απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος ακόμα και το πιο μικρό «παράπτωμα» του συντρόφου σου θα εντείνει την ανασφάλειά σου και θα σε οδηγεί σε μια παράλογη συμπεριφορά. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχει πιθανότητα να εξιδανικεύσεις ένα άτομο, που στην πραγματικότητα δεν αξίζει το ενδιαφέρον σου, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς στην πορεία. Η συγκεκριμένη διέλευση φυσικά μπορεί να λειτουργήσει θετικά αν καταφέρεις να διατηρήσεις τον ορθολογισμό σου και να αποφύγεις ασαφείς καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς από τις 3 Φεβρουαρίου, θα επηρεάσει τον τομέα της δουλειάς και της υγείας σου, φίλε Ζυγέ. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας, η ψυχοσύνθεσή σου θα είναι τέτοια, που μπορεί να παραπονιέσαι συνεχώς για κάτι που στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο στο μυαλό σου. Αν παρόλα αυτά νιώσεις την ανάγκη να συμβουλευτείς ένα γιατρό, καλά θα κάνεις να μην αρκεστείς σε μια μόνο γνώμη, καθώς η συγκεκριμένη θέση φέρνει λάθος διαγνώσεις και λάθος θεραπείες. Ίσως η καλύτερη τακτική είναι να υιοθετήσεις από μόνος σου μια πιο υγιεινή διατροφή και να σκέφτεσαι θετικά. Όσον αφορά στην εργασία σου, μπορείς να πετύχεις πολλά χάρη στη δημιουργικότητά σου ή να στραφείς σε ένα νέο προσανατολισμό, αν η παρούσα δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ποσειδώνα στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τη ζωή σου πολύ ενδιαφέρουσα τα επόμενα 14 χρόνια. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια σχέση που θα φαντάζει ιδανική, θα γίνει η προτεραιότητά σου και τώρα μπορείς πραγματικά να την αποκτήσεις. Ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις ότι η πνευματική επαφή και τα κοινά ενδιαφέροντα με το σύντροφό σου αξίζουν πολύ περισσότερο από την σεξουαλική ικανοποίηση και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να στραφείς στην αναζήτηση ατόμων διαφορετικών από αυτά που έψαχνες μέχρι σήμερα. Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή καλλιτέχνες, τα επόμενα χρόνια θα έχετε μεγάλη άνοδο και προβολή. Μεγάλες ικανοποιήσεις θα προέλθουν και από τις σχέσεις με τα παιδιά, καθώς τώρα θα καταλαβαίνεις πιο εύκολα τις ανάγκες τους και θα αποκτήσεις μια ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, από τις 3 Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, από όπου επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Παρόλο που αυτή δεν θεωρείται μια ευεργετική επιρροή για σένα, το γεγονός ότι είσαι πολυμήχανος μπορεί να σε «γλιτώσει» από πολλές κακοτοπιές. Το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα σε απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο διάστημα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα καλύτερο χώρο, μια καλύτερη επαφή με τα μέλη της οικογένειάς σου, ή – αν νιώθεις εγκλωβισμένος κάπου, που δεν νιώθεις καλά – να αποκοπείς από μια κατάσταση και να δημιουργήσεις μια καινούργια βάση. Ίσως ακόμα μαζί με την οικογένειά σου αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Κάθε νέο ξεκίνημα θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Προσοχή επίσης σε βλάβες που προέρχονται από νερό, πλημμύρες ή υδραυλικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Με την ευστροφία, τη φαντασία αλλά και τη διαίσθησή σου θα καταφέρεις να πετύχεις τους καλύτερους όρους σε οποιαδήποτε συμφωνία επαγγελματική ή άλλου είδους. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις την τονισμένη σου έμπνευση, για να καταγράψεις κάποιες σκέψεις σου που θα έχουν ευρεία απήχηση. Όσοι Αιγόκεροι ασχολούνται με πνευματικές δραστηριότητες, συγγραφή, ποίηση, μουσική, καλλιτεχνία, ευνοούνται ιδιαίτερα. Οφέλη επίσης μπορούν να προκύψουν από ταξίδια, μετακινήσεις ή το συγγενικό περιβάλλον. Τέλος, οι μικρότεροι σε ηλικία Αιγόκεροι θα έχουν σημαντικές επιτυχίες στο σχολείο τους ή στον τομέα της εκπαίδευσης γενικότερα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αποχώρηση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, φίλε Υδροχόε, δεν μπορεί παρά να αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς. Μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης οικονομικής ανασφάλειας, τώρα επιτέλους θα μπορέσεις να «αποκολληθείς» από τα υλικά αγαθά, που μέχρι τώρα θεωρούσες απαραίτητα και να χαράξεις ένα δρόμο περισσότερο πνευματικό, που θα σου δείξει την πραγματική απόλαυση της ζωής. Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να σου φέρει κατά διαστήματα απώλειες, παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις διαφορετικά το χρήμα και να αντιληφθείς την χαρά που βρίσκεται σε μικροπράγματα. Ο Ποσειδώνας δεν θα σου στερήσει τα απαραίτητα, αντίθετα, μπορεί να σε κάνει «πλούσιο» μέσα σε μία νύχτα. Αρκεί φυσικά να μην γίνει το χρήμα αυτοσκοπός σου και να ασχοληθείς με αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί.
 
ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας περνάει από τις 3 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 14 χρόνια. Παρόλο που ο Ποσειδώνας είναι ένας «περίεργος» πλανήτης, που δημιουργεί σύγχυση, ψευδαισθήσεις, και πολλές φορές έναν κυκλοθυμικό χαρακτήρα, είναι παράλληλα και ο πλανήτης του ιδεαλισμού, της τέχνης, της φιλανθρωπίας, των υψηλών ιδανικών και πάνω από όλα είναι ο δικός σου κυβερνήτης! Τώρα λοιπόν σε καλεί να ερευνήσεις από την αρχή τον εαυτό σου και τα όνειρά σου και να αφήσεις την έμπνευση να οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Κάποιοι Ιχθείς μπορεί να χαθούν σε ανώφελες αναζητήσεις που θα τους αποπροσανατολίσουν και κάποιοι άλλοι να διαπρέψουν βγάζοντας στην επιφάνεια τα έμφυτα ταλέντα τους. Όλοι όμως, αργά ή γρήγορα θα βρουν το δρόμο τους μέχρι να περάσει στο επόμενο ζώδιο.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2012 00:00:00