blank
 
blank

Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.

 
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, κορυφώνεται η δεύτερη Έκλειψη μέσα στον μήνα, Ολική Ηλιακή αυτή την φορά, που συνοδεύει την Νέα Σελήνη.

Sponsored Links

Η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου 2017

Πραγματοποιείται στην 28.52’ του Λέοντα και θα είναι ορατή από ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, (λέγεται και η μεγάλη Αμερικάνικη έκλειψη), την Αυστραλία, την Ασία, την Ανταρκτική, τη Βόρεια Ευρώπη και θα έχει διάρκεια 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για έναν κύκλο που θα δώσει νέα πνοή και καινούργια δυναμική στους στόχους, κυρίως σε όσους έχουν τη δύναμη να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη και να μην παροδοθούν στις επιταγές του “Εγώ”, αλλά να ανοίξουν τα φτερά τους για νέους δρόμους και ανακαλύψεις.

Ηλιακή έκλειψη σημαίνει...

Κάθε κύκλος της Νέας σελήνης σηματοδοτεί ένα πέρασμα σε μια νέα κατάσταση (ανάλογα σε ποια περιοχή συμβαίνει στον γενέθλιο χάρτη). Ένας κύκλος έκλειψης Ηλίου έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή, έξι μήνες πριν και έξι μήνες μετά την ολοκλήρωσή του.

Είναι εδώ που χρειάζεται να κλείσουμε πολλές φορές κύκλους στη ζωή, αυτούς που έχουν πλέον επιτελέσει τον σκοπό τους και να ανοίξουμε άλλους καινούργιους.

Νέα δεδομένα εμφανίζονται στο τοπίο της ζωής μας και νέες ιδέες ή στόχοι αναδύονται.

Είναι μια πολύ καλή στιγμή, να πετάξουμε από πάνω μας παλιές συνήθειες, πράγματα που νοιώθουμε να μας επιβαρύνουν, συμπεριφορές που χρειάζεται να επανεξετάσουμε, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι δημιουργικό στην εξέλιξή μας.

Είναι η στιγμή για μια φρέσκια ματιά στην ζωή και στους στόχους ή τα κεφάλαια που θα ανοίξουμε.

Η έκλειψη αυτή θα συμπληρώσει και θέματα που άνοιξαν με την προηγούμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου και θα συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, που έχουμε και την επόμενη έκλειψη στον Λέοντα.

Τι σηματοδοτεί η έκλειψη του Αυγούστου

Είναι μια στιγμή γέννησης. Αυτής που σου επιβάλλει η ψυχή σου, το μυαλό σου, ολόκληρο το “είναι” σου.

Το ερώτημα ειναι πόσο μακρυά έχεις αποφασίσει να πας και πόσο αποφασισμένος είσαι να ακολουθήσεις τελείως διαφορετικές διαδρομές η τρόπους από ότι είχες κάνει μέχρι σήμερα. Γιατί ο κύκλος αυτός έχει φυσικά και τις ανάλογες παγίδες...

Ηλιος και Σελήνη στην 28η μοίρα του Λέοντα. Ο Ήλιος στον Λέοντα είναι ισχυρός, βρίσκεται στο σπίτι του, όμως ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο. Να χάσει την δύναμή του. Κάτι φυσικά που δεν του αρέσει καθόλου.

Καταστροφικά πάθη

Παράλληλα η Έκλειψη Ηλίου, βρίσκεται πάνω στον απλανή αστέρα Alphard ή όπως αλλιώς ονομάζεται Λερναία Υδρα.

Δημιουργεί ισχυρά πάθη και επιθυμίες που τις περισσότερες φορές έχουν καταστροφικό χαρακτήρα. Πρόκειται για επιθυμίες που μόλις πας να τις καταπολεμήσεις, ξεπηδούν άλλες πιο ισχυρές που σε παρασύρουν.

Παιχνίδια εξουσίας

Ο Ηλιος στον Λέοντα σχετίζεται και με πρόσωπα που εχουν εξουσία και που το διάστημα που θα ακολουθήσει, φαίνεται πως θα νοιώσουν πως χάνουν τον έλεγχο, (ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο) και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την θέση τους και την δύναμή τους, με καταστροφικές συχνά συνέπειες, τόσο γι’ αυτούς όσο και για τους γύρω τους.

Θέματα ηγεσίας και ότι αφορά αποφάσεις της θα μας απασχολήσουν έντονα, φέρνοντας συχνά τά πάνω κάτω, κυρίως μέσα από ένα καταστροφικό ‘’Εγώ’’ που δεν παύει να γεννά διαρκώς νέες ανάγκες για επιβολή, που θα τις εκφράσει και θα τις επιβάλλει με κάθε τρόπο, προκειμένου να διατηρήσει την θέση του.

Σε προσωπικό επίπεδο

Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό, να γαντζωθείς με όποιο τρόπο μπορείς στο γνώριμο και στο οικείο προκειμένου να μην χάσεις τα κεκτημένα σου, αρνούμενος να δεχτείς την εξελικτική πορεία που σου επιβάλλεται, ενώ δεν αποκλείται να ξεπηδούν διαρκώς νέες ανάγκες που καλείσαι να υλοποιήσεις, βάζοντας σε έναν κύκλο διαρκούς αναζήτησης που πολλές φορές θα αποδειχτεί μάταιη έως και καταστροφική, αν δεν προσέξεις και αν δεν τιθασεύσεις την ανάγκη ή την παρόρμηση του “Εγώ” σου.

Κι όμως υπάρχει λύση

Υπάρχει λύση, γιατί στην Έκλειψη αυτή, ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής, παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, δίνοντας τους μια διαφορετική κατεύθυνση απο αυτή που θα περίμενες!

Δεν χρειάζεται να αγωνιάς, ή να σκέπτεσαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου, χρειάζεται μόνο να βλέπεις τον στόχο σου.

Και φυσικά δίνει στα γεγονότα πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές, όμως είναι ανάγκη να πάψεις να σκέπτεσαι με τον ίδιο τρόπο που έκανες μέχρι σήμερα... Η μιζέρια που πλανιέται γύρω σου είναι πολύ εύκολο όχι μόνο να σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά να σε ωθήσει να πιστέψεις πως κάθε εγχείρημα σου θα πέσει στο κενό, κάνοντας σε να προσκολλάσαι στα ίδια και στα ίδια απο φόβο και ανασφάλεια!

Βγες έξω από το κουτί σου

Κάνε πράγματα που δεν είχες τολμήσει ποτέ πριν, κυνήγησε το όνειρο σου, αρνήσου να συμβιβαστείς με τον φόβο που σου επιβάλλουν αυτοί που θέλουν να σου στερήσουν το όνειρο!

Τότε, όταν “δουλέψεις” γι αυτό, θα δεις ευκαιρίες να ξεπηδούν ανέλπιστα και απρόσμενα, θα σου ανοίγουν διαφορετικές κατευθύνσεις και θα σε οδηγήσουν εκει που χρειάζεται να βρίσκεσαι! Ξύπνησε τον συνειδητό σου εαυτό, γνώρισε τα όρια σου, αναγνώρισε τις δύνάμεις σου, ακολούθησε την σοφία που σου προσφέρει η διαίσθησή σου, όλα αυτά είναι πολύτιμα εργαλεία για την εξέλιξη σου.

Είναι μια θαυμάσια στιγμή, για να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να σε κρατά δέσμιο σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει, κακές συνήθειες και εθισμούς, και να μεταμορφώσεις κυριολεκτικά τον εαυτό σου.

Να θυμάσαι πως ολα εξαρτώνται από το πόσο ισχυρή είναι η επιθυμία που σε παρακινεί και είναι αυτή που μπορεί να αντικαταστήσει το όποιο κακό με ένα καλό!

Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες

Είναι επίσης μια περίοδος που το άνοιγμα σου προς τα έξω, μπορεί να φέρει στην ζωή σου καινουργιους ανθρώπους, ίσως και με διαφορετική κουλτούρα και ενδιαφέροντα απο εσένα, που θα εμπλουτίσουν την ζωή σου με νέες φιλίες, νέες συνεργασίες ή και νέους έρωτες.

Όλα ειναι πιθανά στον κύκλο αυτόν, και τα όρια που θα βάλεις η που θα φτάσεις εξαρτώνται μόνο από εσένα!

Η έκλειψη Ηλίου και η επιρροή της στα ζώδια

Αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών, ο κύκλος αυτός είναι η στιγμή της μεταμόρφωσής σου! Ό,τι και αν θελήσεις να αλλάξεις, να ξεκινήσεις ή να θέσεις σαν νέο στόχο, δεν έχεις παρά να το προγραμματίσεις και θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται μ εκείνον τον μαγικό τρόπο που συμβαίνει όταν κάτι έχει έρθει η ώρα του να υλοποιηθεί. Μόνο που είναι απαραίτητο να βγάλεις κάθε τι παλιό που σε κρατά εγλωβισμένο, και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου στο νέο που έρχεται.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, χρειάζεται να χειριστείτε τους στόχους σας με ψυχραιμία, καλό σχεδιασμό και οργάνωση, και να δώσετε χώρο και χρόνο στις εξελίξεις να σας οδηγήσουν στην κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Ναι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις, σε δυσκολίες, αλλά τα πιο σημαντικά εμπόδια ειναι αυτά που εσείς βάζετε στον εαυτό σας.

Θυμηθείτε πως όταν είστε αποφασισμένοι, δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σας σταματήσει. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις σας για τα ζώδια σήμερα.

Υπενθύμιση ημέρας: Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει (Μαχάτμα Γκάντι)

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-08-2017 19:00:00