blank
 
blank

Ωροσκόπιο Απριλίου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ωροσκόπιο Απριλίου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις Απριλίου 2016 για τα 12 ζώδια

Ο Απρίλιος αστρολογικά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, που έχουν σαν στόχο νέα ανοίγματα και νέα ξεκινήματα. Αυτά θα προκύψουν σε έναν τομέα ζωής διαφορετικό από άτομο σε άτομο ανάλογα με το ζώδιο του καθενός/καθεμιάς.

Διαβάστε πιο κάτω να δείτε τις αναμενόμενες εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, σε ποιον τομέα να τις περιμένετε και πως να τις διαχειριστείτε για να έχετε ωφέλιμα αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

(21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου)

Ανανέωση - σταθεροποίηση πορείας

Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα σημαντικός μήνας, όχι μόνο επειδή οι περισσότεροι έχετε τα γενέθλιά σας στη διάρκειά του, αλλά επειδή οι συγκυρίες από πλευράς αστρολογίας δείχνουν δυναμικές καταστάσεις.

Πρώτα απ’ όλα, έχετε όλες τις προϋποθέσεις να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Εσωτερικά σημαίνει να αναπτύξετε μια καινούρια θετική ψυχολογία, κάτι που τελευταία δεν το είχατε συχνά, επειδή διάφοροι παράγοντες σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Εξωτερικά σημαίνει αλλαγή στην εμφάνισή σας, σε ότι αφορά το ντύσιμο ή την κόμμωση ή οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση της αισθητικής στο πρόσωπο, το σώμα και γενικά την εμφάνισή σας.

Αρκετοί θα βάλετε έναν νέο στόχο, που στην ουσία δεν είναι καινούριος για σας, αλλά για τους απέξω, για τους γύρω από σας. Αυτός ο στόχος είτε είναι μια επαγγελματική προοπτική που την γυροφέρνατε στο μυαλό σας, αλλά δεν την είχατε δρομολογήσει ή ένα πρόσωπο, μία σχέση, που είχε προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά διεκόπη απροσδόκητα για λόγους που δεν έχετε απόλυτα διευκρινίσει μέσα σας και μια ενδεχόμενη τυχαία συνάντηση ή μια ξαφνική απόφασή σας, θα σας βάλει να ξεκαθαρίσετε το θέμα, κάνοντας μια επαφή με αυτό το πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση, αρχίζετε επιτέλους να προχωράτε αφήνοντας πίσω εμπόδια και καταστάσεις, που με αφορμή τα εξωτερικά γεγονότα, τα είχατε πάρει πολύ τοις μετρητοίς και ουσιαστικά είχατε φρενάρει οι ίδιοι την εξέλιξή σας. Εκείνο που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα είναι η παγίωση της ανόδου σας, όχι μόνο της επαγγελματικής αλλά και της ζωής σας γενικότερα σε όλους τους τομείς, κάτι που αν το καταφέρετε -και αυτό εξαρτάται μόνο από εσάς τώρα- θα είναι μόνιμο και δεν μπορεί να σας το αφαιρέσει κανείς. Ένα θέμα που σας προβληματίζει και σας κάνει να νιώθετε αρκετή ανασφάλεια είναι η πίεση που δέχεστε, επειδή ουσιαστικά οικειοθελώς την ανέχεστε, από έναν γονέα ή από έναν προϊστάμενο ή ένα άλλο πρόσωπο που έχει μια σχετική ισχύ επάνω σας και σας πιέζει να λειτουργείτε με κάποιο τρόπο που δεν είναι της δικής σας θέλησης και επιλογής και το δέχεστε με αντίτιμο μια στήριξη που σας παρέχει, πιθανότατα οικονομική. Συμβουλεύω να μη χαλάσετε αυτήν τη σχέση απότομα τώρα που θα έχετε πάρει φόρα και θα σας διακρίνει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά να περιμένετε μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, γιατί στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα έχετε πολλές προϋποθέσεις να ξανασκεφτείτε, να αναθεωρήσετε σε βάθος τι συμφέρει να κρατήσετε από τη στήριξη αυτού του προσώπου ή μήπως δεν αξίζει τον κόπο και αποφασίσετε να απαλλαγείτε πλήρως, στηριζόμενοι στα πόδια σας.

Μια διάθεση για υπερβολή και κυρίως για υπερκόπωση προκειμένου να τα επιτύχετε όλα, μπορεί να σας βγάλει από τα όριά σας, επιβαρύνοντας την απόδοση και την υγεία σας. Ακόμη και στον εργασιακό σας χώρο, η υπερβολική εργασία πέραν του συνήθους μέτρου που τους έχετε μάθει, θα δημιουργήσει περίεργες εντυπώσεις στους συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Αποφύγετε να εφαρμόσετε χωρίς την καθοδήγηση ειδικού διατροφικά ή άλλα προγράμματα, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ελκτικοί για το άλλο φύλο, γιατί χωρίς τις συμβουλές ειδικών σε αυτή τη φάση μάλλον θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

Πάντως ό, τι έχετε να κάνετε από αυτά που αναφέραμε, φροντίστε να το κάνετε με την άνεσή σας, αλλά μέχρι τις 17 του Απρίλη. Γιατί μετά από αυτή την ημερομηνία, από διάφορες αφορμές και αιτίες, δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιούνται άμεσα οι αποφάσεις σας. Και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλους Ιουνίου.

Τέλος, μετά τα μέσα του Απρίλη, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας, αφού φαίνεται ότι θα μαζευτούν αρκετά έξοδα που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αυτό πιθανόν να σας αγχώσει. Αν πρόκειται για έξοδα των παιδιών σας, όσοι είστε γονείς, συνιστώ να ανταποκριθείτε μόνο στα αναγκαία για τα παιδιά σας έξοδα και όχι σ’ αυτά που σας ζητούν γενικότερα, γιατί σύντομα η οικονομική ανέχεια θα αποκατασταθεί.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΑΥΡΟΣ

(20 Απριλίου ως 20 Μαΐου)

Απολογισμός και λύση σημαντικού θέματος!

Οι Ταύροι αυτόν τον μήνα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα που συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Απαραίτητη όμως είναι η προϋπόθεση ότι θα κινηθείτε διακριτικά και μυστικά. Δεν πρέπει να τα πάρει είδηση κανείς άλλος, πέραν των ανθρώπων που είναι απαραίτητοι για την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων, για το τι αποφασίσατε και τι κάνετε.

Ενδέχεται ο γονέας σας ή ένας προϊστάμενος ή άλλο πρόσωπο κύρους, να σας αποκαλύψει κάτι ή εσείς να μάθετε κάτι γι’ αυτόν και σε κάθε περίπτωση αυτή η ανακάλυψη–είδηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας, την επαγγελματική περισσότερο, αν την αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Σημαντικό είναι ότι αν στο πρόσφατο παρελθόν έχετε δημιουργήσει μια σχέση ερωτική αλλά περιθωριακού τύπου, δηλαδή που δεν εμφανίζεστε δημόσια μαζί στις κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά την κρατάτε κρυφή, προσπαθώντας να μην μαθευτεί, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις μέσα σας, είτε το έχετε αντιληφθεί είτε όχι. Πρέπει να σκεφθείτε εάν και κατά πόσον αυτή η σχέση πρέπει ή δεν πρέπει να συνεχιστεί, σε συνδυασμό με την βάση και τους στόχους του δικού σας προγράμματος ζωής. Οι προϋποθέσεις δείχνουν ότι έχει την δυνατότητα και μπορεί να συνεχιστεί, αλλά το εάν πρέπει ή δεν πρέπει είναι θέμα δικής σας απόφασης.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να διαχειριστείτε αυτόν το μήνα είναι η πίεση που ασκεί ένα πρόσωπο που δεν συγκαταλέγεται στους εύκολους χαρακτήρες και σας πιπιλίζει το μυαλό, προκειμένου να σας προκαλέσει μεγάλη εντύπωση για να κάνει να λειτουργήσετε όπως αυτό θέλει. Ακόμη κι αν αυτό το άτομο είναι ερωτικός σύντροφος ή είναι ένα πρόσωπο από τον χώρο εργασίας ή είναι μια δικαστική απόφαση στην οποία πρέπει να προσαρμοστείτε, καλό θα είναι να εξαντλήσετε τα όρια που σας προσφέρονται και να μετατοπίσετε το θέμα για αργότερα, γιατί μέχρι και τέλος του Σεπτέμβρη θα αρχίσει σιγά - σιγά αυτή η πίεση να μειώνεται. Ιδιαίτερα από τις 18 Απρίλη και μετά. Συνεπώς, μειώστε τη διανοητική σας ένταση και μην κολλάτε σε τέτοιες καταστάσεις. Με διπλωματία και αναβολές μπορείτε να κερδίσετε χρόνο που θα φανεί πολύ χρήσιμος.

Σε θέματα της προσωπικής σας ζωής, όπως είναι η ερωτική-σεξουαλική ενασχόληση, έχετε μια τάση τελευταία να υπερβάλλετε και στον τρόπο που φέρεστε και γενικότερα στις απαιτήσεις σας. Προσέξτε με αυτές τις υπερβολές. Υπάρχει κίνδυνος να πιέσετε πολύ την άλλη πλευρά ή να εξαντληθείτε οικονομικά και όχι μόνο.

Μετά τις 17 του Απρίλη και μέχρι τα τέλη Ιουνίου το θέμα της ικανοποίησης των οικονομικών απαιτήσεων που έχουν οι άλλοι από σας και σας αγχώνει, τελευταία φαίνεται να γίνεται πιο διαχειρίσιμο. Το σημαντικό είναι ότι έχετε ικανοποιητικό χρονικό περιθώριο, χωρίς να βιαστείτε, να πάρετε μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, την απόφαση αν θέλετε ή δεν θέλετε να συνεχίσετε μία περίεργη σχέση στην οποία έχετε εμπλακεί.

Μετά τα μέσα του μήνα, με αφορμή το πως νιώθετε μέσα σας ή στην οικογενειακή σας κατάσταση, θα θέλετε να απομακρύνετε κάποια πρόσωπα από το στενό σας περιβάλλον και να ασχοληθείτε σχεδόν πλήρως με ένα και μοναδικό, το οποίο νιώθετε να σας καλύπτει αυτήν την εποχή. Καλόν είναι να μην απομακρύνετε κανένα πρόσωπο αλλά να συμπεριφερθείτε διπλωματικά, να αποφύγετε τις αντεγκλήσεις και τις τριβές ή τους τσακωμούς και να ασχοληθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει περισσότερο, χωρίς όμως να παραγνωρίζετε την παρουσία και την αξία όλων των άλλων ατόμων που παρελαύνουν αυτήν την περίοδο στη ζωή σας.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21 Μαΐου ως 21 Ιουνίου)

Ξεπερνάτε...εμπόδια!

Οι Δίδυμοι βρίσκεστε σε μια φάση σημαντικών εξελίξεων και νιώθετε περισσότερο ότι το ρεύμα της ζωής σας πηγαίνει σε κάποια κατεύθυνση κι εσείς δεν μπορείτε παρά να το ακολουθείτε, κάνοντας μικρές τροποποιήσεις και μόνο.

Αυτό, είτε εσείς έτσι το βλέπετε, είτε πράγματι είναι έτσι, έχει μία βάση, πλην όμως ο Απρίλιος προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να απελευθερωθείτε από κάποια πράγματα ή κάποιους ανθρώπους που αποτελούν τροχοπέδη στο δικό σας πρόγραμμα ζωής. Αυτός ο απεγκλωβισμός δεν θα γίνει με το να διώξετε τους ανθρώπους ή να απομακρυνθείτε από τις καταστάσεις που σας φρενάρουν, αλλά με το να ανανεώσετε ή να αλλάξετε κάποιους σημαντικούς στόχους ζωής, οι οποίοι σχετίζονται και με την καριέρα και κυρίως πως και πόσο πρέπει να εργάζεστε για να έχετε τα οικονομικά και υπόλοιπα αποτελέσματα που θέλετε αλλά επίσης και να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σε μια ισορροπία.

Εννοείται ότι αυτό ισχύει αν η σχέση σας χαρακτηρίζεται από μιας μορφής καταλληλότητα. Ότι έχει δηλαδή κάποια στοιχεία που μπορεί να περπατήσει με το να αντιμετωπίζετε και οι δυο σας σαν ζευγάρι τα προβλήματα της ζωής.

Έχετε πάντως αυτόν τον μήνα όλες τις προϋποθέσεις να κάνετε μία σχέση πολύ πιο σωστή και να την σπρώξετε σε μιας μορφής επισημοποίηση ή ακόμη και γάμο, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τον εργασιακό τομέα γιατί, χωρίς να το καταλαβαίνετε, αν δεν τον ελέγξετε, θα σας δημιουργηθούν προβλήματα και μεγάλα φρένα στο πρόγραμμά σας. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να εκπληρώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στην καθημερινή ρουτίνα στηριζόμενοι περισσότερο στα πόδια σας και όχι σε άλλα πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρο τι αντίτιμο θέλουν αν σας βοηθήσουν.

Μη βάζετε στόχους περίεργους ή έξω απ’ τις δικές σας δυνατότητες, επειδή κάποιοι μπορεί να σας έχουν υποσχεθεί ότι θα σας βοηθήσουν σε κάποια πράγματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα το πράξουν, όχι επειδή δεν θέλουν αλλά επειδή ενδέχεται να μην μπορούν κι αυτοί να κρατήσουν την υπόσχεσή τους απέναντί σας.

Για το πόσο και πως μπορείτε να στηριχτείτε στα επαγγελματικά, θα είναι περισσότερο ξεκάθαρο από τον Οκτώβρη και μετά. Μέχρι τότε, η βοήθεια πάει και έρχεται, μία μπρος, μία πίσω.

Από την άλλη πλευρά, έχετε μία τάση να πιέζετε τους διπλανούς σας, ξεκινώντας από τον σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τους πιέζετε γιατί θέλετε να τους κατευθύνετε προς τα εκεί όπου εσείς επιθυμείτε, χωρίς να ρωτάτε την άποψή τους. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τριβές και αφορμές για ρήξεις που δεν είναι εύκολο να αποκατασταθούν άμεσα, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί. Επίσης, μην υπερβάλλετε στις απαιτήσεις σας σε ένα πρόσωπο απ’ τον χώρο του σπιτιού, πιθανότατα τον σύντροφό σας, στο να φανεί θετικός απέναντί σας όχι μόνο με λόγια αλλά να τον βάζετε να κάνει και πολλά πράγματα, υποκαθιστώντας εσάς και φορτώνοντας αυτόν με πρόσθετες ευθύνες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η προσοχή πρέπει να είναι κυρίως στην καθημερινότητα όπου πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο οργανωμένα. Να γράφετε σε ένα χαρτί τις δουλειές που έχετε να κάνετε με σειρά προτεραιότητας για να τα προλαβαίνετε όλα. Διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο της καθημερινότητας κι αυτό θα έχει συνέπειες. Μία συνέπεια είναι να αναπτυχθεί ένα κουτσομπολιό σε βάρος σας και ενδεχομένως να κριθείτε ως ανεπαρκείς στον εργασιακό χώρο ή μπορεί να εξαντληθείτε και να μην μπορείτε λόγω φυσικής αδυναμίας να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Μην κουβεντιάζετε τι χρήματα παίρνετε ή τι επιθυμείτε, παρ’ όλο ότι θα έχετε πολλές αφορμές και προκλήσεις από συνεργάτες και συναδέλφους σας αυτήν την εποχή στο χώρο της δουλειάς. Σε κάθε περίπτωση, αν διαχειριστείτε με ωραίο τρόπο τα σημεία που σας βγάζουν απ’ το πρόγραμμά σας, ο μήνας θα κλείσει έχοντας κάνει μία σημαντική πρόοδο στη ζωή σας.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου)

Προαγωγές.. καριέρας και... ζωής!

Στους Καρκίνους, σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην καριέρα γενικότερα και στην επαγγελματική σας πορεία επίσης. Κάποιο γεγονός που θα συμβεί σε ένα άτομο του αμέσου εργασιακού ή συγγενικού περιβάλλοντος, θα προκαλέσει μια σειρά εξελίξεων που πρέπει να διαχειριστείτε, ανανεώνοντας την πορεία σας στο επάγγελμα, αλλά και στη ζωή γενικά.

Εκείνο που είναι σίγουρο και δεν πρέπει να το χάσετε, είναι η διαρκής επαγγελματική άνοδος και η σταθεροποίηση που έχετε όλες τις προϋποθέσεις να προωθείτε αυτήν την περίοδο. Κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες με ανθρώπους που θέλετε να συνεργαστείτε και να στηριχτείτε με μεγάλη άνεση πάνω σε αυτούς, έχοντας τη σιγουριά ότι είναι τα κατάλληλα στελέχη για την επιχείρησή σας. Όλοι οι υπόλοιποι έχετε τις κατάλληλες αντικειμενικές συγκυρίες να προσληφθείτε σε μια δουλειά, αν μέχρι τώρα ήσασταν έξω από τον εργασιακό κύκλο. Και δεν αρκεί να βρείτε μία δουλειά, οι προϋποθέσεις δείχνουν ότι με καλό χειρισμό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, μπορείτε να την κάνετε να έχει μια μονιμότητα, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς.

Το ότι κάποιο άτομο είτε ένα παιδί σας είτε ο ερωτικός σας σύντροφος, ένα άτομο που αγαπάτε γενικά, έχει διαφορετική άποψη για τον τρόπο που πρέπει να χειρίζεστε τα επαγγελματικά σας, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να εκμανείτε και να βγείτε από τα όριά σας σε οποιαδήποτε περίπτωση. Ούτε επίσης πρέπει να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία, επειδή ένα ή περισσότερα από τα δικά σας πρόσωπα έχουν άλλη άποψη. Ακολουθήστε την πορεία που εσείς θεωρείτε σωστή. Με ωραίο τρόπο, συνεχίζετε αυτό που εσείς μόνο γνωρίζετε ότι είναι σωστό για τη δουλειά σας και τις τελικές θέσεις σας τις ανακοινώνετε σ’ αυτά τα δικά σας πρόσωπα που σας πιέζουν από τον Οκτώβρη και μετά, γιατί θα δείτε ότι από τώρα μέχρι τότε θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν.

Εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι μια υπερβολή στο θέμα του πήγαινε-έλα, δηλαδή των αναγκαίων μετακινήσεων ή επαφών που πρέπει να έχετε για να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας. Η προσοχή αυτή εστιάζεται στο ότι πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμα, ώστε να κάνετε τις λιγότερες δυνατές μετακινήσεις για να περισσεύει χρόνος και για να μην έχετε έξοδα.

Η υγεία σας ενδέχεται να φθαρεί επειδή τελευταία έχετε προσθέσει περισσότερη δουλειά που διεκπεραιώνετε εσείς οι ίδιοι προσωπικά χωρίς βοήθεια από πουθενά. Καλό είναι να δουλεύετε μέσα στα πλαίσια που ο οργανισμός σας αντέχει και να μην τα υπερβαίνετε συστηματικά τις δυνατότητες σας, γιατί κανείς δεν είναι μόνιμα ικανός να ξεπερνάει τον εαυτό του.

Ο φόρτος της πρόσθετης εργασίας πρόκειται να διατηρηθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε προγραμματίστε ανάλογα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση φίλων και προσωπικής –οικογενειακής ζωής. Δηλαδή, επειδή με τους φίλους κουβεντιάζετε, όπως όλοι άλλωστε το κάνουμε, τα προσωπικά σας, καλό θα είναι να μην τους αφήσετε να μπουν περισσότερο από όσο πρέπει στα προσωπικά της οικογενείας σας και κυρίως στα θέματα παιδιών, αν είστε γονείς, ή στο τι κάνετε και φτιάχνετε με τον σύντροφό σας, γιατί μπορεί να προκύψουν επιβαρυντικές καταστάσεις στην οικογένειά σας. Μπορείτε να μιλάτε μέχρι ενός ορισμένου σημείου για το τι συμβαίνει στο χώρο του σπιτιού σας και από εκεί και πέρα έντεχνα να αποφεύγετε να δίνετε αέρα στους φίλους σας για μεγαλύτερες εμπλοκές στα οικογενειακά σας. Με όλα αυτά, θα καταφέρετε να κρατήσετε σε ισορροπία και τα οικονομικά, αφού μια αφορμή για τις τριβές θα είναι ότι οι φίλοι θα ζητούν να κινηθείτε προς τα έξω σε εκδηλώσεις, διασκεδάσεις ή οτιδήποτε άλλο, πράγματα που απαιτούν και μια οικονομική συμμετοχή, ενώ ο σύντροφός σας μπορεί να έχει άλλη άποψη, προκειμένου να κρατήσετε το οικογενειακό σας ταμείο σε μια ελεγχόμενη κατάσταση.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΛΕΩΝ

(23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου)

Επιτέλους... Τα σχέδιά σας δρομολογούνται!

Οι Λέοντες αυτό το μήνα έχετε να κάνετε σημαντικά βήματα στην ανανέωση του προγράμματος της ζωής σας. Αυτή η ανανέωση μπορεί να προκύψει από δική σας έμπνευση, γιατί θα σας κατέβουν σημαντικές ιδέες, ή επειδή ο σύντροφός σας μπαίνει σε μία καινούρια φάση εργασίας ή ζωής και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι. Και καλώς κάνετε, αφού η αισιοδοξία σας θα στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Θα πάρετε μεγάλες δόσεις προσωπικής ικανοποίησης απ’ τις επαγγελματικές σας εξελίξεις και μάλιστα αν ασχολείστε με θέματα σχετικά με τέχνες και γράμματα. Όσοι ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά τα θέματα, θα κάνετε πολύ καλά, γιατί οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργική σας δυνατότητα και μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε. Ιδιαίτερα όσοι έχετε κάνει ένα χόμπι σας εργασία ή αν αγαπάτε πάρα πολύ τη δουλειά σας, και την θεωρείτε σαν να είναι ένα κομμάτι του εαυτού σας, θα μπορέσετε να έχετε τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση αυτής της εργασίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μία εποχή που οι σχετικοί τομείς δεν πάνε πολύ καλά.

Ένα θέμα που πρέπει να διαχειριστείτε για να πάνε καλά τα πράγματα, είναι κάποια εμπλοκή που αφορά το σπίτι, με την κυριολεκτική ή ευρύτερη έννοια. Δηλαδή είτε το σπίτι σαν χώρο κατοικίας, είτε ένα πρόσωπο από το σπίτι σας ή άτομο της οικογενείας ή στενό συνεργάτη στα εργασιακά σας. Φροντίστε ό,τι και να κάνετε να μην είναι παράτυπο ή παράνομο γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει εμπόδια σε ό,τι σχεδιάζετε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ανάγκη να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα σε αυτά τα όποια προκύπτουν εμπόδια από το χώρο του σπιτιού, αφού θα έχετε περιθώριο να σκεφτείτε σε βάθος αν πρέπει ή δεν πρέπει π.χ. να μετακομίσετε το γραφείο σας, κυρίως όσοι το στεγάζετε στο χώρο του σπιτιού και σκέπτεστε να το μεταφέρετε κάπου αλλού. Να θυμάστε ότι τα χρονικά σας περιθώρια για τέτοιου είδους αποφάσεις φτάνουν μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη και δεν χρειάζεται να πιεστείτε. Αν επίσης δείτε ότι η δημιουργική ικανότητά σας δεν πηγαίνει όπως εσείς περιμένετε ή νομίζατε, να ξέρετε ότι αυτό οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν ακόμη ξεκαθαρισμένα σχέδια ζωής.

Τα σχέδια ζωής που συναρτώνται είτε με έναν συνεργάτη, είτε με ένα συνεταίρο, είτε με το σύντροφό σας, πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούν για να λειτουργήσετε παραγωγικά σε όλα τα υπόλοιπα. Διαφορετικά, θα κρατιέστε σε ένα επίπεδο ανασφάλειας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της τάσης που θα έχετε να εξαφανιστείτε από τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, στον χώρο που λειτουργείτε. Οι περισσότεροι από σας θα έχετε μία έμπνευση που για να γίνει έργο θα πρέπει λίγο να απομονωθείτε, πράγμα που είναι αποδεκτό, αλλά φροντίστε να μην φτάσετε στο άλλο άκρο και να μην εξαφανιστείτε πλήρως από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο, γιατί αυτό θα σας οδηγήσει στο να θα χάσετε «πόντους» και κυρίως τη στήριξη από γνωστούς και φίλους, οι οποίοι θα περίμεναν μια ανταπόκριση από τη δική σας μεριά.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου)

Ψαχτείτε... αλλά... με μέτρο και μέθοδο!

Οι Παρθένοι μετά από μια ξαφνική αλλαγή ενός ή περισσοτέρων θεμάτων της καθημερινότητας σας ή και του εργασιακού σας χώρου, ξανασκέπτεστε το πόσο μπορείτε να στηρίζεστε στον σύντροφό σας ή στον συνεργάτη σας. Και επειδή είστε άνθρωποι που η λεπτομέρεια μετράει για σας, ίσως φανείτε αρχικά συγκρατημένοι και καθυστερείτε μέχρι να οδηγηθείτε σε πράξεις, υλοποιώντας τις αποφάσεις που θα πάρετε.

Έχετε μία στήριξη, αν είστε γονείς, από τα παιδιά σας ή από το πρόσωπο που είστε ερωτευμένοι σε μεγάλο βαθμό. Αλλά παρ’ όλα αυτά έχετε την εντύπωση ότι δεν παίρνετε την ικανοποίηση που νομίζετε ή που περιμένατε. Αλλά αυτό μην το αποδώσετε ούτε στον σύντροφό σας ούτε στα παιδιά σας, ούτε γενικότερα στους άλλους ανάμεσα στους οποίους βρίσκεστε. Αναζητήστε την έλλειψη ικανοποίησης μέσα σας, διότι προκύπτει επειδή περνάτε μία φάση κατασταλάγματος της εμπειρίας σας από τα προηγούμενα χρόνια.

Τα συναισθηματικά σας - άσχετα αν αντικειμενικά είναι καλή, μέτρια ή περίεργη η σχέση που έχετε - θα μπουν σε μια φάση βαθιάς αναθεώρησης από τώρα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Είναι καλό λοιπόν να μην προχωρήσετε σε καμία μεταβολή, είτε για περαιτέρω σύσφιξη -με ό,τι συνεπάγεται αυτό-, είτε με απομάκρυνση του ερωτικού σας συντρόφου αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι προτιμότερο σε αυτή τη φάση να περιμένετε, ώστε να δείτε περισσότερες πλευρές του άλλου ανθρώπου, της συμπεριφοράς και των πράξεων του και να μη βγάζετε συμπεράσματα με υποθέσεις.

Για λόγους οικονομικούς περισσότερο ή για λόγους εντόνων επιθυμιών που έχετε και δεν ικανοποιούνται, το μέρος που κατοικείτε, είτε σαν ακίνητο είτε σαν ανθρώπινο περιβάλλον, σας κρατάει σε μία ένταση, σε μία τσίτα, σε μία διέγερση. Ενδεχομένως εσείς πιέζετε και επιθυμείτε αλλαγές, ώστε να είναι σύμφωνο το περιβάλλον με τα δικά σας κέφια και τις επιθυμίες και απαιτήσεις.

Όπως και να είναι, μην αποφασίσετε άμεσα μετακόμιση ή άλλες αλλαγές που κοστίζουν στο χώρο του σπιτιού, γιατί το τι πραγματικά σας συμφέρει να κάνετε, έτσι ώστε να έχετε και μία τελική τοποθέτηση θα μπορείτε να το ξέρετε από τις αρχές Ιουλίου και πέρα. Κάντε λοιπόν μέχρι τότε υπομονή, γιατί ενδεχομένως να ξαναλλάξουν τα πράγματα ως τότε και να έχετε κάνει τζάμπα κόπους και έξοδα. Γενικώς πρέπει να έχετε προσοχή για θέματα ατυχημάτων στο χώρο του σπιτιού, γιατί αυτή η υπερένταση που σας διακρίνει, μπορεί να σας οδηγήσει σε διαφόρων μορφών ατυχήματα.

Οι σχέσεις σας, αν είστε γονείς, με τα παιδιά, είναι λίγο περίεργες τελευταία και γίνεστε ή αρκετά απαιτητικοί ή αρκετά ελαστικοί και βοηθητικοί προς αυτά. Και τα δύο αποτελούν ακραίες συμπεριφορές και το μέτρο είναι το καλύτερο. Δηλαδή να είστε και στην αυστηρότητα και στην θετική αντιμετώπιση μέτριας έντασης.

Μέσα στη βιασύνη υλοποίησης των επιθυμιών σας αυτήν την εποχή, προσέξτε να μην κλείσετε συμφωνίες, να μη σχεδιάσετε οτιδήποτε και κυρίως σπουδές, ταξίδια, δικαστικές διεκδικήσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο, όπως νομίζετε, ή για να ξεαγχωθείτε από τα αποτελέσματα μιας τέτοιας διαδικασίας.

Οι παρούσες συνθήκες χρειάζονται περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Να θυμάστε ότι αυτήν την εποχή και δεν πρέπει να κινείστε μόνο με βάση την εξωτερική εικόνα των πραγμάτων, διότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΖΥΓΟΣ

(23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου)

Επιλέξτε από τα πολλά... το έτερον ήμισυ!

Οι Ζυγοί αυτόν τον μήνα φτάνετε σε μια κορύφωση εσωτερικής πληρότητας και είστε πλέον αρκετά ξεκάθαροι για το τι θέλετε να κάνετε στον χώρο των σχέσεων. Μάλλον αυτόν τον μήνα αποφασίζετε, ανακοινώνετε και ξεκαθαρίζετε ότι σιγά-σιγά πρέπει να απομακρυνθείτε από μια σχέση που χρονίζει τελευταία ως διάρκεια, πλην όμως έχει φθαρεί από πλευράς ενδιαφέροντος. Αφορμή για όλα αυτά θα σας δώσουν ένα ή περισσότερα πρόσωπα, τα οποία θα κεντρίσουν την προσοχή σας, θα σας δώσουν μια αίσθηση έλξης, ερωτικού παιχνιδιού, κάτι το οποίο θα ολοκληρώσει τις εσωτερικές σας διεργασίες και τελικά θα πείτε στην υπάρχουσα λιμνάζουσα σχέση σας ότι πρέπει να τελειώσετε! Και η αλήθεια είναι ότι στους περισσότερους η υπάρχουσα σχέση παρέμεινε τόσο καιρό, περισσότερο ικανοποιώντας πρακτικούς λόγους και λιγότερο από ζωντάνια ερωτικού ενδιαφέροντος.

Η νέα σχέση που μπορείτε αυτήν την εποχή να πραγματοποιήσετε δείχνει να έχει αρκετά καλά θεμέλια για να την συνεχίσετε. Όμως, μην επιδιώξετε άμεση συμβίωση ακόμη κι αν αυτό προκύψει και στους δυο σας. Κάτι τέτοιο θα επισπεύσει τις εξελίξεις, πιέζοντας την ανθρώπινη έκφραση της άλλης πλευράς από το βάρος των οικονομικών και άλλων ευθυνών που μια συμβίωση επιβάλλει.

Καλό θα είναι όσοι ξεκινήσετε μια νέα σχέση αυτήν την εποχή να κρατηθείτε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, στα πλαίσια της οποιασδήποτε εκδήλωσης ενδιαφέροντος απ’ τη μεριά σας ή απ’ την άλλη μεριά, της οποιασδήποτε μορφής θερμής έκφρασης και επικοινωνίας. Περιμένετε να δείτε διάφορες πλευρές και του χαρακτήρα του νέου προσώπου, αλλά και των οικονομικών σας δεδομένων και μετά να αποφασίσετε εάν μπορείτε και θέλετε να συμβιώσετε ή όχι. Μην ξεκινήσετε ανάποδα.

Επίσης, καλό είναι να προσέχετε, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, νιώθετε κάπως θιγμένοι από ένα η περισσότερα πρόσωπα και σε κάποιες περιπτώσεις από όλον τον κόσμο, λες και όλος αυτός ο κόσμος φταίει για τη δική σας κατάσταση και για το αν κάποιοι τομείς της ζωής σας δεν πάνε καλά αυτήν την εποχή.

Φροντίστε, επίσης, να μην έχετε υπερβολικές μυστικές επαφές, γιατί στο τέλος το μυστικό σας θα είναι σαν να το έχετε ανακοινώσει δημόσια. Επιπλέον, μη φορτώνεστε με δουλειές που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να φανείτε θετικοί και να κρατήσετε το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς, είτε στα συναισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σας δεδομένα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο έχει να κάνει με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Κάτι που δεν είναι καινούριο, αλλά κυρίως με το πόσο μπορεί να αποδώσει ή όχι μία νέα φάση που έχει προκύψει, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως καινούρια δουλειά, αλλά μάλλον ως καινούρια συνεργασία. Δηλαδή, αν έχετε βρει ένα πρόσωπο που κρίνετε ότι είναι κατάλληλο για τη στήριξη μιας εργασιακής σχέσης για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε ναι προχωρήστε. Αλλά μη θεωρήσετε ότι αυτό που προτείνετε αυτή τη στιγμή θα είναι κάτι μόνιμο και πρέπει να κάνετε πρόγραμμα ζωής επάνω σε αυτό. Φυσικά, αξιοποιήστε το στα πλαίσια μιας βραχυπρόθεσμης απόδοσης.

Από την άλλη μεριά, οι επιθυμίες σας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται και περισσότερα χρήματα. Καλό είναι να κάνετε τους υπολογισμούς σας πριν ξανοιχτείτε, γιατί δεν ξέρω αν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες σας.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου)

Σπεύδε... βραδέως!

Οι Σκορπιοί, ασχοληθείτε, όσο μπορείτε περισσότερο, με την καθημερινότητα της ζωής σας τόσο στον χώρο του σπιτιού και στον χώρο εργασίας. Κάποιες ξαφνικές καταστάσεις ή γεγονότα, περισσότερο στον χώρο του σπιτιού, απαιτούν αλλαγή προσαρμογής του προγράμματος της καθημερινής ρουτίνας. Αυτό μπορεί να σας ξαφνιάσει και να σας φανεί ενοχλητικό στην αρχή, αλλά τελικά θα διαπιστώσετε ότι αυτή η αφορμή για την αλλαγή που μπορεί να προκύψει ως απαίτηση της πραγματικότητας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε πολύ την απόδοσή σας, κάτι που δεν θα κάνατε, αν δεν συνέβαινε το γεγονός.

Ευτυχώς για σας, είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια σταθερή ροή εισοδήματος από εργασία, αλλά μην παραβλέπετε ότι σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η επικοινωνία που έχετε με τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να λέτε κάτι και να μη γίνεται αντιληπτό όπως το θέλετε ή να σας λένε κάτι και επίσης να μην το εισπράττετε όπως οι άλλοι το εννοούν. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν παρανοήσεις μέσα σε αυτήν τη χρονική περίοδο και τούτο οφείλεται στο ότι είστε αρκετά απορροφημένοι από σκέψεις του σχεδιασμού της ζωής σας και όχι από σκέψεις της καθημερινότητας.

Και έξοδα ίσως απαιτηθούν, περισσότερα από όσα φαντάζεστε, μέχρι τέλος Ιουνίου για κάλυψη του οργανωτικού σκέλους της δουλειάς σας. Δηλαδή, μπορεί π.χ. να πρέπει να προσλάβετε κάποιο επιπλέον άτομο ή μπορεί να λείπει κάποιο μηχάνημα, που πρέπει να προμηθευτείτε ή κάτι παρόμοιο. Όμως, αυτό δεν είναι σοβαρό θέμα για σας στην παρούσα φάση, εφόσον, όπως είπαμε έχετε σταθερή ροή εισοδήματος, που μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να την κάνετε και υπό μία έννοια και μόνιμη μακροπρόθεσμα.

Κάποιες αποφάσεις που σας απασχολούν και αφορούν τον ίδιο σας τον εαυτό και τι είδους σχέση μπορείτε να έχετε με τους γύρω σας, είναι θέμα που αγγίζει περισσότερο τα όρια της φιλοσοφίας και λιγότερο την καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί τίποτα οριστικά πριν τα τέλη του Σεπτέμβρη, οπότε ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και τα άλλα να τα παρακολουθείτε χαλαρά και σε πιο αργό ρυθμό.

Παρότι έχετε άμεση είσπραξη εσόδων η όλη ιστορία της καθημερινότητας, των προγραμμάτων και του φόρτου εργασίας που διεκπεραιώνετε, σας δημιουργεί μία ένταση και ενδεχομένως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα να σας φέρει μια προδιάθεση για όχι διπλωματική συμπεριφορά, για τριβές και ρήξεις ή σπανίως και τσακωμούς με διάφορα πρόσωπα. Αυτά όλα πρέπει να τα συμμαζέψετε και να μην τα αφήσετε να προκύψουν, γιατί είναι αρκετά καλή η εποχή για την επαγγελματική σας καθιέρωση και οι τριβές και οι τσακωμοί κάθε άλλο παρά καλό σας κάνουν.

Να έχετε υπόψιν ότι λόγω της ευαισθησίας που έχετε αναπτύξει αυτήν την εποχή, θα νιώσετε ότι θίγεστε υπό μία έννοια από τους άλλους, χωρίς πραγματικά οι άλλοι σας θίγουν. Το σχέδιο της ζωής σας στην παρούσα φάση απαιτεί υπομονή σε οποιαδήποτε κλίμακα μπορείτε να την έχετε.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου)

Γλεντήστε, χωρίς να… χαθείτε!

Οι Τοξότες θα περάσετε αυτόν τον μήνα και θα καταγράψετε γεγονότα που θα θυμάστε για πολύ καιρό, αφού αγγίζουν την προσωπική σας ευαίσθητη χορδή, που στην τρέχουσα φάση είναι η ερωτική. Για μεν τους έχοντες σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο της τεκνοποίησης από το «πουθενά», δηλαδή της απόκτησης παιδιού εκεί που δεν το περιμένατε, ενδεχομένως και να μην το είχατε προγραμματίσει. Για τους ελεύθερους, ισχύει επίσης ο ίδιος κανόνας και καλό είναι να το γνωρίζετε. Επίσης, είναι πάρα πολύ πιθανό έως σίγουρο ότι ένα άτομο απ’ την καθημερινή συναναστροφή θα σας κλέψει την καρδιά, θα σας αποσπάσει το ερωτικό ενδιαφέρον και είναι μάλλον σίγουρο ότι θα νιώσετε πως έχετε δαγκώσει τη λαμαρίνα, όπως λέμε.

Από την άλλη πλευρά, σας περιτριγυρίζει μια οικονομική τύχη, η οποία προκύπτει κυρίως από τα θέματα δουλειάς και όχι από άλλες πηγές και όπως είναι φυσικό ανεβάζει το ηθικό σας και σας κάνει να νιώθετε και περήφανοι, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Ταυτόχρονα, για να το χαρείτε, έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να δαπανάτε περισσότερα χρήματα, κάτι που ναι μεν αν το κάνετε, θα πάρετε μια ικανοποίηση την ώρα που τα δαπανάτε, αλλά θα αγχωθείτε στη συνέχεια, διότι θα έχετε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σας.

Η οικονομική σας κατάσταση από άποψη αναγκαίων εξόδων, από αυτά που δεν μπορείτε να αποφύγετε, και φαίνονται ενδεχομένως αυξανόμενα, θα κρατήσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη, γι’ αυτό κάντε καλό κουμάντο ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή σας. Γίνετε, δηλαδή, όσο μπορείτε, ολιγαρκείς και επιδιώξτε την απόλαυση, το γλέντι και τη διασκέδαση περισσότερο στην ποιότητα και λιγότερο στην ασύδοτη σπατάλη χρημάτων. Είστε φορτισμένοι με ενθουσιασμό και με διάθεση για δημιουργία, κάτι που σας κάνει περισσότερο του δέοντος αισιόδοξους από όσο ορίζει η φυσική σας κατάσταση.

Πάντως μη νιώσετε περίεργα αν μερικά πράγματα στον ερωτικό τομέα ή σε άλλους τομείς που σας ικανοποιούν μπουν σε μια φάση καθυστέρησης μέχρι τέλος Ιουνίου. Δεν πρέπει να μειωθεί ο ενθουσιασμός σας, γιατί κατά καιρούς εκεί που είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι μπορεί να πέσετε και στην άλλη άκρη για λίγο, βλέποντας ότι τίποτα δεν περπατάει. Όλα αυτά θα είναι παροδικά και οφείλονται στις γενικότερες συγκυρίες της ζωής.

Δεν είναι οριστική η μείωση ή απομάκρυνση του προσώπου ή του θέματος του επαγγελματικού που σας απασχολεί.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, θα είστε ολίγον αφηρημένοι, σκεπτόμενοι το οικονομικό σας μέλλον, αλλά και την ερωτική σας ζωή και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε στη διαχείριση της καθημερινότητας, γιατί είστε εξωστρεφή άτομα και θα δείχνετε απορροφημένοι από τη σκέψη των θεμάτων που σας απασχολούν, κάτι που δεν είναι καλό. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν και διάφορα προβλήματα από αυτήν την αφηρημάδα, τα οποία, στην καλύτερη περίπτωση, θα δημιουργήσουν αρνητικά σχόλια στη δουλειά, κάτι που δεν πρέπει να δώσετε δικαίωμα να γίνει.

Την υγεία σας θα πρέπει να την προσέχετε, κάνοντας σωστό πρόγραμμα διατροφής και ύπνου, ώστε να διατηρείστε ακμαίοι. Το αναφέρω γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα περισσότερο στα ενδιαφέροντα της προσωπικής σας ζωής που θέλετε να μην τα χάσετε, αλλά αυτό σημαίνει λιγότερος ύπνος και περισσότερη δραστηριότητα. Διατηρηθείτε σε φόρμα για να απολαύσετε όσα μπορείτε περισσότερα από αυτά που η ζωή σας προσφέρει γενικώς, και αυτόν τον μήνα εκτάκτως αυτά είναι περισσότερα.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22 Δεκεμβρίου ως 19 Ιανουαρίου)

Αρχίζει η θεμελίωση της... νέας ζωής!

Οι Αιγόκεροι, τον Απρίλιο, μπαίνετε σε μια αναδιοργάνωση της ζωής σας, με στόχο και αιτία τα οικονομικά. Σίγουρα θα γίνουν σε όλους σας κάποιες αλλαγές, μικρές ή μεγαλύτερες ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ενός.

Κάποιοι δρομολογείτε μία μετακόμιση ή μια άλλη σημαντική αλλαγή εντός της κατοικίας σας ή αρχίζετε να συγκατοικείτε ξαφνικά και απρόσμενα με ένα άτομο, κυρίως ερωτικού ενδιαφέροντος και αυτό, όπως είναι φυσικό, αλλάζει σημαντικά την καθημερινότητά σας.

Παρ’ όλο που το κρατάτε σε κάποιο μέτρο μυστικό και δεν το ανακοινώνετε, η ζωή σας έχει σταθεροποιηθεί τελευταία και αυτός ο μήνας συμβάλλει στο να προχωρήσετε περισσότερο ψηλά αυτήν τη σταθερότητα, με αποτέλεσμα να μειωθεί το άγχος σας στο ελάχιστο. Μάλιστα, οι συνθήκες δείχνουν ότι αν χειριστείτε σωστά τις νέες καταστάσεις, μπορείτε πλέον να μπείτε τελεσίδικα σε έναν νέο θετικό κύκλο, που δεν έχει καμία σχέση με όσα ζήσατε τα προηγούμενα χρόνια. Προσέξτε λοιπόν τους χειρισμούς που θα κάνετε.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει -αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με υπομονή- είναι οι απαιτήσεις στον χώρο εργασίας. Αυτές μπορεί να προέρχονται είτε από τους εργοδότες σας, είτε από προϊσταμένους ή και από πελάτες σας, που οι απαιτήσεις τους είναι λίγο διαφορετικές από αυτά που θεωρούσατε εσείς ότι πρέπει να παρέχετε. Η διαφωνία σας δεν θα αφορά στα θέματα ποσότητας, αλλά στα θέματα ποιότητας της δουλειάς που κάνετε. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να περιμένετε μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. Είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, που μπορείτε και πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί υπάρχει μία ρευστότητα στις απαιτήσεις των άλλων προς εσάς, συνεπώς μην τρέξετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα γι’ αυτήν την εξέλιξη.

Κάποια θέματα που αφορούν ακίνητα ή οικογενειακές απαιτήσεις σας απασχολούν στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αλλά δεν είναι ανάγκη να υπερβάλετε γιατί κι αυτά, μέχρι τέλος Ιουνίου, θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά.

Εκείνο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, είναι ότι θα υπάρχει ανάγκη να ανταποκριθείτε περισσότερο από άλλες φορές σε κοινωνικές υποχρεώσεις και σε επαγγελματικού τύπου εξόδους. Κάτι τέτοιο θα σας στερήσει πολύτιμο χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σύντροφο, παιδιά και άλλα άτομα με τα οποία κάνετε κατά κάποιο τρόπο κοινή ζωή.

Οργανώστε λίγο το πρόγραμμά σας χρονικά και όλα αυτά μπορούν άνετα να βολευτούν χωρίς να επιβαρύνετε την προσωπική σας ζωή. Το σημαντικό πάντως είναι ότι η ζωή σας μπαίνει σε θεμέλια νέας βάσης αυτόν τον μήνα. Φροντίστε να διατηρηθείτε σε φόρμα και να ανταποκριθείτε σε όλους τους τομείς, γιατί σας περιμένει και μια μεγάλη συναισθηματική αλλαγή. Όσοι είστε ελεύθεροι από σχέση θα οδηγηθείτε σε νέες καταστάσεις με μια τέτοια ταχύτητα εξελίξεων, που οι ίδιοι δεν το έχετε σκεφτεί ή φανταστεί.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20 Ιανουαρίου ως 18 Φεβρουαρίου)

Ο λόγος σας... μετράει στους άλλους!

Οι Υδροχόοι αυτόν το μήνα πρέπει να βγείτε προς τα έξω και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας με διάφορες αφορμές. Θα υπάρχουν προκλήσεις και προσκλήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε κόσμο, να μιλήσετε, να κάνετε επαφές, να επισκεφθείτε πρόσωπα, συγγενικά ή άλλα, για διεκπεραίωση θεμάτων καθημερινής ρουτίνας. Πρέπει να το κάνετε, γιατί η παρουσία σας θα δώσει έναυσμα, αφορμή εν πάση περιπτώσει, για έναν νέο κύκλο θετικών εξελίξεων.

Αν δεν έχει ήδη γίνει, ίσως αυτόν το μήνα πραγματοποιηθεί μια πρόταση. Θα αφορά το να αναλάβετε ένα πόστο, μια θέση ή ένα κοινωνικό έργο. Φροντίστε να το αναλάβετε, γιατί έτσι θα σταθεροποιήσετε σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατάστασή σας την οικονομική και κοινωνική και θα διασφαλίζετε το να μην γίνουν πολλά από αυτά που φοβάστε και δεν θέλετε να συμβούν. Ταυτόχρονα, η συμβουλή κάποιου προσώπου που μετράει στα δικά σας κριτήρια, ίσως να είναι αρνητική γι’ αυτήν την ανάληψη ευθύνης, αλλά η δική μου θέση είναι ότι και αυτήν τη γνώμη θα πρέπει να την περάσετε από αναθεώρηση και να μην την πάρετε τοις μετρητοίς και την εφαρμόσετε χωρίς σκέψη. Θα δείτε, μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, αρκετά πράγματα να αλλάζουν όσον αφορά την ουσιαστική κατάσταση αυτής της θέσης που θέλουν να σας αναθέσουν και παράλληλα αλλάζει και η φιλοσοφία των πραγμάτων επάνω σε αυτόν τον σκοπό και τον στόχο.

Η κοινωνική δραστηριότητα είτε γίνεται από δική σας πρόκληση είτε από προκλήσεις και προσκλήσεις των άλλων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη παρ’ όλο που μπορεί να μην αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το θέμα είναι ότι εσείς μετά τον Απρίλη πρέπει να έχετε βγει με ένα νέο σκεπτικό, ένα νέο «μυαλό» και μία ανανεωμένη παρουσία. Πρέπει να εμφανιστείτε ως καινούριο πρόσωπο, όσον αφορά κυρίως τις ιδέες σας.

Η προσοχή σας πρέπει να δοθεί περισσότερο το δεύτερο δεκαπενθήμερο στα επαγγελματικά. Θα χρειαστεί πρόσθετη προσωπική απασχόληση από σας. Οργανώστε όμως έτσι το χρόνο και το πρόγραμμά σας, ώστε να μην χρειαστεί να εξαφανιστείτε τελείως από το οικογενειακό περιβάλλον και να δώσετε την εντύπωση ότι αγνοείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν έχετε παιδιά ή σύζυγο με ευαίσθητες πλευρές ή που βρίσκονται σε περίεργη φάση αυτήν την εποχή, η ενασχόληση με την δουλειά σας μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προβλήματα. Ίσως δεν δείξουν κατανόηση σε μια τέτοια απορρόφηση σας σε άλλους τομείς και η πρόσκαιρη μείωση της προσοχής σας προς αυτούς, μπορεί να δημιουργήσει θέματα για τριβές, που ναι μεν μπορεί αργότερα να εξομαλυνθούν και να επανέλθουν οι σχέσεις σας στην προηγούμενη κατάσταση, αλλά αυτό θα σας κοστίσει. Φροντίστε να τους ενημερώσετε εκ των πρότερων για τις υποχρεώσει που έχετε και να τους διαβεβαιώσετε ότι παραμένετε κοντά τους, τους αγαπάτε και τους νοιάζεστε παρά την απουσία σας. Κάντε τους να νιώθουν κι αυτοί ότι με το να μη σας έχουν κοντά τους, συμβάλλουν στη δική σας προώθηση.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΙΧΘΕΙΣ

(19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου)

Ασχοληθείτε και λίγο με τα γήινα... οικονομικά!

Ο Απρίλιος είναι ένας περίεργος οικονομικός μήνας για σας. Ανάλογα με τη διαχείριση που θα κάνετε ή θα κερδίσετε ένα αρκετά σημαντικό ποσό που θα φανεί ότι προκύπτει από το πουθενά, από τον ουρανό υπό μορφή λαχείου ή θα δημιουργήσετε κάποιο έξοδο μεγάλο που θα σας αγχώσει. Το τι θα γίνει από τα δύο, εξαρτάται από το πώς θα χειριστείτε το πρόγραμμά σας.

Κατ’ αρχάς, υπάρχει μια πορεία επαγγελματική δική σας, η οποία αυτή την εποχή άνετα μπορεί να σταθεροποιηθεί, να μονιμοποιηθεί και να πάρετε κάποια προαγωγή με άμεσο οικονομικό όφελος, αρκεί να λειτουργήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα ή να αποκτήσετε τους κατάλληλους τίτλους, τα κατάλληλα εφόδια για να έχετε και τα τυπικά, εκτός απ’ τα ουσιαστικά προσόντα.

Να μην επηρεάζεστε κάνοντας παρέα ή ακούγοντάς ανθρώπους, που μπορεί να είναι αρκετά καλοί στη θεωρητική σκέψη αλλά ακατάλληλοι για την εφαρμογή της θεωρίας τους στο δικό σας πρόγραμμα ζωής. Κάποιο άτομο που έχει δύναμη και ισχύ αλλά για διάφορους λόγους έχει μια κτητικότητα επάνω σας και θέλει να σας ελέγχει, ενδέχεται να μην επιθυμεί την πρόοδό σας αυτήν την εποχή, προκειμένου να σας έχει αυτό κοντά του. Για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο μέτρο, πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Τότε ξανασκέπτεστε αυτά που σας λέει, άσχετα αν μέχρι τώρα εφαρμόζατε αυτά που σας έλεγε χωρίς σκέψη και τα εκτελούσατε επί τόπου.

Επίσης, φροντίστε να μη δημιουργείτε στους άλλους την ψευδή εικόνα. Μην τους κάνετε να πιστέψουν ότι είστε ή κατέχετε κάτι περισσότερο από ό,τι πραγματικά είσαστε και έχετε. Αν παρουσιαστείτε π.χ. σαν εισοδηματίες ή πλούσιοι ή ότι βγάζετε περισσότερα, να ξέρετε ότι κάτι τέτοιο θα χαλάσει την κοινωνική σας εικόνα. Ακόμη, μην αναλαμβάνετε μεγάλες κοινωνικές υποχρεώσεις ή μην κάνετε υπερβολικούς εξοπλισμούς για την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, διότι τα χρήματα που θα δαπανήσετε ενδεχομένως να μην έχουν άμεση ανταπόδοση. Οποιουδήποτε είδους επένδυση για τη δουλειά σας, να την επιδιώξτε το μετά από τρεις μήνες.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ουσιαστικά πρέπει να ασχοληθείτε με τον σχεδιασμό της ζωής σας και όχι επιπόλαια, αλλά επί της ουσίας. Όχι με σκέψεις και ιδέες, αλλά με επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα και κυρίως με τις κατάλληλες πηγές πληροφοριών, ώστε αυτό που θέλετε να το καλύψετε νομικά και να μπορείτε να λειτουργείτε χωρίς να έχετε κενά, γιατί μόνον έτσι η εξέλιξή σας να είναι σίγουρη και σταθερή.

Προσέχετε γενικά αυτήν την εποχή, γιατί ενώ σας εμφανίζονται υπερβολικά μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής προοπτικής, μπορεί να τις αγνοήσετε, να τις υποτιμάτε ή να τις χάσετε, λόγω μιας υπερευαισθησίας που έχετε, ενός υπέρ-ιδεαλισμού και ενός υπέρ-συναισθηματικού τρόπου προσέγγισης της ζωής. Θα ήταν κρίμα να γίνει αυτό, επειδή δεν θα εκτιμήσετε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θεωρείτε ότι δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλου ενδιαφέροντος. Δώστε λοιπόν σημασία και εξετάστε αντικειμενικά οτιδήποτε παρουσιαστεί.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2016 10:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι