blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στους Διδύμους: Αν δεν έρθεις σε επαφή με το μέσα σου, η εξωτερική πραγματικότητα φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στους Διδύμους: Αν δεν έρθεις σε επαφή με το μέσα σου, η εξωτερική πραγματικότητα φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Νοέμβρη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, στις 0:44 π.μ. Σε κάθε Πανσέληνο έχουμε μια κορύφωση γεγονότων, καταστάσεων, συναισθημάτων, που πιθανόν ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Τώρα είναι η στιγμή της συγκομιδής των καρπών στις προσπάθειες που έχουμε ξεκινήσει και που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βλέπουμε να ολοκληρώνονται.
 
Είναι μια περίοδος έντονης ενεργειακής και συναισθηματικής φόρτισης, μια και το φως του φεγγαριού αποκαλύπτει τους… εσωτερικούς μας δαίμονες, αυτούς που ως τώρα κρύβαμε επιμελώς! Και φυσικά, τώρα καλούμαστε να τους αντιμετωπίσουμε!
 
Το κύριο χαρακτηριστικό της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων είναι η προσαρμοστικότητα! Η ανάγκη της είναι να επικοινωνεί διαρκώς, δίνοντας και παίρνοντας πληροφορίες, καθώς τη βοηθά να διατηρήσει την ισορροπία της. Όμως, όλη αυτή η διεργασία γίνεται συχνά σε ένα πιο επιφανειακό περιβάλλον, που δεν την βοηθά να κατανοήσει το εσωτερικό της βάθος, αλλά ούτε και τις ανάγκες της… Την κάνει να κινείται με μια επιπολαιότητα, που δεν εξυπηρετεί καθόλου την φύση της! Απέναντί της, ο Ήλιος στον Τοξότη, έχει ανάγκη να εκφράσει ό,τι έχει μέσα του, να το μοιραστεί, να το εξαπλώσει, να το επεκτείνει…
 
Το ερώτημα είναι τι θα εκφράσεις, αν δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς νοιώθεις; Ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, πώς ακριβώς θα διαχειριστείς το συναίσθημά σου, πώς θα το καταστήσεις σαφές και κατανοητό στους γύρω σου, προκειμένου να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις;

Ο ρόλος του Κρόνου

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα… Γιατί στο παιχνίδι αυτό συμμετέχει και ο Κρόνος, και μάλιστα με πολύ απαιτητικές διαθέσεις! Η εμπλοκή Ήλιου και Σελήνης μαζί του, δημιουργεί εκείνο το αίσθημα της ανεπάρκειας, που δεν σε αφήνει να χαρείς, να εκφραστείς όπως θα ήθελες, μια και οι σκέψεις σου αποτελούν τροχοπέδη για την όποια κίνησή σου! Ο Κρόνος θα σε βάλει στη γωνία, μόνο σου, να σκέπτεσαι όλα εκείνα τα οποία δεν κατάφερες, ενώ θα σε οδηγήσει σε συναισθηματικούς λαβυρίνθους, με ή χωρίς αιτία, που πολλές φορές θα σε ακινητοποιήσουν!
 
Ο Κρόνος δεν αντέχει την επιφάνεια, αποζητά από σένα δουλειά, εσωτερική και εξωτερική, και δεν συγχωρεί το παραμικρό… Το κάθε τι που μπορεί να ανέβαλες, επανέρχεται και μάλιστα στην πιο άγρια μορφή του, καθώς ο Κρόνος δεν είναι διατεθειμένος να σου αφήσει κανένα περιθώριο… Συναισθηματικά διλήμματα εμπλοκές, αποφάσεις που ανέβαλες και οτιδήποτε έκανες πως δεν το βλέπεις, τώρα οφείλεις να το αντιμετωπίσεις και να πάρεις θέση απέναντί του!
 
Στην Πανσέληνο αυτή, ο Κρόνος κορυφώνει μια πολύ σημαντική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για δύο πλανήτες με τελείως αντίθετη φύση! Ο Κρόνος αναζητά την σοφία, την ωριμότητα, ενώ από την άλλη μεριά ο Ποσειδώνας αναζητά τη φυγή μέσα από το όραμα, τις ιδέες, την τέχνη… Οι ποιότητες των δυο πλανητών είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν και πολύ περισσότερο να συνεργαστούν!
 
Η δύσκολη ένωσή τους κάνει την περίοδο αυτή χαοτική, δημιουργώντας έντονους προβληματισμούς, ίσως και υπαρξιακά θέματα, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να νιώθουμε ότι έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, που με τη σειρά τους οδηγούν σε απογοητεύσεις! Είναι μια περίοδος που μπορεί να νιώσεις ότι καταργούνται οι ηθικοί φραγμοί και τα πάντα λειτουργούν ανεξέλεγκτα, χωρίς κώδικες, χωρίς όρους, και χωρίς όρια! Πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα που αφορούν το νόμο, τη θρησκεία, την παιδεία, και που στον κύκλο αυτόν γίνονται ανεξέλεγκτα, χωρίς ουσιαστική διέξοδο… Ενδεχομένως να μας προβληματίσουν και θέματα με το νερό και τους ωκεανούς!
 
Το κλειδί εδώ είναι πολύ συγκεκριμένο και συνοψίζεται στο εξής ερώτημα: Πόσο έτοιμος κι αποφασισμένος είσαι να εργαστείς σκληρά για το όνειρό σου; Αυτή είναι και η αρχή των εξελίξεων… Η δική σου απόφαση να τα καταφέρεις, χωρίς να υποκύψεις σε εμπόδια, πρόσωπα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου!
 
Ο Ερμής, κυβερνήτης της Σελήνης, βρίσκεται και αυτός μπλοκαρισμένος ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, κάτι που έχει άμεση επίδραση στον τρόπο που σκεπτόμαστε, και συνεπώς, που πράττουμε… Δεν είναι εύκολο να δούμε καθαρά και να εκτιμήσουμε σωστά τις καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω μας. Σαφώς και δεν είναι μια εποχή αποφάσεων, μια και το τοπίο είναι αρκετά θολό και κάθε κίνηση τώρα βρίσκει έντονο συναισθηματικό μπλοκάρισμα, που δεν οδηγεί σε σωστές επιλογές. Είναι όμως εποχή για περισυλλογή, για εσωτερική αναζήτηση, για οραματισμό και για ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας, που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε! Και πάνω απ’ όλα, είναι μια εποχή που οφείλουμε να υπερασπιστούμε τα όνειρά μας και να δουλέψουμε σκληρά για να τα πετύχουμε!

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στους Διδύμους τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Μία εποχή που σας βάζει στη διαδικασία να αναλάβετε ευθύνες και να δουλέψετε πολύ και σκληρά για οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε. Οριστικοποίηση συμβολαίων ή συμφωνιών. Ολοκλήρωση μιας προσπάθειάς σας. Σημαντικά νέα ξεκινήματα. Προσοχή σε υπογραφές, αποφάσεις και δεσμεύσεις. Υποστήριξη από συγγενικά πρόσωπα.
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά ή ακόμα να έρθουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, τα οποία είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Έκτακτα έξοδα. Μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, από τα οποία επηρεάζεστε και εσείς άμεσα. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Δυνατές συναισθηματικές αναταράξεις. Διλήμματα στη λήψη αποφάσεων, σε σχέση με ένα συναισθηματικό το ζήτημα ή μια προσωπική σχέση, κυρίως ερωτική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ –ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή έχει έντονα διαπροσωπικό χαρακτήρα και σας φέρνει απέναντι από τις όποιες επιλογές σας, που αφορούν τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα που ενδεχομένως είχατε αναβάλει, αποφεύγοντας την ευθύνη! Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια εποχή με έντονες εσωτερικές αναταράξεις, διλήμματα και προβληματισμούς, που δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας. Καλύτερα να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ή συζητήσεις και θέματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ή να υποστηρίξετε. Έντονο παρασκήνιο που διαμορφώνει μια σειρά εξελίξεων, κυρίως και σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας ζητήματα. Πιθανώς κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία να θελήσουν να σας επιβληθούν ή εσείς να θελήσετε να επιβάλλετε την άποψή σας στους άλλους. Όπως και να ‘χει, οι αντιδράσεις είναι αναμενόμενες και χρειάζεται προσοχή.
 
ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ πιθανόν στον κύκλο αυτόν να εδραιωθούν οι προσπάθειές σας, που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε απόλυτα σαφείς και συγκεκριμένοι, σε αυτά που συμφωνείτε ή υπογράφετε, ιδιαιτέρως στις λεπτομέρειές τους. Δεν αποκλείεται όμως να δείτε την αναβολή κάποιων θεμάτων, τα οποία δεν έχετε οργανώσει ή μεθοδεύσει έτσι όπως θα έπρεπε. Πιθανότητα διευκόλυνσης κάποιων συζητήσεων ή των συμφωνιών.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ: Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα, το οποίο καλείστε να διαχειριστείτε με όση ευελιξία διαθέτετε, για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο και παρελθοντικά ζητήματα, πρόσωπα και καταστάσεις, που φαίνεται να ζορίζουν αρκετά την ψυχολογία και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων και την όποια δέσμευση, ιδιαιτέρως αν δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς σας. Είναι μία εποχή που μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, οι οποίες θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεστε!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2015 20:00:00