blank
 
blank

Η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο Ουρανός σε ορθή πορεία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο Ουρανός σε ορθή πορεία. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος στους Διδύμους

Η τελευταία Πανσέληνος του 2013 διαμορφώνεται στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:28 στο ζώδιο των Διδύμων. Εκτός από τον Ερμή, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Ήλιο, η Πανσέληνος δεν διαμορφώνει άλλες όψεις, αφού μετά την ολοκλήρωσή της, η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας.
 
Το ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, τομείς που θα μας απασχολήσουν περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ίσως μάλιστα αυτό είναι φυσιολογικό, αφού μπαίνουμε στην γιορτινή περίοδο, όπου οι συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και οι σύντομες αποδράσεις αποκορυφώνονται αυτό το διάστημα. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης όψεων, καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, να αποφεύγουμε επιπολαιότητες και αυθόρμητες ενέργειες, που μπορεί να διαταράξουν την αρμονία, καθώς επίσης και ατυχήματα.
 
Η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς επίσης και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Ουρανός σε ορθή πορεία

Την ίδια μέρα στις 19:40, ο Ουρανός ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και επιστρέφει σε ορθή. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός, καθώς όλα τα θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ουρανού (τεχνολογία, ηλεκτρισμός, κοινωνικά δίκτυα, φιλίες, στόχοι και οράματα) θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο εύκολα, ενώ θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από περιορισμούς και ρουτίνες και να ασχοληθούμε με καινοτόμες και πρωτοποριακές δραστηριότητες. Επιπλέον, θα βρούμε νέες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν και θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα σε κάθε τομέα της ζωής μας.
 
Η ορθή πορεία του Ουρανού θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς επίσης και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
 

Πανσέληνος στους Διδύμους, Ουρανός σε ορθή πορεία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 17 Δεκεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί μια δραστήρια περίοδο, κατά την οποία θα μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, να ταξιδέψεις αλλά και να διεκπεραιώσεις σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα κάνεις αρκετές γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, που θα σε καλύπτει χωρίς να σου στερεί την ανεξαρτησία, που σου είναι απαραίτητη.
 
Εξάλλου, την ίδια μέρα ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γυρίζει σε ορθή πορεία, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές που σκέφτεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 17 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά προβλήματα που σε απασχολούν, να κάνεις μια σημαντική συμφωνία που θα σου εξασφαλίσει νέα εισοδήματα και να πετύχεις μια νέα ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδά σου. Τώρα θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και να βάλεις νέα δεδομένα στη ζωή σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επιχείρημα, ίσως τώρα βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος.
 
Η ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα, βάζει τέλος στις ανασφάλειές σου και σου επιτρέπει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό τα επόμενα βήματά σου που θα έχουν απόλυτη επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 17 Δεκεμβρίου και σηματοδοτεί το τέλος των προσωπικών σου προσπαθειών και την αρχή μιας καλύτερης πορείας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια καλύτερη βάση για τις σχέσεις σου, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζες προβλήματα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις και να διασκεδάσεις, καθώς η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή, υπόσχεται νέες γνωριμίες με άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.
 
Την ίδια μέρα ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα κάνει αυτή την γιορτινή περίοδο ιδιαίτερα πολυάσχολη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 17 Δεκεμβρίου, «φωτίζει» τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φυσική σου διαίσθηση και την ευαισθησία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, παρά το γεγονός ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, το μυαλό σου θα στρέφεται γύρω από τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, καθώς πλησιάζει το τέλος της χρονιάς, να κάνεις τον απολογισμό σου και να αποφασίσεις κάποια ξεκαθαρίσματα που θεωρείς απαραίτητα.
 
Την ίδια μέρα, η ορθή πορεία του Ουρανού που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου θα σου «φέρει» κάποιες καινούργιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα και να βγεις από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που είναι ιδανική για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, να βελτιώσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να κάνεις γνωριμίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σου πορεία. Φαίνεται λοιπόν ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι αρκετά δραστήριο για σένα αλλά και αρκετά εποικοδομητικό, αφού θα δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή η οποία εξελίσσεται ακριβώς όπως επιθυμείς, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα τονώσει το ηθικό σου.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι και η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και που θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ή να κάνεις πρωτοποριακές αλλαγές στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θεωρείται πολύ θετικό για τα επαγγελματικά σου, αφού θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και να αποκτάς νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις που πέρα από την προσωπική προβολή θα τονώσουν και τα οικονομικά σου. Αν μάλιστα αναζητάς μια νέα εργασία, τώρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και το οποίο μάλιστα θα έχει προοπτικές μονιμότητας. Ακόμα και αν είσαι τακτοποιημένος επαγγελματικά, η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση.
 
Η ορθή πορεία του Ουρανού από την ίδια μέρα, βάζει τέλος στο οικονομικό σου αδιέξοδο και σου επιτρέπει να ανταποκριθείς καλύτερα στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να αναζωπυρώσεις έναν έρωτα που έχει κλονιστεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αρκετά θετική αναμένεται για σένα, φίλε Ζυγέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 17 Δεκεμβρίου. Έτσι, τις τελευταίες μέρες του χρόνου θα έχεις την ευκαιρία να ανταμειφθείς για την προσφορά σου, να ολοκληρώσεις κάποιες ενέργειες που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και να σταθεροποιήσεις μια σημαντική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία με σοβαρές προοπτικές που με το πέρασμα του χρόνου θα αλλάξει την πορεία σου.
 
Θετική επιρροή θα έχει και η ορθή πορεία του Ουρανού που ξεκινάει την ίδια μέρα, αφού θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλύτερα τις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις στους δεσμούς σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και διάθεση για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 17 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επιφέρει μια ριζική αναδιοργάνωση στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να ρυθμίσεις τυχόν χρέη και οφειλές, να αναζητήσεις άτομα που μπορούν να σε υποστηρίξουν ή ακόμα και να διαλύσεις συνεργασίες, που θεωρείς επιζήμιες. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή, αφού θα τονώσει το πάθος σου και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία.
 
Την ίδια μέρα η ορθή πορεία του Ουρανού θα σε βοηθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο πολικό ζώδιο των Διδύμων που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σου θα στραφεί αποκλειστικά στον σύντροφό σου, καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας και να προετοιμάσεις την καινούργια σου ζωή. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, αυτές οι μέρες σου επιφυλάσσουν μια σημαντική γνωριμία που θα στιγματίσει τη ζωή σου.
 
Επιπλέον, η ορθή πορεία του Ουρανού που ξεκινά την ίδια μέρα, προμηνύει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή, την πιθανότητα μιας ανέλπιστης εγκυμοσύνης ή και την δημιουργία μιας προσωπικής επιχείρησης, που θα σου αποφέρει σημαντικά έσοδα στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 17 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται ιδιαίτερα «φορτωμένο» καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να διεκπεραιωθούν χωρίς καθυστέρηση. Ωστόσο, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ενδιαφερθείς και για την υγεία σου και να εφαρμόσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου.
 
Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του Ουρανού στον τομέα της οικογένειας, σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, η ορθή πορεία του που ξεκινάει την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να βρεις νέες λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ιδιαίτερα ευνοϊκή αναμένεται για σένα η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, που διαμορφώνεται στις 17 Δεκεμβρίου. Έτσι, έχοντας μπει για τα καλά πια στο κλίμα των Χριστουγέννων, θα μπορέσεις να απολαύσεις ανέφελα αυτή τη γιορτινή περίοδο, έχοντας τακτοποιήσει τυχόν προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αποδράσεις με τον σύντροφό σου ή να ασχοληθείς εξ ολοκλήρου με την ψυχαγωγία σου, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, και θα πρέπει εσύ να αποφασίσεις αν θα ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία ή αν θα ζήσεις για λίγο την περιπέτεια.
 
Εξάλλου, την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που σου φέρνει πάμπολλες ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 17 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά σου, όπου αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα. Ίσως ενόψει των εορτών δεχτείς περισσότερο κόσμο, ή απλά θελήσεις να «στολίσεις» χριστουγεννιάτικα το σπίτι σου, να αναδιαμορφώσεις κάποιους χώρους ή και να αναζητήσεις μια άλλη στέγη. Πολλοί Ιχθείς ίσως προετοιμάζονται για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας, γεγονός που τους απορροφά πολύ χρόνο.
 
Τα οικονομικά σου είναι επίσης ένας τομέας που ευνοείται αυτό το διάστημα, αφού ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα και ανοίγει το δρόμο για νέα εισοδήματα. Επιπλέον σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2013 00:00:00