blank
 
blank

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο Κρόνος και τα συγκλονιστικά σημεία των καιρών. Προβλέψεις, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο Κρόνος και τα συγκλονιστικά σημεία των καιρών. Προβλέψεις, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, οι άλλες όψεις και τα συγκλονιστικά τα σημεία των καιρών.

Μια σειρά από πλανητικές διατάξεις το διάστημα που ακολουθεί δίνει τροφή για αστρολογική μελέτη, για έντονο προβληματισμό αλλά και για συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ανιχνεύοντας τις προθέσεις τους σύμπαντος μέσα από την αποκωδικοποίηση των πλανητικών όψεων, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Το σύμπλεγμα Σκορπιός-Αφροδίτη-Κρόνος

Στις 18 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σέρνει το χορό σε ένα στενό σφιχταγκάλιασμα με τον Κρόνο, μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού προειδοποιώντας πως ότι συμβεί από εδώ και πέρα θα έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο και διάρκεια ως κατάσταση. Οι οικονομικές «διαστάσεις» που «επικαλείται» το σύμπλεγμα Σκορπιός-Αφροδίτη-Κρόνος, είναι πραγματικές ή αποτελούν ένα «προπέτασμα καπνού» πίσω από το οποίο κρύβονται οι πολύμορφες πολιτικές και κοινωνικές «αναταράξεις», αλλαγές και επαναπροσδιορισμοί;

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες

Η απάντηση έρχεται άμεσα, με τον σχηματισμό τη Πανσελήνου στις 19 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες. Το γεμάτο φεγγάρι στις εσχατιές του ζωδιακού κύκλου δίνει σαφές μήνυμα: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!! Ταυτόχρονα το φαινόμενο «μιλάει» για τις τελευταίες ευκαιρίες που προσφέρει ο Δίας σε ανοιχτό τρίγωνο, καθώς ακολουθεί η περίοδος Οκτωβρίου-Νοεμβρίου με τις εκλείψεις, τον ανάδρομο Ερμή και την κορύφωση για άλλη μια φορά του επαναστατικού τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα.

Το εξάγωνο Κρόνου - Πλούτωνα

Συνεχίζοντας την ερμηνεία των σημείων των καιρών συναντάμε στις 21 Σεπτεμβρίου το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που αναμφίβολα θεωρείται από μόνη της θετική, ωστόσο σημαίνει πολλά και συγκλονιστικά γεγονότα που έρχονται να «ταράξουν» τα νερά της ήδη «φουρτουνιασμένης» μας θάλασσας στον ουρανό και στη γη.
 
Συσχετισμοί για γερά νεύρα, απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κάπου εκεί, κρυμμένη στις διαδρομές του ουρανού, η αλήθεια που θα προσπαθήσουμε μαζί να ανακαλύψουμε ώστε να αντικρύσουμε κατάματα το μέλλον!!
 
Και φυσικά δείτε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, καθώς και ανάλυση των επικείμενων όψεων και πως θα μας επηρεάσουν στην εισαγωγή της εκπομπής! Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2013 00:00:00